Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
igaz hoyg csak a fagyira való tellett ki (képletesen) de megfvolt a varázsa (forrasztottam egész nap...szénnééegtt kezekkel szabadultam 😄DD)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
ezért szeretem a nyarat..megkeresem magamnak....
Én csak örülök annak ha Fan CLubom van!Én reagáltam a korábbi kommentjeitekre...ez történt..Anyukámnak maj holnap erröl beszámolok és remélem azt mondja h "Állj ki magadér"😊))
amugy halgass ram. en is voltam olyan helyzetben mikor 8 at tamadtak ram kis faszsagert.. a lenyeg hogy nem kell belemenni..foleg nem utanna megprobalni uberelni oket mert annal jobban radszallnak... probalj meg okosan visszavagni ha mar olyan okso vagy 15 evesen... es manival meg baratnak sem vagizni!!!!!! EZT JEGYEZD meg!!! van meg mit tanulnod.. sokra viheted ha tanitananak.. ha anyudnak sok manija van akkor inkabb tanitasson okos goldokra!! hogy aztan a te fiad is idejohessen vagizni hogy te milyen manis vagy!😊 oke? plusz ha egyszer valaki elmondja hogy jobban tudja mint te akkor ne probald megmagyarazni.. es amihez nem konyitasz ( rock szokasok) abban se probalj meg okoskodni.. en se irok semmit inkabb a rockosokrol.. mert nem igazan ismerem oket. van egyhaverom.. azt imadom szeretem rockos jofej. nem piszkos tok jo motorja van es fel evig koplalt ra! de amugy en is lattam soxor rockereket akiket inkabb fejbelonek mert nevetsegesen neztekki.. ja.. bocs.. azok inkabb punkok voltak!
Én szintén nem számítok gazdagnak....annyi hogy 1 dologba ölöm bele mindenem: zene.
Tehát amennyi értékû cuccal én elmegyek egy koncertre, abból más lakást vesz 😄DD
nemhinném h gépelési hiba 😄
Legalább te vmi tiszteletet tanusitassz a másik szülöje felé!Más még azt se na mind1!
Legyen 30 parfüme anyukádnak, én örülök h megengedheti!Anyukámnak is van sztem 20 parfüme de tök nem tartozik ide....na mos bör mindig többe kerül ezt tudhatnád!ha én börkabátot fogok venni én se veszek 200 alatt!
Mos vagytok itt kb 6-an ugy monnyuk nem nehéz...😞
De a legjobb h mindenki leirja h "te komolya mondom hülye vagy" mos má nem jön semmi jo, uj??na maj holnap suliba kérdezösködjetek mit lehetne irni forumos ellenségeketnek!!
Az h azt irtam h suliban suliba helyett, gépelési hiba de mos még remélem 5-en leirják!

ez a biznisz 😄
"mentem általános iskolában " de a toldalékolást máig nem tanultad meg 😄
én nem beszéltem apukámmal angolul mer õt inkább a matek meg számtek meg ilyenek érdeklik. és mivel az ó lánya vagyok szerencsére örököltem a szellemi képességeit és igy szüleimnek nem kellett kisegitõiskolába járatniuk mivel el tudtam járni egy sima iskolába is és még csökkent szellemi képességeimmel is mindvégig kitûnõ tudtam maradni. eközben szerencsére nem maradtam ki az élet többi részébõl se, ami a bulikat meg ilyenekt illeti. szeretem a zenét is és szerencsére énekelni is tudok. csak h tudd már h kit fikáztál te kis hülye.
az télleg igaz h a szellemi képesség nem a kortól függ. lehet h te 15 éves vagy de az agyad az 5 év és 5 hónapos korodban már meg is akadt a fejlõdésben

és kérlek ne szidj mégeccer mert azt NEM BIROM ELVISELNI!!!!!!!!!
talán még észhez is térnél tõle...
Én nem szoltam le CSOCSOT mer beirta azt a kommentet!
Ti meg itt lázba jöttök egy komment miatt...Milyenek lehettek a valos életbe te uristen!Vki nem adja meg az elsöbséget aztá helyszínen föbe lövitek vagy mi?
Meg fog még szívatni az élet, jobb ha felkészülsz rá!
www.extragyongy.hu
csak kérdezek:
Szerinted ez egyenértékû azzal amit te írtál a #2948-ban?