Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
nah ! befejezni ! inkább linkeljetek képeket !

glillu
nem vág fel mi tudjuk mirõl van szó 😛

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Ruffi
Mennyi mai árviszonylatban egy g-shock?

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

PResident Evil
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ENYÉM A TÉK !!!!!!!!!!!!!!!!

Ruffi
Mos mér vágsz fel!

CSOCSO
a lenyeg hogy a G shockom akko ris kurvajo😊)))))))) LOL😊 ne kovezzeteeeek😊
CSOCSO
nah fejezzuk be tenyleg mert a vegen topic torles lesz!....
PResident Evil
CSOCSO !!!

CSOCSO
ROFL😊
CSOCSO
hulye lenne ha nem ezt modnana.. szerintem ezt mindenki tudja.. melyik az az anya aki azt mondja a fianak.. hulye vagy fogadd el!..?
glillu
nembittosaz... de fánklubodba

PResident Evil
RUFFI NEEEEEEEEEE IDEEEEEEEEEE !!!

Match
jut eszembe...talán 7-es vagy 8-os koromba kezdtem el nyaranta dolgozni.....
igaz hoyg csak a fagyira való tellett ki (képletesen) de megfvolt a varázsa (forrasztottam egész nap...szénnééegtt kezekkel szabadultam 😄DD)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Ruffi
Ehhez meg annyit, hogy sztem engem az élet sokkal többször sujtott ok nélkül, önhibámon kivül, mint titeket bármikor fog, nem is kivánom monnyuk!

PResident Evil
télleg ne legyen OFFTOPIC !!!

inkább ide 😄DD

glillu
jah émmeg minden pénzemet ruhákra cipõkre és táskákra költöm. mindenkinek van vmi hülyesége... 😊

Ruffi
Na jo azé Anyukámat ne minösitsd!A világ legjobb embere a szemembe apukám mellett!Apukám is orvos(bocs de muszáj leirnom a példához), a legodaadobb, legtürelmesebb, Hipermarketbe összefutunk egy két betegével és képes végighallgatni öket, tanácsokat adni segiteni!Anyukám ugy szintén!Praxison kivül is segit mindenkinek!Én se jöttem a szüleitekkel, biztos nem is lenne rá okom, mer vszleg jo emberek...szal ezt a lépést nem értettem

PResident Evil
LOL nem TE 😄DD amugy már benyomta... thx !

Match
1500-at? nekem most nehezen van pofán hetente 2K-t lenyúlni fatertól....
ezért szeretem a nyarat..megkeresem magamnak....

Ruffi
Na jo sztem ennek a vitának nem lenne befejezése!Én ünnepélyesen abbahagytam a vitázást és ide csak ruhával kapcsolatos kommentet irok!Aki ohajtja tovább ocsárolhat!

MIMACSKA
Na akkor megérdemlitek egymást!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Heti 7500ért milyen sz@rságot vennél???
ejnye ejnye 😄DDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

Ruffi
nemrég..1 éve kb...lehet több ideje itt vagytok nem tudhatmo nem nézek végig mindenkit...nem tom mér számit ez!
Én csak örülök annak ha Fan CLubom van!Én reagáltam a korábbi kommentjeitekre...ez történt..Anyukámnak maj holnap erröl beszámolok és remélem azt mondja h "Állj ki magadér"😊))

glillu
ó basszus. én soha nem kaptam zsebpénzt. ha kell vmire kérek. nem pénzelnek??? dehonnem. ott az a napi 1500. én sztem összegyûjteném és hetente vennék vmi ruhát : ]

CSOCSO
en cica?😊
CSOCSO
becsuld meg!!! en 300 ft-t kaptam a suliba.... de volt hogy semmit hanem vittem a jo kis vajaskenyeret parizsival otthonrol...
PResident Evil
béjbi nyomd be az MSN-ed pls !

CSOCSO
anyamnak nincs 20 parfumje..szerintem 10 parfum nevet is nehez eszben tartani.. no mindegy... borkabattal meg az a baj hogy nalunk telen 20 fok van.. HOVA HRDJAM A BORKABATOT???????? szal ezt megszivtam😊
amugy halgass ram. en is voltam olyan helyzetben mikor 8 at tamadtak ram kis faszsagert.. a lenyeg hogy nem kell belemenni..foleg nem utanna megprobalni uberelni oket mert annal jobban radszallnak... probalj meg okosan visszavagni ha mar olyan okso vagy 15 evesen... es manival meg baratnak sem vagizni!!!!!! EZT JEGYEZD meg!!! van meg mit tanulnod.. sokra viheted ha tanitananak.. ha anyudnak sok manija van akkor inkabb tanitasson okos goldokra!! hogy aztan a te fiad is idejohessen vagizni hogy te milyen manis vagy!😊 oke? plusz ha egyszer valaki elmondja hogy jobban tudja mint te akkor ne probald megmagyarazni.. es amihez nem konyitasz ( rock szokasok) abban se probalj meg okoskodni.. en se irok semmit inkabb a rockosokrol.. mert nem igazan ismerem oket. van egyhaverom.. azt imadom szeretem rockos jofej. nem piszkos tok jo motorja van es fel evig koplalt ra! de amugy en is lattam soxor rockereket akiket inkabb fejbelonek mert nevetsegesen neztekki.. ja.. bocs.. azok inkabb punkok voltak!
Match
najo, szerintem meg atomagzdag a csávó, vagy csak feltünési viszketegsége van.
Én szintén nem számítok gazdagnak....annyi hogy 1 dologba ölöm bele mindenem: zene.
Tehát amennyi értékû cuccal én elmegyek egy koncertre, abból más lakást vesz 😄DD

PResident Evil
jujj... eza Ruffi nem olyan rég tünt fel de FAN clubbja van 😄

Ruffi
Kollekcio...Csocso te vltál má nálam hogy tudod mennyi mégis az a kollekcio....????Nem vko kögazdag!Engem nem pénzelnek le a szüleim!Minden nap kapok a suliba 1500-at, meg ha kell vmi akko kérek amugy soha!Mer amugy minden megvan azon kivül kaja, ágy...etc

MIMACSKA
Szerintem anyukád nagyon elszomorodna ha elolvasná eme nyilatkozásaidat....

www.extragyongy.hu

glillu
má megbocsáss de ha jól tudom én azt is irtam h aranyfaszú, meg kis pöcs meg ilyenek😄 de ha akarod akkor faszkalapnak is nevezhetlek.
nemhinném h gépelési hiba 😄

Ruffi
Csocso!😊
Legalább te vmi tiszteletet tanusitassz a másik szülöje felé!Más még azt se na mind1!
Legyen 30 parfüme anyukádnak, én örülök h megengedheti!Anyukámnak is van sztem 20 parfüme de tök nem tartozik ide....na mos bör mindig többe kerül ezt tudhatnád!ha én börkabátot fogok venni én se veszek 200 alatt!

CSOCSO
azert szeintem o nem teljesen az a kategoria hogy kogazdag.. hisz en se vagyok kogazdag megis az a kabatocska kiteszi azt az egesz kollekciot amit o feltud venni magara... es en se tartom magamat gazdagnak..az viszont igaz ha valaki nagyon lepenzelnek a szulei az tobbet fog szivni az eletben..😞
glillu
reméljük rá is b@sznak ruffiék 😄

Ruffi
Mindneki mást ir le csak pepitába.....ujitsatok má igy nem kihivás nekem....😞
Mos vagytok itt kb 6-an ugy monnyuk nem nehéz...😞
De a legjobb h mindenki leirja h "te komolya mondom hülye vagy" mos má nem jön semmi jo, uj??na maj holnap suliba kérdezösködjetek mit lehetne irni forumos ellenségeketnek!!
Az h azt irtam h suliban suliba helyett, gépelési hiba de mos még remélem 5-en leirják!

CSOCSO
loal😊 meg megprobalod kitalalnimennyi lehet? akkor meg szamot se irtam?? lol.. akokr te vagy a hulye ha faszsagra gondolsz... amugy meg nem vagiztam vele... az hogy nekem sok kutyam van az nem vagizas. ha leirom hogy nekem ilyen kenneles meg olyan dijnyertes kutyam van az vagizas fiacskam... lehet hogy kurva okos voltal es ossze tudtalk adni 2+2 -t az oviban.. es mar elsoben angolul fecsegtel.. de pont emiatt van az hogy nagyon okos akarsz lenni..pl nalam az amerikai dologban.. olyan dolgot akarsz megmagyarazni amit te csak a tv ben meg az ujsagokban lattal a media alltal.. en meg nem akarok vagizni hany HONAPJA latom azt amit... nah errol ennyit... es azert mert valaki anyjanak tobb parfumje van mint a tiednek azert nem kell felhozni hogy persze masok is vagiznak😊 lol... ha vagizassal akarsz tamadni akkor tamadj azzal hogy leirtam mennyi volt a kabatom ( amit nem en kerestem persze) de csak azert irtam ide be mert nagyon dobaloztatok hogy kinek mennyi a borkabatja.. ami abbol indult hogy lefikaztad a rockereket.. akik muborben jarnak..holott aki igazi rockernek erzi magat a koplal egy 80 ezres borkabatra... es az inkabb tiszteletre meltobb mint a te xz forintos onil kabatot amit anyud vett.. az hogy orvos az anyad arra annyit hogy anyam is orvos akart lenni... csak mas szakmat valasztott mert 2 szer annyit keresett vele mint az orvosival.. nesze neked vagizas... ( persze lehet hogy a te anyad mas orvos es ketszer annyit keres mint az eminye😊 aztat en nemtom... mindenesetre inkabb orulj hogy neked milyen orvos anyad van aki onil kabatot vesz neked....
MIMACSKA
Na arra a felfogásra lehet ám nagyon csúnyán ráb@szni...

www.extragyongy.hu

glillu
ha te vagy az illetõ akkor gondolkodás nélkül

Match
nem...de lepénzelik istent is 😄
ez a biznisz 😄

MIMACSKA
Az életet nem lehet lepénzelni. Anyuci és apuci sem isten....
ugyebár...

www.extragyongy.hu

glillu
te komolyan mondom hülye vagy😄 ezen már csak röhögni tudok. tipikus óvodás cselekvés mikor elkezded a másikat csúfolni meg szidni. 😄 én 5 és fél évesen mentem suliba😄 tudtam már irni olvasni mer a nálam négy évvel idõsebb testvérem megtanitott😄
"mentem általános iskolában " de a toldalékolást máig nem tanultad meg 😄
én nem beszéltem apukámmal angolul mer õt inkább a matek meg számtek meg ilyenek érdeklik. és mivel az ó lánya vagyok szerencsére örököltem a szellemi képességeit és igy szüleimnek nem kellett kisegitõiskolába járatniuk mivel el tudtam járni egy sima iskolába is és még csökkent szellemi képességeimmel is mindvégig kitûnõ tudtam maradni. eközben szerencsére nem maradtam ki az élet többi részébõl se, ami a bulikat meg ilyenekt illeti. szeretem a zenét is és szerencsére énekelni is tudok. csak h tudd már h kit fikáztál te kis hülye.
az télleg igaz h a szellemi képesség nem a kortól függ. lehet h te 15 éves vagy de az agyad az 5 év és 5 hónapos korodban már meg is akadt a fejlõdésben

és kérlek ne szidj mégeccer mert azt NEM BIROM ELVISELNI!!!!!!!!!

Match
hát én téged az életbe nyakoncsapnálak úgy hogy lefejelnéd a bokádat....
talán még észhez is térnél tõle...

Match
majd jön anyuci meg apuci és lepénzeli az életet hoyg ne basszon már ki ennyire szegénykével 😄DD

Ruffi
Közöttem és köztetek ez a különbség!
Én nem szoltam le CSOCSOT mer beirta azt a kommentet!
Ti meg itt lázba jöttök egy komment miatt...Milyenek lehettek a valos életbe te uristen!Vki nem adja meg az elsöbséget aztá helyszínen föbe lövitek vagy mi?

MIMACSKA
Te milyen kis hülye vagy!!!
Meg fog még szívatni az élet, jobb ha felkészülsz rá!

www.extragyongy.hu

Match
na figy....erre nem szólok semmit....
csak kérdezek:
Szerinted ez egyenértékû azzal amit te írtál a #2948-ban?

CSOCSO
es bocs.. ha anyam megvette maganak a 20 parfumot az ra tartozik.. o azzal vagizhat... ( nem teszi en se tetem az a topik a parfumokrol szolt. ha vagizni akarok beirom a legnevesebb es legdragabb parfumoket....) de te vagiztak azzal amit nem is te vettel.. no mindegy..pisz
CSOCSO
hmm.. azhem az en voltam... es nem dicsekedtem hogy anyamnak miert van 20 parfumje..es ha valaki parfum manias??? azhed azt egyszerre vette? loal😊 valakinek meg belyegyujtemenye van.. fujjozuk le.. szemetlada vagizos😊 LOAL😊