Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belinkeltem és hátranéztem ahol a pulóver van és akkor jöttem rá......
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
na csak nem találtam meg...
olyan mint amit elõször linkeltem csak a jobboldali kékes színkombinációban
na minnyá megkeresem melyiket is
meg 1 Explorer farmert:
nekem tetszik a farmer nagyon😊

[/cserf][/fülünyúl]
hmmm.. lehetne rajta tob csat (1-2 vel😊 es sarok fala lehetne vas... vagy full vas😊 es az a betonon tok jol koppan😊
szeretnek venni wesco vagy western csizmat (mittom hogy irjak)
de a lenyeg hogy hasonlot szeretnek mint ez:
az alapotlet jacksontol van.. a bad c. klipben volt egy ilyen csizmaja csak tobb csat volt.. viszont az tetszett hogy gyonyoruen volt rateve a vas az orrara es a sarkara.. szal ha tudtok valami ilyesmit akkor pls help...
vagy hogyan keressek ra az ebayen?? western bootra csak sima western csizmat talalt..
ha ez sem segít mondd hogy sg-s vagy..... könyörögni fognak hogy adhassanak számláat
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
sztetek vissza lehet menni számlát kérni ? 😄
de amerikában tényleg kurva olcsó minden
-the invisible-
\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"
Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül...
hungariba az ilyenek majdnem ketszer ennyibe vannak...
Inkább foglalkoznak a fegyverekkel mint a nõkkel...
ha mar van egy kis keveredes, na akkor aztan...
a legjobban viszont a filippin es a neger csajok neznek ki..
amugymeg..ugyanolyan f...cibalo mindegyik mint otthon. fatyol ide, allah oda...
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

De majd legfeljebb csinálok róluk vhogy képeket 😄