10072
-
#4982 én meg pont az ilyeneket szeretem -
#4981 szép -
#4980 jolnezki, csak nem szeretem az ilyen nagy sarga talpu cipoket -
#4979 ezt néztem ki magamnak... ti mit szoltok ?!
-
#4978 LEVI'S & Tom Tailor POWAH'!44 -
#4977 nem igazán ajánlatos... főleg a lucskos időben természetesen... eléggé csunya foltokat tud hagyni a cipőn... -
feketeribizli #4976 Egy pumát találtam egy zöld kuka mellett, de jó cipő nagyon, hazavittem, csak a gazdáját lesittelték, mert megfojtott egy 83 éves nőt, s most valószinüleg nem is keresi egy jó ideig.
Most aki nem márkásat hord az szabály sértést követ el, vagy szabad hordani bármit?
Olvastam a nyáron, hogy olaszban egy turistát megbirságoltak, mert olyan napszemüveget vásárolt, amely bovli volt!
Itt nálunk remélem nincs ilyen. -
#4975 Valamikor a nyolcvanas években egy Adidas TRX Trainer is menő volt kőkemény 1800 Ft.!!! -
feketeribizli #4974 Egy bőrkabátom volt, azt 5 perc mulva megvette tőlem az osztálytársam 1986-ban.
500-ért vettem egy cigány nőtől, s most ugrott be, hogy ma is láttam őt a piacon, csak most nem a marson volt, hanem a szent istvánon 2005-ben. -
Hogy mennyire utáltam én a tiszacipőt!!!!
Volt viláhos műbőrből a hétköznapokra, és volt sötétkék velúr mégsötétebb té betűvel (de luxe) vasár és ünnepebb napokra.
A velúr marha drága volt a nyűbőrhöz képest, majdnem 400 Ft.! -
OPM #4972 nekem is válúros van, vettem hozzá ilyen védősprayt, remélem ezzel tovább húzza....
de télen azért nem ajánlatos ilyenben mászkálni, ugye? hogyan érdemes tisztítani? csak simán kefével? -
#4969 :)
Hát, lehet, hogy Converses, de nagyon tetszik.
De most lehet, hogy inkább egy Vans Oldschoolt (vagy mi a neve) veszek, és ha hideg lesz, felveszem a Tiszát, mivel egy év után sincs még _semmi baja_. -
#4968 Áhh ez rohatt jól néz ki, ezt annó én is kénéztem, de ilyen anyagú már nem volt.
A Tradíció tiszta Converse.
Nekem van erdeti 70es évekből származó Tisza, na az a meleg, annyira régi, hogy már a vászon be is van sárgulva:P -
#4967 Comfort
Fehér-barna-narancs
Így szerepel a Tisza oldalán.
De ez a Tradíció nagyob bejön most. -
#4966 komfort kék-fehér? -
#4965 én most egy fekete Tradícióval szemezek, de ez még távoli terv :P
hamar megrepedezett ez a fehér amúgy -
#4964 reggel azé szépen lefagyok már a motoron :/
jó napközben qrva szép idővan, de múlthét hideg volt már. -
szando #4963 az a tél még odébb van elnézve az időt :D -
#4962 HTX! Fehéret azért nem vettem mert nem volt:P, és így ősszel az már azért eléggé koszolódik is. -
#4961 naggyon jóóó!
nekem fehérbe van, de ez jobb :P -
#4960 Majd meglátjuk hogy teljesít, 1. Tisza cipőm:) -
#4959 THX! -
#4958 jah jobb ez a fordított bőr, de most jön atél arra meg nem a legjobb. -
#4957 nice -
#4956 Hmm erre nem is gondoltam, de akkor jó:) -
szando #4955 jó döntés, a fényes fajta töredezik -
Ma vettem. -
#4953 Nézőpont kérdése. Én még mindig előszeretettel hordom ezeket a ruhákat, persze szolidabb kivitelben és nem a szivárvány minden színében. Az élketkoromat pedig láthatod. -
cyrus #4952 mittoménleszarom, odamentem és azt mondtam hogy azt a barnát kérem ami bőr ! :D
ésakkor láttam a blokkon hogy tuscany :D -
#4951 Na jólvan én is elnéztem amit irtál, azt az "m"-et a végén nem vettem észre
És neked milyened van? hehe -
cyrus #4950 akkor az, mittudomén :D -
#4949 Tuscany (GP) Leahter (II) sry :P -
cyrus #4948 tuscanym van :D
westend ? -
#4947 Tudom. Tuscany már nincs, helyette van a Racer, viszont a Váci u.-ban találtam még valamilyen egyedi Tuscany-t (sehol máshol -boltban, neten- nem láttam még), csak (meglepő módon) nincs leárazva. Ezért kérdezem, más tud-e... Mindegy hogy Outlet vagy nem, mert Tuscany-t már mindenhol kiárusítják (/tották). -
#4946 hat pedig a deszkas cuccokat leginkabb a 14-18 evesek hordjak..
20-25 eves korban mar kinonek az emberek az ilyen vicces dolgokbol... -
#4945 umm, a Boraros outlet, a Vaci utcai meg az uj ruhak boltja... -
#4944 Boráros kivételével, tud valaki olyan helyet ahol Adidas Tuscany GP Leather-t lehet venni? (láttam egyet a váci utcában de ott kicsikét drága, tehát az az utso hely)
Hm? -
#4943 mié? -
#4942 álat de ha jol látom velur... vigyázz rá télen:) -
#4941 nem csodálom:)