10072
  • prezi
    méghozzá fekete csíkokkal :||||||||wwww

• prezi
    fehér Adidas Superstar-t lehet kapni valahol ? :|

[MEGŐRÜL ÉRTE]
  • Narancs
    Nem is, HT webshopban 30-38 ig van számozás. Ha a csípőbőségem kb 100 centi vajon melyik lehet jó szerintetek?
  • Narancs
    Nah, megnéztem két mostani gatyám számát. Az egyiké 42, a másiké 46. Teljesen ugyanolyan méretűek. a HeavyTools 32-től számoz, a legmagasabb amit láttam számot 38. Köszi srácok a segítséget, de valószínű az lesz fölhívok egy HT boltot, és megkérdem melyik szám mit tesz betűben...
  • Amse
    jah itt 44-62-ig azaz XXS-4XL ig.
  • Cat #5017
    Itt egy mérettáblázat ruhákhoz
  • Amse
    az jó, mert majd azt hiszik Budapest-es:)
  • I.C.ram
    Dehogy jövőre Románia lesz a divat :P
  • Amse
    jövöre mi lesz Kuba/Kolumbia/Chile?
  • Amse
    Amiket mi árulunk gatyák azok több féle módon van méretezve.(USA/UK/FR)
    a legelterjettebb férfiszámozás az 30-42 ig van, de ennek semmi köze a derékmérethez.Úgy a legegyszerűbb kiszámítani, hogy megnézed milyen méretsor van és beheylettesíted a számokat betűkre(pl 30-XXS , 32-XS , 34-S , 36-M , 38-L , 40-XL , 42-XXL) és ezek alapján választassz.Segytség még, hogy nekem 74 cm-es derekam van köldöknél mérve és 32-est hordok.
  • Kit--Kat
  • Brankley
    bazz Tisza? nagyon jó, szeretem a Tiszákat, bár az enyém már kezd szétmenni... De ezen a héten megyek parndorfba, nézek valami jó cipőt
  • Sekler
    nekem igazán Jamaicásba kéne de abba nem ad ki legalábbis én nem tudok róla. Vagy valami brazilos a lényeg hogy citrom és zöld legyen
  • prezi
    felső jó, cipő gusztustalan :)

ha fanatikus vagy akkor vegyél cipőt is !
  • Sekler
    Nektek hogy tetszik?

• Narancs
    Srácok egy kis segítséget kérnék ruha témában. Szóval a nadrágok számozása milyen összefüggésben van a derék mérettel? Tudnék szeretni olcsóbban HeavyTools gatyót, de próbára nincs lehetőség. Szóval hogy tudom kiszámítani milyen méret kell belőle? Úgy tudom, mint a cipőknél, itt is különböző számozások vannak. Segítsetek plz!
  • Viktorr
    Valaki mond róla véleményt hogy milyen,tetszik e neki?
  • sapkafej
    Nekem egy év után semmi baja.
  • Kit--Kat
    Passz, nekem is az első:)
  • ghost cb
    TékR
  •  castor
    köszi! szinte teljesen bőr, úgyhogy sztem a telet bírná, de én biztosan nem használom télen, hóban. ahhoz túl vékony a talpa :) egy Sárvár melletti faulban van egy nagy cipő áruház, nah ott vettem. :)) de sztem egy diesel márkaboltban is meglehet venni
  • ghost cb
    Nagyon király, pont cipővásárlás előtt is vagyok , bár már kinézem mást..
    Hol vetted? Mennyire bírja majd szerinted a telet?
  • Amse
    hát pedig....Sandstone is úgy kezdte, hogy itthon varratta a cuccokat és hamar rájött, hogy jobb kint csináltatni.Nem 1 márkával van így.Mi(a cég ahol dolgozom) forgalmazunk pár cseh márkát ami ugye nincs messze tőlünk, de azokat is távolkeleten varrják.Most meg arra került sor, hogy egy itthon varrt terméket kénytelenek vagyunk külföldön varatni.MOndjuk nem mentünk még olyan messzire csak a törökökig, de szerintem nem sokáig marad ott.
  • Ronny
    jóak,tartósságra milyenek ezek a Tiszák?
  • Viktorr
    Misiion melegítő
  • Viktorr
    Én ezt vettem a tegnap
    Mission

• Punker
    ja csak ott kb 1 napra fizetnek annyit mint itt 1 órára a melósnak.
  • Kolbasz
    De ezt nehéz elhinni, hogy olcsóbb ott kint megvarratni és idehozni, mintha egyből helyben varrnák. Azé jó messze van Ázsia.
  • Torry
    Ez kurvajo.
  • Amse
    jah hát az, hogy hol varrják az nagyon egyszerű:) szinte mindent a távolkeleten köztük ezt is és a fundango-t is meg a sandstone-t is amik szintén "magyarok".
  • prezi
    nekem adtak a hegymászó Sherpáról egy kis életrajzi füzetecskét, abban csak angol nyelven volt leírás :)
  • Kolbasz
    Utánakerestem, és:
    1. Csak magyar honlapja van.
    2. Gyanúsan el van hallgatva, hogy honnan is származik.
    3. Nincs beleírva a kabátba, hogy hol varrták. (Akárcsak a Fundangonál.)
    Ettől függetlenül nagyon faszás kabát, van benne technika.
  • Amse
    miből gondoltad?vélemény?
  • Kolbasz
    Akko jól sejtettem. Most vettem egy Sherpa kabátot télire.
  •  castor
    ok, köszi ^^
  • Amse
    nem rossz bár nem venném fel:)
    [nemazőstílusa]
  •  castor
    vélemények? :|
  • Amse
    magyar
  • Kolbasz
    Tudja valaki, hogy a Sherpa melyik országból jön?
  •  castor
    tegnap vettem (19k)