10072
-
#5062 22-ér vette asszem a tesó :) -
#5061 mennyi vót? -
#5060 itt miskolcon ^^
de Superstar II a model és nem olyan széles az elején a gumi része, kicsit keskenyebb de nagyon hol néz ki csak még be kell törni :P -
#5059 Egyik spanomnak is az a mániája... Superstar.. Merre vetted? [Mer' rendes.] -
#5058 ja amugy megvettem a superstar-t :P ^^ -
#5057 A röhejes az, hogy ha esetleg kifogsz valami jó minőségű, de nem márkás cuccot, azon is valszeg lesz valami hamis brand.
Mondjuk a női ruciknál gyakoribb a reklám nélküli kivitel, de én egy kötött pulcsit is alig kapok feliratok nélkül. -
Cat #5056 én már gyerekkorom ota nem veszek fel ilyen "márkás" dolgot, egyszerüen irritál hogy rá van valami irva. Legyen sima, egyszinű, vagy max. valamilyen nonfigurativ minta, és kész.
Kb. egy hónapja kerestem sima fekete tréningnadrágot, voltam cirka 10 boltban, és egyiknél se volt, mindegyiken nike, budmil, adidas stb. logó rajta. Sima, egyszinű, tiszta feketét nem kapsz sehol. Röhejes. -
#5055 ez egy érdekes kérdés... énis elgondolkodtam már ezen párszor. akkor legalább mindegyik budapestes meg magyarországos lenne csak más szinekben... vagy nemtom -
#5054 Tulajdonképpen figyelem már egy ideje a jelenséget és csak megkérdeznélek téged is, meg másokat is itt.
Szal jó dolog egy országot reklámozni? Van ennek jelentősége, vagy emberek azért hordanak ilyet, mert tetszik a színe? -
Cat #5053 Eltűnnek az Adidas-csíkok az olimpiákról
Az Adidas atlétikai termékein ezentúl nem lesznek hatalmas logók az olimpiákon. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése a riválisokkal folytatott csatározás után született meg.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) döntése szerint 20 négyzetcentiméternél nagyobb emblémák nem jelenhetnek meg az olimpikonok felszerelésén. Így az Adidas-nak is vissza kell fognia magát, hiszen eddig a ruhák, mezek egész hosszán elnyúlt a cég jól ismert három csíkja. A problémára a cég riválisai, a Puma és a Nike hívták fel a NOB figyelmét. A határozat már a 2006-os téli játékokat is befolyásolja - közli a Reuters.
"Elfogadtuk a NOB döntését" - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak Herbert Hainer vezérigazgató még a bizottság hivatalos bejelentése előtt. "A 2006-os téli olimpián a három csík már nem fog megjelenni a ruhák ujján vagy szárán" - tette hozzá. Az elmúlt harminc évben a társaság olyan ruházattal látta el az atlétákat, amelyek gyakran szinte teljesen be voltak fedve a logóval. Ezzel a cég a márkatudatosságot szerette volna növelni.
A vezérigazgató közölte, hogy az eddiginél kreatívabb márkajelzést fognak majd kitalálni. Csak annyit mondott el, hogy a hármas számmal fognak "játszani". A nagy sportesemények a magas érdeklődés miatt mindig jó lehetőséget jelentenek a sportszergyártóknak brandjük építésére. Ezért nem is csoda, ha a cégek eurómilliókat költenek arra, hogy a sztárcsapatokat és -sportolókat saját logójukkal ellátott ruháikkal szereljék fel. -
#5052 Nem lehet nosztalgiázni se? :(( -
#5051 Van, sőt leginkább úgy árulták, ez (tépőzáras) nem szezonális, amig a készlet tart :P -
Yoz #5050 Ez van tépőzár nélkül is ha minden igaz, és ha jól emlékszem nekem az tetszik... -
#5049 Nekem se begyere:)
De az tényleg ríl ó'dszkull:) -
#5048 uhh azt ismerem, elég ocsmány cipellő -
#5047 :DDD Ott rajoskodtál az Oviban a kiscsoportosok előtt?:DDD
Amúgy a Tiszának van 1 full tépőzáras cipője. -
Kolbasz #5046 Ja, nekem is. Akkor voltál penge, mikor kersztbe tépőzáraztad a cuccot. Ghost cb sose lesz penge... -
#5045 nekem is volt tépőzáras cipőm az oviban :P :) -
#5044 ahha :)
Az egyik ami kurvára tetszik rajta :P -
#5043 az tépőzár? -
OPM #5042 nájszos de az enyém jobban tetszik (#4807) -
#5041 Ma vettem:
-
#5040 -
#5039 Amse ! akcio lefujva, van miskolcon is -
szando #5038 jó nem néztem utána de úgy nézki mégsincs ilyen, nekem is csak mondták, sorry :/
(pedig tök jó lenne ilyen, pl ralph laurennél saját tee-t állíthatsz össze) -
#5037 És mennyi rá a terhelés?:) -
#5036 esélyes.... :D -
szando #5035 asszem adidas honlapon összeállítasz bármilyen színűt, megcsinálják és elküldik -
#5034 kk^^ -
#5033 majd írj privit. -
#5032 én holnap megnézem, 5 után leszek itthon, pls majd írj msn-en és megtárgyaljuk :) -
#5031 hááááát, télire a tiszta feher cipo plane koszolodik
amugy a zold kardiganhoz hasonlot neztem ki csak barna-narancssarga ban es az is jol nez ki, csak nagyon draga/: -
#5030 :D Szombaton járok adidas bolt felé szal... -
#5029 Mondanátok olyan internetcímeket ahol lehet rendelni ruhákat? -
#5028 nah holnap szétnézek miskolcon, van e ilyen cipő ha nincs, akkor: AMSE -
#5027 kezdek félni tőled :D -
#5026 tom -
#5025 zöld csíkok nyameeeeeeeeeeee ^^
-
#5024 Adidas... -
#5023 a Nike boltban valszeg