Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy azóta a wbshop-ot túrom 😄
az a gond, hogy miskolcon is csak egy bolt van ami árusít HeavyTools termékeket és az árakat tekintve piszkosul rátesznek :\
...és ezt szomorúan könyvelem el...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
de már világos is, a Black Snow kft. által lehet magyarországon kapni az amugy eredeti osztrák?! terméket.
van egy kb. 6 eves pulcsim es meg mindig meg lehet nezni...es persze hordtam is rendszeresen mai napig is, ne ma szekrenyben allt...
A kinai cipo nallam felejtos, nekem pl fajt benne a labam ha tobbet gyalogoltam benne, mikor meg anya vette a cipot altalanosban...
Cipobe Nike, Adidas, Converse ami bejon, borcipobe olasz alt a kenyelemre meek...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Egyébként rajtam a kínai cipõ ugyanannyi ideig bírta, mint a márkás, viszont töredék árért!
Sherpávalem, Protest-el nem nagyon találkoztam.
Heavy tools szerintem nem outdoor márka.vagy az?
Én ezeket hordom.gatyák: Rafiki póló:rafiki, uax felsõk:direct alpin, tatonka kabát:lafuma
Ezek jó cuccok bár a lafuma elég drága.
de tudtommal nem tilos ide írni.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
nos úgy tudom te amcsiban élsz!
szóval amiket ali g hord..khm.. pár márka..: FUBU, Wu-Tang ezek itt nálunk tömegével kaphatóak hamisítványban 1-2ezer HUF -ért 😄DD
és 5 általánosiskolás srác közül 4-en tuti ilyen van 😄D
/nem pont olyat... de a lenyeg hogy egybe cucc.. mint egy jogging.. de nem jogingba kell hanem ertelmes anyagokbol.. es mas fazon.. mint pl ami ali-gn van😊)/