Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
aha igen frankó...

amugy azóta a wbshop-ot túrom 😄

az a gond, hogy miskolcon is csak egy bolt van ami árusít HeavyTools termékeket és az árakat tekintve piszkosul rátesznek :\
...és ezt szomorúan könyvelem el...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
jó az összes, de most nézem netrtõl sokkal jobban megéri?! rendelni, mert a felsõk 3-4-5k ért vannak és nem 9-10-11 !!! 😮

kabátok, sapik jóak, meg az oldaltáska 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
áhh köszi...

de már világos is, a Black Snow kft. által lehet magyarországon kapni az amugy eredeti osztrák?! terméket.

Dynamic
PResident Evil
necsináld már hogy magyar ! ez kamu 😄 esetleg a hímzés magyar, de a heavytools biztosan nem ! egy honlapot dobjatok már ! 😄

Alien
Az jó 😄 Én klubtag is vagyok 😄

A Heavy Toolst en is csak dicserni tudom <#eljen>
van egy kb. 6 eves pulcsim es meg mindig meg lehet nezni...es persze hordtam is rendszeresen mai napig is, ne ma szekrenyben allt...

A kinai cipo nallam felejtos, nekem pl fajt benne a labam ha tobbet gyalogoltam benne, mikor meg anya vette a cipot altalanosban...

Cipobe Nike, Adidas, Converse ami bejon, borcipobe olasz alt a kenyelemre meek...

Kenvelo<#beka3>
Punkerwork
AWS taskámat még középsuli alatt vettem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csak megjegyzem: a Heavy Tools itthon talán kevéssé ismert, de jó minõségû, és jólkinézõ cuccokat gyárt. Amúgy magyar cég... (barátnõm hímez a cuccokra)

Egyébként rajtam a kínai cipõ ugyanannyi ideig bírta, mint a márkás, viszont töredék árért!

magus
en csak energie, aggressor, buffalo london ruhakat szoktam hordani.

Amse
nekem ilyen kieg. dolgok tatonkában vannak.táska, övtáska, öv, sapka.mind qrva jó és garanciálisak 😊

PResident Evil
nekem 3 éve van HeavyTools táskám és életem legjobb táskája és még le is volt árazva 😉

PResident Evil
vidéki vagyok, szal pesti boltok hidegen hagynak, csak akkornem ha látom valahol az árujukat 😄

Amse
Nem nagyon.Volt régen 1 kapucnis cipzáros felsõm.Elég jó volt.Valahol a 3. kerben van 1 bolt ahol azt lehet kapni.

Amse
Meg a váci úton van 1 outlet részleg ahol olcsóbb cuccok vannak.Szal kifutott termékek meg 1 darabos cuccok.Van 1 nagyon jó tatonka felsõ csak kiba drága😊De megingottam(megint) végül otthagytam.

PResident Evil
ehh, az már felejtõs ! 😊

a HeavyTools-ról tudsz valami infót ?

Amse
Akciós termékekre kell ráugrani😊Hannah most akciós, de csak télikabátok meg sígatyák vannak😞

PResident Evil
van Mountex, csak szörnyülködni szoktam az árakon ! <#wilting>

Amse
Hol laksz?Ha van a közeledbe mountex akkor szerintem nézz ott körül, mert jó cuccok vannak, csak otthagyod a vagyonod😊Majd a tavasz/nyár-i cuccokat kell meglesni, de az még nem aktuális.

PResident Evil
Jaja, HeavyTools annyira nem outdoor, de nem is tudom hogy nevezzem.

PResident Evil
Columbiát tudom hogy minõségit nyomatnak, de már lassan elmegy a tél szerintem felesleges lenne beruházni 😊

Amse
Columbia cuccok minõségileg ált jók, és design-ban is jó szokott lenni, de nem olcsó.Volt 1 kord gatyám 14990 volt boltban(olcsóbban vettem)😊 de nagyon hamar szétment.Rafikinek sokkal jobb a kord gatyája.Vaan 3 is😊
Sherpávalem, Protest-el nem nagyon találkoztam.
Heavy tools szerintem nem outdoor márka.vagy az?
Én ezeket hordom.gatyák: Rafiki póló:rafiki, uax felsõk:direct alpin, tatonka kabát:lafuma
Ezek jó cuccok bár a lafuma elég drága.

PResident Evil
esetleg valaki dobna infókat, vagy megosztaná velem tapasztalatait ? 😄

PResident Evil
nekem mostanság a Outdoor-osabb viseletek jönnek be, mint pl.: Columbia, Sherpa vagy a Protest, HeavyTools

PResident Evil
bárhol!

Glpetyus
Hi
Lehet kicsit fura a kérdés,de=

Hol lehet Che Guevara-s polót venni? <#idiota>
Thx 😊

PResident Evil
SPAM !!! <#banplz>

PResident Evil
akkor má ide is.

PResident Evil
ide is nyugi !

PResident Evil
nyugi 😄

mateos
lacoste fiúk, Lacoste 😊 akárki akármit mond Lacoste fiúk,Lacoste 😊
reaper4
attól h tereled a témát a tény, tény marad. különben csak olvasgattam.
de tudtommal nem tilos ide írni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Kata
most csak ezért néztél ide be? <#hehe> Tökjó. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

reaper4
ez Neked kultúrált? gratulálok. <#ejnye1>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

PULI a legjobb! karácsony elõtt vettem párat belõle és imádom horadni! 😊

PResident Evil
hát ettõl kultúráltabban nem is lehetne 😄

Kata
Õ szót be, én csak megmagyaráztam neki a helyzetet. <#vigyor3> És még milyen kultúráltan! <#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
Kata, te flémet kezdeményezel ?! <#ejnye1>

Kata
Hülyegyerek, ki mondta, hogy a legjobb? Fake termékekrõl volt szó, és speciel errõl találtam képet.

[/cserf][/fülünyúl]

NuCLEARScoRp
Azért van nagyobb márka is mint a puma...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

CSOCSO
azert letennem az agyam ha a hamisitvanyok 1-2 ezerert kaphatoak lennenek.. otthon mar egy faken zokni is 500 ft...
PResident Evil
Pumi a legjobb... az magyar 😄

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
lol 😄DDD

😄DDDD
nos úgy tudom te amcsiban élsz!
szóval amiket ali g hord..khm.. pár márka..: FUBU, Wu-Tang ezek itt nálunk tömegével kaphatóak hamisítványban 1-2ezer HUF -ért 😄DD
és 5 általánosiskolás srác közül 4-en tuti ilyen van 😄D

PResident Evil
van egy olyan ismerõsõm van akinek neon zöld susogós gatya, susogós csillogós felsõ, meg fekete-neon zöld kupak sapka, meg egy zöld lencsés szemüvegje van 😄 elég póz 😄

CSOCSO
arra lennek kivancsi olyan cuccokat hol lehet kapni mint ami ALI G-n is van😊 szal ilyen gatya meg pulover cuccokat.. de egybe...olyat birnek meg.. legalabb 2-t😊

/nem pont olyat... de a lenyeg hogy egybe cucc.. mint egy jogging.. de nem jogingba kell hanem ertelmes anyagokbol.. es mas fazon.. mint pl ami ali-gn van😊)/