Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
6-7?
Vagy ugyanannyi?
Mondjuk mindegy,asszem holnap beugrok duna plazaba^^
(úgyse voltam vagy 3 éve)

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Ha cipõ akkor DVS lesz a köv. <#rolleyes>#rolleyes>
Amugy azon kívül tudsz még? 😊
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
kettõt fõnök, kettõt !
voltam pénteken miskolcon a heavytools boltba és hát eléggé jó cuccok vannak ott... egy póló már tuti van amit megveszek !
rikító mézsárga alap, pirossal 4 ábra van rajta, ami ilyen ikonféleség: egy tojás, egy kiscsirke, egy tyúk és a végén pedig egy tál sültcsirke
alá van írva, hogy: evolution <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
Asszem egyszer vettem a kocsiba egy sportrugó szettet,annak mintha "MET" márkája lett volna...<#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
én nemtaláltam semmit, még guglival -mindenki barátjával- se ment... de a HeavyTools se 😄
Met - mint márka... link !!!
A Lacoste meg elég drágan, és Parndorfban vettem, van ott egy márkabolt,
fél áron lehet venni ruhákat ott, csakhát így is elég drága. c
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Camel Active pedig megint outdoor, ami persze 😛
meg Camel Active cipõm, nagyon kényelmes...
ki hallott már ezekrõl ? szerintem megéri a pénzét, bár elég drágák
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !