10072
  • Sekler
    jó akkor csak lehet velem toltak ki de ha most paraszti ésszel belegondolok az is azt mondja hogy a vezető cipő azért mégiscsak nem hétköznapi, akár suliba járáshoz lett tervezve, szóval én szeretem meg sztem nagyon jó kis cipő de hogy nem tompít semmiféle rezgést és hogy az izületeket, gerincet se kiméli ezáltal az fix
  • prezi
    superstar full kényelmes... nekem legalábbis... bár sose volt Puma-m :)
  • HPt
    a Puma cipőm máig a legkényelmesebb, Adidas Superstarom is van, és kényelem szempontjából a Superstar jócskán alul marad - pedig ezt sem nevezném kényelmetlennek
  • Sekler
    amugy kajakra nagyon trendi a puma cipő de akinek már volt ilyen nézzen magába és ugy mondja hogy igen ez egy kényelmes csuka! mert nem az! nekem is van ilyen speed cat vagy mi a szössz de csak naon ritkán hordom mert egyszerüen kényelmetlen a járás benne. vezetni szeretek benne mert vékony, de hát ez a hátulütője aszfalton egyszerüen semmi tompítás nincs benne. ebből is látszik hogy vezető cipő, annak készült. De ezek jönnek hogy milyen kényelmes... persze huszonsok ezer forintért az ember mégse mondhatja hogy szar... (nem szar én szeretem mert dizánjos de akkor se kényelmes)
  • Cat #5138
    pedig a puma sokkal "trendibb"
  • prezi
    Nike nagyon elterjedt... ennyi.
  • Sekler
    amugy nektek feltünt az hogy a fiatal melósok akik még szivesen adnak magukra vagy hogy mondjam azoknak miért van mindnek Nike cipője, de kajak az utóbbi időben mindig megnézem már csak kiváncsiságból is hogy rajtad is az van? király. de ez olyan érdekes legalábbis nekem. például még egyen se láttam hogy Fila vagy Reebok vagy akármit felvett volna de Nike az van dögivel. vagy ez olyan egyenruha szerüség?
  • Lteebee
    Vasárnaponként a kézi autómosókban a fehér dzsoggingos bmw-seken:DD
  • Forrest Gump
    Hali!
    Budapesten hol van a legnagyobb nikecipő választék?
    Köszi!
  • kbx
    Westendben biztos van valami bót...
  • DJ Skyline
    hy...lövésem sincs!:))
    te esetleg tudsz valamit a #5126-ről?:)
    thx
  • kbx
    Sziasztok!
    D&G cuccokat lehet itthon kapni, nem tuja valaki mert úgy hallottam hogy igen de nem láttam sehol...
  • Sekler
    aham sztem a lonsdalehez hasonlítható a legjobban, én se azt mondom hogy szar nekem is marhára teccik de még egyrészt mentalitásom nem volt hozzá másrészt meg, és ez a legtöbbször: pénzem.
  • Lteebee
    Olyasmi, mint a lonsdale?
  • DJ Skyline
    én sem vagyok kopasz,meg nem is vagyok huligán,sőt küzdősportot sem tanulok!:D
  • Sekler
    az everlast királyos cucc csak én nem veszek mert annak van egy olyan mentalitása amihez én nem vagyok elég kopasz illetve huligán:) Miskolcon ezt tudom hol lehet kapni:)
  • DJ Skyline
    hali!
    valaki nem tudja,hogy Pesten hol lehet kapni Everlast pulóvert?
    everlast.hu-ról rendeltem,de a maximális 2 hetes kiszállítás óta eltelt 3(!) hónap!:D
  • Sekler
    hmm mintha Miskolcon már láttam volna egy-két helyen
  • BADE
    nem tudjátok hol lehet vicces alsónadrágokat kapni a neten?
  • signs
    Hát olyan nincs h CAT márkabolt...
  • prezi
    amse majd írj már ha vagy msn-en
  • Kit--Kat
    esetleg térkép?
  • signs
    Kösz, azt még akkor lehet megnézem...
  • signs
    Megnéztem, emeleten úgy ahogy mondtad, mindegyik folyosót de nem volt... Vagy ha volt is akkor valszeg megszűnhetett?
  • Phat Smoker
    hol lehet Ralph Lauren cuccokat kapni pesten ?
    a galléros póló amúgy mennyi volt ?
  • Lteebee
    A Katona József u.-ban van egy irregular bolt, szokott lenni CAT náluk.
    Hogy hátijuk van-e, azt nem tudom.
  • Amse
    Pedig van ott CAT bolt.meg nem mondom hol, de nekem a legfelső emelet rémlik a mediától visszafelé sétálva bal oldalt.
  • Kit--Kat
    Elvileg kihagytad.
  • signs
    Hello!
    Lenne egy számomra fontos kérdésem, mégpedig
    hol lehet Budapesten Ctaerpillar táskát (hátizsákot) venni??
    Martens shopban jártam, ott nincs, mondták nézzem meg westendbe, ott van CAT shop. Én már voltam wenstendben, de ott nem talátam sehol ilyen táskát, kifejezetten CAT márkaboltot meg egyáltalán nem találtam! Lehet hogy ott van csak kihagytam?
    Kérem aki tud segíteni, az tegye meg!
    Köszi előre is.
  • prezi
    ez nem az a topic
  • Viktorr
    Mi a baj Alexa?
  • Alexa15
    Syasztok!Mizu veletek?Szerintetek mia legjobb márka?Cipőben ill. ruhában persze.Az első három helyezetet írjátok le köcce! bocsika csak egy kicsit szomi vagyok
  • prezi
    sétállón végigmész és nézelődj :)
  • Sekler
    aham-aham köszi de nekem kicsit másféle kellene inkább olyan Nike, Puma stilusuak
  • KILROY
    P:
  • prezi
    outdoor jelentése túra... tehát jol bélelt meleg ruhákat értek ez alatt... streetwear részlegen pedig jo kötött pulcsik vannak !
  • Sekler
    milyen tipusu ruhát értesz ez alatt? mert sajnos nem ismerem az outdoor-t, mennyibe kerül? és hol találni a boltot?
  • I.C.ram
    polyester :P
  • prezi
    attol függ miben utazol... fasza outdoor boltok vannak most teli árúval de lehet nem a te stílusod.
  • Sekler
    nahát ez eddig eszembe se jutott