10072
-
Sekler #5182 ez egy póló b@zmeg!! -
KILROY #5181 Ez m(i)ez? -
Sekler #5180 sztem elég kis szolíd darab, nem olyan hivalkodó -
Sekler #5179 -
Sekler #5178 mennyi volt? akkor ez pulcsi igaz? hogy néz ki? lehet megveszem -
#5177 hát ezek idegbetegek -
partotmos #5176 ragaszd meg bicigligumi belsővel + gumiámmal, mint a defektes bringagumit...
vagy égessél rá még egy csomó lyukat, és akkor tavaszra kész is az alternatív jakó
(mint az a trikó, tudod, amit a melósok hordtak a szocializmus idején);)
ugyenemharagszó? -
Cat #5175 vegyél újat -
#5174 petárda kiégetés :((((((((((( ilyen kis lyukak keletkeztek!! arra gondoltam, h rá varrok valami mintát... egy ilyet < az ujja elejére és egy |-et a hátára.. és így pont eltakarná a nagyobbakat.. vannak kicsik, de azok tényleg elenyészők!
jól gondolod, nagyon, sőt baromira idegesít!!!!! mindig megnézem, állandóan a szekrényemet nyitogatom, és lesem h ott figyel rajta egy, sőt nem is egy lyuk :(((((( áháháháháh :((((
de akkor nem tudjátok mit lehetne ez ellen tenni? -
Sekler #5173 uhh hát sztem nem sok mindent sajnálom! képzelem hogy mennyire idegesít... de most kiégetted vagy kiszúrtad amugy? -
#5172 tudna valaki nekem segíteni? sikeresen kijukasztottam a 100% poliészter anyagú PUMA kabátomat, nem nagy a lyuk, bár engem eszeveszettül idegesít!!! és nem tudom mit kezdjek vele! ez lenne a kérdésem is :( -
Sekler #5171 hát igen, akkor tényleg lejárt lemez ha ragaszkodnánk az éppen aktuális divathoz, de nálam ez nem divat kérdés, ha nem lett volna 2 éve divat akkor is nagyon kedvelném, mert szeretem a zöld-citrom kontrasztot -
#5170 Yep az:)
Áhh brazilos?? Már 2éve lejárt lemez, mindenkin ilyen van. -
Sekler #5169 amguy nem rossz de akkor már inkább a brazilos, boccsásátok meg a szivem csücske a citrom-zöld -
Sekler #5168 #5008 -as hozzászólásomban benne van, amugy meg 2005. nov 01. raktam róla képet
-
Sekler #5167 hmm én már szurtam be róla képet korábban
-
#5166 ezmiez:DD -
#5165 képet plz -
#5164 1ként mitgondoltok az Adidas Oldschool Mexico-s melegítő felsőjéről?
Nekem a színek nagyon tetszenek benne. -
Sekler #5163 igazad van de attól függetlenül érdekel hogy mit mond, érdekel a véleménye de ez nem azt jelenti hogy így fogok eljárni
-
#5162 akartam mondani... -
#5161 ha nagyon tetszik, mit érdekel mit mond?
(közhely) -
#5160 nem tetszik a színe, azok a vonalak is csak rontanak rajt, a baszom nagy felirat se jön be, mit mondjak még? :D -
Sekler #5159 azért az nem tul korrekt hogy minden, arra azért gondolj hogy ez nekem nagyon tetszik és azért elég bántó hogy igy reagálod le, szóval légy kicsit korrektebb -
#5158 Nekem nem tetszik! A nagylogós ruhák nekem nem jönnek be, meg én nem vennék fel más ország nevével fémjelzett ruhát! Egyébként tetszene sask nem sárgában és nem kéne rá bazi felirat. -
#5157 minden :D -
Sekler #5156 más is válaszolhat:D -
Sekler #5155 na igen ez az... bár én szeretem az ilyen feltünő ruhákat... kivéve a rózsaszínt, és attól még hogy nem a te izlésed mert tul feltünő azon kivül mi bántja a szemed? -
#5154 túl feltűnő nekem -
Sekler #5153 18 multam, de miért akkor ez mit jelent hogy én még hordhatom vagy én már öreg vagyok ehhez? -
#5152 attól függ, hány éves vagy?
-
Sekler #5151 akkor senkinek se tetszik:? -
#5150 nemistudomolyan... -
Sekler #5149 miért nem? nekem nagyon tetszik mivel ilyet akartam,de nektek miért nem tetszik? -
#5148 nem tetszik :| -
OPM #5147 hátő, izé... ajándék lónak... ;) -
Sekler #5146 én ezt kaptam karácsonyra nővéremtől, a new yorkerben vette
-
OPM #5145 utcaiban adidas, focicipőben nike a nyerő! (y) -
Yoz #5144 Osztozik a véleményen adidas forever!
Az első (és valószínüleg az utolsó is :)nike cipőmet amit kb. 1,5 éve vettem 1 hónap után legszivesebben kivágtam volna eldurrant a légbetét, adidasnál soha nem tapasztaltam ilyet... -
#5143 Ha már cipő, akkor Adidas, sorban nyúzom az ötödiket, vagy már a hatodikat, mind1 nagyon jó cipők.