10072
  • Sekler
    ez egy póló b@zmeg!!
  • KILROY
    Ez m(i)ez?
  • Sekler
    sztem elég kis szolíd darab, nem olyan hivalkodó
  • Sekler
  • Sekler
    mennyi volt? akkor ez pulcsi igaz? hogy néz ki? lehet megveszem
  • fistin
    hát ezek idegbetegek
  • partotmos
    ragaszd meg bicigligumi belsővel + gumiámmal, mint a defektes bringagumit...
    vagy égessél rá még egy csomó lyukat, és akkor tavaszra kész is az alternatív jakó
    (mint az a trikó, tudod, amit a melósok hordtak a szocializmus idején);)
    ugyenemharagszó?
  • Cat #5175
    vegyél újat
  • fistin
    petárda kiégetés :((((((((((( ilyen kis lyukak keletkeztek!! arra gondoltam, h rá varrok valami mintát... egy ilyet < az ujja elejére és egy |-et a hátára.. és így pont eltakarná a nagyobbakat.. vannak kicsik, de azok tényleg elenyészők!
    jól gondolod, nagyon, sőt baromira idegesít!!!!! mindig megnézem, állandóan a szekrényemet nyitogatom, és lesem h ott figyel rajta egy, sőt nem is egy lyuk :(((((( áháháháháh :((((
    de akkor nem tudjátok mit lehetne ez ellen tenni?
  • Sekler
    uhh hát sztem nem sok mindent sajnálom! képzelem hogy mennyire idegesít... de most kiégetted vagy kiszúrtad amugy?
  • fistin
    tudna valaki nekem segíteni? sikeresen kijukasztottam a 100% poliészter anyagú PUMA kabátomat, nem nagy a lyuk, bár engem eszeveszettül idegesít!!! és nem tudom mit kezdjek vele! ez lenne a kérdésem is :(
  • Sekler
    hát igen, akkor tényleg lejárt lemez ha ragaszkodnánk az éppen aktuális divathoz, de nálam ez nem divat kérdés, ha nem lett volna 2 éve divat akkor is nagyon kedvelném, mert szeretem a zöld-citrom kontrasztot
  • Kit--Kat
    Yep az:)
    Áhh brazilos?? Már 2éve lejárt lemez, mindenkin ilyen van.
  • Sekler
    amguy nem rossz de akkor már inkább a brazilos, boccsásátok meg a szivem csücske a citrom-zöld
  • Sekler
    #5008 -as hozzászólásomban benne van, amugy meg 2005. nov 01. raktam róla képet
  • Sekler
    hmm én már szurtam be róla képet korábban
  • Narcotic Syntax
    ezmiez:DD
  • Viktorr
    képet plz
  • Kit--Kat
    1ként mitgondoltok az Adidas Oldschool Mexico-s melegítő felsőjéről?
    Nekem a színek nagyon tetszenek benne.
  • Sekler
    igazad van de attól függetlenül érdekel hogy mit mond, érdekel a véleménye de ez nem azt jelenti hogy így fogok eljárni
  •  castor
    akartam mondani...
  • sapkafej
    ha nagyon tetszik, mit érdekel mit mond?
    (közhely)
  •  castor
    nem tetszik a színe, azok a vonalak is csak rontanak rajt, a baszom nagy felirat se jön be, mit mondjak még? :D
  • Sekler
    azért az nem tul korrekt hogy minden, arra azért gondolj hogy ez nekem nagyon tetszik és azért elég bántó hogy igy reagálod le, szóval légy kicsit korrektebb
  • Szabi84
    Nekem nem tetszik! A nagylogós ruhák nekem nem jönnek be, meg én nem vennék fel más ország nevével fémjelzett ruhát! Egyébként tetszene sask nem sárgában és nem kéne rá bazi felirat.
  •  castor
    minden :D
  • Sekler
    más is válaszolhat:D
  • Sekler
    na igen ez az... bár én szeretem az ilyen feltünő ruhákat... kivéve a rózsaszínt, és attól még hogy nem a te izlésed mert tul feltünő azon kivül mi bántja a szemed?
  •  castor
    túl feltűnő nekem
  • Sekler
    18 multam, de miért akkor ez mit jelent hogy én még hordhatom vagy én már öreg vagyok ehhez?
  • Radowan
    attól függ, hány éves vagy?
  • Sekler
    akkor senkinek se tetszik:?
  • Amse
    nemistudomolyan...
  • Sekler
    miért nem? nekem nagyon tetszik mivel ilyet akartam,de nektek miért nem tetszik?
  •  castor
    nem tetszik :|
  • OPM
    hátő, izé... ajándék lónak... ;)
  • Sekler
    én ezt kaptam karácsonyra nővéremtől, a new yorkerben vette
  • OPM
    utcaiban adidas, focicipőben nike a nyerő! (y)
  • Yoz
    Osztozik a véleményen adidas forever!
    Az első (és valószínüleg az utolsó is :)nike cipőmet amit kb. 1,5 éve vettem 1 hónap után legszivesebben kivágtam volna eldurrant a légbetét, adidasnál soha nem tapasztaltam ilyet...
  • Super DANTE
    Ha már cipő, akkor Adidas, sorban nyúzom az ötödiket, vagy már a hatodikat, mind1 nagyon jó cipők.