10072
-
#5222 mondjuk St. Pauli meg egy szaros punknegyed Hamburgban :P -
#5221 simán hordanám, gond nélkül. NDKnak az egyesülésig ilyen volt a tiszti egyenruhája. -
#5220 Rohadt nehezetkre esik, hogy ellátogassatok a hivatalos oldalakra :) Saxoo magyar, de asszem angol tulajdon, ez nem derült ki a cég profilból. Viszont a Heavy Tools meg osztrák. -
#5219 Pedig retro Wehrmacht táskaként írják le az eladók, és fekete-fehér + a "totenkopf" echte SS védjegyek :P -
#5218 biztos sokaig elnel benne:DD -
Cat #5217 saxoo biztos magyar, nekem is egy haverom dolgozott ott jóideig, ő mondta. -
Kolbasz #5216 Saxoo-ról meg úgy, hogy magyar, viszont haverom vásárolt a Saxoo outletben, és megkérdeztem az eladó csajt, aki azt mondta, hogy ez angol cucc, ismeri az embert, aki először behozta magyarországra a Saxoo-t. És azért Saxoo London, mert a londoni szabásminták szerint készülnek. Eztet is ő mondta. Hát nemtom...
Ja, másik haverom ismerőse meg Saxoo-nál dolgozik, és ő meg aszonyga, hogy biza magyar. -
Kolbasz #5215 Én úgy tudom, hogy a Heavy Tools az osztrák. -
Sekler #5214 milyen érdekes, a Saxoo-t pedig nagyon eltudtam volna képzelni egy Londoni klubban mondjuk... érdekes
akkor ezentul a Nike és Puma keveréke lesz: a puma átugorja a pipát -
szando #5213 nincsenek
direkt szoktam nézni ha külföldön vagyok, és sosem látok... -
#5212 Jó ezeket tudtam, a Heavy Toolsról nem tudtam csak, de ezek külföldön is vannak? -
Cat #5211 A Nike megvásárolja a Pumát?
Meglódult a Puma-részvények árfolyama azon piaci pletykáknak betudhatóan, amelyek szerint az amerikai Nike felvásárlási ajánlatot tenne a német sportszergyártóra.
Megfigyelõk szerint miközben az Adidas az amerikai Reebokra vetett szemet, addig a Pumát a Nike kebelezheti be. Az Adidas-Reebok ügylet a jövõ héten kaphat zöld utat, várhatóan akkor közlik ugyanis az amerikai cég részvényesei, illetve az európai antitröszt-hatóságok az álláspontjukat.
A Pumát egyébként egy hónapja a Tschibo-lánc örököseivel is hírbe hozták. Akkor a Handelsblatt arról írt, hogy a Günter és Daniela Herz tulajdonában lévõ Mayfair - amely a májusban vásárolt 17 százalékos Puma-részesedést októberben 25 százalékra növelte - kivásárolná a sportszergyártót. Ha ugyanis a a Mayfair tulajdoni hányada elérné a 30 százalékot, akkor a német törvények értelmében a meghatározó tulajdoni hányadra is ajánlatot kellene tennie. Rainer Kutzner, a Mayfair vezérigazgatója, akirõl a Handelsblatt azt állította, hogy "nem tartja kizártnak" az átvételi ajánlatot, a Reutersnek ugyanakkor kijelentette: a cég nem kívánja növelni tulajdoni hányadát, az értesülés egyszerûen téves. -
#5210 ez nem SS -
szando #5209 Retro, Persona, Heavy tools, Fundango... soroljam még? :) Mind-mind magyarok
De hozzáteszem hogy ettől még remek márkák, és attól mert magyar valami még lehet jó :) -
#5208 LOL! :D
SS-retro táska :D
-
#5207 Még mindig keresem a Wehrmacht egyenruhát retro stílusban! Nem látta valaki? :D Egy klippben láttam, és tök menő volt :P :) -
Kolbasz #5206 Aboriginalt először a fehérvári úti Amar üzletben lehetett kapni, ami indiaiak tulajdonában volt. Volt it mindenféle ruha, és külön részlegben Aboriginal. Ez volt úgy öt éve. Azután hivatalos Aboriginal bolt lett, mikor pedig bevették magukat a plazákba, az épület üvegkirakatát befóliázták és most szerintem az az elosztó központ. Ne kérdezzétek honnan tudom, hogy magyar, de tudom, hogy az. Olyan Abo cuccaim vannak régről, amiken nagyot néznétek: graphic gangsters graffitis pólók meg pulcsik. Közel sem a mai sztájl. -
Sekler #5205 ez de durva, kajakra alig hiszem el, MAGYAR??? -
#5204 Ez de vicces:D És ezek csak M.o.-n huszárkodnak, vagy külföldön is? -
Cat #5203 mert a sok hülye sznob igy megveszi - ugyanugy ahogy leslie l. lawrance és sok más magyar iró regényét.
(én is csak két éve tudom hogy magyar, régen azthittem külföldi) -
#5202 NEMÁÁÁ:DDD
Akkor miért írják rá, hogy London??? -
szando #5201 aboriginal full magyar :)
tökmindegy mi van ráírva, keyo paris meg saxo london is magyar, sok másik márka mellett -
Sekler #5200 a tisza cipőről már nyugodtabban mondom állítani hogy magyar bár lehet hogy azon is az van hogy made in indonese? -
#5199 tuti nem magyar.. inkább ausztrál.. nem?
én nemrég vettem Tiszacipőt :P -
Sekler #5198 az AbOriginal magyar? de hát ez nem ilyen australian street wear vagy valami? meg a honlapja is stbstb meg ügye a jele az két bumeráng egymással szemben mint egy ferde négyzet... -
Kolbasz #5197 Pláne, hogy Dániában nem adják, mert magyar. -
Sekler #5196 LOL -
#5195 piacon -
Ronny #5194 adidas spezial-t hol lehet Bp-en a legolcsóbban kapni? -
#5193 A fővárosban meg valszeg kétszer annyiért adják, mint mondjuk Dániában. -
Sekler #5192 AbOriginal... nemtom hol lax de sztem nézz meg egy márkaboltot, Miskolcon van 2 minimum ha jól tudom, gondolom akkor a tobbi nagyobb városba is kell hogy legyen. nekem egy aboriginal ingem van én szeretem már ha érdekel valakit de tök jó volt hogy miskolcon 2szer annyiért adták mint a fővárosba...persze én itt vettem meg -
Sekler #5191 ezt mintha már kérdezted volna pár sorral lentebb bár sajnos én még most se tudok segiteni, főleg nem Pesten -
#5190 Üdv,
Caterpillar (CAT) márkaboltot keresek, tudja valaki hol van? -
#5189 Tudnátok ajánlani vmi faszántos pulcsit ien cipzárosat és kötöttet vagy mit...
Ja meg egy faszántos gatyát vmi Aboriginal vagy hasonlót
THX -
KILROY #5188 -
Sekler #5187 nem focis és nem is mez, egy sima fishbone galléros poló
-
KILROY #5186 Ilyen focis izéak. -
KILROY #5185 Azt kérdeztem, hogy ez mez? -
Sekler #5184 na bocsi de könyörgöm egy galléros polót felismeréséhez nem kell nagy kunszt, legalábbis a többségnek -