10072
-
KILROY #5262 Szerintem Levi's powa. Sztetek? -
KILROY #5261 Nem komálod? -
#5260 kifolyi ka szemem :P -
#5259 GAUDI
GAUDI
GAUDI -
#5258 hol vetted? -
Sekler #5257
-
Sekler #5256 megvettem, majd rakok be képet róla -
szando #5255 Ebből a szempontból tényleg nem mindegy :) -
#5254 Segítség!
Vans Copeland (vagy Oldschool) cipõt hol lehet BP-n kapni a Speed boltokon kívûl? Azokat már néztem, és nem volt, csak Oldschool, ami nem rossz, csak ratyi színben volt. Segítsetek, mert széttúr az ideg. :P Köszi. -
#5253 Az asszem olasz, akkor meg jó:D -
Sekler #5252 könnyen lehet -
#5251 ha azt mondjuk, hogy ratyi, akkor is megveszed? :P -
Sekler #5250 most láttam egy plázába Fila pulcsit, igazán én pumát akartam de ez megtetszett, nem kis részben azért mert fél áron juthatok most hozzá 5000Ft ért. világos kék zipzáros pulcsiról van szó. nektek mi a véleményetek a Filáról? -
#5249 philosophy of sherpa -.- -
mod #5248 Vegyél Nike cipőt, sokkal jobb, mint a Vans! ;) -
#5247 Igen azt én is látom h már az Xl III a trend. Amugy néztem outletbe is és ott se volt. Még a nagynehez lehet találni a másfajta szinüeket, de az ilyen velúr-anyagból van. Ezt a fekete bőrt sehol nem láttam. Egyik barátom ausztrába nézte meg ilyen outletbe, és ott is pont ez a fajta nem volt. Kész. Már a google-ba meg az ebayon kerestem, de még ott is nehéz eladót találni. Oroszorszába találtam egy eladót a multkor...
-
#5246 A Vilányi úti boltot megfogom nézni. A többibe már kerestem. Köszi. -
#5245 armanie sztem elég normális cuccok vannak és meglepően olcsók(armaniehoz képest)...csak európába nem szállítanak:(...majd beszerzek tőllük egypár cuccot nyáron...mondjuk a vácin is van boltjuk..
az SS szerű táskára meg aztmondanám h nekem tetszik...nemminden csaj hordana ilyet az biztos...nekem van egy őszi zubbonyszerűségem aminek a jobb zsebébe bele van varrva egy ilyen echte ss jel...de nekem nem azért tetszik mert ss..hanem a koponya tetszik...azért horogkeresztet nemhordanék... -
#5244 rég lejárt :| -
Sekler #5243 a Fishbone-ról nem tudtok valamit? -
#5242 Szerintem nem mindegy, milyen nemzetiségű, mert a magyar tulajok zöme nem elégszik meg egy tisztességes haszonnal, hanem mindig többet és többet akar. -
szando #5241 csak nálunk készülnek és csak nálunk árulják őket.. akkor nem mindegy milyen nemzetiségű a tulajdonos?
vagy láttál már külföldön ilyen cuccokat? -
#5240 amugy joh, en olyat hallottam hogy a keyo azert keyo, mert Kelemen József-é a cég, de ez (lehet h ) urban legend -
#5239 hat, ahogy latom az xliii most az aktualis, outletben van sztem ha nem talalsz a normal boltokban -
#5238 ezek jok, csak nem az en stilusom. -
#5237 zone (villányi út), speed(mammutII, westend)
vidéket nemtom -
#5236 az mocskosul sok, a hagyomány őrzök akik a hadijátékokra járnak 50k körül veszik a Wermacht ruha replikákat. -
#5235 majd beperlik őket a 17. századi kalózok leszármazottai..... :) -
#5234 Megpróbálkozok egy másik képpel. vans -
#5233 Hol lehet Vans Rowley XL 2 fekete bőr cipőt kapni. Mindegyik fajta van, de nekem ez kéne.vans
Ausztriába az outletbe sem lehet kapni.
?? -
#5232 Kiv voltam, mikor esik le valakinek, hogy a sokak által magyarnak tartott termékek csak nálunk készülnek, de a gyártató külföldi sok esetben.
A Fundango mondjuk asszem tényleg magyar. -
#5231 Ez is zsír:
20 euro. -
#5230 Va ilyen fasza sapi is 13.30ért :)
-
#5229 21 euro, nem is húzós. -
#5228 Ez tök fasza pullover! :D
-
#5227 Találtam reprodukált német egyneruhákat 600 dolcsiért, de nekem nem katonai ruha kéne, hanem olyan fölső, ami hasonlít rá :( -
#5226 http://www.original-flightjackets.com/flightjackets/pilotjackets/index.html -
#5225 Na a linket meg kifelejtettem, és becsutkam az ablakot. Na mindjárt megkeresem újra. -
#5224 Húú ez fasza oldal! Eredeti "bomberdzsekik". Mondjuk vannak elég húzos árak :) De a Bundeswehres jól is néz ki, és csak 250 euro. -
#5223 Emlékszem pár éve kurvanagy divat volt a Bundeswehr-es szövet-dzsekik, meg nadrágok. Miért ne lehetne ez is az?