10072
  • KILROY
    Szerintem Levi's powa. Sztetek?
  • KILROY
    Nem komálod?
  • I.C.ram
    kifolyi ka szemem :P
  • sniper01
    GAUDI
    GAUDI
    GAUDI
  • Kit--Kat
    hol vetted?
  • Sekler

• Sekler
    megvettem, majd rakok be képet róla
  • szando
    Ebből a szempontból tényleg nem mindegy :)
  • sapkafej
    Segítség!
    Vans Copeland (vagy Oldschool) cipõt hol lehet BP-n kapni a Speed boltokon kívûl? Azokat már néztem, és nem volt, csak Oldschool, ami nem rossz, csak ratyi színben volt. Segítsetek, mert széttúr az ideg. :P Köszi.
  • Kit--Kat
    Az asszem olasz, akkor meg jó:D
  • Sekler
    könnyen lehet
  • sapkafej
    ha azt mondjuk, hogy ratyi, akkor is megveszed? :P
  • Sekler
    most láttam egy plázába Fila pulcsit, igazán én pumát akartam de ez megtetszett, nem kis részben azért mert fél áron juthatok most hozzá 5000Ft ért. világos kék zipzáros pulcsiról van szó. nektek mi a véleményetek a Filáról?
  • ÁjjLe BoBBi
    philosophy of sherpa -.-
  • mod
    Vegyél Nike cipőt, sokkal jobb, mint a Vans! ;)
  • ikegami
    Igen azt én is látom h már az Xl III a trend. Amugy néztem outletbe is és ott se volt. Még a nagynehez lehet találni a másfajta szinüeket, de az ilyen velúr-anyagból van. Ezt a fekete bőrt sehol nem láttam. Egyik barátom ausztrába nézte meg ilyen outletbe, és ott is pont ez a fajta nem volt. Kész. Már a google-ba meg az ebayon kerestem, de még ott is nehéz eladót találni. Oroszorszába találtam egy eladót a multkor...
  • ikegami
    A Vilányi úti boltot megfogom nézni. A többibe már kerestem. Köszi.
  • Gnome
    armanie sztem elég normális cuccok vannak és meglepően olcsók(armaniehoz képest)...csak európába nem szállítanak:(...majd beszerzek tőllük egypár cuccot nyáron...mondjuk a vácin is van boltjuk..

az SS szerű táskára meg aztmondanám h nekem tetszik...nemminden csaj hordana ilyet az biztos...nekem van egy őszi zubbonyszerűségem aminek a jobb zsebébe bele van varrva egy ilyen echte ss jel...de nekem nem azért tetszik mert ss..hanem a koponya tetszik...azért horogkeresztet nemhordanék...
  • prezi
    rég lejárt :|
  • Sekler
    a Fishbone-ról nem tudtok valamit?
  • Lteebee
    Szerintem nem mindegy, milyen nemzetiségű, mert a magyar tulajok zöme nem elégszik meg egy tisztességes haszonnal, hanem mindig többet és többet akar.
  • szando
    csak nálunk készülnek és csak nálunk árulják őket.. akkor nem mindegy milyen nemzetiségű a tulajdonos?
    vagy láttál már külföldön ilyen cuccokat?
  • magus
    amugy joh, en olyat hallottam hogy a keyo azert keyo, mert Kelemen József-é a cég, de ez (lehet h ) urban legend
  • magus
    hat, ahogy latom az xliii most az aktualis, outletben van sztem ha nem talalsz a normal boltokban
  • magus
    ezek jok, csak nem az en stilusom.
  • Amse
    zone (villányi út), speed(mammutII, westend)
    vidéket nemtom
  • Punker
    az mocskosul sok, a hagyomány őrzök akik a hadijátékokra járnak 50k körül veszik a Wermacht ruha replikákat.
  • Punker
    majd beperlik őket a 17. századi kalózok leszármazottai..... :)
  • ikegami
    Megpróbálkozok egy másik képpel. vans
  • ikegami
    Hol lehet Vans Rowley XL 2 fekete bőr cipőt kapni. Mindegyik fajta van, de nekem ez kéne.vans

Ausztriába az outletbe sem lehet kapni.

??
  • Lteebee
    Kiv voltam, mikor esik le valakinek, hogy a sokak által magyarnak tartott termékek csak nálunk készülnek, de a gyártató külföldi sok esetben.
    A Fundango mondjuk asszem tényleg magyar.
  • I.C.ram
    Ez is zsír:

20 euro.
  • I.C.ram
    Va ilyen fasza sapi is 13.30ért :)

• I.C.ram
    21 euro, nem is húzós.
  • I.C.ram
    Ez tök fasza pullover! :D

• I.C.ram
    Találtam reprodukált német egyneruhákat 600 dolcsiért, de nekem nem katonai ruha kéne, hanem olyan fölső, ami hasonlít rá :(
  • I.C.ram
    http://www.original-flightjackets.com/flightjackets/pilotjackets/index.html
  • I.C.ram
    Na a linket meg kifelejtettem, és becsutkam az ablakot. Na mindjárt megkeresem újra.
  • I.C.ram
    Húú ez fasza oldal! Eredeti "bomberdzsekik". Mondjuk vannak elég húzos árak :) De a Bundeswehres jól is néz ki, és csak 250 euro.
  • I.C.ram
    Emlékszem pár éve kurvanagy divat volt a Bundeswehr-es szövet-dzsekik, meg nadrágok. Miért ne lehetne ez is az?