Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nekem speciel nagyon tetszik, és bár nem akarok mentegetõzni, de élõben sokkal jobban néz ki.
amúgy lehet hogy ezzel nem értetek egyet de ha én márkás cuccot veszek akkor nem csak egy cipõt veszek, hanem megelégedettséget is, na meg azt, hogy jól érzem magam benne, mivel tudom, hogy jól néz ki. ha egy Aolite vagy 4 csíkos adidas cipõt kéne viselnem abban annyira kényelmetlenül érezném magam, hogy legszívesebben kiszaladnék a világból..
-the invisible-
Én amúgy se hordok ilyen fajta,fazonú cipõket.
Nekem van 3 pár Airstep márkájú cipõm,azok kb. 20K-ba kerülnek/db.De azok még 10 év múlva cipõk lesznek. (nálam)
Meg van 2 edzõcipõm,de az csak sporthoz,meg max el a boltba.
^.^
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Megnéztem honlapját....gyakorlatilag 2 fazonból áll az egész kollekció (434234 szinben) <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen><#levele>#levele>
most néztem az adidas boltba, egy sima bemelegítõ alsó/felsõ+cipõ kb 60-70e ft lenne ráadásul az is elég szarul nézett ki. nem tudom mit tudnak, milyen anyagból vannak, lehet hogy hat nyelven ébreszt, hónap végén kölcsönad és a szájával csinálja, de meg nem venném akkor se, ha kétmilliót keresnék másodpercenként. 😊
nem mintha nem szeretnék 16ezret cipõre költeni, de ha tehetném se ilyen okádékot vennék. ettõl a fiatalos trenditõl meg hupililát hányok. annál királyabb minél ocsmányabb. nem igazán terheli le a divattervezõket ezeknek a megtervezése. ezért még csak meg se kell dolgozniuk a pénzükért, mindössze össze kell kapálniuk egy két elvetemült virágevõkorszakból származó csiricsáré szart és jó drágán eladják. a sok hülye meg veszi. grat!
-the invisible-
16e Ft volt, még nem is drága, miaf*sztól sznob? 😄D
-the invisible-
(bocs, lusta voltam levágni róla a dobozt)

-the invisible-
de szerintem nem magasabb csak én sosem hõzom ki magam. NA EZ A LOÁL !
bye
Szeintem magasabb:o
ide a címetekkel<#vigyor1>#vigyor1>
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'