Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Megvettem a cipõt és csináltam 1 reklám-oz is nekije😊

Amse
thönksz

PResident Evil
HBD Amse !!!

sapkafej
Nekem is barna van, szerintem még a sötétkék néz ki nagyon jól.

György

PResident Evil
okok, fekete <#eljen>

piros nájóak..... barna beszteszt ofkorz de fekete is joak, meg sötétzöldek azisnagyon

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
^^

nekembarna van htx 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
jaja, mindjárt indulunk 😄

meg én veszek egy fekete Eastpak övtáskát !

Amse
<#vigyor3><#eljen>
Mentek Bobbival szemüvegért?

Kit--Kat
hehhe😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PResident Evil
Amse, holnap megyünk a Mountexbe <#gonosz1>

kösz végre valaki mellettem 😊)
nekem speciel nagyon tetszik, és bár nem akarok mentegetõzni, de élõben sokkal jobban néz ki.

amúgy lehet hogy ezzel nem értetek egyet de ha én márkás cuccot veszek akkor nem csak egy cipõt veszek, hanem megelégedettséget is, na meg azt, hogy jól érzem magam benne, mivel tudom, hogy jól néz ki. ha egy Aolite vagy 4 csíkos adidas cipõt kéne viselnem abban annyira kényelmetlenül érezném magam, hogy legszívesebben kiszaladnék a világból..

-the invisible-

sapkafej
Nekem is ilyenem van, és tökre bejön.

Aki meg irigykedik rád, az bekaphatja 😊

György

Glpetyus
Jó ezért én se.
Én amúgy se hordok ilyen fajta,fazonú cipõket.
Nekem van 3 pár Airstep márkájú cipõm,azok kb. 20K-ba kerülnek/db.De azok még 10 év múlva cipõk lesznek. (nálam)
Meg van 2 edzõcipõm,de az csak sporthoz,meg max el a boltba.
^.^

Ackro
3k nem sok egy cipõért 16k meg... attól függ. egy ilyenért (#4078) nem adnék annyit.

Glpetyus
NEmigaz.Ami nekem volt ált.isk.-ben,nem találtam <#idiota>

Kit--Kat
dehogyis van vagy 5-6 féle, különben is csak azokat gyártják amiket régen is

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Glpetyus
16 K egyáltalán nem sok egy cipõért.

Punkerwork
Martens/Camel mondjuk pont nem, arra azt mondom hogy még tûrhetõ azok 2-3 év múlva si cipõk még ugyanezt 1 Nike/Adidas/stb tuti nem bírja ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
Iszonyat sztem :I
Megnéztem honlapját....gyakorlatilag 2 fazonból áll az egész kollekció (434234 szinben) <#idiota><#eljen><#levele>

Ackro
nincs márka kedvenc olyat veszek, ami jó is meg olcsó is. inkább tíz kínai cipõt veszek egy drágább cipõ árából. egy akármilyen camel vagy mittomén milyen úgyse néz már ki tíz év múlva jól mégha nem is szakad szét akkor se.
most néztem az adidas boltba, egy sima bemelegítõ alsó/felsõ+cipõ kb 60-70e ft lenne ráadásul az is elég szarul nézett ki. nem tudom mit tudnak, milyen anyagból vannak, lehet hogy hat nyelven ébreszt, hónap végén kölcsönad és a szájával csinálja, de meg nem venném akkor se, ha kétmilliót keresnék másodpercenként. 😊

PResident Evil
ízlések és pofonok de a buffalóékkal egyetértek... már csak a te ízlésedte vagyok kíváncsi ! milyet viselsz te ?

Ackro
tõlem aztán éhendögölhetnek buffalóék amennyit én ilyet vásárolok.
nem mintha nem szeretnék 16ezret cipõre költeni, de ha tehetném se ilyen okádékot vennék. ettõl a fiatalos trenditõl meg hupililát hányok. annál királyabb minél ocsmányabb. nem igazán terheli le a divattervezõket ezeknek a megtervezése. ezért még csak meg se kell dolgozniuk a pénzükért, mindössze össze kell kapálniuk egy két elvetemült virágevõkorszakból származó csiricsáré szart és jó drágán eladják. a sok hülye meg veszi. grat!

PResident Evil
oké, te vigyed csak buffaloba a szemetet 😄

Ackro
vki miért sznob ha egy fostalicska cipõt vesz 16e ft-ért amibe én még a szemetet se vinném le? nem értem... inkább csak hülye...

PResident Evil
sose volt ez a vélekedés csak szerencsétlen gyerek már nem tud mibe belekötni 😄

ja ha csak azért akkor ok 😊) azt hittem ez egy ilyen általános vélekedés, bár én nem tapasztalom se itt pesten se máshol.

-the invisible-

PResident Evil
mert a másik topicba azt írta gyerek

<õ se képes felfogni miért>

de mondd már meg hogy MIÉRT sznob??
16e Ft volt, még nem is drága, miaf*sztól sznob? 😄D

-the invisible-

PResident Evil
<#eljen>

én is Tiszát veszek vagy megint Converse-t 😊 vagy egy szandált inkább 😊

Új cipõm
(bocs, lusta voltam levágni róla a dobozt)

-the invisible-

PResident Evil
aha, nem csak ide írt, de már megbeszéltük.

Kit--Kat
juuúúúj ezért 3at???:o

ChevyG
prézli törölgeti a hozzászolásokat
Kit--Kat
LOÁL ha a hõzás húzást jelent mer nemtom ki a magasabb csak a hasamra ütötem, de ez látom szíven talált<#miaz><#gonosz1> na ideje aludni csáss

PResident Evil
sosem nézegetem. még magamat sem.

de szerintem nem magasabb csak én sosem hõzom ki magam. NA EZ A LOÁL !

bye

Kit--Kat
Azér mer mindíg csak magadat nézegeted a fórumozók képeinél^^ na erre mérnem mondod azt, hogy LOÁL?? Ez most pedig megérdemelte volna😊
Szeintem magasabb:o

PResident Evil

nem is nagyobb nálam 😮

PResident Evil
ázisjó!!! <#idiota>

Kit--Kat
most whúúúúú de te kissebb vagy nála így az írásodból meg a képekbõl saccolva de majd megoldjuk, kapsz e-helyett tiszacipõt<#idiota>

PResident Evil
lál, azt add Amse-nak <#nyes>

Kit--Kat
ne tedd ezt velem a tiedet máá megvettem,<#wow2><#wow3>

PResident Evil
izé, kéket! 😄

Kit--Kat
offkorz nektek kész örömömre szolgál ruhát venni, pláne ha a szülinapotokra<#gonosz1>
ide a címetekkel<#vigyor1>

PResident Evil
hát kábé 😄

Amse
Inkább lepj meg te minket.Thx 😊

Kit--Kat
akkor lepjétek meg 1mást ezekkel

ÁjjLe BoBBi
bezony jó. olyan van

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

PResident Evil
18. 😉