10072
-
Jhon Balu #5302 aha...köszönöm a felvilágosítást. -
#5301 lol -
#5300 heavy tools -
#5299 Én a Tom Tailor pulcsimmal vagyok így, mert csak egy T betű van rajta :) -
Jhon Balu #5298 mit jelent a HT??? -
#5297 amiota megvettem a ht pulcsimat mind a ket Horvath Tamas nevu ismerosom ezzel szivat:) -
#5296 ma vettem jeeeeee ^^
-
#5295 Szevasztok!
Nem tudja valaki, hogy Abercrombie cuccokat hol lehet Magyarországon venni? Sajnos Amerikából, a weboldalról elég macerás ruhát rendelni, a Duna Plazaban lévő vegyes üzletben pedig csak a logó van kint, Abercrombie modelleket nem találtam. -
#5294 Nekem is a gyári fűző van a túracipőmben, ez kb. a 4. tele. -
#5293 a martens-emben 6 éve ugyanaz a fűző van, a cipő már elég viharvert csak kutyát sétáltatni jó de a fűzőnek semmi baja :) -
#5292 Én vevő vagyok, ez meg kínálati piac, tehát versenyeznek azért, hogy tőlük vásároljak.
Ebből kiindulva, ha kapok 22 körül olyan cipőt, ami nem szaggatja a fűzőt és esetleg nem kopik le a festés sem, meg még megfelel az elvárásoknak is, akkor tutira felejtem a Sandstone-t. -
#5291 a hozzáállásal van a gond itt -
#5290 hát szerintem meg qrvára nem.nehogy már azért ne vegyél meg egy terméket, mert 2 perc törődést igényel.
probléma az, ha elszakad a bőr és beázik, vagy lejön a sarka és nem tudsz menni benne(de még azt is inkább otthon megragasztanám palmatex-el). -
#5289 22 ropinál tényleg nagy probléma. -
#5288 mos tmár tudjuk hogy kerülni kell :) -
#5287 énsetudtam :) -
#5286 van cipőjük? :) -
#5285 marha nagy probléma... -
Cat #5284 Miért ne vegyetek Sandstone cipőt -
#5283 Nekem Björn Borg van és 1általán nem. -
Yoz #5282 De akár téged is túlél lásd sivatagos eastpack reklám... -
#5281 nekem is volt mobilos kopás... eastpak válltáska meg nagyon erős anyagú és durván dörzsöl -
#5280 Az se rossz ennéél már csak az viccesebb amikor a mobil koptatja ki belülről a zsebed.
Milyen márka? -
#5279 YO -
puding00 #5278 FUBU, ECKO a király!!!!!!!!!! -
#5277 hátizsákkal iskolába mennek, meg nekem nagyon nagy van :) -
#5276 hátizsák, a többi vagy nem praktikus vagy buziknak való :) -
#5275 abba járok dolgozni... és mivel sétálok, ezért súrlódik a gatyámhoz és kidörzsölte... full ideg vagyok és nemtudok mit tenni :C -
#5274 akkor az? :) -
-
#5272 minek neked övtáska? :) -
#5271 ezta poént most nem tudom értékelnisry :C -
Cat #5270 képzeld el ha övtáska lett volna, mennyit súrlódik a töködhöz :) -
#5269 nem a minőség...
ÉLJEN A SÚRLÓDÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444 -
#5268 fő a jó minőség! :D -
#5267 az 1 honapos válltáska rongyosra dörzsölte az 1 hónapos gatyám oldalát és zsebét :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -
Disinfo #5266 Hi!
Régebben volt csatos Cult-om. Sajnos mostanában nem igazán láttam boltokban. Esetleg tudja vki, merre lehetne még kapni, nagyon szerettem azt a cipőt.
Előre is köszönöm! -
#5265 Mi van??? -
Sekler #5264 mien neonszin? a Levi'sbe az a jó hogy naon strapabiró, még a gyerekeid is hordhatják akkor meg már királyosan ki lesz koptatva tehát még gidzább -
#5263 Hát nekem annyira nem jönnek be ezek a neonszinek :P