10072
-
#5342 miattam ne fáradj ;)
amúgy: grat hozzá:) -
Sekler #5341 megvettem a cipőt... igen a pirosat, majd rakok fel normálisabb képet illetve amin jobban látszik csak még csináln kell -
#5340 Lehet anyámnak van, megkérdezem tőle:) -
#5339 Otto katalógusban van. Ingyért küldenek. -
Sekler #5338 hát nemtom én a miskolci plázában néztem ott volt. pesten a westendben az izé asszem valami players room vagy mi a neve ott japános van, szóval tipusban van -
#5337 Tehát akkor Puma boltban nem volt, foci boltban sima eddzőfelső volt, és Otto honlapján meg nem talált:( Van rendes Puma olasz melegítős amit lehet simán is hordani?! Ez biztos?? -
#5336 -
#5335 Nekem a fényes Fila ferraris cipő tetszik. -
#5334 Egyetértek. -
Yoz #5333 Szerintem a puma nép cipő (nagyon sokan hordják)... én nem szeretem ha minden 5. emberen puma van. Piros cipőt akkor érdemes venni szerintem ha van mellette még 2 pár hasonló kategóriájú cipőd olyan színben amihez majdnem minden megy. Mert piroshoz tudni kell öltözni...
Adidas szerintem jól néz ki! -
#5332 Egyébként decemberben vettem és az idő miatt nem midnig tudom felvenni, ha sok víz / hó van kinn akkor nem ezt veszem fel, mert velúr és könnyen beázik. De amikor csak lehet, ezt hordom, nagyon szeretem :) -
#5331 Szerintem a Puma féle nem rossz:) Nekem majdnem ilyen lett, de végül is ilyet vettem :) Tudom, hogy sok emberen van Puma, de ilyen szinűt nem sok emberen láttam még :) Nekem még ez tetszik, tök jó szine van :) -
#5330 Sekler, ha ez nem álmaid cipője, akkor sztem ne vedd meg, de ha igen, akkor meg vedd meg. :P Szóval ha nagyon tetszik, ne foglalkozz itt olyanok véleményével, akiknek tök más a stílusuk.
Mindig ezt mondom, de sztem igaz. P -
Cat #5329 www.otto.hu -
Cat #5328 a piros maga nem gáz, de ez a boxcipő az :) -
#5327 Az a baj voltam Puma boltban ott nem volt csak mez, majd megnézem Lionsban is ott tuti van.
Quelle, Otto??? Haljak meg ha nem rendelnék, ha nekik van. Linket tudsz? -
#5326 -puma sry faradt vagyok -
#5325 nekem nem tetszenek, de az a puma meg annyira gaz mar, x eve kitalalt vmit a puma es azota azt csinalja semmi elorelepes, csak a szineket kombinalja, en nem vennek puma cipot... -
Sekler #5324 én tudom bár attól függ hol laksz, bár a plázákban, vagy ahol van Puma bolt ott általában lehet kapni, már ha tudsz mélyen a zsebedbe nyulni, Great Britain, Japan és Italy felsőik vannak asszem van Sweeden is bár ez téged nem hiszem hogy nagyon érdekel. Biztos láttál már ilyet, a hátán a szöveg elől zipzáros bal oldalt ország cimer vagy puma jel... asszem, jobb oldalt egy 10es nyomott minta.
Italy felsőt még katalógusban is lehet rendelni, asszem quelleben vagy Otto. árban se sokkal van alatta, a minősége ennek is megfelelő -
#5323 Nem tudjátok hol lehet kapni JÓ MINŐSÉGŰ olasz melegítőfölsőt???
Tudom mi a véleményetek az országos melegítőfelsőkről, de bennem pár %nyi vér van belőlük meg amúgy is a kedvenc csapatom. -
#5322 hmm....meglehet.
azt tudnod kell, hogy utálom a piros színt és az ilyen cipőket is :D -
Sekler #5321 hmm akkor talán neked duplán nem tetszik -
#5320 igen, igen :) -
Sekler #5319 jó de Amse neked elvből nem tetszik már, vagy a piros szinü cipő egyébként is ellenszenvet vált ki? most függetlenül attól hogy milyen fajtáju -
#5318 khm
#5316 -
#5317 Nem. -
#5316 de:P -
Sekler #5315 az adidast még nem is láttam sehol viszont a pumát holnap meg tudnám venni, de nem tudom még, nem a stílusa hanem a fazonja miatt nem tudom még. nem gáz egy ilyen piros cipő? -
#5314 nekem az :P -
Cat #5313 ezek speciel nem is magasszárúak. -
#5312 én személyszerint nemnon szeretem az olyan cipőket amik mindenki máson vannak..inkább az egyedi dolgokért rajongok..egyébként ha tetszenek neked vedd meg nyugodtan az ember magának öltözködik;) -
Sekler #5311 na azért vannak itt normális kritikák! respect igazán csak msot akarom megvenni még ilyen szar idő van nem akartam hordani, elég idegesítő lenne ha megvenném és rögtön bele egy olvad jeges pocsolyába... brrrr -
#5310 igaz :P -
#5309 csajokon jó, csávókon buzis
ennyi :P -
#5308 A Puma tetszik.
Egyébként valószínűleg várhatsz még a megvásárlásával 1 hónapot, mert az eleje beázik és olyan piszkos lesz, hogy nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. 2004-ben vettem egy Puma cipőt, és ez történt vele. Az orra kilyukadt. -
#5307 nekem se -.- -
#5306 nekem sosem tetszettek ezek a magasszárú izék.... -
Sekler #5305 jujj és ha neked valami tetszik nagyon akkor nem fogod hordani mert nem divatos, most éppen nem ez a trendy? Zenékbe is a divatot követed? kérlek ne mond, hogy a véleményed azok alapján mondod amit a többi birka mond.
szóval én olyan véleményeket mondok hogy ha teszemazt Neked van ilyen, jó tudom neked ilyen nincs mert nem trendy de ha lenne akkor mik a tapasztalataid vele? kényelmes-e strapabiró? stb
-
Cat #5304 az, hogy már egy éve kimentek a divatból :) -
Sekler #5303 nektek mi a véleményetek a boxoló cipőkről? mert nekem már régi vágyam hogy beszerezzek egyet, de eddig még mindig másra ment el a pénz és most ugy hozta hogy össze fog jönni, de gondoltam kikérdem a véleményeteket.