10072
-
#5462 ezek boxcipők? -
#5461 Mondom Hervisbe bemész kapsz ilyet Polaroid márkájú, és nem is olyan vészes az ára, és polárszűrős. -
#5460 Nekem is ilyen kéne:o -
#5459 olcsó utánzatok persze vannak szerte az országban... -
#5458 pontosan!
szoval ha láttok valahol megosztjátok velem? :D -
szando #5457 az nagyon flash!
:)) -
#5456 nekem is ilyen kell csak polárszűrővel... full tükör legyen, mindenki magát nézné benne :DDDd -
szando #5455 ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor Ray-Ban -
#5454 Hervisben is vannak ilyenek :D -
Nem tudja valaki hogy hol lehet ilyen szemüveget venni?
(Csak amcsi oldalon láttam, de MO.ra nem szállítanak.) -
Sekler #5452 De mondom hogy ne a szinét vegyük alapul, az alsó pumának nekem se tetszik a szine de mondjuka fekete-szürke kombinációnak azért nincs olyan csiricsáré szine.
A goodyear felirat az adidason pedig nem rozsaszin akarna lenni hanem fehér:) -
Sekler #5451 Hosszúnadrághoz is fel lehet úgy venni, hogy látszódjon -
Sekler #5450 ez nekem is tetszik, de a nem akarnék még egy piros velúr cipőt mert a velúrt nagyon nehéz takarítani, és nagyon kényes is. Amúgy a designje tetszik, nekem is.
-
#5449 jaj, hogy kertel mindenki :) én megmondom: sztem elég csúnya cipők.
DE! Mindez nem fontos, ha Sekler úrnak bejön. -
#5448 Ja, és ha hosszúnadrág van rajtad, úgyis csak az alja látszik.
Rövidhez meg biztos nem vesz fel ilyet, akinek bolhafingnyi ízlése van. -
OPM #5447 fyi #4807 -
Cat #5446 szerintem ennek nem a színével van bajunk... borzasztó giccses. Tépőzár a tetején, rózsaszin goodyear felirat, másik meg csiricsáré (fehér, sárga, szürke, fekete) Brr. -
Sekler #5445 hát nekem kell, hogy tetszen, de azért kiváncsi vagyok, hogy a nagyérdemű mit szól hozzá, de tényleg ti nem raknátok fe képet, hogy ti mit szerettek, mert kiváncsi vagyok rá ténlyeg!
-
#5444 nem nekem kell, hogy tetszen ;) -
#5443 ha neked tetszik, akkor vedd meg, nem másnak kell végétre tetszenie:o -
Sekler #5442 akkor egyik se -
Sekler #5441 inkább ilyen színben!
-
[nemnyilatkozik] -
#5439 Hát akkor baromi aránytalan az egész. :P -
Sekler #5438
a második belső oldala ilyen.
A szinek nem számítanak,csak a tipusok -
Sekler #5437 Nektek melyik tetszik amugy jobban?
-
Ronny #5436 lol hányas lábad van?:) Asszem ez 46-os -
Ronny #5435 az egy cseppet messze van:) -
#5434 Ez hanyas? 52es? :D Ormótlan! :D -
Sekler #5433 sziasztok, láttam egy hirdetést a www.apronet.hu oldalon és erősen gondolkozok rajta, hogy üzletet kötök, 14 ezerét puma cipő. szeretnék tanácsot kérni, hogy mennyire megbizható e ez a rendszer és hogy nem e akarnak átverni?
Probálta már itt valaki? -
#5432 miskolcon láttam -
Ronny #5431
Valaki nem tudja hol lehetne még fellelni Adidas Spezialt ilyen színben? -
#5430 Üdv!
Biztos láttátok már a Caterpillar cipőreklámot (multireklám), hol lehet olyat kapni, tudja valaki? -
szando #5429 nekem olyanom van narancs-barnában, de őt Bécsben vettem kb 1 éve. magyarországon én mostanában nem láttam samba-t, ha jól emlékszem.. szerintem elég reménytelen. -
Louis Cyphre #5428 Üdv!
Adidas samba fantázia nevű cipőt keresek fekete-fehér színben a fővárosban és környékén! (Google-ba beírva kiadja a fotót.)
Már vagy öt adidas boltban néztem de sehol nem volt. Illetve egy helyen láttam másféle színben.
Ha tudtok segítsetek, hogy hol vehetnék ilyen cipőt.
Előre is köszönöm. -
Sekler #5427 azt nem tudom,
viszont abban tudna nekem valaki segíteni hogy Miskolcon, vagy Barcikán hol lehet olyan citromsárga övtáskát venni ami nem olyan hatalmas, vagy egylátalán olyat ami citromsárga, kifejezetten. Ha tud valaki és segít előre is közsönöm! -
#5426 Tudtok Pesten olyan deszkás boltot,ahol Circa cipőket árulnak? -
#5425 na ja, nem néztem meg, milyet gyárt a nike :))) -
#5424 sztem ilyet -
#5423 ilyen?