10072
  • Lteebee
    priviben ment
  • Amse
    attól függ sokat akarsz vagy keveset:)
    ha sokat akkor tudok cégeket mondani.
  • OPM
    OFF
    hűha... grat...
    Szerintem lehetne törölni azt a cirka 30 hozzászólást, nagyon nem illik ide.

ON
    Nem tudtok valami olcsó helyet, ahol szitanyomásos technikával készítenek igénynek megfelelő pólófeliratokat?
  • Punker
    na ezt most nem tom értelmezni :)
  • Lteebee
    Ez az az óriásplakátos cipő, ugye?
  • Punker

amúgy ma ilyenben rohangáltam csak világosabb az enyém.
  • Punker
    "Inkább mond azt, hogy ilyen alapon miért ne járhatnánk tűzálló overálba." bakker a Góbi sivatag hozzád képest bakfitty
  • Gnome
    a puma naonmesszeáll a sznobtól...elég kommersz cipő...nemvennékfel pumacipőt..max focihoz..de ahogy látom te nagyon követni akarod a mai diszkósdivatot..neonszínek stb...gondolom hajad is tüskésre van nyírva...sztem nem itt kéne megkérdezni h mitszólnak egyes cuccokhoz...magadnak kéne elgondolkodnod, h mi is tetszik...énis betehetném a replay dorkómat h ugyanmár mondjátokel h ez jócipő e vagynem?...mert ha 10en aztmondjátok h jó akkor nemdobomki...
  • Lteebee
    Tudja, kikbe kell kötni:DD
  • Sekler
    jó ténlyeg hagyjuk az egészet, nekem tetszik, másnak itt nem. Ennyi.
    Az a mondat nem Rád vonatkozott Mike. Ott éppen, ahogy a kedves Lteebee megfogalmazta ironizáltam!
  • Mike
    na jó, elment a topik a hülyeség irányába
  • Mike
    az ábécét
  • Mike
    nem én mondtam hogy buzis
  • Sekler
    egyeztetni sem tudsz személy és szám szerint és még sorolhatnám.
  • Lteebee
    Mit soroljak?
  • Sekler
    hát nekem még így is furcsa... hetekben... azt gondoltam, valami helyről van szó amit nem ismerek. Mindegy végülis így magyaros, ha te mondod!
    De sorold kiváncsi vagyok!
  • Lteebee
    A fan és a fun közti különbséget sem tudod és egyeztetni sem tudsz személy és szám szerint és még sorolhatnám.

LOL

Azt nem írtad, hogy kultúrált véleményre vagy kíváncsi.
    Konkrétan azt sem kérdezted, mia vélemény róla, csak hogy kinek melyik tetszik.
    De attól, hogy te nem kérdezed a kultúrálatlan véleményünket, mi még elmondhatjuk. Ez egy ilyen kultúrálatlan hely.
  • Lteebee
    A hét többesszáma.
    Magyar nyelven.
  • Sekler
    ténlyeg nem tudom mi az, lehet vicces, de akkor se tudom
  • Sekler
    a sok lemaradt
  • Sekler
    jó :)
  • sapkafej
    mi az a hetek :DDDD
  • React
    "valóban annyira helyesírási hibám lett volna?"
    :) Nem kötözködök, csak ez egy picit viccesen jött ki
  • Sekler
    Lehet az én hibám, de sztem mivel márkás ruhák a forum címe azért mégiscsak illik ez a cipő ide. Akár sznob, akár buzis
    Különben tök jó, hogy nem foglalkoztat mások véleménye "esetleg nagyívben leszarom, esetlek elküldöm a faszba." , de nem vagyunk egyformák. Azért raktam fel a képeket mert érdekelt mások kulturált véleménye róla. Sajnálom, hogy nálam a buzis nem számít annak.
  • Sekler
    hmm valóban annyira helyesírási hibám lett volna?
    "szívesebben veszek a hetekben egy sövény-" mi az a hetek?
  • Lteebee
    Kazinczyt akkor merném említeni, ha 8-10 sort nyelvtani hiba nélkül írnál le, legalább ezen kijelentésed környezetében.

Az sg egyébként nem helyesírási verseny és nem is az üdvhadsereg.

Szal ha lebuzisoznak egy cipőt, azon az itteni arcok nem sértődnek meg, ha olyan cipőjük is van.

Ha meg egy hangyafaszányit ismernéd az itt hozzászólókat tudnád, hogy részben felnőtt, dolgozó lakás/háztulajdonosok.
    Szerinted nem tudnánk ilyen gyík cipőt venni ha akarnánk?
    Én mondjuk szívesebben veszek a hetekben egy sövény-nyírót, egy dekopírfűrészt, meg egy kissikítót és inkább vagyok híve a kevésbé feltűnő, de azért nem ócska ruháknak.

Ha valaki lebuziz a wrangler cipőm miatt, esetleg nagyívben leszarom, esetlek elküldöm a faszba.

De nem kezdek hisztizni, meg ironizálni, hogy "Tudod ezek a kifejezetten buzis sportok".
  • Sekler
    amugy meg, sztem hogy én megadom nektek a tiszteteletet és normális válaszolok arra amit írtok, akár a tisztelt hozzászólok is megtehetnék, hogy kulturálrt ember módjára írnak "Ez nagyon gyenge fika volt:P" pl nem az a Kazinczy-díjas hozzászóló. Bár nem engem égettek vele, csak bunkó dolog. Ennyi.
  • Sekler
    nem tudom sztem a balett már önmagában nem egy férfias tánc, szóval azért ez más kérdés. Inkább mond azt, hogy ilyen alapon miért ne járhatnánk tűzálló overálba. Mert az ott lehet szükségszerű, de egyébként felesleges. Ez mint cipő azért annyira nincs specializálódva, hogy csak versenyeken lehessen hordani, sztem jól néz ki. Ezenfelül kényelmes is, és mint ilyen miért ne lehetne másnak is hordani mint versenyző. Igazán ez nem hiszem, hogy csak az én véleményem. Mert ha így lenne nem csak én venném meg. HA elvonatkoztatunk az extrém szinektől, csak a fekete szürke szint vesszük mert sztem az néz ki a legjobban. Én nem látom a lehetőséget miért lenne buzis. Ez inkább csak olyan savanyú a szőlő. "Akinek nem inge nem veszi magára" . Hogy sznobos-e az meg relatív, akinek egész sok pénze van annak nem, akinek meg nagyon kevés annak már az ennél jóval olcsobb cipők is sznobosak.
    Bár tény, hogy elég drága.
  • I.C.ram
    Ha férfi balett ruhában járok hétköznap az sem buzis? Vagy ha korcsolyában járok? Szóval, ami a sportban szükségszerűen ilyen, az a hétköznapi életben vagy buzis vagy sznobos :P
  • Sekler
    mi fika? ki akart itt fikázni? nem stilusom
  • Lteebee
    Ez nagyon gyenge fika volt:P
  • Sekler
    Ezek nem azok a kifejezetten box cipők. Ha nézed a forma 1-et akkor azoknak a csapatoknak amelyiket a puma támogatja ilyen cipőben láthatod, most valamivel mássabb szinben vannak ha jól tudom, ezek tavalyi szériák. Mind a szerelők mind a vezetők, ilyeneket hordanak. Talán a rallyban is van ilyen, de én nem vagyok rally fun ezért nem akarok hülyeséget beszélni. Talán az mond valamit, hogy az első iyen tipusu cipőket a puma a sparco-val együtt dobták piacra. AMi ha jól tudom szintén az autosportban szerepel. Tudod ezek a kifejezetten buzis sportok.
  • Ronny
    mennyi az a nem vészes?:)
  • Lteebee
    Kicsit feltűnésis cucc.
  • I.C.ram
    Peddig ilyet vagy csak nők, vagy buzoidák vesznek fel :D Ettől már csak flélépés a tűsarkú :P
  • Lteebee
    Nyugodjál már meg!

:)

Senki nem bántott.
  • Sekler
    ha ilyen okos vagy akkor megosztanád mással is, hogy miből vontad le ezt a következtetést? Rakj már be a te cuccaidról képet, nagyon kiváncsi vagyok rá mire vágsz fel!
  • Amse
    hátö...
    [kb]
  • Punker
    buziknak.
  • Amse
    dehogy.divat cipők.