Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eltévednél benne?<#conf>#conf><#wow3>#wow3>
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
naja... épp múltkor beszélgettük, h milyen furi h mennyi mindenkinek van már és régen mennyire nem volt... emléxem amikor voltam németországban vagy nemistom má hol, tök furi volt h de sok mindenkinek van😊 és utána vettem énis mer bejött az eastpak... amugy sokmindenkinek volt jansport is😊
Remélem. 😛
Amúgy sztem csak az néz ki jól. A többi azokkal a kiálló zsebekkel, meg ilyesmikkel...bár vannak easptak koppintások.
Amúgy sztem csak az néz ki jól. A többi azokkal a kiálló zsebekkel, meg ilyesmikkel...bár vannak easptak koppintások.
György
Westendben két helyen is tudok. Egyik földszint Heavy Tools bolt, ott sztem van több színben, ott vettem én is, meg fent a Speed boltban is vannak.
György
ó amikor még én kaptam 2400 körül volt.... azok a régi szép idõk<#smile>#smile> pedig gondoltam rá h veszek más szinben is dehát ennyiért....
abban az idõben még nem kellett családalapításon gondolkodnod, mi?<#gonosz1>#gonosz1>
Resurrection!
Semmi gond 😊 És kössze szépen 😄
Már csak annyit hogy hol találok több színben, típusban ilyenek...? <#conf>#conf>
Már csak annyit hogy hol találok több színben, típusban ilyenek...? <#conf>#conf>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ECKO a király 😊
... got nothin to share with you...
olyasmi nekem az bejon 😊
szerintem is az a legjobb, ha már a 3 közül választani kéne 😊
amugy mennyibe kerulnek az ilyen cipok?
az also 2nek nemtetszik az also resze ha kivennek alola a talpat mind2 uberbrutalul nezne ki mert most nemtudom szerintem igy kicsit csunyak de a felso szurke - kek sztem nemrossz
Van egy ilyan bolt pesten az astoriánál, ahol csak ien cuccokat lehet venni, b.nõm csomo ruhát ott vett. Nem tom mi a neve, de ott cak ienek vannak 😄
Én inkább 1980-as old school adidasokat hordok, adidas buzi vok 😄
Én inkább 1980-as old school adidasokat hordok, adidas buzi vok 😄
Én ezt vettem, sry a nagy képért.