Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

glillu
nemiiiiiis<#vigyor3><#vigyor2>

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Amse
Mert gonosz. 😛

sapkafej
Csak tetszik, ennyi az egész.

György

sapkafej
Megkérdezhetem, miért okoskodsz?

György

Amse
<#nyes><#hehe>

glillu
jaaaaa hogy ez a fiatalabb korosztály számára a retro? <#hehe><#hehe> nem is tudtam<#miaz>

magus
en legalabbis lattam egy ilyet tegnap

PResident Evil
azért retro 😊

magus
menj ki a biatorbagyi outletbe... ott meg talan elcsiphetsz parat, de ez mar tenyleg regi szeria

glillu
mert ez nagggyon máshogy néz ki... csak gallér meg zseb... de azé basszus nemtom😊 ez 3 éve volt divat

Kit--Kat
áhh nemám csak viceltem:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sapkafej
paraszt 😊

György

Kit--Kat
az elején, megfordult valami a fejembe, de miután a végére jól kimagyaráztad így azér nem könyveltelek el holt hülyének😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sapkafej
Ott gondolom csak használtan van. Bár az nem probléma, mert gondolom, nem gyártanak ilyet. 😊

György

Kit--Kat
talán próbálkozz be a ciánkáliba

sapkafej

Na, és nekem ilyen kell. És ez nem olyan, mint amit korábban már láthattunk a topicban, hanem az a régi. Nem? Ilyet csomó emberen látok, fõleg kékben, de kapni nem tudom hol lehet. Adidas boltban sem ilyen van.

György

PResident Evil
én már május óta szabad ember vagyok... pénzem sincs 😄 szerintem a nyáron nem is lesz 😛

glillu
he nekem nem... épp most jöttem haza zh-ról... figymá a westendben nyilt zara?

PResident Evil
ejj... kiesnek a napok...

keresni kéne vmi melót <#gonosz3>

Amse
#4043, #4047 és erre válaszoltam a #4048-ban.Nekem pénzem van, csak nem vihetem el még, de már kezdek megõlülni.

PResident Evil
én biztos nem kérdeztem, esetleg más, de drága :o

vagyis... nincs pénzem <#vigyor3>

Amse
Ezt már kérdezted.Bruttó Kisker ára:13490.-
Nekem a sárga ennél jóval olcsóbb lesz, mert mintadarab és arra nem jön semmi + (áfa,haszon,stb)

PResident Evil
mennyit kóstál ?😮

Amse
Nekem nagyon tetszik a sárga amibõl 1 darab van magyarországon, de azt én veszem meg ha sikerül lerendezni a csehekkel(idõ kérdése), de fekete piros csíkkal van Budapesten a Váci úti Mountex boltban az Outlet részen. 😊 mÁshol nem lehet hozzájutni.

sapkafej
Bár ahogy nézem, annyira nem tetszik. 😛 Azért érdekel a bolt.

György

sapkafej
Honnan lehet ilyet szerzeni?

György

Kit--Kat
hát nem tudom

PResident Evil
jaja

glillu
egyremegy... csak a szin más

Kit--Kat
én csak 1et az Italyt😄
szörnyû 1ik haverom viselete: brazil hlafcap,
brazil csuklószorító
brazil póló
brazil melegítõ fölsõ, ha ilyen napja van.....

PResident Evil
sose szerettem az ilyen "országos" felsõket !

Kit--Kat
a jamaicásból van mindenkinek:o

glillu
okok<#circling>

Amse
Najó nem veszek olyat, de csak miattad.<#vigyor3>
Ez jó lesz?😊

Nemírtál mailt.<#rinya>

glillu
ilyet már minek? sokmindenkinek ilyen van....

ghost cb
Ja, nekem is van pár darab Arena pólóm és azoknak nincs semmi baja. ott a pont

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Mike at home
vagy ha nem tellik ra, osszevissza foldon henteregni, meg fuben terden csuszkalni 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de
2k-ert vettem arena polokat az Auchanban tavaly

semmi bajuk, szinuk sem ment el

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tobbet ki ne mosd a gatyadat 😊

Mike at home
ott van alatta a link, de megkerdi 😊

PResident Evil
jóh most csak ijesztgetek :Ð

PResident Evil
ejj... megvilágosodtam ! Sifika cipõt veszek ! <#idiota>

..avagy hogyan spóroljunk a mosóporon hatékonyan..elég lesz ezentúl divatos kis csimotánk még divatosabb farmernaciját fél évente mosni! 😄D

aaa ez tökjóó..nekem ugyanez a modell kellene csak világoskékben pl. 😊

sapkafej
Hát ja, ilyesmi, de sztem ez a 18 ezres. De amit én embereken szoktam látni, az egy kicsit elmaradottabb ettõl. 😛

György

Kit--Kat
jahh nekem is😊

Amse
Nemtom, de nekem kéne 1 ilyen.

Kit--Kat
ez mennyi

Amse
Inyen?

sapkafej
Hát, majd keresek képet 😛

György