Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
de csak a bal azsl nyugi... 😮
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szerencsére én sosem voltam az úgyhogy nem tudom nekik mi a jó
talán egy kis sportolás :-)
de ezt nem nevezném nagyon kigyúrtnak
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
viszont az az ing <#eljen>#eljen>
nem erdekelnek sem a konvenciok, sem itt megjelent okoskak elvarasai
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
-the invisible-
-the invisible-
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)