10072
  • gameplusz
    Nekem fekete bőr nike van, 23990ft-ért nem volt rossz ár, 2 hónapja baja sincs... ^^
  • Mike
    de zet csak így mezténláb lehet hordani, mert így trendy :))
  • Mike
    hol vötted egyíbkint?
  • Mike
    ez tisztára converse
  • BADE
    jól néz ki,mennyibe kerülhet?
  • Brolly
    De ezt a képet hol találtad?
  • Taranov
    Szerintem nem ez az.
  • Brolly
    De sztem most nyári szezonra nem hiszem hogy lesz, de jó lenne.
  • Brolly
    Hát ha igazi akkor sztem ez, mert nem sokáig láttam, csak sztem a nagyobb puma jel egész testel van rajta, de nem tom, azér kösz.
  • Brolly
    Hát nemsokára megyek fel pestre, majd megnézem, remélem találok ilyen darabot.
  • Sekler
    remélem jól gondolom, hogy mire gondolsz:
  • Taranov
    Nagyon jól néz ki. Ha van, az árára én is kíváncsi lennék. Köszi.
  • Brolly
    És ezt a cipőt:

szerintetek? ára oylan közepes: 22990Ft
  • Brolly
    Én most ezt a felsőt néztem ki, csak nem hiszem hogy lesz a Lacosteban, meg kíváncsi vok mennyibe van.
  • Taranov
    Szerintem is jót vettél, igényes.
    Nekem most a Camel cipők tetszenek, elegánsak, de azért nem öltönyhöz valók.
  • I.C.ram
    Azok nem tetszenek. Minden emberen olyan van. :( Direkt kerestem valami csicsamentes cipőt, és ami jó minőségű. Vansben még nem csalódtam, és előben is igényesen van összerakva.

Néztem még az Etnies Dublin sorozatot is, de azok kegyetlen igénytelenül vannak összerakva. Tiszta enyv az egész, és a varrás is olyan, hogy kézzel lelehet bontani az egészet. :/

Egyetlen egy bajom van ezzel, hogy baromi alacsony a bokarésze, és ez nekem szokatlan, de majd megszokom. Ja és az enyémnek kicsit laposabb az orra, mert 45-ös.
  • Taranov
    Nem néz ki rosszul, bár szerintem most a lapos bőrcipő a divat.
    Persze ez nem kell, hogy téged érdekeljen, csak megjegyzem.
  • I.C.ram
    Vöttem máma egy ölyet!

• szando
    én is vettem most pár olyat kettő-félért, kifejezetten jól néznek ki.
    na de az azért már amikor a kis krokodil ott virít a mellkasodon :)
  • Brolly
    Hát ez az, még egy képet se találok róla a neten:(
  • sapkafej
    pl régen vettem teszkóban olyan "lacostés" kinézetű pólót, és tök jó, és csak 1500 forint volt és tuti nem venném meg kétszer ennyiért se.
  • Taranov
    Ja értem. Én focicipőt akartam venni. Ezért is volt ilyen olcsó.
  • Krezga
    Linkelj róla egy képet:) lécci
  • Brolly
    De te most csukát akartál is venni, mert én arra a cipőre gondoltam amit te most csukában vettél meg, mert van utcai cipő is abból a fajtából, hogy odalfűzős, és egy a puma jel csak félig van rajta akkora, mint a csukán csak utcai, én ezt a cipőt akarom megvenni, csak nem találom sehol.
  • Taranov
    Láttam a Reálszisztéma Menedzser Shopban egy nagyon szép kis Lacoste válltáskás vászonból, de azt nem vettem meg, mert igazából nekem olyan táska kellett, aminek nem olyan hosszú a szára, magyarul nem válltáska. De akit érdekel az ilyesmi, annak ajánlom, a Mammutban található meg és 12 ezer forintba kerül.
  • Taranov
    Na megvettem. 12990 Ft, nincs benne semmi különös, sima Puma design, szép színe van, vászon, gumistoplis, kényelmes. Talpemelő nincs benne, bár a focicipőkbe nem szoktak rakni.
  • Taranov
    Mármint 25-öt?
    Hol lehet olcsóbban jóminőségu ruhákat venni?

Szerintem vannak olyan márkák, amik mindent duplaannyiért adnak, mint mások, ilyen pl. a Lacoste. Viszont ugyanezt a golfos-teniszes stílust megtalálhatod a Pumánál is olcsóbban. Viszont egy rendes dzsekit (mondjuk Columbiát) nem láttam még 40 ezer Ft alatt. Én is annyiért vettem, de már 4 éve legalább megvan. A Columbia bakanccsal ugyanez a helyzet. Szóval végsősoron megéri.
  • Brolly
    Az jó lenne, ha tudnál vmi onfot mondani a cipőröl, megköszönném.
  • sapkafej
    semmilyen ruháért nem adnék annyit
  • R0sc0
    lehet az lesz :)
    ha meg nincs akkor maradt a netes rendelés vhonnan küldöldről.
    Imádom hogy magyarorszgon nem lehet normális ruhákat venni, ha meg lehet azokat meg csillagászati áron :(
  • Taranov
    :(
    Esetleg a körúti Salamanderbe eltelefonálhatsz, hogy vannak-e Lacoste cipők.
  • R0sc0
    sőt az oldalt csak most nézem (salamander)
    hát jóval több cipő van meghirdetve mint amennyi a boltban van :)
    kb 2 olyat láttam ami a honlapon is rajta van.
  • R0sc0
    voltam a salamanderben a westendben, de semmivel sem volt nagyobb a választék. Kb 3-4 cipő volt, de amilyet kinéztem a lacoste.com-on olyan persze nem volt.
  • HPt
    footlocker, váci
  • Taranov
    A Salamanderben. www.salamander.hu
    Az oldalon kicsi a választék, de a boltban talán nem. Fölösleges is volt hazamenned a Westendből :)
    Én is ilyenre vadászom egyébként, de egyelőre nem volt türelmem elmenni.
  • R0sc0
    Lacoste cipőt westenden kívül hol lehet venni?
    mert voltam ma a westendben a lacoste bolban, és azt mondta az eladó hogy csak a tavaly kollekcobol van és abbol is csak pár darab..
    westenden kívul nincs valahol máshol Lacoste cipo?
  • Taranov
    Talán a 25 még belefér. Én most megyek megnézni a Mammutba, majd jelentek, ha gondolod.
  • ikegami
    megnéztem a honlapot. itt nincs odairva hogy az 4000 es e, de szerintem az. ugyhogy köszi az infot.
  • Brolly
    Az a cipő jah, xcsak nem fűmintásba, ugyanúgy néz ki csak sima cipő a pumajel is ugyanaz.
  • Brolly
    Hát jah, de sztem van vagy 25 min. de megéri, mert qrva jól néz ki.