10072
-
React #5625 Áááá nem igaz :) Teljesen más a minősége...(meg sztem azér lerí 1 hawaii gatyáról, hogy kínai vagy márkás) bár maga a márka is rányom még vagy 10 ezer Ft-ot, borsos ára van meg kell hagyni: 16 akár 20 ezer Ft is :))
Ettől függetlenül lehet kínaik között is találni aranyszemeket, akár hawaii gatyában is :) -
#5624 Hasonlókat a kínaiaknál is lehet venni, kitunoeket. :) -
#5623 Ilyen stílusúakat szerintem akármelyik balaton melletti boltban leeht kapni. Láttam csomó hasonló :P -
React #5622 Billabong(valószínű vmi deszkás boltot keress), és retro boltban :)
Bár nekem az a papucs, olyan virágokkal kicsit lányos, de egyéni véleményem, biztos én vagyok a hülye, csak srácok gatyájára inkább oda halálfejet szoktak tenni :)) -
#5621 akármelyik bóvliboltban. -
#5620 Hali
most ezt néztem, 2000-ért,sry de csak így tudtam elmenteni:
és ezt a rövidgatyát:
vélemény, és ha tudja vki hogy hol lehet őket megtalálni, az pls segítsen. -
Sekler #5619 max 26 ezer, vagy ennél valamivel olcsóbb attól függ mikor és hol nézed -
#5618 És hol? :) -
#5617 talán nem kéne ékezetet használni...... -
#5616 jóvan nálam mind3 megy. -
#5612 16 -
#5611 A teremcipőt mennyibe vetted? 14 nem? mert én neten annyiért láttam. -
#5610 Hol lehet? milyen odlalon, kíváncsi vok hogy eredetiek-e, de nem hiszem, 6 azér kevés érte. -
#5609 aha köszi szépen, sok érte, de azért lehet benne feszíteni:)) azér elég ritka és jó márka, és csak kevesen engedhetik meg maguknak. -
React #5608 jaja -
#5607 Én ma vettem 1 újabb Tiszát nyárra, nekem tetszenek a színei:
Valamint a régi teremfocicpőm kinőttem és ehelyett beszereztem 1 újat:
Elvégre ez is divat:) -
#5606 neten lehet csíkos lacoste pólókat rendelni,6k mindössze -
#5605 csak kirakatból láttam, cipő 27, gatya 26, póló 33..ilyen sima csíkos póló semmi xtra szal picit sok érte :p -
#5604 Nem tud nekem vki konkrét árat mondani vmilyen ruháról,cipőröl, a Lacoste boltból, ami a Westendben van? Mert haver mondta hogy egy sima póló 30000 ropi, de többet nem tud. -
#5603 na min1, a lényegen nem változtat... mindkét márka -
React #5602 de :P :) -
#5601 sztem meg nem :D -
React #5600 külföldön a vans sokkal híresebb, meg nagyobb neve van :) -
#5599 Én is azt sajnálom, de nem naon találtam bőr cipőt. Pedig olyanokat szoktam venni, mert könnyeb tisztitani,meg tovább bírják. -
#5598 sztem meg pont egy szinten vannak :) -
Ronny #5597 lefényképezed?;) -
#5596 normális ár... :D -
#5595 én nem értek ehhez, sry -
#5594 Azért a Vans nem kicsit képvisel magasabb színvonalat mint a Converse :) -
#5593 www.salamander.hu Elég normális árban vannak 20-25-ért.
Az más kérdés, hogy mondta is valaki, hoy valójában nincsen a Salamanderben, de az árát tudjuk legalább :) -
#5592 Fehér és velúr nem jó választás :) -
#5591 Én szoktam, sokszor jobban járok vele, mert 2 évig elmegy, viszont mondjuk egy kínai is már van 4 ezer forint, nekem kb 4-5 hónapig bírják.. -
#5590 Lacoste Radius Mesh:24700 Ft
Westend -
#5589 Ok, köszi rákeresek.
Hát ez az hogy árat seho lse találok, pedig kíváncsi vok, a felső árára is. -
Sekler #5588 különben mennyi egy Lacoste cipő? -
Sekler #5587 tuti hogy nincs rajta a puma jel egészben, mármint arra amit te mondasz, ha gondolod keress rá Google-n, de a típusára, ez PUMA Future Cat. elég ha csak a future cat-t beirod -
#5586 Nem tom még ezt találtam ami elmegy, nem rossz, de nem biztos hogy megvenném:
-
#5585 nyáron nem kell cipő -
#5584 Hehe, jah ezen filóztam én is, mért nem adtak szerencsétlen emberre egy Lacoste cipőt. -
#5583 én ennyit nem adok egy cipőért