10072
-
#5665 -
#5664 Az Energie is olasz, nem? -
#5663 Köszi szépen, asszem veszek én is egy ilyet, de még nem tom milyen színbe, a termékkódot nem tod véletlenül? -
dzsozefo #5662 persze, már ma is voltam ;) vettem még 1 ua-t! bátyámnak is kellet nagyon teccik neki :P sárga-kék stb nagyon sok szinbe de ugyan ez a forma... nah meg még egy fajta de az gáz senkinek nem áll jól a lábán kint a sarkad és elől 2cm üres :S szóval érted! Westend-Energie üzlet asszem 2.on -
#5661 De nem tod hogy hoznak belőlük, és a többi jól nézett ki? -
#5660 csak 5ropi, ez meglepő, tudatában hogy 7ér vettem náluk övet -
dzsozefo #5659 Westendbe az Energie Boltba... utolsó darab volt de lesz szerintem még! 5 ropi nah meg több szinbe van sárga kék stb -
#5658 lol?! legközelebb szmájlit se rakok... neked felesleges. -
#5657 ércsedmá'!! -
#5656 jahh jellemzően ilyen keskeny a zászlónk, akkor grat neked vagy aki annak szánta -
#5655 magyar nemlátod -
#5654 Az komoly, sztem naon jól néz ki, bár az a Olasz zászló ront egy kicsit az öszképen, de attól függetlenül nagyon jól néz ki, mennyibe volt, és hol? -
#5653 hogy merte az Energie az olasz logót a cuccára tenni?????? -
dzsozefo #5652 mit ne mondjak ;) értelemes hozzá szólás volt! nah megérdeklődtem és akit érdekel még mint engem, " FILMNYOMÁS " igy kell érdeklődni, és keresgélni!
illetve egy új szerzemény :P véleményetek?
-
#5651 Joco :D Ilyet tuti gyártanak nagy példányszámban is :D -
dzsozefo #5650 sziasztok! lehet nem ide kellene a kérdést fel tennem! de nem találtam sajnos megfelelő topikot, ezen kivül! kérdés a következő lenne! Hol lehet csináltatni, hogy van egy pulcsim és annak a hátába vagy az elejébe varratni " szöveget " vagy ien pulcsit venni ahol bele varnak monogramot vagy nevet... pl. elől a cipzár résznél elválasztva a nevemet Jo / Co cipzár választaná el.. vagy a hátára iratva a nevem! esetleg ha emlékeztek Győzikének volt hasonló pulcsija! HELP! köszi mindenkinek ;) -
#5649 Eladó egy DC világoskék-fehér mez,xl-es méretben,bolti cimkével,amikor vettem 11k volt.Képek itt:
http://bade.uw.hu/dc/DSC00246.jpg
http://bade.uw.hu/dc/DSC00247.jpg
http://bade.uw.hu/dc/DSC00248.jpg -
#5648 Jó lenne ha mennél vmikor:) és tudnál írni infókat, hoy mik vannak mennyibe meg iylenek, és ha találsz olyan cuccot is ami fent van az oldalon, azt pls szúrd már majd be:)
Előre is kösz
-
#5647 vááá igen isten az oldal, van rajta bolt kereső, minden országban és városban így hát miskolcon is :P
Világjárók boltja Junior
Széchenyi u.46.
3530 Miskolc
X-Train
Széchenyi u.3-9.
3525 Miskolc
jejeje el is nézek ide nemtudom mikor :D -
#5646 hát igen... akkor marad az "utánanézés"
amugy http://www.protestboardwear.com/
a zenén behaltam :DDDDd -
React #5645 számból vetted ki a szót :))
[énisegri:)] -
React #5644 Óóó legalább nálatok van pláza, nálunk még az sincs, örülök ha bolt van, és nem zárba 6kor, vagy hétvégén 1kor :/// [eger]- na aztán az kisfalu :))
Tudom, iszonyatosan drágák, és nekik feleáron is megéri, sőőőt olyakor olyan drágák, hogy negyedáron is... :)
[én is lusta vagyok:D] -
#5643 Eger se jobb :( -
#5642 nagyfalu... áz :D
és ilyen cuccokat csak plázába tolnak néha néha havonta 1x, persze az árára is rádobnak elég szépen, de szét kell nézni ami ilyen melegben elég gáz :|
apropo protest honlapot vki linkbe ?
[luzsta] -
#5641 Azért ezeknek a minőségétől sem kell ám hasra esni. Kb egy háztömbbel arrébb gyártják ezeket, meg a bóvlikat :) -
React #5640 sehol?? egész miskolcon?? pedig az nagy falu :D -
#5639 Protest igen jo, csak kár hogy miskolcon nemlehet venni :\ -
React #5638 elnézést, az még egész tűrhető ár :) -
#5637 Amúgy a rövidgatya Protest, és 12990Ft
-
#5636 Hát ha találsz vmilyen kínai boltban egy ugyanilyen minőségű, márkájú cuccot is, akkor te lennél a legnagyobb király, de amíg nem találsz addig ne beszélj hülyeségeket, bebaszna ha iylen cuccokat tudnál venni ilyen boltokba. biztos van hasonló, de nem ugyanilyen és nem ilyen márkájú és nem iylen mínőségű. -
DePreSsZYo #5635 Jóhát nem csak egyszerűen járkáltam vele, kapott eleget a shoes, egyenlőre bírja. -
#5634 1 hónap után? Be is baszna, ha kopna. -
DePreSsZYo #5633 Hát ennek perpillanat semmibaja, persze később tuti elkezd kopni, de edig jóbírja. -
#5632 minden bőr törik és kopik :| -
DePreSsZYo #5631 Tisza honlapján azt irja h bőr. -
#5630 mien anyag ? :D -
React #5629 ARANYos :))) -
DePreSsZYo #5628 Én ezt a cipőt vettem kb 1 hónapja, és tök jó mert nem tört meg sehol és nem kopik ^^
-
React #5627 Igen-igen, na az aztán könnyfakasztóan drága, az már 20 felé megy, nyár végén örülhet az ember, ha esetleg 1 felső, egy női felső, nem 22 ezer, hanem csak 18 :))) -
#5626 Vagy az O'Neill-ben is talán.