Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
akkor lehet körülnézek ilyen adidas/nike boltokban
de ha ott se találok normális cuccot, akkor sincs gond, bõvítem a PULI kollekcióm 😄
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
hétfõn akarok venni 1-2 ruhát, de jó lenne tudni, hol kapok a heavy toolson kívül is olyasmi cuccokat
thx
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
aszittem a bayern topicba olvastál vagy valami... 😊 de így már tiszta
fényképalbum
ezért mondtam milyen zenét hallgaccban hogy szar a bájern 😄
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
pff, ezt honnan veszed? 😄
jól néz ki, az ára jó, illik hozzád
hol a gond?
ez speciel 2500 HUF
ad2 ellentmondásba keveredtél magaddal
ad3 mennyi?
ilyen szandálokat nem vagyok hajlandó fölvenni, a cipõbe meg nagyon befülled a lábam...
bár nem ilyet, enyém gumipántos, azt hittem jó lesz, de nem mert ráizzad a lábamra, ugyhogy csak ilyen pántost ajánlok... 😮
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.
Ha azt hiszed,hogy amit a Plázákba veszel az, mind eredeti akkor nagyon tévedsz sajnos......
Van 1-2 ismerõsöm nagyon sokan vannak,akik a piacon megveszik a dogokat utána, meg viszik a westend és társaiba....
Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.
Ha olcsón akartok ruhát és cipõt venni akkor menjetek ki Ukrajnába, egy vásárlásnál simán vissza jön az út ára.
A cuccok nagy része eredeti, (Vagy csak annyira jó hamisítvány, hogy nem lehet megmondani,hogy az...<#wave>#wave>)
Pólok: 1200-2000Ft
Ingek 2600Ft
Nike cipõk 3500Ft
szabadidõruhák 3500Ft.
(cipõ,ing,poló szerintem 100%,hogy eredeti)
Az igaz,hogy messze van,de egy nap oda-vissza megvan és 50.000Ft alatti összegbõl felöltözöl, vissza meg ott tele tankolod a kocsit. Tehát nem olyan vészes….
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
cipom tok ugyanilyen csak adidas helyett egy és felirat van rajta
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"