Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
mind1
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egy albérletbe szoktunk feljárni, ami nincs kifizetve és legutoljára egy 3300 ftos övtáskát vettem mult hónapban <#ejnye1>#ejnye1>
ha 1 jólmenõ cég beindul...😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
annyira laza volt minden, hogy az már a piaci kategória, de persze minden tizszerannyiért
persze van akinek ez jön be, semmi gond vele, de én csak erre a szóra tudtam asszociálni
nem itthoni szar utangyartott
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]
György
Hol lehet ilyesféle igényes férfi papucsokat venni?
Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]
de görkorizáshoz sem a legdrágább gatyámaban megyek gatyát szaggatni
de szerintem ócska cuccokra ott a Tesco és stb, nem kell ahhoz piacra járni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
tévé volt benne?
Ha egyszerûen elvbõl nem veszel márkás cuccot, pedig tudnál, akkor pedig igénytelen vagy a saját külsõdre. Piacról mellesleg nem lehet igényesen felöltözni.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Energie boltban láttam egy klassz kis felsõt, de azt nem volt kedvem megvenni 27 000 forintért<#idiota>#idiota> (ráadásul ez már a leárazott ára volt, eredetileg 37 000 volt asszem)
Én is saját zsebbõl veszem a ruhákat. Nem a márkát nézem hanem az a legfontosabb szempont hogy ÉN jól érezzem magam bennük <#wink>#wink>
25 eves korodra eleg ven lettel
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
György
Az ilyen márkás cuccokban az a legundorítóbb, hogy csak azért kerül egy csuka 70-80% többe, esetleg a duplájába, mert van neve. Nekem pedig eléggé fájna kiadni azért plussz 10khuf-ot, mert rajta van egy pipa a cipõn!
Majd amikor mindenki (tisztelet a kivételnek) a saját zsebébõl fizeti ki a cuccokat, majd meggondolja, hogy mit és mennyiért vesz meg. Amióta én is a "saját seggem sz**ok" megválogatom, hogy mit veszek és fõleg mennyiért.
De az is lehet, hogy én már kinõttem ebbõl a márka-buzi korszakból.
Az öcsém is most vett (persze nem a saját pénzébõl) egy fekete velúros Puma cipõt! Tényleg kurva jól néz ki, de nem adtam volna ki érte 24 ropit. Valószínû, hogy ha majd õ is keresõképes lesz, és a saját pénzébõl fog vásárolni, akkor õ is megválogatja a cipõket, ruhákat.
U.I.:Anno, amikor még én is anyámék pénzébõl öltözködtem, én azért meggondoltam, hogy mennyi pénzzel húzzam le az õsöket!
"Ezek a mai fiatalok!?!?!?!?!?"
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
+ rendeltem mellé egy ilyet:

nem látott valaki hasonló bõrdzsekit mostanában?
htx