10072
  • Brolly
    Hát sztem a Puma végülis olyasmi mint a Nike vagy az Adidas, mármint nem termék szempontjából, hanem hogy világszínvonal. Hiszen elég reégi márka, világversenyeken is használják(pl.VB) meg eléggé elterjedt a világon.Ha a Puma cipők nem is hasonlítanak pl. egy adidas cipőhöz, nézd emg a melegitőit, szinte teljesen megegyeznek csak a márka már, De viszont ezekből a termékekből ők a legjobbak, Nike-Adidas-Puma.
  • I.C.ram
    Jaja az a puma volt csak, és ilyen homoszínű meg sárgás talpa volt :)
  • Dynamic
    Én egy fajta Pumára emlékszem.Ami tök fehér volt, az orra meg szürkés, lyukacsos velúr.Az oldalán apró aranyszínű Puma felirat logóval, ez mindig lekopott.Szinte csak ezt a Pumát lehetett kapni meg még elvétve volt 1-2 fajta.Ez kb. 10-15 éve volt.Emlékszem akkor a Hi-tec milyen nagy márka volt, minden hülye(köztük én is) ilyet hordott, szinte ölték érte egymást az emberek.Aztán hirtelen eltűnt, azt hittem nem is létezik, de most Írországban bementem 1-2 cipőboltba, ahol ezer féle volt:DD
  • I.C.ram
    Emlékszem mikor ált iskolás voltam a Puma volt az egyik legtrébb márka, leglaábbis az ismertebbek közül, most meg az a legmenőbb :D
  • Dynamic
    Nekem az tetszik amikor bemegyek az egyik "kedvenc" cipőboltba, ahol Catepillar,Skechers,Puma és egyéb márkák vannak és jönnek be a fiatal kölykök, és célirányosan csak a Pumát nézik, a többire rá sem tekintenek.Pedig az előbb említett márkákban sokkal jobbak is vannak ott.
    Persze lehet, hogy nekem szar az ízlésem:)
  • I.C.ram
    Azt nem értem, hogy miért jó belekverni az utcai cipőkbe a sportokban használatos cipőket? :D

Volt boxcipő, volt verseny goodyear gumi mintázatú autóversenyző cipő, volt foci cipőt imitáló cipő. Mi jön még? Kövektező a holdjáró csizmát imítáló cipő lesz.
  • I.C.ram
    Puma nem ér 25ezret. Az túl kommersz márka, hogy ennyit kiadnék érte. Semmi különleges nincs benne. Azért adjak ki +15 rugót, hogy ugyanúgy nézzek ki mint a másik 30ezer ember? Áhh..

Mindegy nem szólok bele, azt vesztek, amit akartok, csupán nekem hülyeségnek tünik ez a vétel.
  • Dynamic
    Jaja, csodálkozom, hogy vagy 4 éve még mindig divatcipő a Puma.Egyébként én is rühellem, amikor 30 centis betűkkel ráírják cipőre, pólóra, akármire, hogy Diesel,Tom Tailor, Mustang stb.
  • dzsozefo
    jah igen, szép a kék is.. sőt jó választás még juli,aug. aztán nem tovább! nah meg ember legyen aki ehez valamit fel tudd venni jól is nézzen ki! hosszú fehér nadrág, de farmerhoz már nem szép! de mindenkinek saját izlése van! ez igy alakult ki! ;)
  • dzsozefo
    sekler jó választás az adidas én most cseréltem le a hófehér adidast a pumára igen nagy változás ez nekem :)ua. mint a fekete adidas csak fehérben és nem goodyear van az oldalán hanem szép oldsc adidas jel ;) csak egy baj van velük igényes cipők és ápolni kell őket.. pasztázni, ráadásul HAMAR megtörik mert keményebb bőrből vannak! off: bele rugsz a labdába és marad egy törés a cipődbe nah az kegyetlenül szép!
  • Taranov
    Ez is igaz.
  • Cat #5694
    ti ugye ezeket a cipőket csak focipályán használjátok? :)
  • Sekler
    de erősen gondolkozok, hogy egy ilyesmit kellene inkább

• Sekler
    amugy meg királyul néz ki, én is hasonlóval szemezek
  • Brolly
    Bocs, nem akrtalak felidegesíteni, de nem tom hogy akkor te mennyiért vennél meg egy Puma cipőt, ha megvennél ,meg olcsóbban nem naon találsz, esetleg naon régit, de még azt se naon.
  • Taranov
    Elmondom, hogy mi nem tetszik benne:
    1. túl sok embernek van, erre mondtam, hogy kommersz
    2. túlságosan fiatalos, már-már gyerekes
    3. nem a legjobb minőség

Egy Devergo vagy bármilyen más bőrcipőt, amin esetleg még a márkajelzés is kisebb, inkább preferálnék.
  • Taranov
    Mindennek van designja.
  • dzsozefo
    hm...ne vesszetek össze annyit nem ér az egész cipő vagy igen? :D hát figyeljetek szerintem ha a puma cipőt felveszed farmerhoz bármihez amihez jól nézz ki sokan meglepődnek arról nem is beszélve sokan örülnének ien cipőnek ;)
  • Denniske
    A budmilnak nincs designja...
    Amugy kommersz puma, rossz puma!
  • I.C.ram
    Ne basszál fel agyilag, jó? 1. nem írtam egy szóval sem, hogy nem tetszik, bár valóban gányúl néz ki szerintem. 2 aki 25ezerért vesz egy puma cipőt, az meg is érdemli. Kb mintha egy Budmil hátizsákot vennék 50ezerért.
  • Cat #5685
    nem a dizájn, hanem a márka miatt

25ért sima sportcipő... eszméletlen.
  • Taranov
    Hát a design miatt kerül 25-be, nem a minőség miatt.
    Sajnos nekem is volt Puma cipőm, tetszett meg kényelmes volt, de a minősége tényleg nem a legjobb.
  • Dynamic
    Hát érdekes...Azért kíváncsi lennék, hogy akkor is jól nézne-e ki, ha nem Puna lenne
  • Brolly
    Engem érdekel
  • Brolly
    LOL, neked van már szemed, meg izlésed.
  • I.C.ram
    25 rupó? Képek alapján a minőségét elnézve max 10 ér kb... tök csúnya a varrás rajta.
  • Taranov
    Hát nem azért mondom, de ha "stylist" (ez nagyon jó szó :), akkor azért nem Puma cipőt kéne ajánlania, inkább valami elegánsabbat. De mindegy, nekem is tetszik ez a cipő, csak kommersz.
  • dzsozefo
    igen... most jönnek majd a ruhák ha érdekel valakit :) bátyám barátnője stylelistes tudja hogy mi a divat ;) szép fain ruhák...
  • Brolly
    Jól néz ki ez is, én is ilyet akartam venni,csak más színbe. akkor nyárra már bevásároltál lábbelikből:)
  • Brolly
    Nem baj, hát nem jöhet be mindenkinek, olyan cipő nicns is.:)
  • dzsozefo
    dobozt? az a lényeg ;) ! nah meg a tartalma ami 24.900
  • prezi
    fehér száksz :|
  • OPM
    a dobozt fontos volt fotózni :)

amúgy nem rossz! hogyér volt?
  • Ronny
    bocs, de ez undorító:)
  • dzsozefo
    megint voltam vásárolni, nah most a papucs mellé egy fain cipő is dominál! :D

• Brolly
    Baz

• Brolly
    Nem tudja vki véletlenül, hogy ezekre a cipőkre hol tudnék rátalálni?
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2006_07/Levi\
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2006_07/Levi\
  • Brolly
  • dzsozefo
    energie papucs - style f268 size 42 wash 00
    art 9210 col 1999 6690 portento shoes
  • I.C.ram
    arról nem is beszélve :D