10072
-
#5745 -
#5744 Őszintén szólva azt sem tudom, hogy néz ki az olasz címer. -
Mikeee #5743 szevasztok
Azt nemtudja valaki hogy hol lehet olyan Puma cipő venni amin rajtavan az olasz címer? láttam egy olyat de a francnak se találok rá neten semmit! Aki tud valamit legyenszíves nekem dobni egy mailt! előre is köszi ! [email protected]!
píísz -
#5742 Hát sztem iylet naon nem fogsz találni itt mo.-on, nem tom -
#5741 Nem tudjátok hol tudok ilyen pólót venni itt magyarországon?
-
OPM #5740 ezmiez?
Anatómiailag arckövető maszk inhalátorral.
[más képet nem mer belinkelni] -
OPM #5739 omg -
Cat #5738 "kell bele valami sadoo-latex dolog!!"
Olyat inkább itt válogass :)
http://www.blackdream.hu/ -
#5737 Én sem ismerem. -
#5736 kell bele valami sadoo-latex dolog!! -
Cat #5735 no meg jóval giccsesebb :) -
#5734 jo az ott.. az az anyag legalabb kevesbe dzsuvasodik.. avagy szakad szet mint a bor// -
#5733 Ez mien zakó?nemvágom a reklámot plz képet :) -
#5732 Nem tudom mire gondolsz, de olyan laza zakókat pl. a Springfieldben lehet venni. -
OPM #5731 csak a zokniját vágom -
Ronny #5730 hol lehet olyan zakóféleséget kapni mint a "stílus maga az ember" hirdetéseken van a középső srácnak? -
obe #5729 találkozott már valaki adidas trim-trab modellel bpesten? vidéken (nyugat- dunántúl) nem találok sehol..ha valaki tud bolt címet ahol tartanak, azt megköszönném -
#5728 ..én akkor is tisza cipőt fogok hordani -
Cat #5727 A Puma legyőzte az adidast
A német Puma sportfelszereléseket gyártó vállalat, amely a labdarúgó világbajnokság győztes csapatát szponzorálta, első ízben arathat győzelmet az adidas felett, amely a vesztes francia csapat szponzora volt. Az olasz csapat mezének másolatai révén a Puma felfutó forgalom elő nézhet.
A sportszergyártók ádáz harcot vívtak egymással, eurómilliókat áldoztak márkáik, sportcipőik népszerűsítése, az eladások felfuttatása érdekében. 2002-ben a Nike uralta a piacot, hiszen e cég szponzorálta a német csapatot legyőző brazil csapatot. A Nike eladásai felfutottak a négy évvel ezelőtti brazil VB győzelem után, míg az adidas a 2004 évi görög EB győzelem után tapasztalhatta meg ugyanezt.
A Puma volt kezdetben a mostani világbajnokság fő szállítója, és Olaszország mellet még 12 afrikai és ázsiai labdarúgó válogatottat szponzorált, - ezek azonban már a korai szakaszban kihullottak a vetélkedőből. A vállalat a múlt héten közölte, hogy a focival kapcsolatos termékeinek eladásai 2006 első felében 40 százalékkal bővülhettek a múlt év első feléhez képest a VB jóvoltából. Bizakodó az adidas is, amely ugyan két olyan vezető csapatot, a németet és a franciát támogatta, amelyek az olaszokkal szemben maradtak alul, de a cég reménykedik, hogy több mint 3 millió trikót fog értékesíteni az idén. Az adidas látta el egyébként labdákkal, a bírókat pedig felszereléssel az idei VB-n.
Az adidas a legnagyobb értékesítési reményeket a több mint 1,5 millió német, a mintegy 500 ezer francia és 300 ezer argentin trikó eladásához fűzi - ez utóbbi csapat volt a az adidas harmadik legnagyobb támogatottja. A Nike hozzájuk képest peches cégnek számít, mivel fő partnere, Brazília már a negyeddöntőben vesztett a franciákkal szemben, a szintén általa szponzorált Portugália pedig a harmadik helyért vívott meccsen maradt alul a németekkel szemben.
Szakértők szerint egy-egy nevesebb válogatott támogatása kétszámjegyű eurómilliókba kerülhet a sportszergyártóknak, míg a kisebb csapatok, Trinidad&Tobago támogatása ingyenes. Azok a csapatok, amelyek gyengébben szerepelnek, elveszthetik szerződésekeit, mint ahogyan az Szaud-Arábiával történt 2002 után, amikor is a csapat hamar távozásra kényszerült a németekről elszenvedett 8-0-ás vereség után. Ami a jövőt, a 2010-ben a Dél-Afrikai Köztársaságban rendezendő VB-t illeti, erre az eseményre a Puma jól pozícionálta magát, hiszen 10 afrikai válogatottal is szerződéses viszonyban áll. A vendéglátó országot viszont az adidas szponzorálja. -
#5726 Én is fiatal kölyöknek számítok, de én nem egyből a Pumákhoz mentem, hanem a Skechers-ökhez, és vettem is 1 nagyon király kis Skechers cípőt! Fekete a színe, ára 15.000 volt kb. Már fél éve vettem, de még mindíg olyan, mintha tegnap vettem volna! Ha jóra tippelek akkor az Officeről beszélsz.
A Catepillar-okat is néztem, de azok nekem túl régimódiak! :) Nah a Pumák.. csúnya az egész, de azért mert Puma rögtön 22 000 FT! (Persze vannak nagyon szép Puma cipők is!) -
#5725 I.C.Ram szerintem nem deszkázik. -
moralosan #5724 Node ez deszkás cipő ;). -
#5723 valaki tud olyan helyet itthon, ahol biztos lehet Reef (Clutch) cipőt kapni? -
Sekler #5722 ja a kék adidas jerez, google-ba igy ad ki róla más képeket -
Sekler #5721 a fekete, Adidas Tuscany 26ezer, legalábbis a miskolci Plázában, a kék az is 20 felett van, de Kazincbarcikán feketében 21ezerért árulják -
#5720 Árba ezek h vannak?Nekem tetszenek -
#5719 Szia!
Mit értesz olcsó alatt?:)
Amúgy van a Bouncestore meg valami West West...a moszkva térnél. Nem tudom pontosan a nevét ezért bocs... -
Dave9214 #5718 hell, hol találok G-unitos boltot magyarországon?
ami elhetőleg olcso, eredeti, nagy a választék és pest környékén van -
#5717 ezz olyan tuningos karbonos sztájlos:p -
OPM #5716 LÁL, mekkora büntipontszöveg :DDDDDDd -
OPM #5715 fehér száksz ;) -
#5714 amúgy jó lenne, ha nem lenne az elején az a csillogó cucc :( -
#5713 há hogyne:D -
#5712 nice -
#5711 Csocso neked még mindig feka vér folyi kaz ereidben :D -
remelem bejon a kep...
eletem elso converseje
nagyon kenyelmes.. egy masik hubaz ilyen olyan kenyelmes rugos Nike-t lestem.. LOLLER... ez 2 szer kenyelmesebb es puhabb volt mint a nike -
#5709 még lehetne pár ilyet említeni -
#5708 Szerintem nem volt semmi baj a Pumával, én szerettem. -
#5707 eggyel előttire írtam (#'98) -
#5706 élő reklámtáblák vagyunk