10072
  • ZsaniC
    hmmm, azt hittem mindenre vonatkozik :S Mert jó lenne ha az őszi kollekciók is le lennének árazva
  • jancso22
    Nyílván nem az összesre, de biztos van sok jó leértékelt cucc, amiért érdemes elnézni. Úgyis kéne egy új cipő.
  • mámászítá
    Szerintem is csak egyes boltok egyes termékeikre vonatkozik.
  • jezjezjez
    Nem hiszem, gondolom üzletenként változó hogy mire adják a 20%-ot...de javítson ki valaki ha tévedek.
  • KardosLillU
    És vajon az egyes termékekbe a legújabb kollekciók meg a most őszi cuccok is beletartoznak? Azért engem főleg azok érdekelnének.
  • gyekenyheni
    Nem, hát mondom ahol oda van írva, ott egyes terékekre van :D
  • KardosLillU
    Hát gondolom nem egyes termékekre van hanem a boltra, és a végén a kasszánál írják neked jóvá a 20%-ot...gondolom én :P
  • gyekenyheni
    Nem, ez boltokra van és ott minden, kivéve aminél rá van írva a kuponra, hogy egyes termékekre, pl Apple cuccok, de most azon nem kell csodálkozni, hogy a fél millás Mac-re nincs 20% kedvezmény :D
  • jezjezjez
    De nem is ilyen tipikus átverés, hogy csak a leértékelt árukra, illetve csak meghatározott darabokra vonatkozik?
  • KardosLillU
    És ezt csak kinyomtatja az ember kivagdossa szépen ami kell és a boltban odaadom a pénztárnál? Vagy ennél azért bonyolultabbat képzeljek el? :P
  • gyekenyheni
    Innen le tudod szedni: Arena kupon
  • petragondolai6
    Mi van? Mit kell kinyomtatni és honnan? És az miért jó?
    Tudom, képben vagyok. :D
  • gyekenyheni
    Hát itt vehetsz, nem szerezni kell hanem kinyomtatni :D
  • mámászítá
    Jó lenne megint valami márkás cuccot szerezni, hogy megint elkezdődött a suli :)
  • gyekenyheni
    Na ez az ami érdekelne engem is :)
  • mámászítá
    Hol lehet ilyen kupont szerezni ?
  • jolanerika85
    Ezek az akciós napok még most is vannak tudtommal. Nem érint minden boltot, ahogyan ezt a kettőt sem (:. Csak azokban a boltokban érvényes az akció, amelyek szerepelnek a kuponon.
  • gyekenyheni
    Tavasszal még voltak ilyen akciós napok az Arénában, nem tudjátok ez még él? Gondolom ott is vannak Adidas meg HT boltok, reménykedem azokat is érintik a leértékelések :)
  • Gaba94
    Brolly mi a véleményed a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1050208015&no=9563]#9563-ban[/URL] linkelt cipőről? Kényelmes, bírja? :) Ha másnak is volt már, vagy van ilyen cipője, beírhatná a tapasztalatait. Hétfőn megyek vásárolni és 2 kiszemeltem van, ez és egy converse tornacipő.

Köszi előre is! :)
  • KardosLillU
    Azért csak lesz még 1-2 napos napunk remélem :P

@natihorv: Ha jól tudom most ilyen 90% engedményes nap volt megint...egyszer már csináltak ilyet valamikor tavasszal talán
  • dragon11
    Ja, nyári cuccokat Polgáron is leértékelik, de szerintem már nem nyár lesz.:)

szóval én kihagyom.
  • natihorv
    Nem hiába hívják outletnek :D de sose szokott rosszul jönni ha van egy kis árengedmény. Viszont mi volt múlt pénteken hogy ennyire érdeklődtök?
  • KardosLillU
    Ott azért a "sima leárazások" is kellemesek szoktak lenni... Én külön akcióról egyelőre nem hallottam de gondolom a szokásos sulikezdéses frászt ők se hagyják ki.
  • rico1
    Én 31-én kedden megyek a Premierbe, akkoriban lesz valami akció a "sima" leárazások mellett?
  • vassildiko86
    Ott mindig akció van nem:D Vagy megint lesz valami extra?
  • hellobello
    Persze most is van, hogy jön az ősz !
  • mámászítá
    Sajnos én sem voltam ! Most is van valami akció ?
  • vassildiko86
    Pénteken volt valaki Premierben? Én nem jutottam el odáig, pedig be volt tervezve.
  • chicco
    akit erdekel 1 Most Olaszban nagyon kedvelt tatyo.

http://www.kepesmotor.hu/motoros_taska_doboz/p437304
  • predator1982
    hát nem tudom ki hogy van vele, de én nem igazán szeretek C&A-ban vásárolni, de ma benéztem, és találtam olyan sálat leértékelve, amire mindig is vágytam:-) gondoltam megosztom veletek
  • dragon11
    sry a sok postért, de utána néztem..

Miskolcon igazából csak Playersroomok vannak, amit Premier Outlet névként hírdetnek!!

Ez akkor ugyanaz lenne..?

bár Polgáron van igazi M3 Outlet Center..
  • dragon11
    Vagy a Tesconál, lényegtelen, megkérdezem pár haverom..
    a lényeg az, hogy ebben a miskolci outletben is lesz-e akció..???

bár gondolom igen.
  • dragon11
    Itt Miskolcon a Szinvaparkban van egy outlet azt hiszem..:)
  • dragon11
    ez biztos?:D
  • Benny04
    sztem csak pesten van ez:(
  • paszulypisztoly
    Gondoltam szólok, hogy ez a péntek 13 talán nem lesz annyira rossz annak, aki 90%-os akció mellett akar vásárolni, mert a Preimer Outlet Centerben este 10-ig lehet költeni 90%-os leárazás mellett!!!!!
    http://t7.hu/erj-outlet
  • dragon11
    ja kajak, valaki tudja hogy hol van?XD
  • dragon11
    Ty, én is kinézek a miskolciba..
  • Ronny
    Barátosném lasssan betölti a negyedik x-et így gondoltam veszek neki egy "Még mindig dögös" vagy ehhez hasonló feliratú pólót. Van esélyem arra, hogy találok ilyet valamelyik itthoni boltban vagy marad az egyedi nyomás?
  • kissklara87
    Így olvasva jól hangzik. Szerinte én kinézek oda. Talán pár csajszi is velem jön. :P