10072
-
ZsaniC #9671 hmmm, azt hittem mindenre vonatkozik :S Mert jó lenne ha az őszi kollekciók is le lennének árazva -
#9670 Nyílván nem az összesre, de biztos van sok jó leértékelt cucc, amiért érdemes elnézni. Úgyis kéne egy új cipő. -
mámászítá #9669 Szerintem is csak egyes boltok egyes termékeikre vonatkozik. -
jezjezjez #9668 Nem hiszem, gondolom üzletenként változó hogy mire adják a 20%-ot...de javítson ki valaki ha tévedek. -
KardosLillU #9667 És vajon az egyes termékekbe a legújabb kollekciók meg a most őszi cuccok is beletartoznak? Azért engem főleg azok érdekelnének. -
gyekenyheni #9666 Nem, hát mondom ahol oda van írva, ott egyes terékekre van :D -
KardosLillU #9665 Hát gondolom nem egyes termékekre van hanem a boltra, és a végén a kasszánál írják neked jóvá a 20%-ot...gondolom én :P -
gyekenyheni #9664 Nem, ez boltokra van és ott minden, kivéve aminél rá van írva a kuponra, hogy egyes termékekre, pl Apple cuccok, de most azon nem kell csodálkozni, hogy a fél millás Mac-re nincs 20% kedvezmény :D -
jezjezjez #9663 De nem is ilyen tipikus átverés, hogy csak a leértékelt árukra, illetve csak meghatározott darabokra vonatkozik? -
KardosLillU #9662 És ezt csak kinyomtatja az ember kivagdossa szépen ami kell és a boltban odaadom a pénztárnál? Vagy ennél azért bonyolultabbat képzeljek el? :P -
gyekenyheni #9661 Innen le tudod szedni: Arena kupon -
petragondolai6 #9660 Mi van? Mit kell kinyomtatni és honnan? És az miért jó?
Tudom, képben vagyok. :D -
gyekenyheni #9659 Hát itt vehetsz, nem szerezni kell hanem kinyomtatni :D -
mámászítá #9658 Jó lenne megint valami márkás cuccot szerezni, hogy megint elkezdődött a suli :) -
gyekenyheni #9657 Na ez az ami érdekelne engem is :) -
mámászítá #9656 Hol lehet ilyen kupont szerezni ? -
jolanerika85 #9655 Ezek az akciós napok még most is vannak tudtommal. Nem érint minden boltot, ahogyan ezt a kettőt sem (:. Csak azokban a boltokban érvényes az akció, amelyek szerepelnek a kuponon.
-
gyekenyheni #9654 Tavasszal még voltak ilyen akciós napok az Arénában, nem tudjátok ez még él? Gondolom ott is vannak Adidas meg HT boltok, reménykedem azokat is érintik a leértékelések :) -
Gaba94 #9653 Brolly mi a véleményed a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1050208015&no=9563]#9563-ban[/URL] linkelt cipőről? Kényelmes, bírja? :) Ha másnak is volt már, vagy van ilyen cipője, beírhatná a tapasztalatait. Hétfőn megyek vásárolni és 2 kiszemeltem van, ez és egy converse tornacipő.
Köszi előre is! :) -
KardosLillU #9652 Azért csak lesz még 1-2 napos napunk remélem :P
@natihorv: Ha jól tudom most ilyen 90% engedményes nap volt megint...egyszer már csináltak ilyet valamikor tavasszal talán -
#9651 Ja, nyári cuccokat Polgáron is leértékelik, de szerintem már nem nyár lesz.:)
szóval én kihagyom. -
natihorv #9650 Nem hiába hívják outletnek :D de sose szokott rosszul jönni ha van egy kis árengedmény. Viszont mi volt múlt pénteken hogy ennyire érdeklődtök? -
KardosLillU #9649 Ott azért a "sima leárazások" is kellemesek szoktak lenni... Én külön akcióról egyelőre nem hallottam de gondolom a szokásos sulikezdéses frászt ők se hagyják ki. -
#9648 Én 31-én kedden megyek a Premierbe, akkoriban lesz valami akció a "sima" leárazások mellett? -
vassildiko86 #9647 Ott mindig akció van nem:D Vagy megint lesz valami extra? -
#9646 Persze most is van, hogy jön az ősz ! -
mámászítá #9645 Sajnos én sem voltam ! Most is van valami akció ? -
vassildiko86 #9644 Pénteken volt valaki Premierben? Én nem jutottam el odáig, pedig be volt tervezve. -
#9643 akit erdekel 1 Most Olaszban nagyon kedvelt tatyo.
http://www.kepesmotor.hu/motoros_taska_doboz/p437304 -
#9642 hát nem tudom ki hogy van vele, de én nem igazán szeretek C&A-ban vásárolni, de ma benéztem, és találtam olyan sálat leértékelve, amire mindig is vágytam:-) gondoltam megosztom veletek -
#9641 sry a sok postért, de utána néztem..
Miskolcon igazából csak Playersroomok vannak, amit Premier Outlet névként hírdetnek!!
Ez akkor ugyanaz lenne..?
bár Polgáron van igazi M3 Outlet Center.. -
#9640 Vagy a Tesconál, lényegtelen, megkérdezem pár haverom..
a lényeg az, hogy ebben a miskolci outletben is lesz-e akció..???
bár gondolom igen. -
#9639 Itt Miskolcon a Szinvaparkban van egy outlet azt hiszem..:) -
#9638 ez biztos?:D -
#9637 sztem csak pesten van ez:( -
#9636 Gondoltam szólok, hogy ez a péntek 13 talán nem lesz annyira rossz annak, aki 90%-os akció mellett akar vásárolni, mert a Preimer Outlet Centerben este 10-ig lehet költeni 90%-os leárazás mellett!!!!!
http://t7.hu/erj-outlet -
#9635 ja kajak, valaki tudja hogy hol van?XD -
#9634 Ty, én is kinézek a miskolciba.. -
Ronny #9633 Barátosném lasssan betölti a negyedik x-et így gondoltam veszek neki egy "Még mindig dögös" vagy ehhez hasonló feliratú pólót. Van esélyem arra, hogy találok ilyet valamelyik itthoni boltban vagy marad az egyedi nyomás? -
kissklara87 #9632 Így olvasva jól hangzik. Szerinte én kinézek oda. Talán pár csajszi is velem jön. :P