10072
-
akhork #9631 Én múltkor vásároltam ott.Többnyire kilehet fogni jó cuccokat, de ez a szerencsén is múlik meg persze, hogy mi szeretnél venni:D -
#9630 fehér nagyon kényes, nekem a mostanim a második fehér, ne tudd meg hogy néz ki, bár én olyan vagyok hogy egy idő után feladom a takaritgatását...most a biztonság kedvéért feketét vettem.
más. tök jó hogy jók a tiszák, én is gondolkoztam rajta:-) bár nekem csak táskám van, de imádom:-) -
#9629 Köszönöm a sok építőjellegű hozzászólást! Nagyon kedvesek vagytok. Spórolok össze annyi pénzt és beszerzek eggyet. -
#9628 Éppen egy éves lesz a compaktom kb., a talp kopásán kívül újszerű, nagyon jól bírják.(egyedül télen nem hordtam a nagyon nagy hóban - ilyenkor a régi Tiszámat használtam :) ) Vagy 4 éve csak Tiszákat hordok, azt hiszem elégedettnek mondhatom magam. -
#9627 Jó ezt olvasni !
Ráadásul magyar termék ! :-) -
#9626 Haveromnak 2éve van meg a comfort deluxja,néha a velur részt befújja 1kis velúr spray-vel és még ma is úgy néz ki mintha új lenne,megéri az árát és még garancia is jár hozzá! -
#9625 Köszönöm a részletes választ ! Én a sima Comfortot néztem ki magamnak. 18,000 pénz de ha tartós és strapabíró akkor annyira még nem is sok ! A részletekre meg majd figyelek ! :-) -
kissklara87 #9624 Olvastam, hogy többen voltatok premier outletben, most én is néztem, mert elvileg megint ilyen nagy leárazás jön.
http://www.premieroutletscenter.hu/cikk/vasarlasi_maraton_pentek_13_an_akar_90
De akkor azt mondjátok, hogy megéri kimenni? -
#9623 idáig 4tiszám van/volt 3comfort deluxe illetve 1 vöcsök,iszonyat sokáig birja,hóban sárban esőben ,nyáron télen jól birja 1 dologra kell figyelni vásárlásnál hogy ahogy feleszed mondjuk a jobb párat akkor kívül a jobboldali részen ha behajlitod a lábad mintha lépnél 1et azlényeges hogy ott nenagyon hajoljon meg a bőr[nekem a túl kicsivel aztörtént hogykiszakadt ott belül a bőr...] szóval jótkell választani,egyébként készségesen kicserélték nem is kérdeztek semmit 1ből adták vissza a pénzem,úgyhogymost 1 vöcsök van meg 2comfortdeluxe -
zdlr #9622 a fehér, bőr része nem gáz, nedves ronggyal áttörölve olyan lesz mint új korában, a szürke velúr már nehezebb ügy, azt nehéz szépen tisztítani, de amúgy ne parázz, nekem 3 fehér cipőm is van, az egyiknél szintén szürke velúr orrésszel, 2 hófehér és nincs gond, pedig nem is vigyázok annyira. -
#9621 Tisza cipő ügyben várom a hozzászólásokat! Személyes tapasztalat esetleg ? -
printsreen #9620 Hát a mai felhőszakadást sztem egyik se bírja.. Amugy márkaboltba érdemes megnézni -
#9619 Nem tudtok valami vízálló puma csukát nem egetrengetős áron? -
#9618 Hát ha jön a latyak akkor fel nem veszem az tuti:) Szar időre van másik csukám -
#9617 Jól néz ki, de tisztogathatod akárhogy besárgul, beszürkül...főleg, hogy jön a szeptember. -
#9616 Viszont gondolom a belseje bármennyire is vigyázok idővel már közel sem lesz fehér.. De az annyira mondjuk nem gáz,ha lábon van úgysem látszik:)) -
#9615 odafigyelszrá és tisztogatod kiskefével és veszel velurtisztito sprayt akkor nicnsgáz -
#9614 Nincs:( Csak hasonló van,de ez annyira nem tetszik.
De ennyire para egyébként?:D -
#9613 Para..nincs szürkében? -
#9612 Sziasztok!
Ezt a cipőt tervezem megvenni,csak mivel világos színű rossz előérzeteim vannak:) Nem nagyon para,mármint a koszolódást illetően?Nem kell rá nagyon vigyázni?Persze vigyázok rá az alap,csak azért hófehér,arra jobban kell ügyelni mint egy feketére vagy valami sötét színűre:)
Azért kérdeztem rá nálatok,mert gondolom itt akad olyan ember aki hord,vagy hordott már hasonló kaliberű csukát.
Köszi előre is!
-
cargame #9611 A buli az nem alap? :DD -
#9610 köszi szépen, rendes vagy.:)
benézek mindenképp, de igazából márkásat szeretnék:D -
#9609 persze buliba... ebbe aludnál meg egy bőrtangába. -
Narusco #9608 ki kérdezte, hogy érdekel e? csak leírtuk -
#9607 pont buliba kéne, alapból fel nem vennék ilyet de azért sírjatok :)))
amúgy ki kérdezte a véleményetek? -
Narusco #9606 mennyé newyorkerbe, ilyen árakért vannak farmerok, csomó, elég jó minőség az is szerintem (a farmerre gondolok, a többi cucc nem tul jó minőségű, de farmerrel onnan még nem volt gondom) -
#9605 Nekem is segítene valaki?
köszii:-p -
Narusco #9604 hát már bocs de a bal oldali az naggyon gay, a jobbos tetszik -
obe #9603 -
#9602 Mindketto ciganyos -
sKeezo #9601 jobb oldali kell -
#9600 semmi baj :DDd -
obe #9599 huuu..mär bocs, nem teged akarlak megserteni, de mindket felsö ugy nez ki mint egy cigänymaffiozo siofokon, vagy egy dokkos gyuros köcsög szombat este
persze megertem en, izlesek es pofonok -
baloldali képen hasonló felsőt hol lehet kapni? -
#9597 UU ez eszembe se jutott-.-" de hülye vagyok. köszi
-
#9596 Mérd le a talphosszad és aszerint vedd.;-)
Nekem is lenne egy kérdésem skacok.:|
Szeretnék venni egy farmert(nem rövid), max 8kért ami márkás. Az ilyen árban kapható a CONS, de azon kívül nincs más márka? Pl. Lee-t ennyiért kaphatok?(Vagy ha valaki tud egyéb ismertet, az írjon, + hol vehetném meg Miskolcon olyan áron!)
köszi -
#9595 Srácok 1 kérdésem lenne,1 cipőt szeretnék rendelni,de csak külföldön kapható[http://www.shop.puma.com/El-Rey-Slip-On-Shoes/pna342454,en_US,pd.html] megnéztem a magyar számozás hogy néz ki amerikai méretben de nemtudom eldönteni hogy mekkora méretben kellene.általában 39-40-41es méretű cipőket hordok, márkára változó,de pumám még nemvolt vki vmi 5let? -
#9594 Tess -
#9593 :D pont most jöttem fel SG-re azt most írtad. mindjárt csinálok képeket. Am. 1-2 szépséghibája van használatilag tökéletes, és a szépsághibák nem látszódnak miközben hordod,de csinálok képet :) -
#9592 nemvoltam itthon sry, am nemtudom sok e, állapottól függő