10072
  • akhork
    Én múltkor vásároltam ott.Többnyire kilehet fogni jó cuccokat, de ez a szerencsén is múlik meg persze, hogy mi szeretnél venni:D
  • predator1982
    fehér nagyon kényes, nekem a mostanim a második fehér, ne tudd meg hogy néz ki, bár én olyan vagyok hogy egy idő után feladom a takaritgatását...most a biztonság kedvéért feketét vettem.

más. tök jó hogy jók a tiszák, én is gondolkoztam rajta:-) bár nekem csak táskám van, de imádom:-)
  • smith09 #9629
    Köszönöm a sok építőjellegű hozzászólást! Nagyon kedvesek vagytok. Spórolok össze annyi pénzt és beszerzek eggyet.
  • S2000
    Éppen egy éves lesz a compaktom kb., a talp kopásán kívül újszerű, nagyon jól bírják.(egyedül télen nem hordtam a nagyon nagy hóban - ilyenkor a régi Tiszámat használtam :) ) Vagy 4 éve csak Tiszákat hordok, azt hiszem elégedettnek mondhatom magam.
  • smith09 #9627
    Jó ezt olvasni !
    Ráadásul magyar termék ! :-)
  • popzu
    Haveromnak 2éve van meg a comfort deluxja,néha a velur részt befújja 1kis velúr spray-vel és még ma is úgy néz ki mintha új lenne,megéri az árát és még garancia is jár hozzá!
  • smith09 #9625
    Köszönöm a részletes választ ! Én a sima Comfortot néztem ki magamnak. 18,000 pénz de ha tartós és strapabíró akkor annyira még nem is sok ! A részletekre meg majd figyelek ! :-)
  • kissklara87
    Olvastam, hogy többen voltatok premier outletben, most én is néztem, mert elvileg megint ilyen nagy leárazás jön.
    http://www.premieroutletscenter.hu/cikk/vasarlasi_maraton_pentek_13_an_akar_90

De akkor azt mondjátok, hogy megéri kimenni?
  • popzu
    idáig 4tiszám van/volt 3comfort deluxe illetve 1 vöcsök,iszonyat sokáig birja,hóban sárban esőben ,nyáron télen jól birja 1 dologra kell figyelni vásárlásnál hogy ahogy feleszed mondjuk a jobb párat akkor kívül a jobboldali részen ha behajlitod a lábad mintha lépnél 1et azlényeges hogy ott nenagyon hajoljon meg a bőr[nekem a túl kicsivel aztörtént hogykiszakadt ott belül a bőr...] szóval jótkell választani,egyébként készségesen kicserélték nem is kérdeztek semmit 1ből adták vissza a pénzem,úgyhogymost 1 vöcsök van meg 2comfortdeluxe
  • zdlr
    a fehér, bőr része nem gáz, nedves ronggyal áttörölve olyan lesz mint új korában, a szürke velúr már nehezebb ügy, azt nehéz szépen tisztítani, de amúgy ne parázz, nekem 3 fehér cipőm is van, az egyiknél szintén szürke velúr orrésszel, 2 hófehér és nincs gond, pedig nem is vigyázok annyira.
  • smith09 #9621
    Tisza cipő ügyben várom a hozzászólásokat! Személyes tapasztalat esetleg ?
  • printsreen
    Hát a mai felhőszakadást sztem egyik se bírja.. Amugy márkaboltba érdemes megnézni
  • paszulypisztoly
    Nem tudtok valami vízálló puma csukát nem egetrengetős áron?
  • greg benz
    Hát ha jön a latyak akkor fel nem veszem az tuti:) Szar időre van másik csukám
  • neevous
    Jól néz ki, de tisztogathatod akárhogy besárgul, beszürkül...főleg, hogy jön a szeptember.
  • greg benz
    Viszont gondolom a belseje bármennyire is vigyázok idővel már közel sem lesz fehér.. De az annyira mondjuk nem gáz,ha lábon van úgysem látszik:))
  • popzu
    odafigyelszrá és tisztogatod kiskefével és veszel velurtisztito sprayt akkor nicnsgáz
  • greg benz
    Nincs:( Csak hasonló van,de ez annyira nem tetszik.
    De ennyire para egyébként?:D
  • neevous
    Para..nincs szürkében?
  • greg benz
    Sziasztok!
    Ezt a cipőt tervezem megvenni,csak mivel világos színű rossz előérzeteim vannak:) Nem nagyon para,mármint a koszolódást illetően?Nem kell rá nagyon vigyázni?Persze vigyázok rá az alap,csak azért hófehér,arra jobban kell ügyelni mint egy feketére vagy valami sötét színűre:)
    Azért kérdeztem rá nálatok,mert gondolom itt akad olyan ember aki hord,vagy hordott már hasonló kaliberű csukát.
    Köszi előre is!

• cargame
    A buli az nem alap? :DD
  • dragon11
    köszi szépen, rendes vagy.:)

benézek mindenképp, de igazából márkásat szeretnék:D
  • Sickness
    persze buliba... ebbe aludnál meg egy bőrtangába.
  • Narusco
    ki kérdezte, hogy érdekel e? csak leírtuk
  • tigeroo
    pont buliba kéne, alapból fel nem vennék ilyet de azért sírjatok :)))

amúgy ki kérdezte a véleményetek?
  • Narusco
    mennyé newyorkerbe, ilyen árakért vannak farmerok, csomó, elég jó minőség az is szerintem (a farmerre gondolok, a többi cucc nem tul jó minőségű, de farmerrel onnan még nem volt gondom)
  • dragon11
    Nekem is segítene valaki?

köszii:-p
  • Narusco
    hát már bocs de a bal oldali az naggyon gay, a jobbos tetszik
  • obe
  • Keroz1n
    Mindketto ciganyos
  • sKeezo
    jobb oldali kell
  • tigeroo
    semmi baj :DDd
  • obe
    huuu..mär bocs, nem teged akarlak megserteni, de mindket felsö ugy nez ki mint egy cigänymaffiozo siofokon, vagy egy dokkos gyuros köcsög szombat este

persze megertem en, izlesek es pofonok
  • tigeroo

baloldali képen hasonló felsőt hol lehet kapni?
  • popzu
    UU ez eszembe se jutott-.-" de hülye vagyok. köszi

• dragon11
    Mérd le a talphosszad és aszerint vedd.;-)

Nekem is lenne egy kérdésem skacok.:|

Szeretnék venni egy farmert(nem rövid), max 8kért ami márkás. Az ilyen árban kapható a CONS, de azon kívül nincs más márka? Pl. Lee-t ennyiért kaphatok?(Vagy ha valaki tud egyéb ismertet, az írjon, + hol vehetném meg Miskolcon olyan áron!)

köszi
  • popzu
    Srácok 1 kérdésem lenne,1 cipőt szeretnék rendelni,de csak külföldön kapható[http://www.shop.puma.com/El-Rey-Slip-On-Shoes/pna342454,en_US,pd.html] megnéztem a magyar számozás hogy néz ki amerikai méretben de nemtudom eldönteni hogy mekkora méretben kellene.általában 39-40-41es méretű cipőket hordok, márkára változó,de pumám még nemvolt vki vmi 5let?
  • Jagumo
    Tess
  • Jagumo
    :D pont most jöttem fel SG-re azt most írtad. mindjárt csinálok képeket. Am. 1-2 szépséghibája van használatilag tökéletes, és a szépsághibák nem látszódnak miközben hordod,de csinálok képet :)
  • Gunnersboy
    nemvoltam itthon sry, am nemtudom sok e, állapottól függő