10072
-
#5785 dettó -
moralosan #5784 Ismerős úgy hozott át egyszer - teljesen legálisan - egy elég komoly értékő dobkészletet, hogy a dobozra olyanokat írt rá, hogy "tányérok", meg "lábos".
Szerencsére át is jött épségben. -
#5783 Hát nekünk rendszeresen lenyúlta a posta a Kanadából érkezett csomagjainkat. Legutóbb USAból egy DVDt loptak el. Volt olyan is, hogy csak az üres tokot dobták be. -
#5782 Az ugye vágod, hogy kell rá vámot fizetni. Régen 25ezer volt az alsó határ. Asszem már lejjebb vitték. -
sorti #5781 Végigszámoltam az általuk felvázolt verziót: a két cipőt 48$-ért szállítják (~10e ft). Mivel a slip-on 35$-ba kerül, így a felezett szállítással együtt 59$-ra jönne ki (~13e ft). Bár nemtom adó meg ilyenek hogyan játszanak közre, sosem rendeltem még külföldről! A 43-as elvileg 10es méret, de a vansnél ez elég sajátosan működik. Legjobb lenne, ha felpróbálnál egyet és ahhoz belőnéd mekkora kell neked. -
#5780 :DDDDDDDDDD -
#5779 Azt szerintem majdnem ellopták a postán. Nagy volt a kísértés :) -
#5778 A Mez is megérkezett;) -
#5777 és nem nagyon értem a számozást egy 43 -as cipő mekkorának számít?
akkor mennyibe kerülne a postaköltség? -
#5776 Nyugodtan lehet postán rendelni, én havi rendszerességgel rendelek, még a laptopszállítással sem volt semmi baj. -
sorti #5775 Itt néztem a cipőt. FedEx hozza 5 nap alatt. Ha postával hozatod akkor 7-10 nap (usa posta még oké, de a magyarra nem igazán bíznám. igaz úgy 58$ helyett csak 37$ lenne a szállitás). -
#5774 Az igen, akkor még jobbak mint itt mo.-on. -
#5773 akkor kb 15 ezer ből lenne meg a cíipő? amerikából? -
#5772 Nekem tesóm annó küldött egy kb 2 kgos dobozt amerikából futárral, és két nap alatt megjött. -
#5771 Gyá az komoly, 12, az reális, de az hogy 5 nap az elég gyors, ezt honnan tudod? -
sorti #5770 slip-on annyira nem jön be. no skool-ért fáj a szivem.
usábol 12e a futárdij és elhozzák 5napon belül :) -
#5769 bocs hogy 2 szer küldtem z első nem ide akartam
-
#5768 ok abbb benne lenék akkor keresgélj te is és ha találs z írd le ide -
#5767 ok abbb benne lennék neked ez a slip-on teccik?
amúgy a Speed be van piros ba csak az 45-ös -
sorti #5766 Nekem is ez a gondom h a kinézett cipő már nincs sehol 43-asban! Lehet inkább szlovák/német/osztrák oldalakon kéne szétnézni és onnan rendelni. Mégiscsak közelebb van ;) Ha valahol találsz esetleg és az általam nézett is van ott, akkor felezhetjük a postaktsg-et. -
#5765 Nem lenne olcsó mulatság az biztos, de ha neked ennyire kell ez a cipő:) -
#5764 #5752 megtaláltam ezt a cipőt csak az én méretembe már nincs 43
szóval hogy ha amerikábol rendelnék cipőt akköor a postaköltség kb mennyi lenne?
kösz -
Denniske #5763 Adidas markaboltban? ^^ -
#5762 Tesco megaparkban vannak kisebb boltok és biztosan 20 alatt láttam pár hónapja. -
#5761 Az a durva, hogy ilyet 4 éve vettem, és most kerti munkákhoz használom :D Változnak az idők. Akkor nem volt olcsó darab. -
#5760 racer -
dzsozefo #5759 és az adidas cipő nek mi a neve? persze ha tudod! nekem u.i van csak fehérbe de nem az a fehér változat aminek goody van az oldalán hanem az adidas régi kis logoja..
Adidas Adi Racer Lo -
moralosan #5758 Fuu, egyszer volt velur cipőm, többször nem lesz... -
Sekler #5757 Én Miskolcon láttam ha erre felé lax tudok segíteni, a telet biztos kibirja csak az a kérdés mennyire viseli meg. Nekem az nem tetszik benne, hogy az orra nem nagyon van védve mert a talp semennyire se ér fentebb a járó résznél. vagy hogy mondjam. Az ára 25 vagy 26 szal elkérik érte rendesen, de olyat láttam már akciósan hogy a csikok azok velurból vannak az igy "csak" 22. -
dzsozefo #5756 Sekler ha olvasod a fórumot! #5693 hozzá szólásodba volt ez a fekete adidas cipő hol lehet iet venni? hol láttad? :) téli re gondoltam... ha kibirja persze :P -
DePreSsZYo #5755 Westend - Speed bolt
Vagy Mammut - Speed bolt
Esetleg Retrock Deluxban -
#5754 úhh azt nagyon megköszönném lééci minél hamarabb
köszi -
szando #5753 egy haveromnak ilyen van.. megkérdezem hogy hol vette és megosztom veled :) -
#5752 ilyesmi cipőt nem láttatok Pesten vagy valakinek nincs ?
-
#5751 Nem is drága! Nekem tetszik! ;) -
moralosan #5750 15ezer -
#5749 Elég komoly, bár nem az én stílusom. csak kíváncsiság képpen, mennyibe volt? -
moralosan #5748 Ami jó benne - igaz, az eladó srác nagyon jófej, ő mondta el.
Szal: a nyelve egyben van a cipővel, hogy jobban tartson és ne kelljen figyelni a gyűrődésére, a képen jobb elöl van az a 3 csík, az kirúgó-rész flipekhez, a fűző utolsó két lyukjánál dupla gyűrű van, mivel ez strapálódik viszonylag gyorsan.
Meg még van valami, de az most nem jut eszembe. -
moralosan #5747 Hali! :)
Ma kaptam/vettem egy ilyet, csak más színben: a sötétkék része bordó, a fehér, középső része sötétszürke, felette megint bordó. NAGGGYON szeretem:
itt egy link: A CT-IV az enyém
Chet Thomas dizájnolta, meg tervezte :).
Kibszottul jó, mivel én arra használom, amire való :). -
#5746 vezsel egy kék polót és rámatricáztatod
ez ránézésre matrica
ha nem, illetve időtállóbb megoldás kell akkor jöhet a szita, de az 1 darabnál elég drága, de mint elvi lehetőség fennáll