Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
OPM, asszem te rendeltél sima fehér hosszú ujjú felsõt... megjött már ? 😊
véleményt kérek 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ehh, akkor engem is annak néznek?? <#rinya> mert szinte minden nap abban vagyok 😛

Kit--Kat
õõõ inkább Rocker-alterosok

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

miért, hegyaljára milyen arcok járnak? (nem vágom 😊

Kit--Kat
hát mert nem a aparádés arcok körében, Hegyalja Fesztiválon minden 3, emberen ez volt...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mekkora? <#confused> pl parádén senki máson nem láttam

Kit--Kat
abból is mekkora nagy divat lett

criminal law
Jaja. nekem is van vagy öt pár, de egyik sem birta túl sokáig.

prezi
<#idiota>

<#worship><#worship><#worship>

puli

__|__ ________(*)________

Nuno Gomes
DIESEL RLZ! 😊

Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!

Mike at home
jo

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

norbdog
arena az jo marka, nem? nekem szinte minden cuccom olyan

jointeer
nekem már majd' egy éve szuperál kár hogy most megint felvitték az árakat.
legolcsóbb cipõ is 10 felett van.
volt (tavasszal) amikor 7000 körül volt

köcsög

nekem is tetszenek, csak az a baj hogy a minõség nincs a toppon sajnos 😞 az enyém 1 hónap alatt teljesen kirepedezett.. bár lehet hogy közbejátszik az a kispál-koncert is... 😄

-the invisible-

jointeer
tiszacipo rulz

köcsög

<#eljen>

na az a póló. az szánalom. a köbön.

-the invisible-

sapkafej
kurva jók ezek az adidasos cuccok, meg az a múltkori kardigán is

György

Yoyoyo
nah hat en ojat fel nem veszek

és vagy 40 emberen láttam ilyen szákmájdikest....<#wilting><#vomit>

Yoyoyo
azert arra vigyazok h ne azokat vegyem amit a tobbseg volt csak odakell figyelni pl pumáért kimentem Bécsbe eddig egy emberen lattam ojjat tegnap parádén.😄

Engem zavarna ha minden szembejövõ emberen ugyanazt a ruhát látnám ami rajtam van 😛

Yoyoyo
miert?😄

prezi
ehehh <#eljen>

szomorú ^.^

Yoyoyo
kedvenc márkáim: Retro Replay és Puma
cuccaim tobbnyire ezek vagy 1-2 piaci😄
Cípõbõl csak Puma😄

Egyszerû és jó ^.^

sapkafej
Én is cool akarok lenni!

György

Hogyan építsünk cool márkát?

Amennyiben cool márkákat keresünk, kell lennie cool fogyasztóknak is, akik ezeket a márkákat választják. Milyenek õk?
A cool márkák kulturális termékek, azért választjuk õket, mert szeretnénk, ha azonosítanák velünk az értékeiket. Például, ha valaki Élet és Irodalmat olvas, az sok mindent elárul a gondolkodásmódjáról, a világképérõl, akárcsak az, ha egy plázába megy be megnézni a „Zombi 45-öt”. A márkák rájöttek arra, hogy az emberek a huszadik század végétõl kezdve nem feltétlenül a pénz és a társadalmi státusz mentén csoportosulnak, hanem sokkal inkább az eszmék, a kultúrális háttér és a gondolkodásmód a meghatározó. A márkák tehát elkezdték kisajátítani ezeket a kulturális tartalmakat. A retro stílusú Nike cipõ letisztult formavilágával például egyidôben mutathatja viselõjérõl a városi kultúra iránti elkötelezettséget és a hagyományok tiszteletét. Minderre már csak azért is szükség van, mert ma az embereknek nincs arra idejük, hogy megbeszéljék ezeket a dolgokat. Ez egy tájékozódási pont, miután megnéztem, hogy mit viselsz, vagy olvasol, gyakorlatilag túl vagyunk egy beszélgetésen.

Közelítsük máshonnan a témát: mi különbözteti meg a cool márkákat a trenditõl?
A trendi az éppen most felkapottat jelenti, a cool lényege pedig valamilyen tartalom, amit a termék hordoz. A trendit nem a belsõ tartalom határozza meg, az elsõsorban a külcsínyre fókuszál. A cool az angol nyelvben hûvöset jelent, így benne van a fogalomban a távolságtartás is: néhány lépés távolságból szemlélve értékeket és stílust fedezünk fel bennük. Ezzel szemben a trend-majmolással elvesztjük a józan ítélôképességünket. A cool márkák tehát valamilyen általános és mély tartalmat hordoznak, ezáltal jóval erõsebb a megújulási képességük. Belülrôl születnek újjá, újra és újra.

Ez meglehetõsen szubjektív kérdésnek tûnik. Hogyan hoznak majd döntést a CoolBrands zsûrijében?
Kell egy kultúrális és intellektuális iránytû, amiben megállapodunk. Fontos, hogy evvel a szempontrendszerrel mindenki tisztában legyen, ez alapján választjuk ki ugyanis egy hosszú listából a rövid listára kerülõ márkákat, ahonnan a díjazottak is kikerülnek. A döntést meghozó grémiummal kapcsolatban azt javasoltam, hogy ott elsõsorban ne a szakmai elõmenetel számítson, hanem vonjuk be az embereket a választásba. Erre már most is van lehetõség a CoolBrands internetes oldalán keresztül. A szubkultúrák sokfélesége miatt ugyanis ebben a kérdésben nem lehet megmondani a „brezsnyevi tutit”, minden szubkultúrának más a cool, és ez a szép a dologban… Ez okozza majd a legnagyobb nehézséget a zsûri munkájában is.

Miben különbözik a CoolBrands a SuperBrands díjtól?
Ugyanaz a kiadó állt mindkét verseny mögé. A CoolBrands nagy nyitás a mélyebb szakmaiság irányából a széles tömegek, elsõsorban a fiatalok felé, a szakma itt nem a saját köldökét nézegetve dönt. A SuperBrands egy komoly szakmai és öltönyös ügy, a CoolBrands sokkal inkább egy, a lifestyle-ról és az élet kulturális szférájáról szóló dolog.

Miért lesz jó CoolBrand-nek lenni Magyarországon?
Ez egy olyan médiamegjelenést, illetve pozíciót ad, ami kiemeli a nyertes márkát a többi közül. A díjazott márkák együtt tudnak mozogni a trendépítõ brandekkel. Emellett erõsíti a díj azt a márkáról alkotott képet is, hogy számára fontosak a szóban forgó kulturális értékek.

Lesz magyar márka köztük?
Biztos vagyok benne, én ezen dolgozom. A Tisza cipõ például biztosan mûködni fog, de ide tartozik a Sziget is, és a Trafót is ide sorolnám. Az éttermek közül például a Menza jöhet szóba, de a Rubik-kocka is ilyen dolog. Az intenzíven versenyzõ napi fogyasztási termékek piacán magyar CoolBrand lehet a Pöttyös, vagy az Unicum Next. A fogyasztók és a zsûri döntése tehát egyben iránytû is lesz arra nézve, hogy mi a helyzet a magyar márkákkal.

Tavaly Hollandiában rendezték meg a CoolBrands versenyt, ott mi volt a tapasztalat?
Itt sok nemzetközi márka részesült elismerésben, mint például a Heineken. A verseny végeredménye egy kulturális iránytû lett, ami a fogyasztói társadalomra jellemzõ. Amelyik országban átlátják ezt a márkatulajdonosok, ott nagy figyelmet szentelnek az ügynek. Hollandiában például nagyon sok olyan rendezvényt szerveztek a CoolBrands választás köré, amelybe bevonták az utca emberét. Ezekhez hasonló események várhatók Magyarországon is, tömegeket szeretnénk megmozgatni, például zenével és más kulturális programokkal.

A CoolBrands zsûriében olyan nevek szerepelnek majd, mint Fabricius Gábor, a Republic of Art Ad­vertis­ing­&Branding kreatív igazgatója, Árpa Attila producer, Málnay B. Levente, a Viva TV kereskedelmi igazgatója, valamint G. Németh György, a T-Mobile kommunikációs igazgatója. A cool márkákról a grémiumban várhatóan tízen döntenek. A hosszú lista összeállítása az õszi hónapokban veszi kezdetét, majd a 2005-ös díj átadására és az ezt övezõ eseményekre tavasszal kerül sor. A fogyasztói szavazatokat azonban már most is le lehet adni a www.coolbrands.nl/hu internetes címen. A díjazottak egy könyv-tárgyban szerepelnek majd, ami izgalmasabb lesz egy sima kiadványnál.

URAMISTEN

Málnay B. Levente a cool nézõkrõl (Napi Gazdaság)

Hogyan határozható meg a cool márka?

A cool márkát elfogadják a trendsetterek, és alkalmas arra, hogy viselõje megkülönböztesse magát. A “coolságnak” mindenképpen van egy generációs aspektusa is. Az én definícióm szerint a cool márkákat a tízen-huszonévesek használják. A cool márkák számára egyébként az a legnagyobb kihívás, hogy minél szélesebb körben jutnak el a fogyasztókhoz, annál mainstreamebbé válnak, és ezáltal könnyen elveszíthetik coolságukat.

A VIVA nézõi zömében fiatalok, õk coolnak számítanak?

A televízió-fogyasztók nagy csoportjában a VIVA nézõi cool-nak számítanak. A kutatások legalábbis ezt támasztják alá, mivel az összcélcsoport 13 százalékát kitevõ trendsetterek között 76 százalék a VIVA nézõk aránya. Viszont, ha magát a csatornát vizsgálom, a mûsorok többsége mainstream, a teljes városi 15-29 éves célcsoportot célozza meg és éri el. Épp ezért léteznek olyan mûsoraink is, amelyek nem a tini-tömegek számára készülnek, hanem elsõsorban a trendsettereket célozzák. Ilyenek az Eeelektro, a VIVA Hip, a Club Rotation vagy a VIVA Trend. Ezek a mûsorok önmagukban véve is cool brandek.

Fontosnak ítéli meg a trendsetterek és trendkövetõk véleményformáló szerepét. Ezek szerint a cool lehet trendi?

Igen, a két fogalom fedi egymást, de a cool generációs aspektust hordoz, míg a trendi nem. Vegyünk például egy Armani öltönyt: megfelel a trendsettereknek, de gazdag, középkorú emberek hordják, a fiatal generáción belül nem értelmezhetõ, ezért noha nagyon trendi, nem tartom coolnak. Nehéz feladat lesz meghatározni ezt a kategóriát. Itt van például a MINI Cooper. Nagyon cool. Beválasztanám a cool márkák köze, mert a tizen- huszonévesek örömmel „villognának” vele, pedig csak egész kevesen engedhetik meg maguknak ebben a generációban az árfekvése miatt.

hm, akkor jóvan 😄

ghost cb
nem-e 😊

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

nám teccik?😄

ghost cb
<#ticking><#nemtudom>

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Eh ez jóak

ghost cb

Sztem sem egy szepseg a logo, és nem is nagy, a mellrészen van kb., de a pulcsi kurvajó.

ghost cb
Egy kicsit torz, csak kérdezem, hgoy nem emlékeztet valakit ez egy logora? 😄

prezi
fúú de gány... D:

ronda, az egyszer biztos.

ghost cb

ez milyen logo? pulcsin van

prezi
muhaha 😄

glillu
hát nem is tudnálak elképzelni benne😄

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Szabi84
Nekem ilyen kéne csak feketében!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Én mondjuk nem vennék fel más ország zászlójával fémjelzett ruhát. Nekem az ilyen nem tetszik.Fõleg az amerikai zászlós, na attól hányok! Nem vagyok nacionalista!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ilyenem van, csak puliban 😛

sapkafej
Ez durva jó!!!

György

prezi
hát én nemnagyon tudnék felvenni egy rozsaszin cuccot 😛

BADE
épp ezt akartam írni,Siófokon voltam és szinte a nép felén rózsaszínú póló volt

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2