Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

namost ez meikre volt válasz mákvirágom ? 😄😄😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ühüm <#hawaii>
áz

tiedez ? 😮 :C

velúros a színes rész ? 😮 :C

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

<#vigyor3>

😄 jaja

Kit--Kat
máker😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

criminal law
nekem van két ilyen felmenõktõl rámmaradt adidas felsõ, annyi hogy zipzárat kellett benne cserélni (900ft) és mintha uj lenne :-)))

Ismerõs, fater is divatbuzi volt régen, szal tok válogatni régi adidas felsõk közül , hordom is õket de néha kell egy kis vérfrissítés.

prezi
ejj nekem se lesz cipõm... tegnap voltam a "széleskínálatú" miskolc plázában és nincs Sifika cipõ... pestrõl meg nem rendelek mert tuti elkúrják a méretet... :@

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

criminal law
15-ért már adnak ilyet, nem mintha sokat javítana a helyzeten, egyszerûbb feltúrni az idõsebbek régi ruhatárát, ott biztos akad ilyen :-))

prezi
<#guluszem1>

sapkafej
rablás

György

asszem 19e

miért mennyit kóstál egy ilyen?

sapkafej
áá, ez rohadt lóóó!
én is én is! csak kár, hogy rohadt drága :/

György

magus
pont egy ilyen van rajtam, tebgna pvettem

Westend

ghost cb
Hol-e!?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Kõvetkezõ szerelmem, amit megveszek 😄

na ez....<#gun><#gun><#boxer>

http://www.onlinesports.com/images/jhd-byd021.jpg mondjuk azért ez is odab.sz

hmm ez nem a legdurvábbak közül való... ezen még nincs tampon reklám...<#levele><#levele>

sapkafej
dehát ez a menõ a diszkóban he<#nyes>

György

prezi
sztem is jol néz ki 😮

Kit--Kat
szerintem ezzel semmi gond

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amse
tudom, hogy nem erre gondolt, de már ebben is kényelmetlenül érzem magam, ha motor nélkül viselem.

Kit--Kat
nem erre gondolt

na de látod mondjuk ez sztem királyosan néz ki! engme az baztat hogy ha jön a csóka a hetes busszal és feszít az élére koptatott nacijában meg abban az idétlen reklámpoznában. ha megveszek mondjuk egy felsõt nem akarnám hogy mittomén nikotin tapaszt reklámozzak vele a hátamon vagy prosztata megnagyobbodás elleni kenõcsöt...

Amse
nekem van 1 fekete/piros/szürke (nem kifejezetten motoros, de arra használom) kabátom és azt szoktam felvenni, ha esõre áll az idõ.pl az elmúlt szombat esti kiruccanáson is az volt rajtam, de feszenve érzem magam, mert azt van bennem, hogy engem is ilyen divat****-nak néznek.szal zavar
eze az:

hát jó jó hogy eladják de azért egy focimez nincs úgy kipingálva... hát nemtom neked tetszik?

pedig szerintem szinvilágilag jól néznek ki, csak a reklámok néznek ki rajtuk gázul
ha nem lenne, én is simán vennék

prezi
eladták a versenyruha licenszt az autosportban szereplõ automárkák... mint ahogy a focimezeknél is.

amugy nemtom ti hogy vagytok vele de engem "kissé zavar" ez a most nagy trendynek számító motorversenyes vagy milyen bõrjakók vagy pulcsik. Azokra gondolok hogy teli vannak aggatva reklámokkal hogy mittomén bazinagy Vodafone varrás meg L'oreal, meg anyám tyukja. Elõl meg bazi betükkel hogy pl Toyota Motorsport. és látszik a gyereken hogy nem hogy még a versenyhez de még a kocsival sincs köszönõ viszonyba. ahh remélem hamar kimegy a divatból mert már elegem van a kétlábu reklámplakátókból.

prezi
ezeket én is megtaláltam... a cipõ pedig igen olcsó, csupán 7900 forint ^^

Kit--Kat
innen lehet rendelni és nem is drága!
Ez a hivatalos honlapja
És Itt pedig a története van

prezi
oks, dobj linket, ha találsz vmit...

Kit--Kat
akkor rákeresek Góglival

prezi
magyarországon alig lehet beszerezni én is szegedrõl rendelem... magyar lapja nincs, vagyis én nemtudok rola.

Kit--Kat
Amúgy tényleg jól néz ki<#eljen>
valami honlapja nincs ahol színesebb cipõket lehetne nézni?

prezi
de amint látod, cipõmárka, az biztos 😛

prezi
jo 😄

Kit--Kat
úhh errõl még nem is hallottam, ez milyen márka?:o

prezi
Sifika - Newton / Black

Kit--Kat
milyet?

prezi
next mission: new shoes ^^

Mike
hosszú ujjú poló van a CnAban is 2k körül

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kit--Kat
sztem nem néznek másnak, mint MÉG 1 puilis embernek 😊

prezi
miazhogy nemjött ? 😮O

nemjött, azóta vettem párat a tescoban ezerkettõér, és megvagyok elégedve vele <#vigyor3>