Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oke.. cipo van mindenfele es vegulis fogalmam sincs mi a meno csuka otthon... de azt tudom hogy a legdragabb nike cipot megveszem majdnem egy napi fizetesembol.. nah ez a nem mindegy!... eu ban ilyen nincs😞
amugy nevetni fox de elmentunk a kornyek legnagyobb bevasarlohelyeire es NINCS EGY kibaszott papucsuk sem!!!!!!!!!!!!!! se ross se marshals se sehol.. a pofam leszakad!..

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
BMW oroszból való
ez meg mittomén de olcsó volt csupán 8000ft szelõzõs ,nem bûzlik a lábam 😄😄😄 :3
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sifika cipõt árúsítanak-e... ez lenne az elsõdeleges szempont. De ha találsz a lent belinkelt fekete-nari Vans cipõt az is kell :p
és elõre is köszi 😊
maradnék az eredeti koncepcioónál: #4767
ez bejön 😛
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]