10072
  • szando
    na, erre én is kíváncsi vagyok.
    mert az ok hogy nem megy szét, de kopik, használódik. meg én 1-2 év után meg is unom a cipőt.
  • Brolly
    Bőrcipőkre gondolok, csak pl. amit vettem eddig, azokat télen is hordtam, azért bírta sztem max. 1,5 évig, neked amúgy milyen a normális cipők, márkára gondolok.
  • Cat #6063
    gondolom vászoncipőkhöz vagy szokva, azok tényleg csak egy évig jók. Kezdj el normális cipőket venni :)
  • Brolly
    2-3 év, azta az igen sok, nekem max. 1,5 év ameddig egy cipő tartott, az ilyesmifélék, nekem ez sztem megfelelő lesz. De én most nem bizsura gonodltam, hanem konkrét márkákra, mint pl. ez itt:link
  • Punker
    még az is kevés.
  • Cat #6060
    van a földszinten, de itt bejön a westend faktor: ugyanazt triplaáron kapod meg, mint máshol. Pl. ha ilyen kell, menj el a nyugati aluljáróban, a skála metró alatt lévő kaiserrel szemben, a lépcső aljában van egy kis 3 négyzetméteres bolt, ahol 500-1000 ftért kapod meg azt, amit westendben 3ezerért. De van egy másik is a nyugati pályaudvari mcdonaldsszal szemben, a bejáratától 3 méterre.
  • Cat #6059
    ha csak egy évig bírta, akkor ne vedd meg... Egy jó bőrcipő legalább 2-3 év, minimum.
  • Cat #6058
    ha csak egy évig bírta, akkor ne vedd meg... Egy jó bőrcipő legalább 2-3 év, minimum.
  • Brolly
    Nem tudtok a Westendbe oylan boltot ahol divatékszer vásárlására van lehetőség?
  • Brolly
    Joh tom hogy miben különbözik a kigyó a szarvasmarhától:) de a minősége jobb nem, hogy tisztítani miylen, meg ilyesmik.
  • Brolly
    Kitől, azt írtam hogy ismerősnek még nem volt Tisza cipője, azért kérdezlek titeket.
  • Gnome
    egy jó évig kibírta az enyém naon szerettem..mostmár nemnagyon hordom de minőségben jó...jah igazából nem 19ezresek..vanaz 23e is...tudod miben különbözik a kígyó a simától?...tudod a kígyó ilyen kis pikkelyes hosszú állatka aki még megistud marni...a másik meg pl marhabőr belseje....tod aza nagy tarka legelésző szarvasállat...
  • Mike
    kérdezd meg tőlük
  • Brolly
    És hogy ha régebbi kollekció közül akarok egy cipőt, akkor azt még tok venni vhol pesten a nagyobb áruházakban?
  • Brolly
    vki akinek már volt tisza cipője, az mondja már el a a véleményét, tapasztalatát, hogy milyen volt, mert most egy iylet néztem ki magamnak, jól néz ki meg minden cask így ismerősnek még nem volt ilyenfajta cipője, és nem tom hogy mégis miylen. de néztem az oldalukat, és oda van írva hogy kígyóbőr, az most miben másabb mint a sima bőr?
  • Mike
    SZÁMODRA lényegtelenek
    ÉN azt irtam le, amit ÉN gondolok ezekről
  • szando
    húh, hát westendben nekem az alagsori cipőboltok a nagyon durvák :D
    mindenhol ugyanazok a kínai piacos szarok, huszonezrekért :D hát b+, ki veszi azokat meg?
  • Cat #6048
    ezek tök lényegtelen szempontok, sokkal fontosabbak az üzletek megléte illetve hiánya, és azok árazása. Westend egyértelműen a legdrágább, mert megtehetik, mindig nagy a tömeg. Gondolom a bérleti díjaknak is lehet köze ehhez.

Nálam pl. westendnél nagyon negatív a rengeteg aprócska bolt. Mivel kicsi az alapterület, kicsi a kinálat is, azaz kvázi az egészben szinte ugyanazok az áruk vannak, nem tudnak egyénileg diverzifikálni, mivel a "kötelező elemek" is alig férnek el. Értsd: egy ruhaboltban kell nadrág, poló, kabát és az alapdolgok után semmi egyébre nem marad hely. Ráadásul ezekből is ugyanazokat árulják mind, ezt pl. a cipőknél tökéletesen meg lehet figyelni.

Ezzel szemben árkádban bazinagy alapterületű üzletek vannak, kevesebb eladó basztat, nagyobb a választék, kevesebb a vevő (vagy kevesebbnek érzem), kényelmesebben nézelődhet az ember.
  • Mike
    A Mammut1 belmagassága alacosny, keskeny, ez kissé nyomasztó, szűknek érzed a teret, ezzel szemben a 2 levegős, világos, első két szintig élvezhető, de itt meg összevissza vannak a mozgólépcsők
  • Mike
    nagy: sok emeletes és hosszú, több utcával szintenként, tehát az egész átláthatatlan, info tábla csak a két végén van, mozgólépcső is csak a két végén illetve lépcső középen, vagyis kilométereket kell gyalogolnod, rohadt sok ember
  • Mike
    érdemes esetleg kinézni a GL, Premier outletekbe is
  • Taranov
    És a Mammutról mit gondolsz?
  • Cat #6043
    ok, nem szar, de rosszabb, mint az árkád - utóbbinál érezhetően drágább és ráadásul kisebb a választék.
  • Taranov
    Miért szar a westend? Csak kérdezem, mert nem tudom.
  • Amse
    Az Örs vezér téren van.(2-es metró végállomása)
  • kandzsal
    Az árkdot nem tom hol van..:PMelyik úton van?

köszi
  • Cat #6039
    inkább árkádba menj, westend az szar.
  • Amse
    bevásárlóközpontokban biztos találsz vmielyiket.
    azthiszem a westendben van mindkettő...
  • kandzsal
    Hol van pesten egy jó nike bolt í?vag y new yorker?
  • Mike
    de azért egy Jaguar sokat segít
  • Cat #6035
    erre akartam célozni :)
  • prezi
    htx :D
  • Taranov
    Válaszoltam a kérdésedre :)
  • prezi
    látsz idézőjelet ? :)
  • Taranov
    nem a ruha teszi az embert, ahogy a szólás is mondja :)
  • prezi
    ruha teszi az embert? :)
  • Taranov
    :D
  • Brolly
    nem azt mondtam hogy akkor tuti hogy becsajozol, de vannak olyan csajok akiknek ez bejön, sok ilyen van, akik elősnek a ruha alapján ítélnek.
  • Ronny
    akkor maradok az ex Ciánkálinál:P
  • Ronny
    nekem akkor sem jöttek össze a csajok, ha drága ruhákban voltam, haverom meg az 1000ft-os rokkerpolójában szedte fel a jobbnál jobb nőket:D