Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
de Superstar II a model és nem olyan széles az elején a gumi része, kicsit keskenyebb de nagyon hol néz ki csak még be kell törni 😛
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Mondjuk a nõi ruciknál gyakoribb a reklám nélküli kivitel, de én egy kötött pulcsit is alig kapok feliratok nélkül.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Kb. egy hónapja kerestem sima fekete tréningnadrágot, voltam cirka 10 boltban, és egyiknél se volt, mindegyiken nike, budmil, adidas stb. logó rajta. Sima, egyszinû, tiszta feketét nem kapsz sehol. Röhejes.
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Szal jó dolog egy országot reklámozni? Van ennek jelentõsége, vagy emberek azért hordanak ilyet, mert tetszik a színe?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Az Adidas atlétikai termékein ezentúl nem lesznek hatalmas logók az olimpiákon. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése a riválisokkal folytatott csatározás után született meg.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NO😎 döntése szerint 20 négyzetcentiméternél nagyobb emblémák nem jelenhetnek meg az olimpikonok felszerelésén. Így az Adidas-nak is vissza kell fognia magát, hiszen eddig a ruhák, mezek egész hosszán elnyúlt a cég jól ismert három csíkja. A problémára a cég riválisai, a Puma és a Nike hívták fel a NOB figyelmét. A határozat már a 2006-os téli játékokat is befolyásolja - közli a Reuters.
"Elfogadtuk a NOB döntését" - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak Herbert Hainer vezérigazgató még a bizottság hivatalos bejelentése elõtt. "A 2006-os téli olimpián a három csík már nem fog megjelenni a ruhák ujján vagy szárán" - tette hozzá. Az elmúlt harminc évben a társaság olyan ruházattal látta el az atlétákat, amelyek gyakran szinte teljesen be voltak fedve a logóval. Ezzel a cég a márkatudatosságot szerette volna növelni.
A vezérigazgató közölte, hogy az eddiginél kreatívabb márkajelzést fognak majd kitalálni. Csak annyit mondott el, hogy a hármas számmal fognak "játszani". A nagy sportesemények a magas érdeklõdés miatt mindig jó lehetõséget jelentenek a sportszergyártóknak brandjük építésére. Ezért nem is csoda, ha a cégek eurómilliókat költenek arra, hogy a sztárcsapatokat és -sportolókat saját logójukkal ellátott ruháikkal szereljék fel.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
De az tényleg ríl ó'dszkull😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy a Tiszának van 1 full tépõzáras cipõje.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az egyik ami kurvára tetszik rajta 😛

(pedig tök jó lenne ilyen, pl ralph laurennél saját tee-t állíthatsz össze)
-the invisible-
-the invisible-
amugy a zold kardiganhoz hasonlot neztem ki csak barna-narancssarga ban es az is jol nez ki, csak nagyon draga/:

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
a legelterjettebb férfiszámozás az 30-42 ig van, de ennek semmi köze a derékmérethez.Úgy a legegyszerûbb kiszámítani, hogy megnézed milyen méretsor van és beheylettesíted a számokat betûkre(pl 30-XXS , 32-XS , 34-S , 36-M , 38-L , 40-XL , 42-XXL) és ezek alapján választassz.Segytség még, hogy nekem 74 cm-es derekam van köldöknél mérve és 32-est hordok.