522
Arnold Schwarzenegger Forever
-
#322 "lehet, hogy Schwarzenegger a korábbi filmekből kölcsönzött flashback-jelenetkben tűnne fel."
ez mit jelent? -
#321 asszontad mész aludni :) -
#320 Vagy a T101 típus 800-as modelljét fejlettebbre cserélik, és egy másik, még nem leeresztett izomember játszaná.
Azé az vicces volt sztem, hogy 20 éve simán rávehették Svarcit, hogy meztelenül korzózzon, de most, valahogy már egyfajta "tisztelet" (ő a NAGY svarcenegger) övezi. Nem?
De a 3.-ban az volt a legjobb, amit reagált Swarci arra, mikor a csaj tökönragadta :DDD -
#319 index.hu-ról van az info különben -
#318 Schwarzenegger nélkül nem Terminator a Terminator, nevetséges lenne a filmben pl egy Dwayne Johnson (ő vót a skorpiókirályban)... -
#317 Terminator Arndold nélkül olyant, mint Rambo Stallone nélkül :/ -
#316 "gyilkos robotembert" :DDD LOL :DD -
#315 Arnold nélkül is lehet Terminator 4
Másik színész helyettesítheti Schwarzeneggert a Terminator negyedik részében, ha a színész netán kaliforniai kormányzóként szerepelne tovább.
Ha kaliforniai kormányzó lesz, Arnold Schwarzenegger nyilvánvalóan nem játszhat többé gyilkos robotembert. Az osztrák származású izompacsirta politikai szerepvállalása azonban nem jelenti a Terminator sorozat végét.
"Ha a sztori megvan, lesz Terminator 4, Arnolddal vagy nélküle", mondta Moritz Bormann, a Terminator-franchise-t tulajdonló Internationalmedia igazgatója a német Welt am Sonntagnak.
Bormann elmondta, a film - hamarosan a mozikba kerülő - harmadik részének forgatása során sokat beszélgettek Schwarzeneggerrel a jövőről. Már vannak ötletei arra az esetre, ha a T-800-as androidot alakító színész megnyerné a választást. Elképzelhető, hogy egy másik színész helyettesítené, de az is lehet, hogy Schwarzenegger a korábbi filmekből kölcsönzött flashback-jelenetkben tűnne fel. -
#314 najó én húzok aludni. császtok! -
#313 pont úgy -
#312 commodore 64 a hibás mindenér:D -
#311 jaaaaaa de gecik:D
-
#310 Valahol eldukták hajlékony floppyn a cuccot! :D -
#309 Úgy, hogy újra elkezdték előről a a cuccot, és ezért csak 7 évvel később sikerül. -
#308 nem baj, majd a 400. :) -
#307 csináltak 1 biztonsági másolatot, vagy elmentést -
#306 bazdmeg a kruva retkes goyrsan kommentelő mindeneteket:D -
#305 Láma! Nem nyert! :D -
#304 ÁÁÁÁÁÁÁÁ lemaradtam, mint a borravaló -
#303 HEHE ENYÉM!! -
#302 na kérdés áll...
meghla svarci nicns csip nincs robot kéz, nincs t1000
HOGY LESZ TERMINATÁR 3?:) -
#301 300. -
#300 300 -
#299 298 -
#298 itt meg húsvér robotok mászkáltak. -
#297 297 -
#296 de az már pc grafek. -
#295 3-ban is nyomnak 1-2 percet :) -
#294 Tök jó, ahogy a kettő elején relép egy terminátor egy koponyára :) -
#293 :DDD -
#292 Ja! Ezért szerettem a kettőt, mert ott mutattak valamit a jovőből is. -
#291 Kla-doom-klan-kla-doom -
#290 Csak késleltették a dolgot sajna. Nem 97-re, hanem 2003-ra sikerál kifejleszteni a T1-et.
Tényleg, azt láttátok, hogy a T1 nagyobb változata itt van a film elején? :) Meg a repcsi is :D -
#289 TÜ-TÜ-TÜ-TÜ-TÜ-TÜÜ-ÜÜÜÜ TÜ-TÜ-TÜ-TÜ-TÜ-TÜÜÜÜÜÜ-ÜÜÜÜ TÜ-TÜ-TÜÜÜ TÜ-ÜÜÜ TÜÜÜ-TÜ-TÜ-TÜÜÜÜ-ÜÜÜ... -
#288 Tényleg erre nem is emlékszem pedig láttam a 3-at is. -
#287 Du-du-duuuu-duu-duu-duuuu
Du-du-duuuu-duu-duu-duuuu-duuuu -
#286 őő izé
hogy lesz terminator 3????
tehát hogy lesznek terminatorok a jővőben, ha msot mindet lekurváulták?:D -
#285 na, mingyrt meg is szerzem a filmzenét, erre fogok ma éjjel elaludni :) -
#284 lenyomod az egész kottát vagy mi too domain :) -
#283 Na, megvan a 200 üzi kb 2 és fél óra alatt :)