Terminátor 1,2,3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mit jelent?
Azé az vicces volt sztem, hogy 20 éve simán rávehették Svarcit, hogy meztelenül korzózzon, de most, valahogy már egyfajta "tisztelet" (õ a NAGY svarcenegger) övezi. Nem?
De a 3.-ban az volt a legjobb, amit reagált Swarci arra, mikor a csaj tökönragadta :DDD
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Másik színész helyettesítheti Schwarzeneggert a Terminator negyedik részében, ha a színész netán kaliforniai kormányzóként szerepelne tovább.
Ha kaliforniai kormányzó lesz, Arnold Schwarzenegger nyilvánvalóan nem játszhat többé gyilkos robotembert. Az osztrák származású izompacsirta politikai szerepvállalása azonban nem jelenti a Terminator sorozat végét.
"Ha a sztori megvan, lesz Terminator 4, Arnolddal vagy nélküle", mondta Moritz Bormann, a Terminator-franchise-t tulajdonló Internationalmedia igazgatója a német Welt am Sonntagnak.
Bormann elmondta, a film - hamarosan a mozikba kerülõ - harmadik részének forgatása során sokat beszélgettek Schwarzeneggerrel a jövõrõl. Már vannak ötletei arra az esetre, ha a T-800-as androidot alakító színész megnyerné a választást. Elképzelhetõ, hogy egy másik színész helyettesítené, de az is lehet, hogy Schwarzenegger a korábbi filmekbõl kölcsönzött flashback-jelenetkben tûnne fel.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
๏̯͡๏﴿
meghla svarci nicns csip nincs robot kéz, nincs t1000
HOGY LESZ TERMINATÁR 3?:)
๏̯͡๏﴿
Tényleg, azt láttátok, hogy a T1 nagyobb változata itt van a film elején? :) Meg a repcsi is :D
Du-du-duuuu-duu-duu-duuuu-duuuu
hogy lesz terminator 3????
tehát hogy lesznek terminatorok a jõvõben, ha msot mindet lekurváulták?:D
๏̯͡๏﴿