522
Arnold Schwarzenegger Forever
-
#362 Nna, takarodok alunni!
Jocakát!
{Note: jövő hétre két oldalnyi új szmájlot tervezek ;} -
#361 De ez a leg ászabb:
Vagy ötvenszer rá kellett néznem, hogy ne fogjon el a röhögés :DDDDD -
#360 azér beszól mégide:D -
#359 ááááááá, ez nagyon cool :) -
#358 Dehogynem! Gygóyszerész és Szociológus. Ezeket csak egyetemen lehet tanulni. -
#357 -
#356 NNa, alapból UBB-re állítottam (mint feltűnt sztem), és ha ie alatt vagy, elég megkattintani a szmájlit, a címe a vágólapra kerül. Ha Mozillát, vagy egyebet használsz, akkor katt a szmájlon, és utána ki kell másolni a megjelenő szöveget -
én csak várom a kommenteket, hogy legyen mire reagálni:D -
#354 na mi van, mindeki lelépett? :) -
#353 BAZZZMEEEEG!!!!!! -
#352 -
#351 milyen komoly karikatúrák :)
-
#350 Swarzi tanult fiatalon és tanult addig amíg kicsit beszédesebb filmeket is kapott.
de ez a Saap nem tud tanulni sem -
#349 legjobb az eredeti nyelvű verzióban, amikor modja a svarci: a rendőröket én fogadom. hé várj, megígérted. erre ő TRUST ME szerény vigyorral az arcán :) hallottam is pár mixet, ezzel a szöveggel :) -
#348 huhá 4 komment is 0:00kor:DDDD és még a linkelés is megy RelakS oldaláról :D -
#347 Mert Swarci aztán egy 5 dipolmás professzor Oxfordon, mi? :) -
#346 333 -
#345 Na tényleg lépek :) -
#344 Saap (ez egy agyatln buta nigger)
még testörnek sem jó -
#343 őő az oldaladról hogyan tudok szmájlizt belinkelni ide
???
ha ott rákattolok és mait bedob fönt a sávban link az jó ide, mert tudom, hogy volt itt vmiszarkavarás, és egy időben nem volt jó az a link amit ott kiad neked az oldaladon a izé:D -
#342 A dögnehéznek tudnék én hitelt adni. Yó, stabill létra -
#341 -
#340 télleg:DDDD -
#339 De hát ez két etiópiai, vaze! -
#338 mármint a kettőt (érdekes hogy amikor előszedték a mexikóiaknál a fegyvert és Swarzi lemegy a létrán (fa Létrán) nemszakad le alatta egyik lépcső fok sem)
a harmadik részben meg u ez a modell olyan düg nehéz, hogy meg se lehet mozdítani... -
#337 Ő lenne az új Terminator!
-
#336 333!! -
#335 már vagy 5X láttam feliratosan :) -
#334 Elvetemült -
#333 elfogultság -
#332 elkezdtem nézni feliratosan... :D -
#331 flashback az, hogy megy a póré, és vissza flashelnek az emlékek:)
teáht hogy megy pl egy történet mesélsée, és akkor abból a történetből bevillanak képek:9 -
#330 :) -
#329 Mégis kurvasokat kaszáltak a 3-mal is. -
#328 szép is lenne :) NIGGERMINÁTOR HÁHÁHÁ -
#327 Hazudtam! :D -
#326 a terminátor svarcni nélkül olyan, mint a terminátor svarci nélkül.
a terminátor 4 ígyis úgyis bukás lennes ztem, mert már a 3 is az a kettőhöz képest, kb olyan szinten menne, mint az alien 4 -
#325 MÁR TUDOM KI LESZ AZ ÚJ TERMINÁTOR!!!!!!!! HÁT SAPP A K1-ből!!!! -
#324 Kihagyott jeleneteket sztem (vagy emlékek) -
#323 Valami imeretlen arc kellene, akit még filmben nem láthattunk, és semmi nem kötődött hozzá.
Annak idején lehet azt mondták, hogy ehhe, kanon a barbár a robotember. Ma azt mondják, ehe, a t101 a barbár! Nem?