Terminátor 1,2,3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 2 erõltetett, jól meg van keverve
a 3 már nem kellett volna. Ezek után lesz 4 is?
Kitalálom:
visszaküldenek egy újszülöttnek álcázott Terminátort (TJK)idõszámításunk kezdetére, Jeruzsálembe. Ezzel magyarázzák Szûz Mária érintetlenségét, és azt, hogy a baba egyáltalán nem hasonlít Józsefre. Képes lesz a növekedésre, vízen járásra, sejtszinten manipulálja az embereket (ti. kelj föl és járj), de a végsõ célja az, hogy kiirtsa az egész emberiséget, hacsak nem küldenek vissza egy újabb Schwarzeneggernek álcázott robotot, aki majd jól elintézi, és keresztre feszíti. Aztán nagyobb kultusz lesz a TJK-ból, mint a Star Warsból...
Ha a gépeknek nem tetszene az emberiség, kiengednének magukból egy jó kis baktériumot, amely levegõben terjed, másodpercenként háromszor osztódik, emberrel érintkezve lassan öl, addig is fertõz, és a rozsdásodást is gátolja... ne mondjátok, hogy bonyolánsabb lenne nano-méretû gyilkolóeszközöket kifejleszteni, mint emberalakú halálgépeket, amelyekbõl eddig 5 ment pocsékba a múltban!
Egyébként a terminátor miért ír ki mindent a szeme elé? ("belsõ kamerás" felvételeknél jókat nevetek) meglát valamit, szépen körberajzolja (Doszpot lenne a Terminátor? :-) ) aztán kiírja, hogy mi az. Minek, Utána elolvassa, Legalább a Skynet tudhatna kódot optimalizálni, ez három felesleges mûvelet...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Lehet szar lesz
megjelent 5.1 majd magyar szinkron, amjd DTS
az Alien-t meg sem vettem, pedig most akcios, tehat tuti jon ki belole ujabb verzio
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem kulon menupontban
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És hova tenném a T1-2-3, Star Wars, Die Hard, Keresztapa, ... meg had' ne soroljam tovább. Tele lenne velük a kéró.
Ha õszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.
Szerintem meg rosszul gondolták, mert ha a T2 200 perces lenne, akkor is megnézném. Sõt, úgy lenne az igazi!!!!!!:-))
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
a szinkron a regi, a bovitett reszeken majdnem hasonlo hanggal (de csak majdnem)
az angol termeszetesen most is jobb keveresu mint a magyar
csak magyar felirat van, angol nincs,
az extra lemezen nem igazan tudtam navigalni, szvsz tul van bonyolitva
. De el kell ismerni jó kondiban van!!! Meg szerintem, ezt a történetet végigjátszották egyszer, hogy a T100, meg akarja ölni Connort... Valami új kéne. Persze azt el tudnám képzelni, hogy esetleg feltûnik egy-két pillanatra a "terminátor" az elkövetkezõ részben...
De van-e esetleg errõl valami hivatalos nyilatkozat, mármint arról, hogy lesz-e még terminátoros film?

- Futás! Még találkozunk....
De a vége, hogy ottmaradtak az atombunkerban, odakint meg a világvége....
Szerintem a T100-as at T100-as, az nem nézhet ki másként, mert akkor már típusmodosítás.
Szerintem nem is ez a kérdés, hanem az, ha lesz folytatás, mirõl fog szólni? Hogyan lesz Conor-ból nagy harcos, aki legyõzi a gépeket? Egyáltalán, ezek a gépek hol és mibõl készülnek, ki termeli ki a szügséges alapanyagokat az elkészítésükhöz?

+ köpkölõdés, a harmadikat még nem láttam. De a mátrix 2.-részében is vontatottnak tartottam a harci jeleneteket, a kiválasztottnak igencsak sokáig tartott legyõzni a népeket...
Az igaz, kell néha számítógépes effekt, de nagyon látszik, legalábbis én észreveszem hogy, pl: nem valódi a kép, s ez elszomorít, pedig az "álomgyárak tele vannak pénzel..), csak az idõ, meg egyszerûbb megrajzolni számítógépen...(gondolom olcsóbb is..)
Ti kit tudnátok elképzelni az új T100-as fõszerepében?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
(na végre megtaláltam ezt a topicot..)
Tegnap láttam a T3-at, és szeretnék azokhoz csatlakozni akik azt mondják hogy, (finoman fejezem ki magam) nem jó...
. Nem csak a látványt értem ez alatt mert a film legalább 80%(szerény becslésem) kékháttér és számítógépes grafika... S ez baj, de befejezéstelen, egyszerûen felháborító, hogy nem képesek rendesen megcsinálni egy filmet. Az 1, 2-azok igen, jók voltak. Nem csak mert tényleges speciális effektek voltak benne, A robot megépítve életnagyságban, az épületet valóban felrobbantották...stb + volt története is. De ez a 3.-ik...

Polimimetikus micsoda, át ez nevetséges, nem tudnak semmi újjat kitalálni?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nem láttam de érzem:)
1 jobb volt:)
max a látvány tetszhetett neked sztem, de ebbena filmben enm annak kéne dominálnia:)
mármnint van ahol igen, de ne iylen mû legyen az egész, hogy menjünk e verjük szét a wct, és akkor az jó lesz:D
meg eleve....nõi teminátor:) a férfi vs férfi már unalmas mi?:)
ja és persze jól néz ki a nõi terminátor:)
neki az a célja, hogy kiirtsa végülis az emberiséget, miért nem mind1 hogy néz ki?:)
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿