522
Arnold Schwarzenegger Forever
-
#482 a rendezői változatú terminátor 2 dvd nem tudjátok hol lehet megvenni?mert sehol sem találom! -
Csaba #481 Tudtátok, hogy ez a középkori Terminator sorozat magyar emberek tollából származik, és a Mark Wilson az csak egy írói álnév volt? Kb. öten írták.
Most néztem utána a neten. Eddig azt hittem, hogy ők fordították, de nem, ők írták! Nem semmi, így még értékesebb a könyv. -
#480 http://slp.dwalin.ru/
Texts
Köszi -
attilka28 #479 Hi Darkly.
A könyv címe,aszem: A pusztítás démona
Én Wilsonos könyveket keresek, tudna vki néhány címet mondani? Thank előre is. -
#478 Hali
Könyvről akarok kérdezni...
Kb 7-8 éve olvastam egy Terminátor könyvet, amiben a középkorban játszódott..
Mivel oda utazott vissza egy ellenálló, meg egy Terminátor...
Nagyon kellene a címe...
Előre kösz!
Darky -
stupido #477 de mi a cíímeee jááááááááááájjjjjj? -
#476 az rohadtjó muzik, nekem is tetszik -
stupido #475 sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy mi az a zene, ami akkor szólal meg, amikor Svarci papi megszerzi magának az elején a motort meg a ruháját.
Plíz segítsetek! -
nyikolaj #474 sztem John Y. Olineast a sorozatba irt könyve, illetve könyvei bár kiadás alatt áll még a következő is elég jó irományok :) -
#473 Hm... személy szerint úgy gondolom, hogy Mark F. Wilson jobb Terminator könyveket ír(t?). De persze Sethfield se rossz :) -
nyikolaj #472 Aki jó terminátoros könyvekre vágyik annak ajánlom a 'Halálosztó 2029' sorozatot! Igaz még csak 5 kötetet olvastam el a sorozatbol - majd a többi is sorra kerül :) - de jó mindegyik, legalábbis nekem nagyon bejön! Kétségtelen Christopher Sethfield elég jó könyveket ír... -
Csaba #471 Végülis igen, ez az összefoglaló könyv címe is. -
#470 Tudom, hogy négy könyv, de azt hittem, hogy ez az összefoglaló cím is. -
Csaba #469 Igen, de ez 4 könyv. Szerencsére ráakadtam 9 éve (amikor kiadták) egy könyvesboltban mindre, egy kötetbe kiadva.
A könyvek címe:A Pusztítás démona; Az orgyilkos; A gólem; A leszámolás.
-
#468 Nagy nehezen sikerült kiderítenem, mi a könyv címe.
Mark F. Wilson - A pusztítás démona -
#467 Hát igen, Mark F. Wilson az tud írni... Főleg terminatorokat :)
Christopher Sethfield pedig sztem csak picit ír jobban, mint ahogyan én tenném :)
A 2017-es vagy milyen regénysorozat, amit már nem is tudom, hogy ki írt, nekem abszolute nem jön be.
Bera Károly pedig piszok jó borítókat tudott készíteni a könyvekhze, de ezek a mostaniak... látszik, hogy nem Bera munkái. -
#466 Loál! -
Vlala #465 kíváncsivá tettél. Mi a könyvezet pontos címe? -
Csaba #464 Igen, a középkori történetben azt mondták a Terminatorra, hogy Sejtán, Démon, meg hogy páncélt visel a bőre alatt!.:-) Egyébiránt tényleg iszonyú jó regény, kiolvastam vagy 4-szer. A sztori menete tökéletesen van megírva. Az az Assassin benne jól elbánik szegény T-101-esünkkel modern fegyverek nélkül. -
Vlala #463 az jó, én T betűs autón tanultam meg vezetni :-)
T-mobile? Telefon a Skynettől?
T-amagochi :-)
T-oldi: megvan, honnan volt olyan nagy ereje...
Nekem T100-as Sony-Ericsson telefonom van. Ez a T-101-es előtti modell, még nincs keze, meg lába, de az őrületbe tud kergetni, és már tud szólni, mielőtt lemerül :-) és néha öntudatra ébred, "csak segélyhívás" felirattal tudatja velem, hogy nem bántam jól vele. Ja, és ennek még kék a szeme, nem piros, ezt a T-X-nél újra gyártásba helyezték.
Erről a könyvről már hallottam. Egy ismerősöm olvasta.
Ott még nem volt nagy különbség, mert a lovag kívül vas, belül ember (alul meg ló, de ezt hagyjuk), a Terminátor meg belül vas, kívül ember. :-) -
#462 Én nagy Terminator rajongó vagyok. Nekem majdnem minden ami T kódú, az Terminator :) A legelső Terminatort még Sztálin idejében csinálták, az volt a T-34. Na jó... bocs :)
1, meglátszik a kis költségvetés, a színészeknek van hová fejlődni, de a sztori az jó
2, nálam még ma is a top filmek közt van
3, hááááááát... ez nem lett túl jó
Elméletben létezik a 4. rész de, hogy meg lesz-e filmesítve, azt nem tudni. Mellesleg olvastam egy regényt (sajna a címét nem tudom), ami még a leges legelső terminator visszaküldéséről szól, mikor még kísérleti stádiumban van az időutazós technika. A templomos lovagok egy villámokkal cikázott sötét fellegekkel borított éjjelen a sátánt akarják segítségül hívni, hogy legyőzzék a ellenfeleiket a szent földért vívott harcban. Kint egyre nagyobbakat villámlik. A szeánsz a vége felé közeledik, és akkor a boszorkány csillag közepén cikázó fények közepette létrejön az időburok, és megérkezik a terminator...
Kibafott jó regény! Csak ajánlani tudom, én pár nap alatt olvastam ki a nagy könyvet (4 kisebb könyvből áll, amiket külön külön is meg lehetett kapni).
Ha elolvasod rájöhetsz, hogy elpusztíthatnak a világon minden terminator technológiát, de még akkor is... -
#461 tök mind1, terminátor filmet csak feliratosan lehet megnézni -
#460 a szinkorn az volt min ami a moziban...vajon miért kellett az előzetest újra szinkronizálni? -
#459 nem beszélve az alul futó csíkról. -
#458 nézz be a haditechnika topic-ba, nem rég volt linkelve pár robot amin van fegyver platform -
HoTDoG #457 Ez a haditechnika tényleg létezik, vagy csak fantázia?
Csak mert a jelenben játszódik. -
#456 és telenyomják reklámmal szánalmas :( -
#455 most megy a tv-ben, szerintetek mennyire lesz megvágva? :) -
Csaba #454 Ja. És a házmesternek kurva jó a szinkronhangja.
Igazi bunkó tahó! :-))
Kár, hogy csak 1 mondatot bíztak rá.
-
#453 Azért az egyben az kurva jó, mikor épp a sebeit tisztítja, és fölzörög a házmester: "Hé, macskát rohasztasz bent, vagy mi a fasz ez a bűz?" (már rohadt róla le az élő szövet...)
Erre megjelenik egy piros képernyő, kb 5 választható szóval, (ezt látja terminátor éppen), és kis gondolkozás után kiválasztja a legalsót: Fuck You Asshole! -magyarul ez a következőképp hangzott: Picsába Seggfej!
-
#452 pontosan, 1 nevetségesen gáz, 2 nagyon ott van, 3 meg felejtős... -
#451 jól hallom, hogy Gáti Oszkár adja a vasárnapihoz a hangját ? -
#450 Én is pontosan az időutazgatás miatt neveztem vhol rókabőrnyúzásnak, és pontosan ezért jó a 3. vége mert végre nyitottak a történet lezárása felé, és ezért is volt a 3 méltó folytatása az elődöknek és ezért is lesz, nagyszerű történetlezárás a 4-ben, bár ez utóbbit nem állíthatom teljes bizonyossággal, de valszeg. -
#449 terminátor 1 nekem annyira nem volt nagy szám
a 2 szuper volt, szvsz ez a legdögösebb
a 3. meg felejthető volt -
#448 kamerún :DDDDDDDDDDDD -
#447 Váááááá nem tudok irni.. Cameron:) -
#446 Vameroon=Cameroon -
#445 és pont ezek miatt nem lehet mindenidők egyik legjobb akciófilmje.. az akciófilmekben sem csak a hentnek kell helyben lennie, hanem a történetnek.. jó alapötletű filmet láttunk már eleget. Jól átgondolt hibáktól mentes forgatókönyvet még nem.. A terminátor széri rókabőrnyúzás. Az első rész váratlan sikerén felbuzdulva csinálták a 2-t Itt ha nincs Vameroon akkor pápá T3 ugyanis irány a süllyesztőbe a filmmel... -
#444 Biztos erre kalkulált, de akkor megintcsak kialakul egy másik idősik, másik jövő, ahol esetleg nem Connor, hanem más veszi át az emberek vezetés, és azzal a Skynet nem tud számolni, hogy esetleg az új vezér nem-e lesz ugyanolyan, vagy esetleg jobb mint Connor. A 3. részben meg ugyanez a helyzet, hiába nyírja ki a TX Connor tábornokait, mert azoknak is más lép a helyébe. Szóval előrébb nem lesz a Skynet sehogyanse, csak ha visszaküld egy Terminatort az első emberig és azt mészárolja le, de ezáltal ő is megszűnik létezni, mert nem lesz ki megalkossa őt. Ebből is kitűnik, hogy a Skynet sajnos nem vmi intelligens és pórias emberi aggyal gondolkozik. Amúgy pontosan ezt mondtam én is lejjebb, hogy az egyetlen probléma a Terminator történetekkel, hogy sok az időparadoxon. -
Csaba #443 Egyébként a Skynet mit remélt azzal, hogy visszaküldött egy Terminatort? Ha sikerrel jár, akkor mi történt volna? Abban a pillanatban 2029-ben hirtelen eltűnik Connor (mivel 84-ben megölik az anyját, nem születik meg), és a gépek győznek? Vagy mi lett volna?