522
Arnold Schwarzenegger Forever
-
#122 Néger kiskölyök milyen profin játsza a szerepét :D -
#121 Sarah Connoron ez az idóta baseballsapka nagyon büntet :DD -
#120 amikor a napszemüveget felveszi a bárból kifelé jövet :) -
#119 ez mi? nekem nem jöne a kép:( -
#118 -
#117 na és ez a jelenet amikor a játszótéren jön az atompuki:D
(úgy emlékeztem film elején van...most megyek át nézem tvt, gondolom magamban megírom sg-n az atomos rész mekkora már:D, és akkor hopp)
régen kiskoromban nem értettem mi ez, aztán nem értettem:) -
#116 sztem nagyon állat a szinkron, de a terminátor 3-nak valami iszonyat szar lett, tisztára felidegesítettem magam, írtó gyengére sikeredett -
#115 Milyen komyol trükkök vannak a filmben!!! Mamár mindent szar számítógéppel csinálnak!! :( Star Warsok is ebbe buktak bele, hogy már nincs meg bennük a fíling. -
#114 Sarah Connor hangja nem jó -
#113 EZQZ!! :D -
#112 looool, ez milyen komoly :) -
#111 mit gondolsz hogy köszönök IRC-n?
-
#110 Pedig ez az eredeti, és szerintem semmi baj nincs vele. -
#109 nagyon szar a szinkron ezért nem nézem -
#108 -
#107 Most megy a TV2-n te majom! :D -
#106 legjobb, amikor a minigun-nal ledarálja az összes verdát az irodából, meg amikor elöször találkozik a folyosón a T1000-sel :) -
#105 De a legjobb!!! "mi baja a szemednek" :DDDD -
#104 most ezexerint végignézed tekerve a filmet? -
#103 és ez a mosoly a helikoptergépagyuval!! BEHALOK! :DD -
#102 Ez milyen komoly már mikor felemli a kiskölyköt :DD -
#101 100. :) -
#100 bocsánat T 1000
és Swarczi a T101 -
#99 T 1001
és bonyolultabb műveletekre nem képes ez a típus
nem úgy mint az X változat (T3) -
#98 Nagyon komyol!! Swarcinak ezt a szerepet találták ki, mert kifejezéstelenül olyanokat tudni nézni, hogy még én is beszarok! :) -
#97 T-1000-es -
#96 az 1 olyan rideg volt, de nagyon jó felvezető a történetbe, és ezért 1 nélkül nincs kettő, nemcsakmatematikailag, de egyébként se, mert gondoljaotk bele ittvan a csaj, és akkor be van zárva az elmegyógyba de mér...
meg van fia de mér
fél a svarcitól de mér:D
mekkroa nagykirálságmár amikor eémegyógyba bejön svarci, és megfogja az őrnéni buksiját, benyom egy haggyámá toló mozdulatot a csaj meg repül 4 métert:D -
#95 najó ha már itt tartunk a témnál...
a higanysrácank mi a műszaki neve??
T hánysáz/ezer?:)
mert a liftnél egyébként miért csak egy "fullánkot" küld le egyszerre :)
csak a kezeot tudja így hasznossá tenni, hogy kardot meg midnent csinál belőle?
mert a rendőrautós részénl is lehetett voélna az, hogy meegy kaapszkodik a kocsiba, és akkor a fejéből is izét cisnál azt átszúrja a jónépeket:D
vagy buzogánnyá alakul, és ráugrik az autóra, és akkor szétszúr mindent:D -
#94 tetszet = tetszett -
#93 nekem a 2 tetszett a legjobban, a 3 jó volt, bár annyira nem nagyon volt jó :D, az 1 meg nem nagyon tetszet, túl "gépszagú" volt, vagy ilyesmi -
#92 a családiautósról :) -
#91 őőh nem figyeltem eléggé vagy te nem, de az van, hogy betöri....
jah várjál azt mondod, hogy az előbb amikor itt a kis családi autó ablakát törte be a srác?
asztem hirtelen, hogy a rendőrautós jelenetről van szó:) -
#90 szükségem van a rudádra, sizmádra és a motorodra -
#89 Az tény, hogy kurvajó a 2! -
#88 én nem láttam terminándor3at, de trélerekből, meg bemutatókból vmi óriási nagyszarfaszlett belőle így a kettőhöz képest:)
milyen nagymár ez amikor itt a elmegyógyászati izében jön a rosszgonsozhiganysrác, és akkor megbass*a a liftajtót is:)
ma meg kristanna loken, meg swarci bemegy a wcbe, hogy jól szétverje, és teljen a filmidőből 5perc:D -
#87 Tele van bakival ez a Terminátor 2! :D Betöri a kocsi ablakát, de még maradt csomó üveg a keretben, erre kamera váltás, és már teljesen ki van pucolva a keret :) -
#86 ásztálávisztá béjbi:D
...
-De kombinálhatod is őket.
-Szétrugom a seggfejed.
-
#85 cak = csak -
#84 jaaj, csak az a gáz, hogy Schxwarzi már nem vállal több filmet cak 1-et -
#83 remélem
mikor a szkájnetet elpusztítják egy végső csatában