522
Arnold Schwarzenegger Forever
-
quantumfeather #522 A T1-T2-T3-T4-TSCC egyesített idővonala
Terminator egyesített idővonal
Utoljára szerkesztette: quantumfeather, 2018.08.14. 14:20:38 -
#521 -
#520 Múltkor láttam valami extra gagyi képeket az új részről, viszont most néztem meg az előzetest, és brutálisan jól néz ki! -
#519 Ma 30 éve (1984-10-26) adták először a mozik Amerikában a Terminátor 1-et...
-
#518 Második részből van magyar nyelvű blu-ray kiadás? kb sehol nem látok erről infót. -
#517 Aki tud bármilyen Schwarzeneggeres-Terminatoros cuccot,BÁRMI(film,zene,képek,figurák),az dobjon rám egy privit!
Még visszatérek!
-
Jont100 #516 Termiantor 1-es póló kapható!
Éreklődni lehet:
[email protected] címen, privátban,
illetve üzletünkben: 1077 Király u. 69.
A legmodernebb eljárással készült egyedi pólók saját ötleted és grafikád szeint is elkészítjük!
-
pauly #515 Sly meg 62 éves :)
Ajj de kár hogy így megöregedtek -
#514 Swarzy ma 61 éves...
Vajon még VISSZATÉR? -
gabeszg #513 Én úgy utálom ezeket a fan made cuccokat rákatt és neb*ssz már van előzetes kb 2mp ig nagy öröm míg olvasom h nem a hivatalos -
spike0007 #512 http://youtube.com/watch?v=MjEbeUkjjVQ
Ha valami hasonlóra számíthatunk és valszeg így lesz többször is meg fogom nézni a 4ik részt anno moziban!:)Nagyon jó videó!!! -
Daza500 #511 Gondoltátok volna, hogy a Cyberdyne Systems valóban létezik, és szinte ugyanazzal foglalkozik ?
klikk
És tényleg Californiai cég. Nem semmi. -
pauly #510 Ja,azóta már picit összement :)) -
#509 Most megy a TCM-en az első rész.
Swarci itt még jókora darab ember volt :] -
saw1234 #508 http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=10&t=9160151&na_order=
ez igen!! -
#507 nah végre egy jó hír -
bcrics #506 terminator 4 -
#505 Nem!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebben a kategóriában a ROBOCOP első része a besztván!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pauly #504 AZ 1 nem gagyi,csak már kicsit régi,de bizonyos szempontből még jobb is mint a 2.része.De ugyanolyan jó legalábbis mint a 2.
A 3.-ból meg minden hiányzik ami miatt a 1,2 annyira jó volt...Kivéve swarcit :)
Már akkor éreztem hogy a 3. gyenge lesz,amikor megláttam a főcímet...
A szemüveges rész után meg tudtam :) -
Sawyer2 #503 Végülis én nem utálom a T3-at csak nincs meg az az igazi terminátor hangulad meg már Schwarzenegger is kezd kiöregedni... Nameg a rendező... Visszasírjuk még Cameront...
Az 1el semmi bajom, mert ebben a műfajban ez az alap film... És jól meg van komponálva az adott akkori körülményekhez mérten..
A 2. a legjobb, amit ebben a műfajban láttam... no comment -
#502 A 2-es Terminátor mindent visz szvsz.Az 1. gagyisága után a 2-esnél nem tértem magamhoz.Ja,és nekem a 3-as is nagyon tetszett,nem tudom,miért van ekkora közutálatnak kitéve. -
saw123 #501 Na ez meg a másik:
http://www.youtube.com/watch?v=gtPCWQYhH_I&mode=related&search=
jobboldalon meg még csettintgethetsz a videókra mer vannak jók
-
saw123 #500 Szevasztok!
Davis Rules! itt van az egyik száma mit megakarsz hallgatni, engem is érdekeltek már régóta és most megvan az egyik. Nagyon zsír!!
http://www.youtube.com/watch?v=w35ylYNy0OY
Terminator forever! -
#499 hát sztem mikor Sarah kiakarja kapcsolni azt kihagyhatták volna,mert így olyan távoli lesz a kapcsolata a Terminátorral,szal nekem az nem tetszett:D -
pauly #498 Mármint jobb a kihagyott jelenetekkel :P -
pauly #497 Szerintem meg jobb :)
Pl amikor kiszedik a fejéből a chipet,vagy amikor a t1000-es john-nál kutat,na ezeket nem kellett volna kihagyni,elég fontos jelenetek...
mondjuk amikor nevetni tanul swarci,na azt nem baj hogy kihagyták :) -
#496 én láttam,de sokkal jobb anélkül!!!
van benne pár jelenet ami annyira nem dobja meg a filmet -
#495 Annyit tudok róla, h Guns 'n Roses... De konkrétabban sajna nem megy, sorry. -
#494 Ki látta már a T2 Director's Cut-ot?
Létezik T1 vagy T3-ban is DC??? -
saw123 #493 ejj ezek télleg sukár számok! és azt nrm tudja valaki honnan lehet ezt a 2 számot? érdekelne -
#492 Nem valamelyik Balázs Pali szám ment...? -
Csaba #491 Én tudom:
Tahnee Cain & Trianglz: Burnin' In The Third Degree
Tahnee Cain & Trianglz: Photoplay
Egyébként ezt csekkold le:
T1Soundtrack -
#490 Előadó és szám címe kéretik -
#489 MEgtudná valamelyik fanatikus Terminator film rajongója mondani nekem,hogy az ELSŐ részben,mikor Sarah Connor a Technobarban volt, melyik az a két 80as évekbeli slágerszám, amit hallhattunk a film alatt.
Mindkét szám nagyon jó, de főleg, amikor Swarci bevonul a szórakozóhelyre, és Sarah-t keresi, na az a nóta nagyon jó közbe. -
#488 a t1!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444 -
#487 most megy tv2ön
-
SZU #486 Csekk díz ól! -
GErYkE83 #485 Tudja valaki Vajnának az emil címét? -
GErYkE83 #484 Nagyon jól mondod, és rávilágítottál a lényegre, "sajnos" ezeket a könyveket magyarok írták ( Wilsonnal vagy Sethfieldel volt 1 interju az rtlclubbon anno fokuszban), aminek személy szerint énis nagyon örülök, abból a szempontból nem szerencsés a dolog, hogy Vajnáéknak és a forgatókönyvíróknak gőzük sincs, hogy léteznek eme nagyszerű regények, ezért a 4. rész teljesen más lesz mint amire mi könyvfanok számítunk ergo tuti valami bugyuta forgatókönyvet csapnak össze amilyen a 3. részé is volt... de én még reménykedek.... gondolkodtam rajta, hogy írok Vajnának 1 levelet, hátha segít valamit.. azokat a könyveket, ha megfilmesítenék fantasztikus lenne...
Reménykedjünk és felejtsük el ezta visszaküldünk a jövőből 1 ujabb halalosztos baromsagot... -
KnightRider #483 Olvassátok el Sethfield hétkötetesét: Halálzóna, Ellencsapás, Invázió, Folyékony Fém I-II-II, Fémpokol. Nagyon durva! De csak együtt jók, teljesen egybeföggő történetfolyam.
A másik nagyon jó Ricardo Crosa Drótfátyol-Végítélet gyermeke kétkötetese. Teljesen új oldalrólo mutatja be a háborút, nagyon jók.