Opera 7 vs Explorer 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tools/Settings/Advanced/Cookies
kukikat hol kell engedélyezni az opera 9-ba?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Hogy állíthatom be, hogy ugyanazt a profiles könyvtárat használja mindkettõ?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Egyébként ez elég szegényes összehasonlítás, mivel egy hét IE biztonságosnak mondott zónában történõ böngészése, és mondjuk mozillával ugyanez illegális MP3-as oldalakon, sexoldalakon valszeg más eredményt hozna, és fordítva
Egyébként pedig nem hiszem, hogy ugyanazokat az oldalakat végignyálazva az IE telefertõzõdik, a mozilla pedig szûz marad...
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
¡Hala Madrid!
magyaropera.blogspot.com by karaj
friss hirek es hasznos tippek talalhatoak a feljebb linkelt oldalon :)
es ott van a My Opera is foruma is:
My Opera Forums
My Opera magyar nyelvu forumresze
na es egy levlista is: groups.yahoo.com/group/operahungary
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
egyebkent, csak most esett le, hogy mirol is van szo.... Oooo, mar mitumen, hogy mikor is regeltem az SG-re, persze Øpera-val
a dezinformacio forrasa
#ofp.hu@irknet
A NetVampire sztem jó, nekem jobban tetszik, mint a többi (egy ideig a GR-t favorizáltam, de mostanság sztem vhogy túl nagy, túl böszme és lassú lett), bár nem tud annyi mindent, amit a GR, vagy az FG. Pár apróság nagyon hiányzik belõle (pl. site-onkénti referrer beállítás), picit bugos (bár ezek kiismerhetõk és elkerülhetõk), de ugyanakkor betonstabil (orosz termék :) ), kis erõforrás igényû és - nálam (chello) - jól teper.
Például?
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Amúgy megkérdezhetem miért van fent 2 változat 1xre? vagy ne kötözködjek? :)
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Majd megnézem a 7.11-t :)
Mozillában rühellem, hogy nem rak mindent 1 ablakba
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
meg a bar-okat hogy lehet úgy pakolgatni mint az operában?
meg captorcsoportokat, vagy operás personal bar-t (több elemmel 1xe) hogy lehet csinálni?
2. Ha bekapcsolod a Szerkesztés->Beállítások->Böngészõlapok -on belûl, akkor Ctrl+bal klikk
Amúgy szvsz próbáld ki Mozilla -t, mert szerintrm jobb mint Opera
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
----------------------------------------
Harder
http://www.gyik.com
Így jár aki menetközben módosít, s nem figyel :)
tom nem Opera vs. Mozilla, de utóbbiban még reklám sincs... és SG is megy rendesen.
Mire akarok ezzel mondani? Mozilla a király, akárki akármit mond :) IE karrierejét meg hamarosan derékba törik remélhetõleg... amúgymeg hol tud az fülezést meg pop-up killert alapból. Max ha fizetsz Netcaptorért... szal gagyi :)
hát kipróbáltam én is az Operát, de még többször kifagy mint a NetCaptor, szóval maradok az IE5.5nél
De nem fogják javitani, már kérdeztem tõlük. Túl kicsi az operát használók száma szerintük ahhoz, hogy módositgassanak.
Ezen kivül meg úgyis jó nekem az IE6, mindig azt használom, operával csak próbálgattam...