Opera 7 vs Explorer 6

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

see.aakogh
Nekem is ezt csinálja Operában

lck
Nekünk semmit, inkább a Supergamez-nek!!
lck
Aakogh_Opera !

Nekem a "Válasz erre" gomb hatására az Opera újrarajzolja az egész oldalt és a válasz erre helyett egy sima új hozzászólást lehet csak beírni.
Harder
ja errõl lenne szó: www.gyik.com

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Harder
Én is szeretem az Opera-t, nagyon jó böngészõnek tartom, bár ez a 7-es széria szerintem elég gáz, inkább a 6.05-t szeretem.
viszont az én honlapomat is rosszul jeleniti meg, igaz csak a a 6.0x.
az Opera 7.x, IE 5.5/6.0, Mozilla, linux alatt Konqueror stb. - mind rendesen megjeleníti, kivéve amit fent mondtam.
Ilyen esetekben hajlok rá, hogy az Opera-t tartsam a ludasnak, mert csak vele van a gond.
Ja és sima táblázatokról és képekrõl van szó, semmi extráról.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

lck
Az Én drága NET-em sebessége 28800 kb/s Ennél a bõdöletes sebességnél tényleg észrevehetõen gyorsabb IE6-nál. Egyébként 1-2 oldalt szarul jelenít meg. Itt pl. nem lehet a "Válasz erre" gombot használni. Mégis 95%-ban az Operát használom.
Opera7 nem rossz, de azért nem minden html cumót jelenít meg úgy ahogy kéne...

ha csak fülek és pop-up killer miatt használjátok, akkor ajánlom kipróbálásra mozilla 1.3 -at...

IE6 naál egyértemûen jobb, ami a kezelhetõséget illeti (fülek és pop-up killer), de másban nem nagyon

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

see.aakogh
Nem a designja a lényeg, hanem hogy mittud 😊

Opera 7.10-et használok.
Szerintem jobb dizájnosabb.

Teszteld én is csak kb. 2-3 hónapja használom de már nem igen tudnék vissza szokni az IE-re.
see.aakogh
Nem rég töltöttem le az Opera 7-et, Serialt is szereztem hozzá.

A kérdésem az hogy van-e olyan aki használ / használt Opera 7-et.

Nekem tetszik, de az Explorer sokkal egyszerûbb. Szoval mondjatok el melyiket szeretitek jobban!

← ElőzőOldal 2 / 2