Nyaralás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mentopes: Tapolcát csak ajánlani tudom, gyönyörû környék, Kõvágóörs is ott van közel, gyerekkoromban sokat nyaraltam ott, mindenképp keressétek fel, nincs messze.
Egy szóval autóval számomra kényelmesebb, praktikusabb és nem kell másokhoz igazodnom, a magam ura vagyok 😊
A párom utál buszozni... kényelmetlen hosszú távon, ha a sofõr bunkó akkor a wc menetelt is megszabja. nem áll meg akkor amikor már nagyon nagyon kell😄 Volt ilyenre példa sajnos. Nem lehet sétálni rajta ha egy kicsit elgémberedtél, nem úgy mint a vonaton pl, akkor a kocsival akármikor megállhatsz, te szabod meg az idõdet stb.Egy családnak már anyagilag is jobban megéri a kocsizás fõleg ha van egy pici gyerek is.
What would Jesus do?
Szerintem nagyon jónak tûnik.. A 07.30-08.08-ig tartó idõpontot találom a legkorrektebbnek. Nézzétek meg, érdemes! Én tegnap bukkantam rá,gondoltam megosztom veletek. Az oldalon többféle nyaralás van, külföldi, hazai egyaránt. Jó böngészést! ;-)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
de megoldotta.. nem akkora para. van ott egy rakas szallo. egyik a masik utan.
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Augusztus vegen mennenk Parizsba de hihetettlen modon lemonta a szaloda a helyfoglalasunkat igy totalisan ketsegbe vagyunk esve.
Keresem a neten de nem lelem. Szerintetek hol tudnek olcso vagy kozepfoku szalaslehetoseget talalni?
Valaki járt esetleg közületek ASPROVALTA-n?? Konkrét tapasztalatok, esetleg ismerõstõl hallott infótok van-e a helyrõl?
Köszi elõre is (ha még él ez a topic...)<#szomoru1>#szomoru1>
Ha nem, akkor meg élesszük fel!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Balaton....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
szal lehet mégis meg lehet oldani ocsó pénzért
kivéve, ha nincs valami trükk még a dologban...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az a 100 euró már jó lenne csak nem /fõ/nap
szerintetek mennyibõl lehet kihozni egy 2személyes wellness hétvégét?
tudtok helyet is ajánlani?
És azon kívül?
Valami jó fürdõhely?
Vásárolnék magánhangzót, jóóóó? 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
bú...
szamo...
ha megvan a 3 betüs szó akkor azt ne hagyd ki 😄D
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Megyek bnõmmel aug.-ban nyaralni Bogácsra, Egertõl nem messze. Az lenne a kérdésem, ha majd átmegyünk Egerbe, akkor mi az, amit túristaként nem szabad kihagyni.
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.