118
Nyaralási tippek, tanácsok stb, minden ami idevag.
  • tHoMaSmAn
    Sziasztok!

Valaki járt esetleg közületek ASPROVALTA-n?? Konkrét tapasztalatok, esetleg ismerőstől hallott infótok van-e a helyről?

Köszi előre is (ha még él ez a topic...)
    Ha nem, akkor meg élesszük fel!
  • Frank99
    http://www.vonyarc.hu

Balaton....
  • mikike
    na tegnap végigszenvedtük egy RCI üdülési jog előadást (2 óra) és cserébe adtak egy utalvány amelyért 2nap-ot kapunk dobogómajoron 4900Ftért

szal lehet mégis meg lehet oldani ocsó pénzért
    kivéve, ha nincs valami trükk még a dologban...
  • Dzsini
    nemtudok mondani, én is így nézegettem körbe pár hónapja egy ismerősnek - de hogy ők hova mentek... passzolom.
  • Punkerwork
    konkrét ajánlat? ember honnét tudjuk hogy te hova akarsz menni?
  • mikike
    esetleg konkrét ajánlat?
  • Dzsini
    wellness.lap.hu? esetleg gugli
  • mikike
    esetleg van valami lap szállásokkal, szolgáltatásokkal és árakkal?
  • Dzsini
    ezek magyarországi árak - és normál hotel-szállást olcsóbban nem nagyon kapsz sehol, ahol vannak ilyen wellness-fitness szolgáltatások.
  • mikike
    magyarországon gondoltam
    az a 100 euró már jó lenne csak nem /fő/nap
  • Dzsini
    olyan 100-450 euro /fő /éj-el lehet számolni (a felső határ az a rendes full-extrás masszázsos mindenfélés)
  • mikike
    mennyi????
  • Galy
    100-150E szerintem
  • mikike
    nem nyaralás, de nem akartam neki új topikot
    szerintetek mennyiből lehet kihozni egy 2személyes wellness hétvégét?
    tudtok helyet is ajánlani?
  • zero_cool51
    :o) pihentagyúak...
    És azon kívül?
    Valami jó fürdőhely?
  • VinylToy #23
    Te hüleeeee :D

Vásárolnék magánhangzót, jóóóó? :D
  • Dani20
    lek...
    bú...
    szamo...

ha megvan a 3 betüs szó akkor azt ne hagyd ki :DD
  • zero_cool51
    Én Egriek segitségét kérném most.
    Megyek bnőmmel aug.-ban nyaralni Bogácsra, Egertől nem messze. Az lenne a kérdésem, ha majd átmegyünk Egerbe, akkor mi az, amit túristaként nem szabad kihagyni.
  • Gandalf51
    Ki milyen zenét visz nyaralni???!!!
  • Cat #19
    up!
  • bdf
    Dzsénó a vízben! LOL!
  • Jano
    Tessék, már gépelni se tudok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
  • Jano
    2 hét múlva megyek Balatonra. Az első munkahelyemen volt kollégáimmal, immár harmadjára. Idén hött volna egy haverom, de szétcseszte a lábát, sportbaleset. Szal, most pipa vagyok. Biztos idén is tök jó lesz, de szar, hogy ezzel a haverommal sosem tudjuk úgí összehozni, hogy ő is ott legyen.
  • The Garrett
    CSak az utazáshoz egy kis helpi:

HA kocsival mentek akkor innkább jugo=> Bulgária => Gr.o. Mert macedóniában 28 eurót kell fizetni valami instant vízumért. + végig autópálya is jó kis zs. Bulgáriában meg szarok az utak és 200m enként közuti ellenőrzés.
    (tudom mert most jöttünk haza ;) )
    Ha kell esetleg részletes utvonal küldök mailben.

Helynek meg ajánlom a halkidiki flészigetet. Nincs messze a határtól és k.jó a part.
    Az árak pedig aszerint változnak milyen műemlékek/strandok stb vannak a közelben.
  • Garfield
    Kösz az infót.

Igazából csak egyetlen estére kell, mert a bicajtúrán Esztergomban éjszakázunk, és hallottam, olcsón meg lehet úszni a kaját a határ túloldalán.
  • sanzik
    Valaki tudna infot nyomni a Balatonrol?
    Gondoltam leruccanok a gyerkocokkel 1 hetre ,csak mostanaban nem jartam arra es nem tudom van-e benne viz ?
    Aszem 2 eve voltam balcsin Alsoorson,akkor ott eleg jo volt a strand,ahoz kepest mennyit romlott a helyzet?
  • macilaci123
    Érdemes kimenni, ha a hidon mész átérsz jobbra petárdaüzlet, pénzváltó, italdiszkont (ajánlott jéger 0.7 3500ft) szemben "katonai ruházat" mellette étterem (ajánlott menü 70 korona), balra a főutca telis tele boltokkal. Forinttal mindenütt lehet fizetni bár kicsivel szarabbul váltják. A két nagybolt csak koronás (billa, coop). Tankolás olcsó ft jó ajánlott a bankkártya. Összességében: lepukkant kisváros, csunya nöstények, viszonylagos olcsoság. Félnapos kirándulásnak tökéletes.
  • Garfield
    Aloha!

Aki ismerős Párkányban, az adjon már tippeket, hova érdemes menni egy este vacsizni/sörözni. HUF-fal tényleg lehet fizetni?

Köszi.

U.i.: Esetleg Révkomáromra is mondhat valaki hasonló étkezési lehetőséget.
  • Ramore
    rendben!
  • Lteebee
    Lécci, ne írjál telefonszámot!
  • [HUN]PAStheLoD
    persze a szomszédot? 500év +áfa még a denevérek is kerülik... azóta szereztem sötétítő függönyt!
  • [HUN]PAStheLoD
    20 ft
  • Ramore
    Eladó egy 100.000.-Ft értékű COOPTOURIST bon, melyet beválthat a Cooptourist által szervezett bármelyik külföldi utazásra. Aki a legjobb ajánlatot teszi, azé a bon.

[email protected]
  • Evil
    He hat mindenki a szomszed not stiroli ket multi game kozott?Ki is kell mozdulni am.Sut szepen a nap, lehet sorozni stb...
  • Evil
    ja +1 valami.Egyenileg utaznank, semmi autobusz.
  • Evil
    Hali.

No mivel nem talaltam idevago temat ezert nyitok egyet.Nyaron szerenek haverokkal leruccanni gorogbe es mivel eleg regen voltam ott mar abszolute nem vagyok kepbe mi merre mennyi.Ha van valakinek idevago infoja vagy tud ajanlani jo helyet az ne tartsa magaba.De termeszetesen szivesen veszek egyeb alternativakat is.