F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sajna VGA limites, pontosabban valami el van kefélve bene, mert nv kártyákon lassu 😞
Forza.
persze, aki nem f1c-zik, annak jo a 6600GT, mert minden másban rendben volt!
Forza.
ALien
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de hallottam, hogy a GPS 4 fejlesztõje Geoff is mozog és akar valami készíteni, majd meglátjuk, de eddig semmi számottevõ...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Arra persze kíváncsi vagyok, hogy milyen sebességgel fog futni a gépemen. GF6800GT rulez...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ALien
Az MCO-MOD csapat kiadta az F1 Challenge 99-02-höz készült modjuk legújabb verzióját. A MCO-MOD v3.0.2 A.E.P. tartalmazza az összes eddig megjelent frissítéseket, javításokat, a team-tsr cobra autó csomagot, teljesen megegyezõ fizikát és motort az összes autóhoz az 1966-os Shelby Cobra alapján és mostmár az F1RST3-at is támogatja. A mod letölthetõ a 10 Sec. Rides weboldal Downloads szekciójából.Letöltés
HSW
ha még lehet de nemvagyok olyan vérprofi!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Soha egy f1-es autó nem ment még csak a közelében sem, hát még manapság, a v8 idején..
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
beszéltem a társaddal "Kakas" és kipróbálom magam a teszten.
A Fizika nagyon jó benne, viszont a gépigény már-már pofátlanul magas
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
ALien
ALien
CTDP-vel gyakoroltam többet, vagyis ott tanultam és a McLarennel 1.28.0 volt a legjobb idõm 3 körre elegendõ benzinnel 2-es hûtõvel és 2-es fékhûtéssel,
aztán átmentem RH2004-re, szintén McLaren és ugyanilyen beállítással 1.24.5 volt a legjobb idõm igaz csak 4 gyorskört mentem.
Ez jó idõnek számít?
Használható segítségek: Autómata váltó...( bár ezt senki sem használja ), Kipörgésgátló, Kuplung.
Mert az oldalon a letöltésnél nem egyértelmû ?
Futtattni kell a fizika cserélõt 03-ra?
Anem profik miatt:
használható az autómataváltó , TC , ?
Ha jól kezelhetõ az a jó .....
Forma-1, szimulátor kedvelõk figyelem!
Az F1 Challenge Liga sikeres mûködése igen sok pilótát csábított társaságunkba, szép lassan megteltek a még szabad autóink, de nem szerettünk volna senkit sem megfosztani a vezetés élményétõl, úgy döntöttünk a nagy számú jelentkezésekre alapozva, új ligát indítunk!
Akik szeretnék átélni a száguldó cirkusz gyors világát, szervezett körülmények között kipróbálni magukat hús-vér emberek ellen, nagyokat csatázni , küzdeni a jobb idõkért, pozíciókért, kikapcsolódni, kellemesen eltölteni szabadidejüket egy jó társaságban, azok jelentkezését várjuk!
Az elsõ teszt 2005. december 17-én kerül megrendezésre az A-1 Ringen, ahova minden érdeklõdõt sok szeretettel várunk!.
Az F1CL oldal „Carset” menü alatt mindenki megtalálja a szükséges csomagokat, instrukciókat a mód telepítéséhez, melyeket a részvételhez fel kell telepíteni! Az indulás elõtt Msn-en, az általam kiadott IP címen és jelszóval tudtok csatlakozni szerverünkre!
A teszt ingyenes, semmilyen szankciókat nem von maga után.
Ha valakit érdekel keressetek fel engem privátba ( msn v. icq cimért és ott megbeszéljük a dolgokat )!
Természetesen ilyen stablilizátor nemkell mer csak a játékélményt rontja. Mittanácsoljak? érezni kell, persze nemkell minden kanyar elõtt satuféket nyomni mer akkor blokkolás, lendületvesztés és piruett lesz a vége ( ha nem megfelelõ a kocsi beállítása ). A féktávokat megkell tanulni ezt nemlehet elméletben elmondani neked kell kitapasztalni hogy hol mikor mennyire kell lenyomni a féket, de mivel blokkolásgátló nincs igy finoman kell báni vele.
Persze hogy visszanyerték azt lehetett is látni az idõkbõl 3 mps lassulás 😊 mostmárcsak nevetünk ezen. A ctdp team ugycsinálta meg ahogy a szabály szól vagyis ugy probálta, a csapatok meg amugyse adják ki a trükkeiket...
Ctdppp 2003 elég jóvolt, 2004 nemment állandóan bajavolt, rh2003al kezdtem és áttértem a rh 2004re mer én szeretem a kerékvetõket támadni és agresszivan menni ami az rh2003ban nemment és nemjöttbe...