F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a64, 2300mhz (~3400+)

de sajna VGA limites, pontosabban valami el van kefélve bene, mert nv kártyákon lassu 😞

Forza.

milyen driver van fent nálad?

milyen proci van az ati kártyád mellett?

arty
én ezért adtam el a 6600GTmet, ez a game a 9800as ATImon is jobb volt ... most ujra ATI és minden régi és uj game rendben van 😊

persze, aki nem f1c-zik, annak jo a 6600GT, mert minden másban rendben volt!

Forza.

dehát nálam megy az f1c 6600gtn, meg minden más régebbi cucc is<#nemtudom>

ha a 2005 ös mod akad akkor azé mert bele raktak 1 csomo uj efektet és régi motora van a játéknak is továbra is szoval nincs enek optimizálva az uj efektek és a 6600gt éd nagyon is jó majd megnézheted ut2007 ben meg az 5600od atis

ALien

Istencsászár
én nemértem miért vesz mindeki n6600as karit amikor nemolyan hûdejó és annyiért kapsz atit ami gyorsabb is és megy rajta minden kifogás nélkül köztük az f1c is..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

az az érdekes hogy a geforce fx 5600-al simán futott míg az n6600gt-vel nem, az agyam eldobom , 3 hónapja vettem a kártyát 50000-ért és ne megy vele egy régebbi játék, hát komolyan mondom anyámat levadászom az égrõl ha megértem azt miért csinálja ezt velem ez a s***

M@TriX
az f1 challenge meg elég gépigényesre lett csinálva szóval megoldoztatja a mostani szuper gépeket is és elég jól is néz ha nézed a képeket...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
Mátrix jólmondja, bannerban a link 2005ös f1 challenge modhoz. Lényegében ha felrakod egy uj játékot kapsz ha mondhatni egy full 2005ös f1et!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
sajna meg lettek véve az F1-es jogok konzolra (talán Sony), ha jól tévedek...
de hallottam, hogy a GPS 4 fejlesztõje Geoff is mozog és akar valami készíteni, majd meglátjuk, de eddig semmi számottevõ...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Egy kicsit levagyok maradva az f1-es játékok megjelenésével, így kérek egy kis felvilágosítást, az F1 Challenge 99-02 után jött ki vmi játék, azt tudom hogy az EA leállt mert annó letöltöttem a 2003-as és 2004-es kiegészítést de más cég vag akár EA csinált újabb játékot??? Elõre is köszi a választ!

Looserke
Állat képek...persze föleg a Meki tatszik. Tényleg ügyeltek minden részletre.
Arra persze kíváncsi vagyok, hogy milyen sebességgel fog futni a gépemen. GF6800GT rulez...

Istencsászár
6600GT egy ilyen kártya nemfog menni!, ha f1ezni akarsz a jövõben cseréld le másra...

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Srácok! Szerintetek is az lehet a problémámra a megoldás hogy nem jönnek ki a vidikártyám és a játék??? (GeForce N6600GT 128MB-os és folyton azt csinálja hogy a kép egy idõ után megáll de a játék megy tovább és csak reset-tel lehet kilépni belõle(vagyis magától reset-el) Nemrég lett újra pakolva a gép és más frankón megy de ez nem akar pedig a régi kártyámmal nem volt baj csak amióta kicseréltem erre azóta vacakol. Próbáltam a beállításokon állítani , meg a kép frissítésen de nem segített egyik sem. Vki segítsen mert nagyon szeretnék eme gameval nyomulni de nem tudok! Elõre is köszi

Istencsászár

Tomo15
Én még végig se tudok menni a pályán, mert tudod csicska vagyok😄kül nullázd nyugodtan, ugyis ráférne egy reinstall😄
dezs
Mi a bajom egyszer kérdeztem valamit arase kaptam választ<#idiota>

Tomo15
Valszeg fáj a hasa<#idiota>
Istencsászár
mi a baj?

lac coo
insert....

hogy lehet aszt a kamera mod ot elöhozni amiben felülröl látom a pilota sisakját ahigy szokták mutatni tv ben mikor hogy hogy vezet

ALien

Jatszik meg valaki multiban?
Amse
Totti plz 😞

Istencsászár
Motor City Online MOD:

Az MCO-MOD csapat kiadta az F1 Challenge 99-02-höz készült modjuk legújabb verzióját. A MCO-MOD v3.0.2 A.E.P. tartalmazza az összes eddig megjelent frissítéseket, javításokat, a team-tsr cobra autó csomagot, teljesen megegyezõ fizikát és motort az összes autóhoz az 1966-os Shelby Cobra alapján és mostmár az F1RST3-at is támogatja. A mod letölthetõ a 10 Sec. Rides weboldal Downloads szekciójából.Letöltés

HSW

daf xf
Ö srácok akkor én jelentkeznék a ligába.
ha még lehet de nemvagyok olyan vérprofi!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Istencsászár
és a játékban nem sumi vagy kimi ellen versenyzel az idõvel hanem a társaid ellen😊 igy hozzájuk képest kell bizonyítanod ha megy 1.21et akkor te arra törkedj menny jobbat😄

Istencsászár
mer ez játék, ha megnézed pl hockenheimi pályát valóságban egy on board kamerából nemhogy nemhasználják ki a kerékvetõket ráse mennek!! ellenben mi a játékban még a züld mûfûre is kimegyünk de a kerékvetõket 100%ban kihasználjuk.. ennyit a valós és virtuális f1reõl persze realizmus megvan dehát ez játék... bármennyire és élethûre akarják

Snecie Smicie
én csak egy dolgot nem értek, hogy miért jó pl ausztráliában 1.20-1.201-et menni?
Soha egy f1-es autó nem ment még csak a közelében sem, hát még manapság, a v8 idején..

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

holmis20
kipróbáltam, és az a1ringen 1.05.0-t mentem. 😊
beszéltem a társaddal "Kakas" és kipróbálom magam a teszten.

Istencsászár
magas felbontású texturák.. ezért szép, régi motor. Pofon 1szerû leveszel pár effektet máris gyors és ugyan olyen mint bármi más mod

Snecie Smicie
jó gyors a ctpd uninstall része😊

A Fizika nagyon jó benne, viszont a gépigény már-már pofátlanul magas

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Istencsászár
mi carsetünkel probáld hamár hasonlitod😄 ugy reális

holmis20
megnéztem a ligátokon az ausztrál nagydíjat és az edzésen nem is lettem volna rossz helyen 😊

holmis20
Kipróbáltam a ferrarit, 1 gyors kört mentem vele és 1.23.7 volt az idõ

Conversion Pack 1.2 ez kell az elinditáshoz honan lehet le tölteni

ALien

ez a ctdp mod ot nehéz elinditani valaki irja le hogyan kell most töltöm

ALien

holmis20
kipróbálom a ferrarit

holmis20
vagyis akkor elég gyenge az az 1.24.5

Istencsászár
2004 rh ferrari hdv, 2xes gumi, 2xes benya, meghibásodások off, alant leirt segitségek ezzel olyan 1.21-22 nagyon jó idõ

holmis20
Kipróbáltam amit mondtál,stabilitás segítség nélkül Ausztráliában
CTDP-vel gyakoroltam többet, vagyis ott tanultam és a McLarennel 1.28.0 volt a legjobb idõm 3 körre elegendõ benzinnel 2-es hûtõvel és 2-es fékhûtéssel,
aztán átmentem RH2004-re, szintén McLaren és ugyanilyen beállítással 1.24.5 volt a legjobb idõm igaz csak 4 gyorskört mentem.
Ez jó idõnek számít?

Istencsászár
04 fizika szoval 04fizika.bat -ot lekell futtatni
Használható segítségek: Autómata váltó...( bár ezt senki sem használja ), Kipörgésgátló, Kuplung.

lac coo
Akkor most RH03 vagy RH04 fizikával megy a ligátok ?
Mert az oldalon a letöltésnél nem egyértelmû ?
Futtattni kell a fizika cserélõt 03-ra?

Anem profik miatt:
használható az autómataváltó , TC , ?

lac coo
Hát nem az a jó , ha jó nehéz....
Ha jól kezelhetõ az a jó .....

Istencsászár
FELHÍVÁS!!

Forma-1, szimulátor kedvelõk figyelem!

Az F1 Challenge Liga sikeres mûködése igen sok pilótát csábított társaságunkba, szép lassan megteltek a még szabad autóink, de nem szerettünk volna senkit sem megfosztani a vezetés élményétõl, úgy döntöttünk a nagy számú jelentkezésekre alapozva, új ligát indítunk!

Akik szeretnék átélni a száguldó cirkusz gyors világát, szervezett körülmények között kipróbálni magukat hús-vér emberek ellen, nagyokat csatázni , küzdeni a jobb idõkért, pozíciókért, kikapcsolódni, kellemesen eltölteni szabadidejüket egy jó társaságban, azok jelentkezését várjuk!
Az elsõ teszt 2005. december 17-én kerül megrendezésre az A-1 Ringen, ahova minden érdeklõdõt sok szeretettel várunk!.
Az F1CL oldal „Carset” menü alatt mindenki megtalálja a szükséges csomagokat, instrukciókat a mód telepítéséhez, melyeket a részvételhez fel kell telepíteni! Az indulás elõtt Msn-en, az általam kiadott IP címen és jelszóval tudtok csatlakozni szerverünkre!
A teszt ingyenes, semmilyen szankciókat nem von maga után.

Ha valakit érdekel keressetek fel engem privátba ( msn v. icq cimért és ott megbeszéljük a dolgokat )!

Istencsászár
rh 2004 könnyebb tény, de az nemelég ha te végigmész 1 pályán és nemcsuszol ki és aztmondod hogy nemnehéz... a nahézség abban rejlik hogy van még 20 ember és telegyél a legjobb na ez az ami kurva nehéz!
Természetesen ilyen stablilizátor nemkell mer csak a játékélményt rontja. Mittanácsoljak? érezni kell, persze nemkell minden kanyar elõtt satuféket nyomni mer akkor blokkolás, lendületvesztés és piruett lesz a vége ( ha nem megfelelõ a kocsi beállítása ). A féktávokat megkell tanulni ezt nemlehet elméletben elmondani neked kell kitapasztalni hogy hol mikor mennyire kell lenyomni a féket, de mivel blokkolásgátló nincs igy finoman kell báni vele.

Persze hogy visszanyerték azt lehetett is látni az idõkbõl 3 mps lassulás 😊 mostmárcsak nevetünk ezen. A ctdp team ugycsinálta meg ahogy a szabály szól vagyis ugy probálta, a csapatok meg amugyse adják ki a trükkeiket...

Ctdppp 2003 elég jóvolt, 2004 nemment állandóan bajavolt, rh2003al kezdtem és áttértem a rh 2004re mer én szeretem a kerékvetõket támadni és agresszivan menni ami az rh2003ban nemment és nemjöttbe...

dezs
CTDP 2005-el milyen idöket mentek Pl.a Brazil pályán

még nem kaptam választ, hogy le lehet-e tölteni a biztonsági autót a 99-02-höz. és ha igen akkor honnan? kööszi!
holmis20
Amúgy nem tudsz lehetõséget ahol játszhatnék online?