7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
Zsolt01 #3766 Sziasztok.
Milyen programmal lehet módosítani a "*.bik" fájlokat?
Konkrétan az F1 Challenge 99-02 játékba a egyes bejátszásokat tartalmazzák ezek a *.bik -ek.
Én ezeknek a bejátszások tartalmát szeretném szerkeszteni, módosítani!
Tudnátok valamilyen programot ajánlani ehez nekem!
Esetleg magyar kezelésüt és, hogy hol található!
Köszönöm szépen előre is! -
#3765 Nos ezek szerint még nem versenyeztél rFactorban. A multiplayer klasszisokkal jobb, még ha alapjaiban az F1C nem is egy rossz játék. Nyugodtan lehet kód nélkül szervert indítani, mert nincs belépési lagg. A játék közbeni lagg is jelentősen kisebb(egyazon szerveren mérve). Már nincs meg az F1C azon hibája, hogy nem lehet közel autózni a másikhoz multiban, mert 3 méterről is kilököd, nyugodtan lehet szélárnyékba húzódni. Plusz itt irányíthatják a szervert a játékosok is szavazással. Multiplayerre sokkal jobb tehát. A maga korában F1C volt a csúcs és még most is tartja magát, de lassan eljár felette az idő. Ráadásul mivel ugyanaz a csapat fejlesztette mindkettőt, gyakorlatilag ez egy F1Challenge 2. F1Challengeben is lehet izgalmas versenyeket futni, de számolni sem tudom már hány futamon volt baleset a játék hibái miatt. Nem mondom, hogy az F1C sz*r volna, csupán, hogy az rFactor most az egyetlen trónkövetelő(LFS-t is beleértve), aki képes lelökni a királyt a trónról, majd legalább olyan hosszú uralkodás következik. -
#3764 Mivel mind a grafikai, mind a fizikai motor tovább lett fejlesztve ezért jobb.... -
#3763 Rfactor sokkal jobb. Ez van. Ahoz is nagyon jó modok jöttek ki, és fognak is. Nemsokára lesz hozzá pl: ctdp 2005...de ez már nem ebbe a topikba való:) -
#3762 Szerintem nem jobb semennyivel az rFactor...dehát ez mindenkinek a saját döntése, nem akarok róla lebeszélni senkit! viszont az f1c-hez is már nagyon jó módokat csinálnak, itt van például a mi ligánk módja, mi használható ligán kívül is. ide klikkelve letöltheted a 2006-os autókat, de a pályák miatt kell hozzá RH 2005... -
#3761 Heló! F1Challengetől ne várj már sokat. Aki megteheti már rFactorra készít modot. Sokkal reálisabb. Az 1.087 patchel már lehetőség van lezárni az autót quali után. Kimész egy körre és onnantól semmit nem állíthatsz a kocsin, úgy kell indulnod futamon, ahogy befejezted az időmérőt. Kevesebb benzinnel, kopott gumival. Először engem is eltántorított az ára, de már cseppet sem bánom, hogy megvettem. Sőt!
Ha esetleg megvszi valaki és ingyen szerveren szeretne versenyezni vele, nézzen be ide:
http://f1codcl.indexf1.hu/
vagy ide:
http://www.metosz.net/
Egyenlőre mindkét helyen csak tesztek mennek, de ha többen leszünk beindulhat a komolyabb futamozás is. Egyenlőre 4en vagyunk, ebből 3 OR pilóta. -
#3760 Egy nagyon nagy segítségre lenne szükségem!! Szeretnék egy F1 Challenge-es 22 férőhelyes szervert, ha lehet nem túl drágán. Valaki tud ilyet, ami esetleg jeszavas, vagy a jelszót meg az ilyeneket Rcon-nal kell megcsinálnom? -
#3759 persze hogy lehet, szerintem az RH 2005 módot tedd be, és szedd le hozzá innen a 2006-os autókat! -
Marci D #3758 Ebbe lehet bele tenni 2006-os szabályokat meg kocsikat meg ilyesmi? -
Marci D #3757 Mármint az F1 Challange 99-02? -
#3756 Pillanatnyilag ez a legjobb -
Marci D #3755 Sziasztok srácok!!
Most aztán hülyének fogtok nézni! Szóval szeretnék 1 király F1-es játékot és azt szeretném kérdezni tőletek melyiket szerezzem be. Még nem vagyok teljesen profi a vezetésben ezért jó volna ha be elhetne rajta állítani pár segítséget mint a EA-s játékokban bár szerintem nem csak abban van. Meg jó volna ha már benn e lennének a legújabb szabályok de ahogy látom ilyen nincs. Ha van valakinek valami jó amit ajánl nekem az írhatna. Ha modolni kell az nem baj. Köszi sziasztok!! :) -
#3754 Hi all! Valaki tudna nekem segiteni!!! Rh2005hoz kene Mclarenes beallitas, de angol nyelven leirva h mit milyen erteke elore is kosz!!! -
#3753 Honnan lehet letölteni ezt a 2006-os módot?
-
#3752 Mondja már mg valaki hogy a gamma a screnshotot hová rakja? -
#3751 azért köszi!:) azért kéne mert abban van egy csomo amerikai pálya, viszont csak úgy kell, hogyha in-game a mod. -
#3750 Hmm, nemtudom nemnéztem azt a modot. -
#3749 ok, akkor irok neki egy mailt arra a címre amit a magyarításban megadott. -
#3748 Azt nem tudom, hogy mennyire jó. De ha többen ezt használjátok, akkor talán nem lehet rossz. És köszönöm, ha megkérdezed.
Amúgy én fel tudom tölteni, ha megkapom az engedélyt. -
#3747 ja...de mi a ligátok honlapcíme, mert azért megnézem (meggondolni nem fogom magam)?? -
#3746 Bahrain...szar vagyok ott, csak 1:30 és 1:31-es idő a rekordom
tök szar... -
#3745 Totti! pls #3729es-ben nemtudsz segíteni? -
#3744 #3402 -
#3743 nincs mit! szivesen látnálak a mezönyben:) egyébként még van Renault és Audi is ha meggondolnád...
sok sikert kívánok a ligádhoz! Öszintén! és minél több gyözelmet! azt megkérdezhetem hogy Bahrainben úgy kb mennyit mész? -
#3742 kösz Jeff a lehetőséget, de én már egy önálló liga vezetője vagyok:DD
Kösz a lehetőséget! -
#3741 hát én nemtudom, sajnos ebben a témában nem vagyok otthon, ami mi ligánkban nem én csinálom a szervert. nem akarsz a mienkhez csatlakozni:)?
bocsi én nemtudok segíteni, de talán Totti tud! -
#3740 sziasztok!
elkélne egy kis segítség...
Szeretnék egy állandó F1-es szervert, de eléggé tudatlan vagyok ebben a témában, és a segítségeteket kérem! lécci segítsetek, hogy melyik szolgáltatót használjam! ja...és egy 24 slotos F1C szervert szeretnék, ha egyáltalán van ilyen. Lécci segítsetek! thx -
#3739 persze!:) -
#3738 köszi szépen! egyébként nem rossz a mod, de asszem a Shoma féle jobb. majd holnap megnézem:) -
#3737 Amúgy én hívhatlak Jeff-nek? -
#3736 Sya Jeff!!Nagyon tutkók a képek,marhára tetszenek!!! -
#3735 jah értem. a 2006mod az CTDP alapu természetesen. a 2005ös kép pedig RHs. -
#3734 nemtom. passzolom. miért szerinted jó a magyarítás?
huuh, hát megkérdem töle emailen, ha az megfele. te feltudnád tenni? -
#3733 Csak azért, mert kiváncsi voltam. Amúgy szerinted fel lehet rakni a Magyarítások Portálra? -
#3732 de rh vagy ctdp alapú?
csak mert gyönyörűen fénylik ez a mclaren... -
#3731 az első kép az 2005ös a többi 2006os,de asszem oda is irtam. meg ha megnézed a 2.képet ott is ott van hogy F1 2006. -
#3730 ez melyik mod? -
#3729 Totti! lenne egy kérdésem: a játékhoz van egy olyan mod hogy ChampCar Challenge. hswről le is lehet tölteni. kérdésem az lenne hogy véletlenül nemtudod-e hogy ez benne van a játékban vagy külön kell indítani?
üdv: Jeff -
#3728 hali Ice!
nos akkor itt van amit kértél: 2005
Török pályán készült
2006: a mod előnye hogy rendkivül szép viszont külön kell indítani és teljes egészében a 2005re épül: nembaj, de szép, hátmég ez a McLaren:
a menüben:
amit kértél: belső kamerás kép, sajnos a sebesség mérő mindig ugyanannyit mutat, nemtudom ez mennyire látszik:
a másik előnye számos új kamera: pl, ehhez mit szólsz?
és így néz ki életnagyságban a pályán a kocsi:
remélem tetszenek a képek! -
#3727 OK. Köszike !!!!!!!!!!!!!!!!!