F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holmis20
az igaz hogy a legnehezebb fizika az RH 2003, ahhoz képest mondjuk a 2004-es autót sokkal könyebb vezetni,pedig akkor a leszorítóerõ nem változott sokat (jól tom?) Idõket konkrétan nem tudok mondani RH2004-bõl csak az eredeti pályarekordokhoz képest gondoltam, mert azt megdöntöttem szinte mindenhol igaz van benne egy kis csalás, mert én használok a kipörgésgátló mellett a stabilitás segítséget persze nem fullon "csak" az enyhét, mert anélkül a nagy fékezések végén elszállok, azt még meg kell szoknom. Milyen tipped van erre? Hamarabb kezdjek fékezni és hamarabb engedjem fel a féket a kanyar elõtt?
u.i: elvileg a leszorítóerõ legnagyobb részét visszanyerték a csapatok, legalábbis ezt mondták!😊
Te melyiket favorizálod jobban az RH-t vagy a CTDP-t?
Én csak képekbõl ismerem a ctdp 2003-at, a 2004gyel meg sok problémám volt

Istencsászár
õõõ mondj 1-2 pályáról idõket mitmész persze segitségek nélkül csak a tc ( kipörgésgátló on ) 😄 esetleg küld egy ripléyt hogy milyen könnyû.
Ha tudnád ( de ugylátom nem ) 2004be a kocsik még sokkal jobbak voltak mint 2005öben ( tudod a leszorítóerõ ) igy nemcsoda hogy ctdp2005 nehezebb kicsit mivel kevesebb a tapadás ez triviális😊
Amugymeg még mindig rh 2003 a legnehezbb fizika ez a 2005ös ctdp a közelébe sincs...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

holmis20
Tud nekem valaki segíteni ha online szeretnék játszani, hogy milyen szerveren lehet, meg egyáltalán hol lehet? (persze nem fizetõs ligákra gondolok)

holmis20
Jah elfelejtettem valamit! A fizikája tényleg jobb a CTDP-nek, mert pl az RH2004-et elég könnyû irányítani, sõt már túlságosan is, nem nagy kihívás!

holmis20
És az RH precízebben készítette az autókat, pályákat, minden kis részletre odafigyet! De ez csak az én véleményem!

Tomo15
Szerintem a CTDP-nek eddig is jobb volt a grafja<#beka3>Csakhát az Rh-val nem voltak tepepítésnél, és pályabetöltésnél kilépös problémák...
lac coo
Hát ...Néhány nap tesztelés után rá kellett jönnömm , hogy a CTDP05 fizikája sokkal jobb mint bármelyik RH-é.....

Gondolom eddig csak a szebb grafika miatt volt népszerübb az RH...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

holmis20
Szeretnék interneten játszani F-1 challenget, csak nem tudom hol lehet, milyen szerveren! (ingyenes)

games4ever
Hi all!

Kellene egy kis segítség!
Felraktam az F1 Challenge 99-02-t meg a CTDP 2005-öt és jáccottam neten vele, de néhány szerveren nem látom azokat akik jáccanak meg õk se látnak engem.
Ez mitõl van? Különbözõ verziókat használunk vagy mi? Vagy nekem kéne még letölteni és feltenni vmit? Légyszi aki vágja a témát az válszoljon már!

Elõre is köszi!

Csáó!

holmis20
ja és az RH2005-höz ír oda hogy holnap megjelenik!😊-tök jó lenne

Amse
Totti vazz....plz változtasd már meg a "RH 2005 : nincs pontos megjelenési dátum!
CTDP 2005 : OUT!!" felirat színét, mert tönkreteszi a szemünket ha ezt kell néznünk.vagy tegyél alá háttérszínt.

holmis20
na mi az senkinek nincs semmi mondanivalója? Mi ez a nagy csend? Igaz nem chat,de attól még....

lac coo
Ha szép grafra vágysz , akkor rF....

holmis20
bocsánat

Istencsászár
holmis20 ez nem chat, 1 hszbe ird le amit akrasz ne 10be

ezek a "picture of the week" képek amik erõsen módositottak pl photoshoppal vagy egyéb szerkesztõvel és 1ik játékot sem tükrözi teljes valójában..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Hát amit írtál az valszeg F1C , de ezek photosop-ban feljavított képek.

holmis20
az érdekelne hogy ez milyen játékból való
mert tök jók

holmis20
http://f1gaming.de/?render=potw
ezen a linken van pár kép
pl: To finish 1st You have to finish first
Across the Rain

lac coo
Egy szimulátor..
Az F1C továbfejlesztett motorját használja , maga a játék csak néhány pályát , autót tartalmaz , de hasonlóan az F1C-hez ehez is már nagyon sok pálya , autó , mod tölthetõ le....Sokkal jobb fizikai motorja van , DX9-et használ stb....

Olvasgasd az rFactor topikot ! 😄

holmis20
akkor elmondod hogy mi is az rfactor?

Istencsászár
nem

holmis20
gyakorlatilag az rfactor egy túraautó játék amelyhetz van f-1 mod?

avcom
ha tudnád, hogy már az F1 2002-ben is volt ilyen...

(igaz, hogy az F1C verziókban nem, de nem nagy ügy 1-2 modellt meg textúrát átrakni)

holmis20
az rfactor játék csak 386MB?
mármint a telepítõje?
mert töltök valami ilyesmit, hogy rfactorsetup.exe

holmis20
ja még egy kérdés: mi az az rFactor? az egy játék vagy egy kiegészítés? És jobb mint az f-1 challange? Lehet tölteni valahonnan?

holmis20
én nem fikázni akarom a mod-ot.
Nekem nagyon tetszik, csak feltûnt és gondolom megosztom, mert a betöltõképernyõ olyan mint egy screenshot, csupán ezért jegyeztem meg!
Nincs nekem semmi bajom a CTDP-vel
u.i.:pl az RH-ban biztos nem lesz olyan hogy látszik a bukósisak alatt a pilóták arca, ez nagyon nagyon tetszik

rFactor után nyomtam egy kis CTDP2005-öt,hát a páya grafika már nem túl korszerü benne 😊 Van egy kis külömbség,nehéz visszaszokni. Amugy biztos nagy meló volt,szép munka! Remélem a következõt már rFactor alá fejlesztik!
lac coo
Na de ez bármelyik pályát berakja F1C-bõl nem ? Azzal a konverterrel...

Alexease
RH egy poccs😊)

Amugy meg nem kell az ilyen "ez nem jo, az nem jo" hozzaszolasokkal foglalkozni, mert gozuk sincs mennyi munka es utanajaras egy ilyen osszerakasa.
avcom
ne legyetek már annyira elakadva Spa-n... Ha nagyon kell szedjétek ki az RH2004-bõl és voilá elérhetõ lesz

egyébként azért nincs, mert saját erejükbõl úgy tûnik most nem futotta, RH-ék meg ha kérnék sem "adnák oda"

holmis20
érdekes hogy a spa-i pálya betöltõképernyõjén az új buszmegálló sikán van, viszont a játékban meg a régi. Ezt hogy csinálták?!😊

lac coo
A sajátneved PRL-ben állítsd a Leanahead Angle-t 0.000-ra ...
Ha jól emlékszem....
De legegyszerübb ha az F1C beli , elõzõ prl-t átrakod a CTDP-s nevedhez....

webibebi
valaki?#2654

msn:[email protected] bárki felvehet

Istencsászár
srm 2005 egy nagy rakás sz@r😊))))) inkább ctdpt nézd meg mer ez 2005ös😄 és szép meg jó

Snecie Smicie
Kitartok az RH2005 mellett, mégha fél év múlva jön is ki:@@@
AMÚGY MEG MOST ELVAGYOK AZ srm2005-tel , nem oylan rossz-.-

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Istencsászár
magas felbontású texturák vedd vissza a grafot kicsit és jobb lesz

Sanko
ajjajj....felment...elindult....jó sokáig töltött...,ajd láttam egy képregény showt...

:-(

a gyári, full extrás grafikán tökéletesen megy....
ennek ennyivel több grafikai igénye van?

a mohának mindig a déli oldala fás

webibebi
nekem az nem teccik benne hogy mikor pilótafülkében nézem és kanyarodok akkor az kameraállás elfordul!ezt be lehet állítani valahol?

msn:[email protected] bárki felvehet

lac coo
Próbáld meg lejjebb venni az AI agresszióját.

holmis20
elég durva rajta a verseny, mert egymást úgy összetörik, hogy gyakorlatilag a fél mezõny az elsõ kör utána a boxban köt ki

dodgecharger
viszont az kissé idegesítõ, hogy a linkek már egyszerüen nem élnek, így a letöltés esélye is a 0-hoz közelít.

See Your Local Dodge Dealer

dodgecharger
htx

See Your Local Dodge Dealer

Tomo15
Csak a játéknak😊
Snecie Smicie
a 400 megás 1.0 verzión kivül minek kell még fent lennie, hogy fusson?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

holmis20
ok, akkor ez így rendben és érthetõ is, csak a Spa-i pálya buszmegállója nem mert az már a 2004-es RH-ban is olyan volt mint valójában. Tudom ez csak engem idegesít picit mert sajnos mindig figyelek az ilyen apróságokra 😊

arty
lac coo
😄DDDDD
P4 3000 prescott 😄DDDDDDDDDD<#mf2>

b-type
P300?
Akkor ne csodálkozz <#idiota>
....és különben is minek mellé egy ilyen sárkányölõ vga? <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Az ok , hogy redkívül szépek a modellek , de a régi grafmotor be is hal alatta.
Nálam P300 X800XT 2G ram , és külsõ kameránál elég sokszor megy 20 fps-re 😄DD
Igaz full szûrésekkel megy.

Amúgy nagyon szép munka:
a törésmodell nagyon jó , a pilótra keze végre 3d-s , a tv feliratok szintén nagyon jó , hogy bekerültek. több féle hangot használ ...stb....