7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#3726 OK. akkor csinálok ey 2005ös et. 2006os nincs, ill van csak az hát nem is tom. tudod mit csinálok egy olyat is.
egyébként ez Legends kocsi (2004es) és a pálya Laguna Seca! -
#3725 A Vigh Csaba félét. miért? -
#3724 Az utólsóra csak a 2005-ös v. 2006-os ra.
-
#3723 Kinek a magyarítását használod? -
#3722 vagy erre?
-
#3721 Ice! erre gondolsz??
-
#3720 a bemelegítő futamnál lehet a rajtrácsot editálni. ha vagytok mondjuk 3an, akkor áthúzod a versenyzőket. és kész. ha 22en vagytok akkor is ugyanígy! ahogy én néztem ezt csak multiban lehet megtenni:S -
#3719 a bemelegítő futamnál lehet a rajtrácsot editálni. ha vagytok mondjuk 3an, akkor áthúzod a versenyzőket. és kész. ha 22en vagytok akkor is ugyanígy! ahogy én néztem ezt csak multiban lehet megtenni:S -
#3718 a rajtrácsot hogyan lehet editálni mert ott van a gomb csak szürke hiába jelölöm ki a versenyzöt nem tudom editálni a rajtrácsot? -
#3717 Tudna valaki küldeni egy belőkamerás képet a McLarenről?(mikor a versenyző szemszögéből látszik) -
#3716 Az miértvan ha felrakom az Rh05-höz a 2006os modelleket akkor a ferrari kormányán nemláccik az LCD kijelzőn semmi.:(
De viszont ha a pilóta szemszögéböl nézem úgy pedig igen. -
#3715 Tudna valaki küldeni egy belőkamerás képet a McLarenről?(mikor a versenyző szemszögéből látszik) -
#3714 nemtudom, ronny, nekem nincs meg a ctdp, de valszeg egy fájl módosításával lehet megcsinálni. Jáékon belül szvsz semmiképpen sem fog sikerülni. Egéybként ajánlom, hogy RH2005-tel nyomd! -
ronny666 #3713 Azt tudja valaki, hogy a CTDP 2005 modban mivel lehet kikapcsolni azt az effectet, hogy kanyarodáskor a pilóta feje ne dőljön jobbra, illetbe balra?
Köszi -
#3712 Nemtudja valaki hogy hogy lehet felvenni videót?? pl:korábban videókat küldtetek be -
#3711 a rajtrácsot hogyan lehet editálni mert ott van a gomb csak szürke hiába jelölöm ki a versenyzöt nem tudom editálni a rajtrácsot -
#3710 valszeg elrontottad a dezsájnt, nem? -
#3709 azt nemtudjátok, hogy hogyan kell saját csapatot betenni a játék alá? már megcsináltam mindent és valamiért nem látszik belőle semmi a játékban, szinte teljesen fehér az autó:S
köszi -
#3708 Ilyen módon sikerült nekünk, és működik! Itt a bizonyíték -
Zsolt01 #3707 Sziasztok !
Az idei, 2006 -os kvalifikációs rendszert valaki megtudta csinálni, vagy valakinek megvan az "RH 2006"-hoz(a módosított RH 2005-höz) ???
F1 Challenge 99-02/SeasonData/F1_2006.gdb -t(kinek milyen névkét szerepel,ez egyéni) kell hozzá módosítani, ha jol gondolom.
Erről valaki tud valamit ?
Köszi ! -
#3706 ez jó ötlet köcce -
#3705 Ha óvásos a rendszer akkor érdemes az első és utolsó kört teljesen elbírálni + azokat amiket a versenyzők benyujtanak. Ezeket mind a szabályzatban le kel írni feketén fehéren. -
#3704 Nálunk 3 bíró van. A helyzet a köv megóvtak egy bizonyos esetet elsö kanyarban volt egy kis lökdösödés én viszont észrevettem a kb 5mp el utána történt balesetet aminek az eredménye egy letörött szárny volt viszont ezt az esetet senki sem óvta meg de én ennek ellenére büntettem mert füröl keresztbe az ideális ívre jött vissza az illetö és telibevágta a másikat azonban a szenvedö alany nem óvott.....vélemény. Van olyan szabályunk hogy csak a megovott eseteket vizsgáljuk ki és aki a büntetést kapta az erre hivatkozik -
#3703 óvni a résztvevők szoktak, általában akik vmilyen módon hátrányba kerültek.
Ha van kinevezett versenybíró (jó ha van), akkor ő általában felülbírálhatja, de ez nem igazán jellemző, csapatfüggő...de mindenesetre előfordulhat hogy csapattársak nem óvják meg egymást, viszont másokat igen, vagy szal bármi ilyen módon előforduló egyenlőtlenséget felülnézhet egy versenybíró.
De rajtuk kivűl nem nagyon szoktak, tehát ha én spec. körözök 10-20mp-el az eset előtt vagy után, akkor nem szólok bele, mert nem érintett a dolog. -
#3702 És ki az aki megóvhatja a versenyt egy bizonyos balesettel kapcsolatban? bárki vagy csak a résztvevöi -
#3701 Ha rajtuk kivűl mást nem érintett az eset akor igen, vmint egyéb szabályokat sem sértett..pl. pálya nagy mértékű vágása..ilyesmi.
Alapvetően vitás esetek mindig lesznek, ha az érintettek frankón meg egyeznek az már oké.
Egy liga levezénylése nem olyan egyszerű..bár nem is bonyolult, de nem árt a tapasztalat, különben szétmegy az egész, vagy komolytalanná vállik.
legfontosabb hogy ne legyenek mismatch-ok, legyen jó a sávszél, legyen jó szabályzat, és persze alkalmas emberek.
-
#3700 Tehát ha jól értem akkor mind1 hogy mit csinálsz ha a másikkal meg tudsz egyezni -
#3699 Attól függ hogyvan leírva a szabályzatban.
Ha óvásos a rendszer, akkor csak azokat kell megnézni amiket benyujtanak a versenyzők.
Ha a bírák az egész versenyt visszanézik, szvsz 1enként az embereket akkor természetesen minden akciót elkell bírálni és kiosztani a megfelelő jutalmakat.
Jelen esetben a bíra szabálytalanul járt el mivel hasára ütve 1 szituációt elbírált habár azt a 2 fél már elintézte és nem jelentette be, szal a büntetés nem jogos. -
#3698 sziasztok! van itt valaki aki komolyabb ligában versenyzik? mert szeretném kikérni a véleményét mert a mi kis micro ligánkban vita tört ki az ügyben hogy a versenybíra észrevett olyasmit ami nem volt megóvva elözöleg és ezért büntetést adott hiába egyezett meg a két pilota hogy csak versenybaleset volt egyébként nem volt az visszanézve a replayt. A kérdésem az lenne hogy a komolyabb ligákban ez hogy megy csak azokat az eseteket nézitek amire óvás van benyujtva vagy ha találtok mást akkor azt is büntetitek? -
#3697 #2798 -
#3696 Ja és neten lehet valahol jáccani? -
#3695 1 amatör kérdésem lehetne?
Mi a hotfix? -
#3694 nemfért volna ki ha 2 b-vel írom!ha erregondoltál! -
polux #3693 uuupsz.. kötekesés=kötekedés -
polux #3692 Nem kötekesés képpen, (mert jó a kép) csak hülyén néz ki a felirat!
legjobb, legjobbak
-
#3691 nagyon jó:) bár nekem Mika volt a kedvencem. Ha Kimi utoléri már örülhet:) -
#3690 -
#3689 #3677 ekkora : 800*600 -
#3688 Amúhy én csináltam!!Kinek hogy tetszik? -
#3687 legközelebb kb ekorákban küldjem?