F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i: elvileg a leszorítóerõ legnagyobb részét visszanyerték a csapatok, legalábbis ezt mondták!😊
Te melyiket favorizálod jobban az RH-t vagy a CTDP-t?
Én csak képekbõl ismerem a ctdp 2003-at, a 2004gyel meg sok problémám volt
Ha tudnád ( de ugylátom nem ) 2004be a kocsik még sokkal jobbak voltak mint 2005öben ( tudod a leszorítóerõ ) igy nemcsoda hogy ctdp2005 nehezebb kicsit mivel kevesebb a tapadás ez triviális😊
Amugymeg még mindig rh 2003 a legnehezbb fizika ez a 2005ös ctdp a közelébe sincs...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gondolom eddig csak a szebb grafika miatt volt népszerübb az RH...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kellene egy kis segítség!
Felraktam az F1 Challenge 99-02-t meg a CTDP 2005-öt és jáccottam neten vele, de néhány szerveren nem látom azokat akik jáccanak meg õk se látnak engem.
Ez mitõl van? Különbözõ verziókat használunk vagy mi? Vagy nekem kéne még letölteni és feltenni vmit? Légyszi aki vágja a témát az válszoljon már!
Elõre is köszi!
Csáó!
CTDP 2005 : OUT!!" felirat színét, mert tönkreteszi a szemünket ha ezt kell néznünk.vagy tegyél alá háttérszínt.
ezek a "picture of the week" képek amik erõsen módositottak pl photoshoppal vagy egyéb szerkesztõvel és 1ik játékot sem tükrözi teljes valójában..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ezen a linken van pár kép
pl: To finish 1st You have to finish first
Across the Rain
Az F1C továbfejlesztett motorját használja , maga a játék csak néhány pályát , autót tartalmaz , de hasonlóan az F1C-hez ehez is már nagyon sok pálya , autó , mod tölthetõ le....Sokkal jobb fizikai motorja van , DX9-et használ stb....
Olvasgasd az rFactor topikot ! 😄
(igaz, hogy az F1C verziókban nem, de nem nagy ügy 1-2 modellt meg textúrát átrakni)
mármint a telepítõje?
mert töltök valami ilyesmit, hogy rfactorsetup.exe
Nekem nagyon tetszik, csak feltûnt és gondolom megosztom, mert a betöltõképernyõ olyan mint egy screenshot, csupán ezért jegyeztem meg!
Nincs nekem semmi bajom a CTDP-vel
u.i.:pl az RH-ban biztos nem lesz olyan hogy látszik a bukósisak alatt a pilóták arca, ez nagyon nagyon tetszik
Amugy meg nem kell az ilyen "ez nem jo, az nem jo" hozzaszolasokkal foglalkozni, mert gozuk sincs mennyi munka es utanajaras egy ilyen osszerakasa.
egyébként azért nincs, mert saját erejükbõl úgy tûnik most nem futotta, RH-ék meg ha kérnék sem "adnák oda"
Ha jól emlékszem....
De legegyszerübb ha az F1C beli , elõzõ prl-t átrakod a CTDP-s nevedhez....
msn:[email protected] bárki felvehet
AMÚGY MEG MOST ELVAGYOK AZ srm2005-tel , nem oylan rossz-.-
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
:-(
a gyári, full extrás grafikán tökéletesen megy....
ennek ennyivel több grafikai igénye van?
a mohának mindig a déli oldala fás
msn:[email protected] bárki felvehet
See Your Local Dodge Dealer
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
P4 3000 prescott 😄DDDDDDDDDD<#mf2>#mf2>
Akkor ne csodálkozz <#idiota>#idiota>
....és különben is minek mellé egy ilyen sárkányölõ vga? <#zavart1>#zavart1>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nálam P300 X800XT 2G ram , és külsõ kameránál elég sokszor megy 20 fps-re 😄DD
Igaz full szûrésekkel megy.
Amúgy nagyon szép munka:
a törésmodell nagyon jó , a pilótra keze végre 3d-s , a tv feliratok szintén nagyon jó , hogy bekerültek. több féle hangot használ ...stb....