7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#3806 Lécci nézzetek fel erre az oldalra, kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek a dizájnról, például, vagy a tartalmoról, egyszóval, hogy hogyan értékelnétek! Köszi mindenkinek -
Svlad #3805 Thx:( Ez nem túl jó hír...nem igazán értettem amúgy soha hogy az EA miért nem supportolta jobban ezt a gamet...már a "tudásbázis"-t is nehezen találtam meg de abban pl semmi hasonló probléma nincs felsorolva... -
MSGábor07 #3804 hali nagy kérésem lenne nem tudja valaki meg mondani hogy honnan tom le szedni a F1 Mod CTDP mod hoz a magyarositást havalaki tudna ebben segiteni irjon má légy szi -
#3803 nos, én talán segíthetek:
1.A módokat innen-onan lehet leszedni, rengeteg készült hozzá, szinte minden f1c-s honlapon van! Próbáld ki a mi módunkat!
2.A 2004RHban, és a 2005RHban is fellép a bahraini, török, és kínai pálya problámája, erre van megoldás, le kell tölteni a RH2004/RH2005 Trackapcket. Ajánlom, hogy az RH2005-öt használ,d az sztem jobb egy kicsit.
3.Hozzánk jelentkezhetsz, ingyen van minden, csak vegyél fel msn-re. Címem: [email protected]
E-mailem: [email protected] -
#3802 Hellosztok!
Nekem tobb problemam van az F1 challengel kapcsolatban :
1. nem tudja valaki honnan lehet leszedni az osszes modot hozza rendesen?
2. a 2004 Rh mod ban nem mukodik a kinai es a bahreini nagydij, a 2005 ben pedig a spa francorschamps es a torok nagydij nem tudjatok-e a hiba okat?
3. Szeretnek jelentkezni valamejk f1 es bajnoksagra de nme tom hogy hogy kell es hogy hova jelentkezhetnek pls segitsetek?? -
ToMy_ #3801 Svlad,
1. Multiban a pitrádiózás minden esetben elcsúszik. Pár körig jó, aztán összevissza megy utána. Ezzel semmit nem tucc kezdeni.
2. A karakterek rapszodikus ismétlése nekem is előfordult, netprobléma miatt. Ha a host nem bírja, vagy a kliensek kapcsolatával gond van, akkor jelentkezik ez a probléma. -
#3800 Csősztök, a bhmotorsports-ról hogy kell letölteni, mert nekem még nem sikerült. -
#3799 nézz szét a 3dgamers.com-on... -
#3798 Valaki nem tudja hogy az Outrun coast 2 coast kijön/jött-e pc-re??? -
#3797 Köszönöm
-
Svlad #3796 Billentyűzetre vagy kormányra? ha előbbi akkor én tudok adni. (lsd előbbi honlap fájlok menüpont) -
#3795 sziasztok!
lenne egy kérésem:
valaki lécci tegyen fel ide egy malajziai nagyon jó beállítást!! ha valaki megcsinálná nekem, akkor nagyon megköszönném neki!:D -
Svlad #3794 hibásan adtam meg a linket,FormA-1 amatőr házibajnokság ez a helyes cím -
Svlad #3793 Sziasztok, volna néhány kérdésem hátha valakinek volt már ilyen gondja, és megoldódott:
1. Host gépen a rádió verseny alatt végig jó, de kliens gépeken van amikor nincs full rádió, vagy pedig össze vissza van
2. Host gépen 2-3 kör után ha chat-be írok akkor olyan mintha beragadna a billentyű egy rövid leütésre is egymás után kirak vagy 4-5 ugyanolyan betűt....
egyébiránt a házibajnokságunk weblapja: FormA-1 amatőr házibajnokság -
#3792 1. szinte mindehonnan érdemes modot tölteni, csak valahol regelni kell pl.rsc. de a hsw és a bhmotorsportról is érdemes szedni. Én mindehonnan töltöttem.
2. hát nekem 15mod van a játékban és tökéletesen megy minden. amenyit érzel annyit tegyél be! -
#3791 Sziasztok!
Serverbérléssel kapcsolatban érdeklödnék ,hogy kb mennyi és hol érdemes érdeklödni
vagy esetleg van e arra lehetöség ,hogy egy komolyabb ligával megosztani a költségeket és ezáltal serverhez jutni minden megoldás érdekel :D kb 10 állando emberünk van és már 4 versenyen túlvagyunk a mi kis mikro ligánkban és csak érdeklödni szeretnék hova lehetne tovább fejlödni -
Devonish #3790 Köszi szépen. Éreztem h ide kell írnom...
THX! -
#3789 ilyenkor nagy segítség lehet ám a gamecopyworld is... -
#3788 Két rövid kérdésem lenne. 1.honnan lehet (érdemes) leszedni modokat?
2. Hány mod lehet fenn egyszerre? Előre is köszi -
Laceee #3787 itt van -
Devonish #3786 Hi vki nem tudna feltenni rapidshare-ra v vhova egy cracket? mert feltettem a gémet.. csakhát.. Correct cd-rom ot kér.. szóval sztem csak egy rendes exe kell...
:( -
#3785 Akkor szerintetek jo lehet az 1:26.730 pályacsúcs!? -
#3784 Hogyan lehet saját modokat csinálni? -
#3783 1:29:500 körül, az 500 nem biztos, de akörül van. -
#3782 passzolom. nem szoktam már azzal a szezonnal játszani :S
de legends moddal olyan 1,27 körül van billentyűzettel(!)
2002ben sztem 30 fölött -
#3781 Valaki megtudná mondani a 2002-es évben az Albertparkban mi a legjobb idelye??
előre is köszke! -
#3780 hmmm. nagyon fun ez a kép -
#3779 okké, bocsi.
tudom, hogy milyen az rFactor, és nekem nem jön be, még a legújabb (és nem egyészen gyagyi) móddal. Bocs, ez a véleményem. de itt inkább beszéljünk az F1C-vel kapcsolatban -
#3778 Gondoltam rá, de hátha.. :))))
Tessék :)))))))))))) :
-
#3777 Én értem, de egy otthon fabrikált szerveren akármilyen játék is, nem biztonságos és kevés játékost bír el... Mint mondottam természetesen jobb az rF netkódja de ugyan ugy laggol ha x embernél többen vannak bent egy házilaggyártott szervern. -
#3776 Látom nagyon nem vágod mit írtam. Én átlag felhasználókról, átlagszerverekről beszéltem, amiben lehet mérni a két játékot. Valóban 100Mbites szerveren nincs lag, ha jól van beállítva és a kliens nete sem lassú, DE EZ NEM ÁTLAG! rFactornak kisebb szerver is elég, hogy lagmentes játékot nyújtson, így az ÁTLAGFELHASZNÁLÓK számára kedvezőbb, jobb játékélményt nyújt. Ha még most sem érted mit írok és miért jobb online játékra az rF, akkor feladom.
u.i.:Sehol nem írtam, hogy azonnal mindenki váltson rF-re és azt sem, hogy egy kész F1 szimulátor volna, azt írtam jobb lehetőségek vannak benne. Azt is elolvashattad volna, hogy Marci D #3755 arra volt kíváncsi, melyik F1es játékot szerezze be, és én erre mondtam neki, hogy az rFet érdemesebb, mert arra szebb, realisztikusabb, jobban játszható modok fognak kijönni. Ha pedig végre július végén kijön a CTDP2005, akkor majd hasonlítgathatod a kettőt, mert F1C-n az RH05 sehol nem lesz ahhoz képest tudásban, s talán még a fizikája is jobb lesz. (ha csak el nem cseszik valahol a modot) -
#3775 Hmm, miez lopakodó hogy nem is látjuk?
( mentsd le a képet azt töltsed fel, mer emiatt nem fogok regelni:) ) -
#3774 Nemtudom te hogyvagy de én ha előzök és szélárnyékból akkor centikre mögé megyek, majd kivágódok az úccsó pillanatban és kifékezem, de ha eközbe 1 minimális lagg is lenne akkor ezt nem tehetném, meg vagy ha a prgram olyan "szar" lenne e téren mint ahogy felvázoltad... ( ilyen probléma 1-2 esetben fordult elő hogy hozzá ért vagy nem, de mint kiderült ezek mind-mind egyéni netproblémákra vezethetőek vissza... ) Hogy neked az ilyen élémnyek honnan vannak nemtudom talán szar a net kapcsolatod vagy nem olyan jó a szerveretek eseteleg a mod nem stimmel. Azt hogy az rF minden téren jobb mint az F1c még nem igaz, mivel koránt sincs kész. Az alapok jobbak szebbek biztonságosabbak és többet tudnak ezt senki sem vitatja. Számomra 1enlőre csak 1 jó játék körözgetni, F1c pedig egy élvezetes teljes körű játék. Ez majd valószínüleg változni fog a CTDP mod kijövetelekor, bár sokakat inkább jobban izgat az Rh mint ahogy F1cben is. -
#3773 Ezt egyik német F1 szimulátor lapon találtam, a hét képe szavazáson .Elég "érdekes" autó :)))
-
#3772 Nem támadlak, félre ne érts. Csak úgy vonsz le következtetéseket, hogy közben rFactoron nem hiszem, hogy egy valamirevaló F1 szimulátort kipróbáltál. A jelenleg kiadott publicok ugyanis szó szerint gagyik, szépek, de gagyik. Semmit nem használnak ki a lehetőségekből, csak a grafikát. Szóval mégegyszer bocs, ha támadásnak vetted. Én is szeretem az F1C-t, nem véletlen azzal megy a liga. -
#3771 Valaki megtudná mondani a 2002-es évben az Albertparkban mi a legjobb idelye??
előre is köszke! -
#3770 Jólvan, most mindenki engem támad, amiért nekem jobban tetszik az f1C?? és különben is...ez itt egy F1C topik, és nem egy rFactor. -
#3769 Jabocs, mielőtt ilyet mondasz nézd meg mindkét játékban mekkora az a távolság, amit a gép már koccanásnak vesz. Jó lehet túloztam a 3 méterrel, de rFactorban akkor is sokkal biztonságosabb a közlekedés, követés, előzés. És bár nekünk is van szerverünk, az átlag felhasználó nem tud állandó jelleggel szervert bérelni, hogy ha neten akar játszani. És igenis sokan vannak aki nem állandó jelleggel ligákban játszanak csak, hanem időnként felnéznek valahová szórakozásból. És ilyen szinten aztán tényleg jobb az rf. A tapasztaltabb, sokat játszó emberek, pedig azt a sok beállítási, rendszerezés pluszt élvezhetik amit a játék az F1Cvel szemben nyújtani tud. -
Laceee #3768 ha jól emlékszem radtools-al -
#3767 "Már nincs meg az F1C azon hibája, hogy nem lehet közel autózni a másikhoz multiban, mert 3 méterről is kilököd, nyugodtan lehet szélárnyékba húzódni." valóban mivel ilyen az F1c-ben sem volt:) persze nem az otthon készített rötyi nettel való szervereknél, mer ott minden van bizonyos látszán felett, akár rF akár F1c.