7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
Gbr #3854 Végre megszereztem a játékot,de felraktam és nem indult.
Felraktam a rh2005 season basic version és minden hozzátartozó modot,végre elindult.
Lemegy az intró és mikor belépne a menübe,hibaüzenettel kilép,A kellemetlenségér bocssánatot kérünk...
Valakinek nincs ötlete.hogy mi lehet? -
#3853 Megy CD nélkül, de hsw.hu-n van noCD patch is. -
#3852 azoknak csináltam 2képet két 2006modból (van egy 3.féle 2006modom is:D az a legszebb) akik összehasonlítási alapot akarnak képezni:
mind2 képen természetesen a McLaren MP4-21 látható, hisz ez a mezőny jelenlegi legszebb autója:S
nos az első képen a Shoma féle modból készült McLarent láthatjátok:
a második képen ugyanez a McLaren ugyanabból a kamerából, ugyazon a pályán (ami egyébként Indianapolis volt), csak ez a McLaren a Tommy féle modból való:
vágül el lehet dönteni melyik a jobb:) -
#3851 Szerintem sokára!
én is várom!! -
#3850 elvileg már nem lesz! -
MSGábor07 #3849 hali nem tudja valaki mikor jelenik meg a CTDP-mod 2006? -
#3847 Érdekes módon nálam műxik, akkor hogyisvanez? -
#3846 Találtam de nem lehet letölteni!
valaki elküldené nekem mégegyszer!!!
Köszönöm!!! -
#3845 az se rossz, én most a Tommy félét használom. Itt egy kép róla:
-
#3844 :)
-
#3843 #3787
-
#3842 Én ezt a módot használom: Shomaf1: http://shomaf1.mailpont.hu/ -
#3841 Ezt írja ki:
-
robinho15 #3838 tudnál adni egy msn cimet h ott megbeszéljük h mi lehet az error? -
robinho15 #3835 Hali!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy EF1 2006 : 2006 modellek RH '05 módhoz oldalról ami fenn van belinkelve, letöltöttem a McLaren 2006os autóját,de vmiért nem látszik,és a pálya sem töltödik be...a helpet előre is kössz -
#3834 a játék alapbol megy CD nélkül.. -
#3833 Van ehez a játékhoz van-e olyan program ami cd nélkül elindítja?
előre is köszi! -
Laceee #3832 Fraps - ha a játékra gondolsz
-
#3831 Nemtudja valaki hogy -hogy lehet videót felvenni (pl.:amiket ide beküldtetek)?? -
#3830 Vannak szabályok amiket be kell tartani... Kérdezz utánna bárhol, keress fel 1 moderátort panaszold el neki mi a bánatod, ugyan ezt fogja mondani.
#3806 itt 1szer beírtad ( előtte is mondjuk ) de nem szóltam... utánna ugyan ezt még1szer... aki ittvan és olvassa a fórumot, valamint kiváncsi volt rá ő megnézte, nemkell még 1szer beírni ugyan azt... -
Laceee #3829 igény esetén , meggondolnám mit tehetek -
Laceee #3828 azért néhány óránál tovább tart mert ez a mód több betütipust is használ ezért ha rendesen "ékezetesen" meg akarja valaki csinálni , ami az egyik betütipusnál jó ékezetnek a másiknál nem , a magyarositások portálon levö magyaritás nem ékezetes , tele van hiányosságal , néhol környezet idegen forditással , minden elismerésem imike-é amit a játékok magyaritása terén elért , de nem ez a legjobb forditása -
#3827 azért nézik meg többen mert szórod a linkjeit (spam)..ha mindenki így gondolkodna akkor minden második hsz reklám lenne...minnél több látogató..stb.
Ez egy topic a játékról, nem pedig a nézd meg a honlapomat a játékról topic.
rakd be aláírásnak osz kész. -
#3826 elnézését kérem ő felsége!
de most mi a bajod azzal, hogy reklámozom az oldalt?!
ez egy F1C-s fórum, amit pedig reklámoztam az egy F1C-s honlap. Szerintem sokakat érdekel, mert egyre többen nézik meg naponta, és te most nem hagyod, hogy hozzájussanak az ott lévő dolgokhoz! Kezdtem úgyvélni, hogy jó itt ez az sg fórum, de hát egyre inkább megkérdőjelezem ezt a gondolatomat! -
#3825 Prazlee, már multkor is akartam szólni, hogy fejezd be a raklámozást, 1-2 szer még nembaj, de kezd sok lenni, próbálkozz máshol... -
#3823 Néhány óránál többet úgysem vesz igénybe. -
#3822 Mondat melyik részét nem értitek, Nincs hozzá! :)) Az alaphoz van ami használható az rh-hoz, CTDPhez NINCS!, ha nagyon kell valakinek akkor áljon neki az sima alapján lemagyarítani. -
#3821 A Magyarítások Portálon nincsen fent. Ott csak az alapjáték Imyke féle fordítása található meg. -
#3820 pontosan!
Te figyelj, láttam, hogy felvettél msn-en, gyere fel ms-re, és én majd ott mindent elmondok. Remélem azért a ligába is szeretnél jelntkezni:) -
#3819 -
#3818 szerintem nezd meg a http://www.magyaritasok.hu -n es ha nicns beszelj a tulajjal! -
#3816 Írd még be vagy 5ször... Nincs hozzá! Minek hozzá? Csinálj hozzá. -
MSGábor07 #3814 hali nagy kérésem lenne nem tudja valaki meg mondani hogy honnan tom le szedni a F1 Mod CTDP mod hoz a magyarositást havalaki tudna ebben segiteni irjon má légy szi -
#3813 Ha vkinek van türelme egy 80mb-t leszedni, felraktam egy régi Isle of Man F1C/1988 mod teljes pályás videómat:
- link
csak clutch help. -
#3812 Midtown Madness 1,2 -
#3811 Csősztök! Vki írja már egy olyan játéknak a nevét, mint a Outrun2006 Coast 2 coast! Csak autózni kell ide-oda, ja és PC-re!! Köszi -
#3810 szevasztok! He prazlee felvettelek az msn re az en cimem "[email protected]" sza azt mondod hogy leszedem a trackpack felteszem es miden oke?
-
K a l o z #3809 Szevasztok!
Akit érdekel esetleg ligába való indulás az vegyen fel MSN-en. Címem [email protected]
Még 6 szabad hely van, szóval gyorsan döntsetek.
A liga oldala: Magyar F1 Liga -
#3808 kösz
-
#3807 Jó