F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laci 700
ha letöltöm a CTDP 2005 és fel akarom telepíteni akkor azt írja ki hogy error!

Istencsászár
itt

2005RH 4 F1C99-02 v1.0 BASIC
2005RH_Trackpack_4 F1C99-02_v1.0

és átrak a fileplanetra majd bejelenkezel oda és már szedheted is!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

laci 700
Már rájöttem!

laci 700
RH 2005-nél mire kattintsak a letöltéshez???

laci 700
Köszi

Istencsászár
vagy vedd le a mehanikai meghibásodásokat vagy rakd magasabb értékre a oldaldoboz légbeömlõ nyílását:

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
mind ugyan az csak különbözõ elérési utvonalakon... 1ikrõl szedd le

laci 700
Je és a kocsiaim még 3 kört sem bírnak ki!
már majdnem beérek a célba és kigyullad!
mit tegyek?

laci 700
CTDP 2005-bõl mit töltsek le? a mirror 1 elég v. 1-9-ig mindent töltsek le?

Istencsászár
azt nem nevezném f1es játéknak max valami elkorcsosult sony pénzkosár...

biztosíthatlak jelen állapotban f1c + rh 2004, 2005 a legjobb, legfrisebb f1es szumiláció a játékiparban és nemsokára átveszi a helyét az rfactor..

laci 700
Ps2-es nél!
nekem nincs ps2-õm és pc-re még ez a legjobb f1-es játék

Istencsászár
igen azok
milyen más játéknál?
Regelsz fileplanetra ( max 5 perc ) itt, majd a bannerban levõ címrõl leszeded...

laci 700
uténa néztem és az évad végi kocsik vannak benne!
más játéknél az évad eleji van benne
Bocsi!
és valaki feltudná rakni a 2005ös változatot is mert nem sikerült leszednem!
Köszi!!!

Istencsászár

Istencsászár
kiválasztod a profilnál Season 2004 és kész!

laci 700
Az autók formájára gondoltam!
Pl.: a bmw, Ferrari...stb.
nem változott meg

laci 700
Már felraktam!
Mert hülye azért nem vagyok

Istencsászár
rakd fel a basic-ot is<#idiota>

[HUN]FaTaL
egy track packben mitõl változnának az autók

http://goo.gl/gd6Zi5

laci 700
Hi az autók nem változtak csak a páják!

hmm...én nem tapasztaltam ilyet

Mekkora lol rh2005ben monaco, ha utolsó helyrõl indulsz fentrõl ledob az elsõ kanyar elé, így az utolsóból elsõ leszel 200 méter elõnnyel. : D
laci 700
Köszi
És Bocsi a kérdezõsködésért!

Istencsászár

Looserke
Ha esetleg valakit érdekel...

Danecay
Hmmm, nem tudom mi lehet, de egyébként ha a linket beilleszeted egy letöltésvezérlõbe (én Flashget-tel próbáltam) akkor jó.
Adok inkább egy másik linket: KLIKK!
Továbbá ITTtalálhattok még 2006-os festéseket.

Értem,köszi! Sztem is csak akkor tud menni jobbat,ha bevannak kapcsolva a segítségek. Online-on vannak ilyen arcok,de most már csak olyan szerverre megyek fel,ahol levannak tiltva a segítségek.Csak rákérdeztem múltkor és letagadták,hogy segítséggel mennek,de tuti kamu volt!
Istencsászár
Tudom hogy kilehet, de úgy 0% a valószínûsége hogy a közlei idõt mennyen, olyan idõt és lehetetlen hogy jobbat. Miért is? fékávokon nemtud ugy fékezni hogy ne blokkoljon le, kanyarokba nemtud állandó szöget tartani ahogy egyenesben sem... a kocsit nemtudja megfogni ha elindul a hátuja az ideális iveket nemtudja belõni pontosan stb stb stb stb... aki aztállítja hogy jobbat megy igy az bizonyitsa be...

Ja csak a segítségek miatt? Billel is kilehet kapcsolni az összes segítséget 😊 Bár úgy biztos nehéz.Nem tudom,én billel sosem játszottam,játékélmény nem lehet túl nagy 😊
Istencsászár
magától fékezõs, kanyarodós, stabilizátoros, aszfaltra tapadós beállítással lehet😊)) abba mi az élmény? , de alap hogy minden segítség off..

Igaz,hogy aki billentyûzettel nyomja az elõnyben van? Gyorsabb köröket lehet menni? Több helyrõl hallottam,de nem vágom miért..
lac coo
<#mf2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

holmis20
ezeket hogy lehet leszedni mert ha ráklikkelek vmi japán oldal jön be és nem tom hova kell kattintani

Danecay
Egy kis csemege az RH 2005-höz! 😊
MP4-20 2006 Test CAR

Pedro De La Rosa

LETÖLTÉS

Gary Paffett

LETÖLTÉS

avcom
már évek óta ki kéne írni egy mondatot, ami csak most jutott eszembe:

A moddolás, illetve a kész modok használata haladó szintû számítógép-kezelõi ismereteket igényel <#hehe>

Istencsászár

laci 700
Az a Banner mi és hol van?
Bocsi a sok kérdezõsködésért

Istencsászár
bannerban van 3 oldal ott mindent megtalálsz ( nem dísznek van az odarakva.. )

laci 700
Azért nam mindre gondoltam bocsi!!!
De küllönben van olyan kiegészítõ hozzá amiben a 2004-es szezon autói és pájái vannak?

Azért ezüstbe jobban bejött,a legszebb autó a mezõnyben! De inkább legyen narancssárga,mint piros 😊
zolo
Ne legyen pirooooooossssss!!!!!!!!

http://flickr.com/photos/zolika90/

Istencsászár
átmenetileg a hiv. 2006os bemutatóig akkor lesz végleges, 2007ben meg vodafon jövetelével tuti nemmarad ez

ittijen lesz az uj mclaren??, elég érdekes narancssárgában

ALien

lac coo
Konyhamalac.......

Alexease
Bocsi, hogy nekem sincs idom felsorolni mind a 72 kiegeszitest, igy csak linket adok: http://www.bhmotorsports.com/F1C/mods

<#ravasz1>
Alexease
Ebedloasztal?! <#idiota><#zavart1><#zavart2>
lac coo
Na mi ez ???

(McLaren -Mercedes , 2006)

laci 700
Bocsi nincsi idõm végignézni mind a 22 oldalt ezért lécci segítsetek!!!!
mien kiegészítõk vannak ehez a játékhoz???<#help>
lécci írjatok le mindent!!!

Istencsászár
ilyen bugok gyakran elõfordulnak a programban ezzel 1ütt kell élni, régi engine amit próbáltak a modderek összefoltozni, de tükör az 1 megmaradt probléma, talán ha nem állandó akkor egy game restart szokott rajta segíteni ha állandó akkor nincs mit tenni...

Danecay
Hi! Az mitõl lehet, hogy az legtöbb autón mûködik a tükör, de van olyan csapat amelynek autóin nem + ott a McLaren aminek T kamerából nézve csak egy statikus tükörképet lehet látnni ami az oldasó korlátokban merül ki. Viszont ha átváltom belsõ nézetre akkor már van tükör. Hogyan lehet kijavítani, hogy minden autón minden nézetbõl mûködjön a tükör?