7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• MSGábor07
    hali nem tud nekem valaki segiteni abba hogy melyik modot érdemes letölteni?
  • Istencsászár
    Semmi extra, ezzel a progival irfanview átméreteztem 800*600ba.
  • Istencsászár

• Istencsászár
    Nem rád értettem:D:D:D
  • levi8
    Az rh-2006-ot mikor adják ki?
  • levi8
    Valaki nem tud olyan módot amiben a 2006-os szezon szabályai szerint van az időmérő edzés?
  • lac coo
    Jó, majd használom :))))
  • Dark05
  • Knife
    Háát, igaz hogy nagyítással a színek összemosottabbak, de ugyanezért nem is olyan éles. AZ én képemen még olvasható a Kimi felirat a sisakon, vagy a Direxiv a kocsi légbeömlőjén. Tehát ez a szépség szubjektív. De erre se sikerült rájönnöm, hogy csináltad, többféle konverziót próbáltam,de egyik eredménye se lett ilyen. Milyen beállításokat használsz PSben?
  • Istencsászár
    Hihetetlen , 3 napja csak ilyen hszeket törtlök, Mikor adják ki a 2006ot? ( habár ha kicsit képben lenne rájönne hogy az ilyen modokat csak év végén az F1es szezon után pár hónappal adják ki ), vagy honna lehet letölteni a 2006os modot ( alul ott a kereső, használd kisöcsi )...
  • Dark05
  • lac coo
    Soha.....
  • nagykovi
    Nem tudja vki hogy mikor adják ki a 2006-os RH-t?
  • levi8
    Valaki nem tud olyan módot amiben a 2006-os szezon szabályai szerint van az időmérő edzés? Előre is kösz!
  • Jeff Gordon
    1.0 át valaki (akinek megvan) nemtudná feltenni valahova? nagyon megköszönném!
  • ZolEE F1
    ja... csak az 1.0át nem lehet leszdeni vmiért csak az update van fent :\
  • laci 700
    Shoma 2006
  • levi8
    Valaki nem tud egy király 2006-os kiegészítést? Előre is kösz!
  • arty
    irfanviewben lanczos resize720*576ra+minimális sharpen :) sztem igy lesz szép egy kép!

(persze, nem árt ha előtte a game max beállításokkal fut :) )
  • Istencsászár
    Bár nekem rajta van némi élsimitás is, de ilyen rece lenne 1024ben?
    A te képedet átraktam jpg 800*600-ba, ha fórumba akarsz látható képet betenni ez igy már szép és a recék is eltüntek ugy ahogy...

Íme:

• b-type
    én általában úgy lopok képet, hogy elindítom a photoshop-t, aztán felhúzom a játék grafját (ha nagyon brutált akarok akkor élsimítás állítok a vga-n, és elindítom a játékot, replay-ben, vagy elindítva a játékot megkeresem a nézetet és printscreen a bill-en, akkor be lehet vágólapozni a PS-be, nem kell paint-l bmp-be mentenié s Ps-ben jpg-be menteni, szal ha fut alatta a PS akkor mehet a képlopó egyből abba.
    ott elmentem és kész is...csak ne felejtsd el visszaállítani a graf és vga beállt, mert rereccsen a gép egy izmosabb rajtnál :)
  • Knife
    Értem amit mondasz, de nálam Fraps ilyen sz*r minőségű képet csinál. Ide linkeltem egy eredetileg készült alap képet: Kép
    Hol használok akkor rossz beállítást? Vagy korrektúrázzam a képeket Photoshoppal? A videók kiváló minőségűek amiket Frapsal veszek fel, nem értem a képek miért ennyire gyengék. Egyébként 2.6.4.-es verziójú a Frapsom.
  • laci 700
    Bocsi Malajziaba kell a beálítás!!!
    különben a 2006hoz kellene!(Shoma)
  • Istencsászár
    99,2000,2001,2002,2003,2004,2005 ? Sima F1c v. Rh v. CTDP? csak hogy egy kis közelebbít a dolgoról mer nem mind1.
  • laci 700
    De!!!!
    Lécci segítsetek!!
  • Jeff Gordon
    csak nem liga futamod lesz?
  • laci 700
    Ha lehet még este 6 óra elött!!!
    Előre is köszönöm!!!
  • laci 700
    Valaki küldene egy jó beállítást Monaco-hoz!!!!!!
    (Ferrari-hoz)
  • Istencsászár
    1024*768 ban Frapsal kiszeded a képeket amit átméretezel 800*600ba és ugy rakod be az már szép pl mint az #3778. A képekkel nincs gond a kocsi modell gyönyörű, csak rettentően recés ami rontja az összképet...
  • Jeff Gordon
    nálam minden maxon van és 1280*1024es felbontásban üzemel a játék!
  • Jeff Gordon
    hali!
    bocs hogy nemírtam este csak f1ch online liga futam volt:) a Nürburgringen.
    ehh, most nézem hogy a képeket is ott készítetted
    hát a képpel semmibajom, csak nemtom hogy ez tulajdonképpen melyikk 2006 mod is?
  • INeedspeed
    Hellosztok lenne egy kissebb nagyobb problemam !
    Nem mukodott 100% osan a 2006 os season nem szedte le a toyota-t es a mclarent mit tehetnekk valaki tud valami hasonlo oldalt ahol meg vannak ezek a tutuk??
  • Knife
    A felbontást és a minőséget a fórum miatt butítottam, hogy ne csússzon ki és ne lassítsa be túlzottan. Nem jutott eszembe, hogy linkelni is lehetne a képet. De így könnyebb összehasonlítani a korábbi McLaren festésekkel. Egyébként Fraps nálam nem csinál túlzottan nagyítható képet, mert csak 1024x768-ban fut az F1C. Lehet rajta valahogy anélkül is javítani, hogy míg a replayt nézem feltolok mindent maxra és 1280x1024-be? (Egyébként ezek nem replayekből valók hanem menet közbeni fotók.)
  • Istencsászár
    A minőségre értettem, ha nem derült volna ki... milyen felbontás ez 640?
    Sztem igényes
    Ez vagy Ez
  • Knife
    Oh, erre nem gondoltam. Bocs.
    El tudnád mondani miért? Nehogy újra beszennyezzem ilyesmivel ezt a szent helyet. Mik a kritériumok? Mihez tartsam magam? Csak hogy ne legyen igénytelen. Tudnál felrakni egy általad készített demonstrációs példát?
    Ezek jobbak? Vagy még mérhetetlenebbül igénytelenek:

Tényleg, mi a mérce?
  • Laceee
  • Istencsászár
    hogy mérhetetlenül igénytelen kép?
  • Tomo15
    Ha jól tudom, már csak rfacot alá lesz.
  • Knife
    És erről mi a véleményed:
  • ZAZ
    Nem tudja valaki kb mikor jelenik meg az rh2006???Előre is köszönöm.