F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
hmm. Leközelebb egy kicsit járjunk utánna és utána tegyünk ilyen kijelentéseket. Most vettem meg én is.
Svlad! Remélem tudtam segíteni!
Üdv mindenkinek.
NASCAR and F1 4ever

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon

Jeff Gordon
http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=29769

Jeff Gordon
Egyébként ha valakit érdekel lehet kapni a játékot!

csaba90
Ha valakit érdekel www.csabaoldala.atw.hu ez az én oldalam!😄

Csaby

A bajom az hogy f12002-ben egyáltalán nem volt nehéz a lenti segítésekkel😞 Ezek szerint az f1c már kormány nélkül nem nagyon fog menni. Nálam még megoldható lenne a kormány de sajna a többiek nem biztos hogy rávehetõek, hogy emiatt vegyenek kormányt. Azonkívül nekem is egy õs MS Force feedback van, iszonyú holtjátékkal, és win alapdriverrel, mert utoljára drivert 98 alá csináltak hozzá, az meg 2k-val meg egyebekkel nem kompatibilis...😞
Istencsászár
- vedd ugy hogy a f1c a 2002 javított finomított változata és f1chez van rengeteg jó mod

- természetesen létrehzható szerver

- mivel ez egy sim ezért természetes hogy billel nemhézkés az irányítás

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

AlieN911
#2893 ebböl idézek..sokat kellett volna keresni😄 "játékot nemlehet kapni már... neis keresd" szal megvan a válasz..

Honda - The Power of Dreams

juteszembe, bocs az üzenetdömpingért, az f1c mennyiért és hol kapható?
Sztem alapból a kérdés hogy f12002, vagy f1c? A multi részében nem sok különbséget láttam a kettõ közt mondhatni semmit, vagy van mindenféle mod hozzá? pl önálló server már létrehozható?
Sziasztok,

Köszi Lacko a beírást, mostantól már én is fogok tudni ide írni, csak a 24 órás limit miatt nem tudtam.

Igazából már mindent próbáltam beállítások terén F1C-ben és nem sikerült olyan beállítást találnom ami billentyûzet használata esetén ne eredményezne instabil beállítást...már a gázadást is próbáltam minimálisra venni a controller-nél, de az sem segített sokat. Azt hiszem az lesz a vége hogy stability control, de attól idáig idegenkedtem😞

Szia Fa😊 Nem is tudtam hogy te is reggeltél ide😊 Remélem lesz valami ebbõl a bajnokságból. Mindenesetre tudni kéne hogy ki van billentyûzettel, és ki van kormánnyal...mert nem biztos hogy akkor egyenlõek a feltételek, ha van aki kormánnyal megy van aki meg billentyûzettel...
Istencsászár
nemtudom régen toltam már a 2002-vel de asszem ugyvettem észre hogy finomítottabb lett a fizika a challengében mint minden más...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
játékot nemlehet kapni már... neis keresd

"melyik verzió lenne szerintetek jó arra, hogy ezt a vb-t lebonyolítsuk" ? gondolom a multira gondolsz... és hogy melyik kiegészítõbel?

Sziasztok!

Van egy kis baráti társaságom, akik szívesen játszanak F1-et. Már egész tûrhetõ szinten vagyunk, és pár hónapja elkezdtem szervezni egy VB-t, a valódival párhuzamosan. Mint kiderült vannak újabb verziók a programból, ezeket még nem ismerem, de mi egyelõre az F1 2002-vel nyomulunk.
Tehát örömmel látnánk hasonló mûkedvelõket.
Bár a szabályok még kidolgozás alatt vannak, de én hozom õket, mivel én szervezem a VB-t (Szólíthattok kicsi Ecclestone-nak vagy Mosleynak). Ezen a 66 illetve 80 százalékos többség változtathat 😊.
Szóval akinek van kedve az dobjon mailt a [email protected] -ra.
Más: töredelmesen bevallom, én most egy "próba"verziót használok. Megvenném, de sem pcdome-on se cdgalaxisban nem találtam. Ha van 5letetek akkor mondjátok.
Mondjuk a versenyeket mindenképpen egy VPN-en belül nyomjuk.
Meg azt is, hogy melyik verzió lenne szerintetek jó arra, hogy ezt a vb-t lebonyolítsuk.
És ha a kérdéseimre már van válasz a fórumra, akkor bocs, még nem olvastam el.
Üdv:
FA
laci 700
Svlad megkért kogy ezt írjam be:
Sziasztok,

Eddig F1 2002-vel játszottam...aztán mivel mindenhol az f1c-be botlottam most felraktam ezt...volna néhány kérdésem ami számomra így elsõre fura😊
Azt tudni kell hogy billentyûzettel játszom, ahhoz hogy ne pördüljön meg a kocsi gázadásnál sajna muszáj hog bekapcsolva legyen a track control high-ra...különben kifarol mert nem tudsz olyan kis gázt adni...A fékerõnél az abs low-ra volt állítva hogy ne fékezzen állóra mindig. Ez 2002-ben remekül mûködött, minden más segítést kikapcsoltam mert én is a minél jobb szimulációt szeretem. A beállításaim erre születtek, és sztem egész jól sikerültek, gyors volt stabil volt. A problémám az, hogy átemeltem a beállításokat F1C-be, és egyszerûen nem tudok olyan beállítást csinálni, hogy ne legyen instabil a kocsi...segítések ugyanazok mint f12002-ben...valami ötlet? 2002-ben mûködött az hogy a szárnyakkal stabilizálom, vagy a kerékösszetartással, vagy a balanszot változtattam stb. De itt bármit csinálok éles kanyarvételnél megpördül a kocsi...ennyire más lenne a fizika ebben a verzióban?

laci 700
Köszi
küll. az elsõ pár pájánál a régi a többinél már az új autó van!

DEXTER92
Szerintem sima 2002 jobb

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

K.András
Emlékezz vissza, két BMW volt 2004-ben elsöként a rozmár volt aztán váltottak a formán mert nem jött be!Ezért van két BMW!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

laci 700
Mi lehet az oka?
a menüben a 2004-es bmw így néz ki:

De verseny közben pedig így:

lécci segítsetek!

név
ezer köszönet<#vigyor2>

igen az ENTER-t nyomkodjad addig amig a monitor jobboldalán megjelenik egy ablak itt állithatod be az üzemanyag mennyiséget , gumi tipust , elsõszárny dölésszögét (a nyilakkal léptetsz)és ezt mind menet közben csináljad
név
Azt be lehet állítani vhol, hogy ha h verseny közben elered az esõ, akkor esõgumira cseréljék ki a boxban a gumit, ne ugyan olyanre mint ami rajta van?

laci 700
1000 bocsi de nem sikerült letölteni

Istencsászár

laci 700
1999 elötti kiegészítõ nincsen???<#help>

hogy kell felrakni 2004Rh 1.5 idöeredményeket felrakni a find the limit oldalra ? - nem a regisztrációra gondoltam.
laci 700
láttad már a #2870-est

Tomo15
Ügyes vagy...
laci 700
Farolás!
majdnem belementem a csapat társamba de pont megúsztam!

laci 700

laci 700
(#2288)

laci 700
ez a játék mi és honnan van?
ha esetleg letölthetõ felrakná valaki?

laci 700
Neked is a 2005 os verzióban a régi magyar pája van?

laci 700
Valaki hátulról meglökött!

Istencsászár
semmi különös, 2004 rh-ra épülõ ligamód elnevezése..

laci 700

laci 700
#2839-en a felsõ kép F1 CL 2006 ???

Istencsászár
ékezet ne legyen a fájl névben!

laci 700
miért nem tudok képetfeltenni?

Istencsászár
sg-re töltsed fel a képeket, 800_600as felbontásban, mer a képfeltöltés.hu nemmegy

b-type
off:
😄D
hát ja..de azé' az 1fps-ért is gépet kellene fejleszteni..😊))
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
és mennyi a valószínüsége hgy emulátorral még az inditókép is bejön, netán a játék menne nem 1 fpsel ha addig eljut? 0,00001% D:

b-type
sztem egy emulátorra gondolt..
De azé' tetszett hogy a haverom megcsinálja nekem a konzoljátékot pc-re..<#idiota>
..me' mindenki hülye a neten csak a haverom nem...'

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
milyen 2006?😊 valszeg ehhez már nem is lesz uj f1 mod... rFACTOR-ra fog majd jönni 2006, 2006 végén😊

Istencsászár

Istencsászár
pls a jövõben kíméld meg a fórumot oltári nagy hülyeségektõl thx...

laci 700
Ehez a játékhoz van magyarítás?

laci 700
feltod majd rakni az internetre?
http://www.rapidshare.de/
(ha egyszerre nem megy akkor majd töb részletben)

daf xf
Sziasztok!
Énnkem meglesz az F1 2006 pc-re!
És ez komoly mert 1 ismimnek van 1 olyan progija ami áttudja konvertálni a ps2-õs gémet pc-re!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

laci 700
már megvan a 2006-os változat is?
és 2005-os verziónál a régi magyar pája van .