F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Svlad! Remélem tudtam segíteni!
Üdv mindenkinek.
NASCAR and F1 4ever
The only speedometer is in your head.
The only speedometer is in your head.
- természetesen létrehzható szerver
- mivel ez egy sim ezért természetes hogy billel nemhézkés az irányítás
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Honda - The Power of Dreams
Köszi Lacko a beírást, mostantól már én is fogok tudni ide írni, csak a 24 órás limit miatt nem tudtam.
Igazából már mindent próbáltam beállítások terén F1C-ben és nem sikerült olyan beállítást találnom ami billentyûzet használata esetén ne eredményezne instabil beállítást...már a gázadást is próbáltam minimálisra venni a controller-nél, de az sem segített sokat. Azt hiszem az lesz a vége hogy stability control, de attól idáig idegenkedtem😞
Szia Fa😊 Nem is tudtam hogy te is reggeltél ide😊 Remélem lesz valami ebbõl a bajnokságból. Mindenesetre tudni kéne hogy ki van billentyûzettel, és ki van kormánnyal...mert nem biztos hogy akkor egyenlõek a feltételek, ha van aki kormánnyal megy van aki meg billentyûzettel...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"melyik verzió lenne szerintetek jó arra, hogy ezt a vb-t lebonyolítsuk" ? gondolom a multira gondolsz... és hogy melyik kiegészítõbel?
Van egy kis baráti társaságom, akik szívesen játszanak F1-et. Már egész tûrhetõ szinten vagyunk, és pár hónapja elkezdtem szervezni egy VB-t, a valódival párhuzamosan. Mint kiderült vannak újabb verziók a programból, ezeket még nem ismerem, de mi egyelõre az F1 2002-vel nyomulunk.
Tehát örömmel látnánk hasonló mûkedvelõket.
Bár a szabályok még kidolgozás alatt vannak, de én hozom õket, mivel én szervezem a VB-t (Szólíthattok kicsi Ecclestone-nak vagy Mosleynak). Ezen a 66 illetve 80 százalékos többség változtathat 😊.
Szóval akinek van kedve az dobjon mailt a [email protected] -ra.
Más: töredelmesen bevallom, én most egy "próba"verziót használok. Megvenném, de sem pcdome-on se cdgalaxisban nem találtam. Ha van 5letetek akkor mondjátok.
Mondjuk a versenyeket mindenképpen egy VPN-en belül nyomjuk.
Meg azt is, hogy melyik verzió lenne szerintetek jó arra, hogy ezt a vb-t lebonyolítsuk.
És ha a kérdéseimre már van válasz a fórumra, akkor bocs, még nem olvastam el.
Üdv:
FA
Sziasztok,
Eddig F1 2002-vel játszottam...aztán mivel mindenhol az f1c-be botlottam most felraktam ezt...volna néhány kérdésem ami számomra így elsõre fura😊
Azt tudni kell hogy billentyûzettel játszom, ahhoz hogy ne pördüljön meg a kocsi gázadásnál sajna muszáj hog bekapcsolva legyen a track control high-ra...különben kifarol mert nem tudsz olyan kis gázt adni...A fékerõnél az abs low-ra volt állítva hogy ne fékezzen állóra mindig. Ez 2002-ben remekül mûködött, minden más segítést kikapcsoltam mert én is a minél jobb szimulációt szeretem. A beállításaim erre születtek, és sztem egész jól sikerültek, gyors volt stabil volt. A problémám az, hogy átemeltem a beállításokat F1C-be, és egyszerûen nem tudok olyan beállítást csinálni, hogy ne legyen instabil a kocsi...segítések ugyanazok mint f12002-ben...valami ötlet? 2002-ben mûködött az hogy a szárnyakkal stabilizálom, vagy a kerékösszetartással, vagy a balanszot változtattam stb. De itt bármit csinálok éles kanyarvételnél megpördül a kocsi...ennyire más lenne a fizika ebben a verzióban?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
a menüben a 2004-es bmw így néz ki:
De verseny közben pedig így:
lécci segítsetek!
😄D
hát ja..de azé' az 1fps-ért is gépet kellene fejleszteni..😊))
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De azé' tetszett hogy a haverom megcsinálja nekem a konzoljátékot pc-re..<#idiota>#idiota>
..me' mindenki hülye a neten csak a haverom nem...'
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://www.rapidshare.de/
(ha egyszerre nem megy akkor majd töb részletben)
Énnkem meglesz az F1 2006 pc-re!
És ez komoly mert 1 ismimnek van 1 olyan progija ami áttudja konvertálni a ps2-õs gémet pc-re!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp