F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos mostanában tervezünk bajnokságot indítani házi berkekben (egyelõre 6 résztvevõ van, mindenki billentyûzettel megy...), és megmondom õszintén nekem sok tekintetben a CTDP jobban bejön. Grafika elsõrangú sztem jobb mint rh2005, no tire change megoldott. Ami miatt úgy néz ki hogy mégis rh2005 lesz a bajnokságban az a legbelsõ nézet.Mint már az elõzõekben írtam a remegés+elõredõlés tényleg tök jó dolog, de hosszútávú veresnynél így monitor elõtt azért eléggé el tud szédülni az ember. Nem tudja valaki hogy CTDP esetén az elõredõlést és a rázkódást hogy lehet mérsékelni? Ha ez meg lenne oldva akkor tudnánk használni a CTDP-t...
lac coo
Nem tom volt-e már, de itt találtok nagyon sok 2006-os skint az RH05-höz.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RH2005-hez nincs még megcsinálva a kerékcsere letiltása? Kormányon be lehet állítani, de ez ha sokan vagyunk nem biztos hogy jó megoldás lévén valaki el is felejtheti...
vasko22
KÖSZI!!! DANKE!!! THANKS!!!

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
( ja tudom megerõltetõ regelni a fileplantera... )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vasko22
Tud valaki küldeni egy linket a RH2005-ös packhoz????

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Izé nekem a CDTP 2005 van feltéve, de ilyen beállítást nem látok....csak a look ahead jelenik megnálam a head movement nem
Istencsászár
Nemtudok róla még hogy lenne...

@3p : Akkor ne a HSW-rõl próbáld leszedni hanem a Bhmotorsports-ról.

@vasko22 : Nincs 2006os mod.

@SD456 : Dc++ v. Torrent.

@Svlad :

sziasztok,Legbelsõ nézetben az elõredõlést lehet valahogy korlátozni? mert szép és jó meg minden, de hosszú távon baromira fárasztó a dolog...
SD456
Szevasztok!

valaki nem tudja honnan tudnám letölteni ezt a nagyszerû Forma-1-es játékot?
(Prívátban küldjön válszt aki nem akarja ide beírni)!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

vasko22
Sziasztok!
Azt szertném kérdezni, hogy valahonnan leszedhetõ már a 2006-os autók a játékba????

3P
Hali!
Végre sikerült hozzájutnom ehhez a nagyszerû játékhoz. A bannerban is szereplõ HSW oldalán rengeteg jobbnál-jobb modot ajánlanak hozzá, de egyszerûen nem tudom letõlteni õket. Pedig van ott vagy 10-15 db, amely nagyon is kívánatos. 😉
Mit bökök el amiért nem jutok el ott letõltésig?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Snecie Smicie
rh05-höz tudnál adni valami setuppackot?
Neten sehol nem találok, én magam meg annyira nem értek az állítgatáshoz :{{{

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

cselt
Köszi szépen! <#worship>
Istencsászár

cselt
Hellósztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nincs valamiféle leírás hogy a beállításoknál mi micsoda? Mert nem igazán tudom így hogy mit állítok és hogy mit kellene. Szóval jó lenne valamiféle leírás ha van ilyen vagy ha valaki leírja azt is nagyon megköszönöm.
😊 Akkor jó, van egy pár beállítás ami elég új nekem fõleg difik környékén, +ezek a 3rd cuccok....f12002-ben már kb tudtam mi micsoda, és mi a hatása, asszem itt újra kell tanulnom a dolgokat😛 De azért alapnak mindenképp megteszi
lac coo
Ez jó kérdés , szerintem senki nem tudja 😄DDD

Oks tényleg ez volt a gond. Másik kérdés, mi a fene a 3d spring, valamint a 3rd packers?
Istencsászár

Thx kipróbálom, most 100-on van azt hittem, azzal tudom átállítani, de ezek szerint pont ellentétesen. Thx
lac coo
Conroller-nél speed sensityvi 0-ra.

NO letöltöttem a CTDP-t, továbbra is sajna billentyûzettel játszom, a 2005-ös mod jóval vezethetõbb, a kocsi végre stabil és úgy reagál a beállításokra ahogy szeretném. Viszont van egy olyan gondom hogy a sebesség növekedésével a kormány egyre nehezebben reagál...ez így normális vagy ki lehet ezt kapcsolni valahol? Eléggé idegesítõ a dolog és eddig itt találkoztam ezzel elõször...
LongBeachi pálya az RH05-höz.
letölthetõ az f1 challange menübõl.
Balika Oldala

Így néz ki.
A 2002-es szezonhoz Mclaren Prostal és Sennával.
Letölthetõ az oldalamon : F-1 Challange menübõl.Balika oldala
lac coo
Csak egy kép ..... Ilyen a " hét képe" szerüség ...

Istencsászár
ez miez? regelni kell mer igy nemjön be

lac coo

Alexease
Igen kulturalt szovegek vannak benne alapban😞
Istencsászár
In Car Chat:

-ezt a filét lekell szedni innen

-bekell másolni a pl: C:/F1Challenge/save/saját neved/

-azt otvannak benne a szovegek pl: total commanderber f4-el megnyitva szabadon módosíthatóak

-játékban crtl+1,2,3,4,5,....... billentyû kombinációval hivhatóak elõ

-Fontos csak online mûxik test dayon nem

Istencsászár
de lehet😊 pill

Alexease
Nem lehet.
Jeff Gordon
Üdv! valaki tudja hogy hogyan lehetséges a pályáról üzenetet küldeni??
A segítséget elõlre is kössz.
Go Meki and Gordon

The only speedometer is in your head.

MaSzKa
valaki tudja -e hogy a az 1999-es test bmw-t megcsinálták - valamelyik forma1-es játékba?
pl. f1 99-02-be?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

lac coo

Az a gondom hogy letöltöttem a www.csabaoldala.atw.hu –ról 2005 RH 2006 Scuderia Toro Rosso és a 2005RH Jaguar R6 tökéletesen mûködik, 2005 RH 2006 Bmw-Sauber és Midland F1 Team vagy a 2005RH Mildand nem müködik bárhogy csinálom ha külön mappába rakom vagy ha felülírom az eredeti Sauber vagy Jordan 2005RH mappát nem jelenik meg az autó! Mi lehet a gond?

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

ehh ezt a részét tudom😊 De a kérdés nem erre vonatkozott😛 Mindenesetre köszi
Istencsászár
nem fogja senki sem nézni hogy megvan e eredetiben avagy nem, fõleg hogy ennél nincs cdkey mizéria, leszeded valahonnan és játszol nemkell túl bonyolítani...

Huhh ezt hogy sikerült 2X elküldenem? Bocsi...
Köszi a helpet meg fogom keresni. Egyelõre még fennál a problémám, hogy billentyûzettel kicsit gázos, de majd még próbálkozom...amúgy akkor már egy amolyan jogi kérdés...ha egy progit nem lehet már kapni, és már visszavonták a terjesztési jogot, de én játszani akarok vele, akkor ezt hogy tehetem meg legális úton?(aprohirdetés kizárva)
Istencsászár
Festés : #2191

Istencsászár
nem, nemarról van szó ez sg szabály reklámozás tilos warez meg pláne.. erre van a privi..

Jeff Gordon
Rendben! Elnézést a kellemetlenségért! Tudom itt te vagy a házigazda ugyhogy mégegyszer bocs!

Istencsászár
nos... akinek nagyon kell maga is megtalálja nemkell itt hírdetni a warezt!!!

Jeff Gordon
egyébként, ha valakinek nagyon kell ez a játék akkor tudok még egyet segíteni!

Jeff Gordon
Õszinten szólva lehet, h igazad van én még tavaly vettem és akkor még hozzáférhetõ volt!!!! Csak bementem egy 576shopba és ott azt mondták, h online on még megtudom venni!

Alexease
Igen ez erdekes, hogy lehet kapni. De multkor meg az NR2003-at is lehett valahol. Most vagy partizan akcio raktarrol, vagy valami uj torveny, szabaly mitudomen😊)
avcom
ezt beszéld meg az EA Magyarországgal is, hogy miért vonták vissza a terjesztési jogot (ha engedélyezték, akkor miért és ha nem, akkor hogyhogy lehet kapni a játékot)