F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
kaphatnék esetleg egy beállítást amivel ment valaki 28 at?😊

!Forza Ferrari!

Istencsászár
nagyon jó idõk: 1.28.xxx, átlagos idõk 1.29-30.xxx

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

oneal1
hali bachrein ben milyen idõket mentek?
én majd utána írom attól függ miket írtok😊)))

!Forza Ferrari!

Speedwayhun
Sziasztok
Indulóban van egy inygenes f1 challenges liga!!
A jelentkezõk vegyenek fel msn-re!
msn:[email protected]

Schumacher x7

Tomo15
kegyetlen😄
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nagyon szépen köszönöm!!!
csá!
nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni még a játékot?valami warez oldal vagy torrent??léécci segítsetek.
elõre is köszi
azt nem gondolod hogy bekacsolodsz a bajnoksába egy futamra ? "rossz esetben törsz , zúzol azt lelépsz <#zavart2>"
laci 700
És ha csak egyszer szeretnék játszani ezen a szerveren akkor is kell fizetni?
Köszi

Istencsászár
FIGYELEM!

Akik szeretnék átélni a száguldó cirkusz világát, szervezett körülmények között kipróbálni magukat hús-vér emberek ellen, nagyokat csatázni, küzdeni a jobb idõkért, pozíciókért, kikapcsolódni, kellemesen eltölteni szabadidejüket egy jó társaságban, azok jelentkezését várjuk az F1 Challenge Ligába!

Amit mi biztosítunk:

- 100 mbit-es szerver a zökkenõmentes játékhoz, akár 22 fõs létszámmal is!
- rendezett körülmények és lebonyolítás

Versenykörülmények:

- RH 2005 MOD
- Egységes McLaren Mp4/20 fizika
- Autómata váltó ( választható ), Kipörgésgátló valamint Kuplung segítségek engedélyezése.
- ~60%-so versenytáv
- 2*-es Gumi, 2*-es Benzin fogyasztás
- 50%-os törés
- Száraz idõjárás

Ami téged illet:

- F1CL szabályzatának az elfogadása!
- Kultúrált viselkedés
- Játékvezérlõ azaz kormány megléte
- Szerverpénz befizetése 1 évre elõremenõleg ( részletek itt olvashatóak )

Nekem MSI 6600 GT van és minden probléma nélkül mennek a játékok, köztük természetesen az F1 is

Battlelog: kvantahun

webibebi
ok

msn:[email protected] bárki felvehet

Istencsászár
de van nemsokára irok kis toborzó szöveget infokkal

webibebi
nincs valami liga ahol van szabad helxy?

webibebi
de a sony csak psre csinál!és ez a szar

Na és melyiket Ati-ból ?
Istencsászár
Én ezt nemértem, ha látod hogy sokan vagyis majdnem mindeki szenved azzal a karival ez alatt a gém alatt, akkor miért nem veszel mást? Vegyél ugyan ilyen kategóriás Ati-t, azzal semmi baj nincsen.

Amúgy a Gépem: ABIT NF7 AMD Barton 2800+ Xp 2*256Ram SamsungSATA 120 LG Flatron
Sziasztok !

S.O.S.

Látom írta valaki, hogy gondja van N6600GT -vel !

Én most akarok venni 1 Gainward 6600 GT Ultra 256 Mb
Nehogy már nem fog menni F1 Challenge 99-02, Megilyedtem !
Vissza olvastam és volt akinek semmi gondja vele !
Talán a gyártótol függ ?
Kinek milyen gyártóé nem ment és KINEK MENT !
Köszi elöre is !
Úgy tudom a Sony megvette a jogokat, így hivatalos verziót csak õ adhat ki...
Istencsászár
már többször kilett tágyalva... az a kari nem alkalmas eme játék futtatására normálisan...

webibebi
az ea sports nem akar kiadni 1 F1 2006?már uncsi hogy minidg új modot töltsek le meg minden

Sziasztok!

Nem tudjátok van vmi megoldás arra hogy miért nem megy az F1 Challenge 99-02 Nvidia GeForce N6600GT videókarival???

Istencsászár
CTDP 2005 hamarosan jön rfactor alá szvsz akkor már ez nemszámít annyira...
Rh 2005 nemlesz rf alá, csak 2006!

Danecay
A banner alatt belinkelt két mod a mérvadó, és ez igaz majdnem minden szezonra. Szezononként változik, hogy melyik sikerült jobban. Pl. a 2005-ös szezon hasonlóan sikerült a CTDP-nél és RH-éknál, természetesen mind 2 modnak vannak elõnyei és hátrányai a másikkal szemben. A CTDP-hez hamarosan jön egy Service Pack, ami javít bizonyos hibákat illetve + dolgokat is fog tartalmazni, bár ennek már múlt hónapban meg kellett volna jelennie.

Istencsászár
Próba szerencse, mind2õ szép, részletes és kiváló mod!

Sziasztok! David én tudok adni neked linket! Továbbá többiek akinek van kedve magát kiprobálni a Forma1 világában ismeri a játékot és van 1 pici tapasztalata is az irjon nekünk emailt ([email protected]) és küldünk részletes tájékoztatást! Mindenkinek kell egy hely ahol jólérezheti magát!<#vigyor2> Üdv : Daemon és Kakas
hali mindenkinek. Ezt a játékt még belehet szerezni valahonnan mert nagyon felkeltette azérdeklõdésemet. Ha nem akkor valaki tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni? Elõre is kösszönöm asegítséget

Japep
Ja, és akkor még azt megkérdezhetném, hogy ezek közül melyik a jobb???
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Sejtettem, de nem tudtam, melyik mit jelent, mert nem egyértelmû...legalábbis nekem!
😄DDDD

Kössz szépen!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Istencsászár
dísz😊)

Zsoltika 007
RH 2005 : Letöltés ( Track Pack 1.0 Letölthetõ, Hotfix Letöltése )
CTDP 2005 : Letöltés
Kicsit fentebb kéne nézelõdni... szerinted ezek mik??

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Japep
Hello!
A játékhoz nincs valamilyen csomag, amivel a 2006-os autókat/pilótákat (esetleg szabályokat) be lehetne tenni a játékba???
Esetleg a 03/04/05-ös autókat???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Istencsászár

hello! volna egy kérdésem. a 2006-os festéseket nem lehet letölteni?
Egyenlöre saját magam,még elég kezdõ vagyok.
Istencsászár
mármint a ligába?

Akkor ez egy zártkörû klub? Hogy lehet bejutni? Igazából csak ezzel a mod-al szeretnék játszani.
No van egy megoldás rá, az oldalsó lcd továbbra is látszani fog, de lesz a kormányon is. Ehhez kell az rh4 mod is, mert a 2004-es kocsikból lehet átvenni a kormányokat.

http://www.emac.sportplanet.gamespy.com/forum/viewtopic.php?t=4036

ezen a linken írják le hogy mit kell csinálni. Én már a Mclaren, és Willams esetében megcsináltam. Ha megadjátok hova akkor feltöltöm ha kell.
😞,azért köszi
Istencsászár
nemtudok róla hogy lenne...

Tud valaki segíteni? Rh2005 lesz végül használva, de egyik tag aki mercivel lesz szólt hogy az lcd nem a kormányon van, és õt zavarja, próbálok megfelelõ cuccot találni hozzá, hogy olyan kormány legyen amin lcd is van, de sehol sem találok😞 régebbi idényhez találtam, de rh2005-höz sehol...amiket találtam arra is az volt írva hogy csak másoljam be egy könyvtárba, de ott nem volt hasonló nevû file sem...
Istencsászár
azér van le passozva mert nem publikus..

Valali segitsen,hogy az f1cb carset letöltése után,ha elinitom az exe-t
password-höz mit irjak be?
Ez a többiektõl is függ, eddig 6-an vagyunk baráti társaságból szervezõdött a dolog. Szal megkérdem õket, hogy milyen versenyt szeretnének, ha õk nyitottak rá, akkor még lehet. Amúgy vedd figyelembe hogy mindenki billentyûzettel megy, így kormánnyal nem engedélyezett a játék (juteszembe, ha nyílt lesz a bajnokság ezt hogy lehet ellenõrizni? )
vasko22
Lehet még jelentkezni a bajnokságra???

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Ne használj automatikus boxutcát...kis gyakorlással ugyanannyi idõ alatt megoldható egy boxkiállás, és akkor nincs ilyen gond
Na némi utánaolvasás után (még jó hogy nem tudok németül, de azért belenéztem a CTDP fórumokba 😊) sikerült megoldani a dolgot.
Nos a F1C\CTDPSAVE\profilnév könyvtárban a profilnév.plr file-al kell ügyködni kicsit.

Meg kell keresni a

Head Physics... sort a Graphic Options résznél. és 0-1 ig az itt lévõ értéket kell módosítani. Jó játékot mindenkinek😊
Sziasztok!

Elkezdtem játszani a játékkal egyenlore egyedul nagyon tetszik egész jol megy, már szereztem pontot is 😄

Az egyetlen dolog ami nem tetszik az a box utca :S van erre valami patch ami kijavítja az itteni hibákat? Egyszeruen mintha ott sem lennék vagy nem tudom... pl a csapattársam simán belémjon hátulrol vagy ha ott áll a gép belevezet engem nekemjonnek mikor már megyek kifelé stb :S általában 10helyeket esek vissza és csak ugy élem tul, ha benyomom a sétrhetetlenséget mikor megyek befelé 😊

Van erre valami megoldás? Számomra tonkretesz egy jo kis játékot <#szomoru1>

..::IBM X32::..