F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én majd utána írom attól függ miket írtok😊)))
!Forza Ferrari!
Indulóban van egy inygenes f1 challenges liga!!
A jelentkezõk vegyenek fel msn-re!
msn:[email protected]
Schumacher x7
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni még a játékot?valami warez oldal vagy torrent??léécci segítsetek.
elõre is köszi
Akik szeretnék átélni a száguldó cirkusz világát, szervezett körülmények között kipróbálni magukat hús-vér emberek ellen, nagyokat csatázni, küzdeni a jobb idõkért, pozíciókért, kikapcsolódni, kellemesen eltölteni szabadidejüket egy jó társaságban, azok jelentkezését várjuk az F1 Challenge Ligába!
Amit mi biztosítunk:
- 100 mbit-es szerver a zökkenõmentes játékhoz, akár 22 fõs létszámmal is!
- rendezett körülmények és lebonyolítás
Versenykörülmények:
- RH 2005 MOD
- Egységes McLaren Mp4/20 fizika
- Autómata váltó ( választható ), Kipörgésgátló valamint Kuplung segítségek engedélyezése.
- ~60%-so versenytáv
- 2*-es Gumi, 2*-es Benzin fogyasztás
- 50%-os törés
- Száraz idõjárás
Ami téged illet:
- F1CL szabályzatának az elfogadása!
- Kultúrált viselkedés
- Játékvezérlõ azaz kormány megléte
- Szerverpénz befizetése 1 évre elõremenõleg ( részletek itt olvashatóak )
Battlelog: kvantahun
msn:[email protected] bárki felvehet
S.O.S.
Látom írta valaki, hogy gondja van N6600GT -vel !
Én most akarok venni 1 Gainward 6600 GT Ultra 256 Mb
Nehogy már nem fog menni F1 Challenge 99-02, Megilyedtem !
Vissza olvastam és volt akinek semmi gondja vele !
Talán a gyártótol függ ?
Kinek milyen gyártóé nem ment és KINEK MENT !
Köszi elöre is !
Nem tudjátok van vmi megoldás arra hogy miért nem megy az F1 Challenge 99-02 Nvidia GeForce N6600GT videókarival???
Rh 2005 nemlesz rf alá, csak 2006!
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
😄DDDD
Kössz szépen!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CTDP 2005 : Letöltés
Kicsit fentebb kéne nézelõdni... szerinted ezek mik??
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A játékhoz nincs valamilyen csomag, amivel a 2006-os autókat/pilótákat (esetleg szabályokat) be lehetne tenni a játékba???
Esetleg a 03/04/05-ös autókat???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.emac.sportplanet.gamespy.com/forum/viewtopic.php?t=4036
ezen a linken írják le hogy mit kell csinálni. Én már a Mclaren, és Willams esetében megcsináltam. Ha megadjátok hova akkor feltöltöm ha kell.
password-höz mit irjak be?
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Nos a F1C\CTDPSAVE\profilnév könyvtárban a profilnév.plr file-al kell ügyködni kicsit.
Meg kell keresni a
Head Physics... sort a Graphic Options résznél. és 0-1 ig az itt lévõ értéket kell módosítani. Jó játékot mindenkinek😊
Elkezdtem játszani a játékkal egyenlore egyedul nagyon tetszik egész jol megy, már szereztem pontot is 😄
Az egyetlen dolog ami nem tetszik az a box utca :S van erre valami patch ami kijavítja az itteni hibákat? Egyszeruen mintha ott sem lennék vagy nem tudom... pl a csapattársam simán belémjon hátulrol vagy ha ott áll a gép belevezet engem nekemjonnek mikor már megyek kifelé stb :S általában 10helyeket esek vissza és csak ugy élem tul, ha benyomom a sétrhetetlenséget mikor megyek befelé 😊
Van erre valami megoldás? Számomra tonkretesz egy jo kis játékot <#szomoru1>#szomoru1>
..::IBM X32::..