7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• supra
    Sziasztok!

Mindenképp meg szeretném szerezni a játékot, de nem találom sehol, boltban sem....Meg tudná vki mondnai, hogy hol lehet megvenni??? Vagy kiírná vki nekem és megvenném, nekem az is jó lenne!!! Ksözi előre is....
  • ZAZ
    Te most ki vagy?Cunego vagy ferrault.
  • Darthmushroom
    Na végre elindul a ligám! Lehet jelentkezni!
    f1bl.atw.hu
    Csak gyorsan mert 10 személyes a liga!
  • levi121212
    ZAZ nem szűnt meg.......
    Új fórumunk van a sok oda nem illő beszólás miatt: http://forums.cjb.net/f1challenge06.html
  • alakulat
    HI
    Egy kérdésem lenne h miért nem menti el a beállitásokat a játék? pl: beállitom benne h melyik billentyű mit csináljon és mikor újra belépek a játkba akkor kezdhetem elöről beállitani.

MIÉRT?
  • Halálmadár
    hy tettem fel új drivereket és még így is szaggat mi a gáz?
  • ZAZ
    Thanks.KB mikor???Ha nem tudod nem baj!!!Ezzel is sokat segítettél csak amibe én voltam ma megszünt azt az első versenyem lett volna.
  • Darthmushroom
    Nem soká indul egy!! F1bl néven majd lehet jelenetkezni!
  • ZAZ
    Sziasztok.Tud nekem mondani valaki egy olyan ligát(kat) ami nem fizetős?Előre is köszi.
  • laaslow
    Köszi!
  • laaslow
    Köszi!
  • Halálmadár
    a driver-em biztosan jó,mert minden más tökéletesen fut. a felbontást a játékban lebutitottam akkor hogyan tovább
  • Istencsászár
    Honnan tudjuk? Nézz körül a gépeden, driver vagy beállítás hiba lesz.
  • Halálmadár
    hy

miért van az hogy az RH2005 iszonyat beszaggat?
    valaki tud segitsen mert ez így tök élvezhetetlen!
    köszi
  • Laceee
    nyisd meg a pálya könyvtárát és keresd meg az scn kiterjesztésü fájlt , nyisd meg szövegszerkeztövel és cseréld ki erre :

View=mainview
    {
    Clear=False
    Color=(164, 218, 249)
    Size=(1.0, 1.0) Center=(0.5, 0.5)
    FOV=(77.75, 62.50)
    ClipPlanes=(1.00, 2250.00)
    View=rearview
    {
    Clear=True
    Color=(164, 218, 249)
    Size=(1.0, 1.0) Center=(0.5, 0.5)
    FOV=(62.5, 62.5)
    ClipPlanes=(1.00, 150.00)
    }
    }

a hasonló részt , ez minden pályánál müködik , azért nem müködik a tükröd mert zárt kasztnis autókhoz van beállitva a pálya
  • jbal
    F1 Challange season 2006 base 1.0
  • laaslow
    Üdv!A seven modban csak a Watkins Glen-i pályán használhatók a visszapillantók,a többi pályán csak a jobb oldali tükör felső sarkán látható,ha valaki tud segíteni,azt előre is köszi!
  • Cairass
    Melyik 2006-ospathet raktad fel?
    Ha Shoma06-othasználod, akkor azért lép ki verseny előtt, mert minden pályát át kell másolni a 2006-os mappákba és csoportos átnevezést eszközölni a fájlokon.
    Ha nem azt használod, akkor passz.
    Kicsit bővebben!
  • jbal
    az miért lehet h ha felrakom az RH 2005-öt meg a 2006-os patchet akkor kilép a játéákból verseny előtt?
  • Knife
    Scrollozz kicsit feljebb!
    Na ugye, hogy megvan.
    (Mivel nem írtad egyáltalán melyik évadhoz kell, én ezt ajánlom.)
  • MSGábor07
    hali nem tud nekem valaki segiteni honnan tudnám letölteni a Rh Track Pack -et aki tud az irjonmá egy linket köszi
  • Jeff Gordon
    mivel ez egy f1 gém, ezért én csak f1 modokat töltök le tehát én nem játszom mással neten. etcc és nascar modot kipróbáltam, de f1moddal nekem nagyobb feelinget ad a játék...
  • Jeff Gordon
    szivesen, egyébként a nickem Jeff Gordon ;) csak az avatvaromban a két kedvenc versenyzöm neve látható...
  • george4
    Udv!
    Jatszik valaki a Sports Car Challenge Moddal multiban?
  • david508
    a linket amit adtál 3Dale 24Jeff onnan még leszedtem Lemansot is. az is nagyon bejön, jó kis tempós pálya
  • b-type
    Nordschleife brilliáns pálya, nagyon jó, Isle of Man a másik (bár ez elvileg nem hivatalos, és az ai hibás rajta).
    felvezető körre van megoldás, létezik egy kerülő útszakasz, de maga a pálya nagy, nagy az időmérésen is, és nagy a versenyen is.
    Meg lehet tanulni, ezt magamon tudom, de nehéz rá csapatot szervezni, mivel sokaknak túl nagy. :(
  • david508
    kösszi mindenkinek a segítséget a ályaberakással kapcsolatben és nagyon tetszik a Nordschleife-i pálya, csak hát ez téjnleg nagyon hosszú és nehéz. remélem nem sokára valakiknek felmerűl az az ötlet hogy újra legyen futam a Nordschleife-i pályán. az nagy durranás lenne csak hát az időmérőt átkéne alakítani mert egy kör 10 perc. Mégegyszer kösszi
  • b-type
    megnyitod a problémás gdb-t és megnézed pl.:
    1985_Fuji
    {
    _Filter Properties = AND:WEC85
    Filter Properties = AND:WEC85,SWC85
    RaceLaps = 225

hogy filternek neked mi szerepel. majd megnézed egy olyan pályán amit betölt mod alá, és ha hiányzik bemásolod oda.
    ha stimmel, akkor megnyitod az scn-t is pl.:
    CUBEASF

//-------------------------------------------------------

SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\FUJI\1974_1985
    SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\FUJI
    SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\VEHICLES
    SearchPath=VIRTUA_LM\CIRCUITS\FUJI
    SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\COMMON

és itt a circuits elérési utat ellenőrizd, hogy jó-e, ha nem javítsd.

Sajna nekem most nincs fent az F1c, ez is egy maradvány amiből kiszedtem.
  • Sarapetike
    bol ért az ember de nem bonyolult regeltem is csak 10 k val jött és én azt kértem hogy adjatok egy normális linkent ahonnan jön rendesen(a fizetös link a gyors ha jol megézed te nagyopkos )
  • Jeff Gordon
    Figy!
    szedd le innen a Nordschleife-i pályát kb. 30mega, tedd be ugyanugy a seasondatán belül a circuits közé, és kész. Nekem müködik ez a verzió, és asszem RH 04 alatt is megy.
    Jó szorakozást, csak ne felejst el majd kellö benzint tankolni, mert picit hosszu a pálya:D
  • david508
    igen a Nordschleifeli pályáról van szó. én már próbáltam úgy megcsinálni de nem sikerület. hol van ez a mod filter amit mondasz hogy ott bele lehetne írni?
  • Frentzen
    Sziasztok!

Új fórum van készülőben az Előre F-1 Team Jóvoltából.
    Előre F-1 Fórum
  • Cairass
    16 ezred másodperc fél órás futam végén (100% ellenfél erősség/33%-os versenytáv)...
    Mondjuk én csesztem el, mert bár a ráfordítóban kifékeztem Montoyát, de megcsúszott a jobb első kerék a rázókövön, s kigyorsításügyileg ugye van pici különbség a 2 kocsi között...

Shoma06-os módját használom, ami nagyon ott van!!!
    Főleg a gumik tapadását találta el!
    Az RH2005- ben szerintem picit(mit picit- NAGYON) el van cseszve a gumik viselkedése/tapadása/stb. Ezért aztán Shoma hdv-jét használom a 2005-ös szezonban is.
    Sajna tegnap rendesen megszivatott a program: 2006-os évadot toltam, s mikor az Indianapolis-i pályabetöltés kezdődött kilépett és hazavágta a mentésemet is!
    Most újrakezdtem egy 2005-ös szezont Redd Bull-al.
  • Jeff Gordon
    uhhh. ez szép. idöben ez mit jelentett? és melyik 2006modot használod te?

én egyszer nyertem egy magyar GP.t 0,007el :D
  • Istencsászár
    Nem fizetős, csak reggelni, de ugytünik ez túl bonyolult neked :)...

"Mielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!"

• Cairass
    lemaradva

Ennyivel buktam el tegnap az Ausztrál nagydíjat...
    20 kör után kicsit idegesítő volt.
  • Jeff Gordon
    honnan szedted a pályát?
  • b-type
    Nordschleife?
    nézd meg az .scn fájl-ban mi az elérési út, lehet hogy más mappanév kell neki.
    Nordschleife-ből is volt egy-kettő ha jól emlékszem..
    Aztán az is lehet hogy a mod filtere miatt nem látja.
    Tehát ha az elérési út jó az pályanév.scn-ben, akkor nézd meg a pályanév.gdb-ben hogy milyen filterek vannak benne, és ha nincs benne annak a modnak a filtere, amivel használnád akkor írd bele.
  • david508
    mármint úgy nem műxik hogy bemásolom a Season Data mappán bell a Circuitbe. pedig jó lenne tudni mert megvan a régi Nurburgringi pálya és kiakarom próbálni
  • david508
    igene Dex a csapattársad vok. de úgy nem műxik mert nem látja a játék