F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pfff...na hiába mentettél meg ezzel,lekell h szedjem valahonnan,mert kiírta telepítésnél,h Please insert the correct cd rom select ok and restart aplication....szal szarügy..de azé köszi 😄.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Áhh, ultra LOL...thanks Istencsászár...amúgy Ibron vagyok, ha emlékszel rám<#hehe>...na mégegyszer köszi!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Istencsászár
A francokat nem, rakd all filesra!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Akkor nemtom...lehet,h az a hiba, hogy a 4.03 nem észleli..mer megkerestem a mappába és nem érzékeli..de még átnézek egyszer mindent és hátha..azért köszi<#wave>.

zolo
Daemon toolsba tedd be.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Istencsászár
Miért nem tudsz vele mit kezdeni? a játék image fájla, ennél többet nemtudunk segíteni már!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hy all!

Láttam itt1hsz-t amibe azt kérdezte az illetõ, lelehet-e tölteni valahonnan az alap F-1 challenge 99-02-t...a válasz1link volt,mely a bin-t tartalmazza, csakhát ugye azzal nem lehet semmit se kezdeni<#hehe>....szal tud valaki olyan helyet, ahol még megvan a géjm?....

vki
Én amatõr fejjel a CTDP 2005-öt ajánlom. Szerintem nagyon jól játszható, és elég realisztikus, szal érdemes leszedni. Kipróbáltam az RH2005-öt is, de nekem nem annyira jött be.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy a f1mod 2005 mennyire játszható, érdemes letölteni.

Mivel nem igazán ismerem a játékot még(2napja van fent), ezért teszem fel ezeket a kérdéseket, hogy tudjam mivel érdemes böviteni!

Fontos lenne, ha kapnék infot!

Köszi
sziasztok
Cream78
Na én elég új vagyok itt, ma töltöttem le a gamet. Nosza kipróbáltam felmentem egy szerverre Monte Carlo volt a téma... Arra rájöttem, hogy elég gagyi szerverre mentem fel, mert arról szólt hogy ki tudja mandínerbõl jobban bevenni a kanyart.... Gondolom ha a törés be lett volna kapcsolva a szerveren akkor más képp csinálták volna.... Na mind1 én még csak próbálkozom, ha valaki tud normális szervereket akkor légyszi valaki dobjon meg pár ip-vel...üdv!

Istencsászár
Mit is? Olyan mint az életben, szabadedzés, majd idõmérõ ( tavalyi alapján, 2 mért kör ) , majd warm up és a verseny.

Istencsászár
Bocs, rakd be 800*600-ba.

vki
Csõ! Nem vagyok teljesen tisztába ezzel az online fajta versenyzéssel. El tudná nekem valaki magyarázni röviden, vagy valami leírást mutatni?

Ha nagyon hülye kérdés lett volna, akkor kövezetek meg.

ACER Aspire 5738ZG

Rh 2005 mod Ferrári és billentyûzet.
Rh 2005 mod, kipörgésgátló, abs, kuplung/billentyûzettel jelenleg a legjobb nálunk 31:5 körül tud menni(Mclaren), nekem 31:9 körül van a rekordom (Ferrari)
AlieN911
hoppá bocs ezt nem igy akartam:SS sry

Honda - The Power of Dreams

Dark05
Csá a PLR-Fájl ban lehet beállitani

Billentyûzettel vagy kormánnyal mész?Ja és milyen mod/kocsi?
Istencsászár
1, Nincs patch, ez a játék velejárója...
2, Bentrõl nemlehet állítani, javaslom rakj rá jelszót!

vki
Csá!

Szal az lenne a problémám, hogy lehet costum kocsit csinálni a CTDP mod-hoz. A paintkit-ek már megvannak, de hogy kell a játékba betenni?

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Hello !

Segitséget kérnék, ha tudtok segitsetek a következõ próblémákra:

-Multiplayer pacht van-e, ami a lag-olást javitja, ha új játékos lép a serverre?
Ha igen akkor linkeljétek be légyszí.

-A játékon belül, hol lehet beállitani azt, hogy hány ember jöhet fela serverre?

Mivel ma telepitettem fel a játékot és még idöm nem volt átolvasni az összes fórumot, ezért tettem fel ezeket a kérdéseket.

A gyors segitséget elöre is köszi!!!!

Sziasztok!
Légyszi küldjetek egy bahraini beállitást
mert ha belegebedek akkor sm tudok 1.35 alatti idõt menni.
Köszi!

AlieN911
Üdv! RH05 BMW TC+kuplung 1:28:2 Bahrein (lenne 27 is csak már lusta voltam tesztelni mert már sokat voltunk..)

Honda - The Power of Dreams

Dark05
Szerveren nyomatod néha?

Istencsászár
Traction Control (F8)

vki
Na már megvan. Mit ne mondjak. Sokkal nagyobb így a feeling.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de melyik a kipörgésgátló?

ACER Aspire 5738ZG

Istencsászár
Legkönnyebb az A1ring. De tök mind1 mer ha ismered a pályát akkor mind1 hol mész...

vki
Segítségnek csak kuplung és kipörgésgátló? Az elég kemény lehet. Akkor minden kikapcs, csak ez. Ma este ki fogom próbálni. Amúgy melyik az a pálya, amelyik a legjobb tanulási célból?

ACER Aspire 5738ZG

Istencsászár
kuplung és kipörgésgátló, természetesen manual váltás

Dark05
A ligába?

Dark05
f7 f8 f11 igy nyomod Te is

Istencsászár
szerinted?<#idiota>

Dark05
Kormányal vagy bill-el

Istencsászár
na persze, kapcsold ki a segítségeket... csak kipörgségátló

Dark05
1:26-654<#ravasz1>

Dark05
http://watcher.drivingitalia.net/ Tes itt nem kell regelni

vki
Nekem egy ASUS EN6600GT-m van, a legújabb driverrel, 1280*1024-es felbontáson full grafikán akadásmentesen megy a game.

ACER Aspire 5738ZG

Istencsászár
Nehezedre esik regelni fileplanetra?
OLvass vissza raktam ki linket...

vki
Szerintetek melyik jobb? CTDP vagy RH?

ACER Aspire 5738ZG

zolo
Az emacf1-ról hogyan kell letölteni az rh-t???Mert ha rányomok behoz valamilyen fileplanetes hülyeséget a jobboldalra.Van másik hely ahonnan le lehet tölteni???

http://flickr.com/photos/zolika90/

lally42
A ctdp modot az F1 challenge könyvtárba telepítsd, ne oda ahova a telepítõ progi akarja tenni. Nem épül be az alapjátékba ne keresd a fõmenü alatti ikonját / mint az RH-nak/, külön exe. fileje van- mintha önnálló gama lenne.....

Istencsászár
ezek csak skinnek, festések...

lally42
Ma találtam itt, http://www.bhmotorsports.com/download/12682
Benne van a Super Aguri is, az RH 2005-hez kell telepíteni. OLvasd el a readme filet.<#eljen>

holmis20
Hi! Tudja valaki, hogy lehet festeni a felniket? (Pl: ezüstrõl feketére)
Milyen progit kell használni és hogyan stb...

vki
A banner-ben szereplõ RH2005 vagy a CTDP 2005. A CTDP 450 mega körül van, a másikat nemtom.

ACER Aspire 5738ZG

helló sziasztok!
nem tudjátok véletlenül hogy van-e a játékhoz 2005-ös vagy 2006 os idény vagy vmi mod hogy az új pilóták meg autók legyenek benne?és nem tudjátok honnan lehet leszedni ha van?JA! meg hogy hogy kell berakni a játékba?
elõre is köszi
laci 700
A CTDP mi és hogyan kell föltelepíteni?
Mindig azt írja ki hogy error!

Istencsászár
rh és mp4/20

oneal1
jah és CTDP mod al van az idõ ugye?

!Forza Ferrari!