7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Zsolti9014
    a readme-t olvasd végig, le van írva! Be kell másolni a fájlokat a 05RH-ból a 06 mappákba, és csoportos átnevezés, ez részletesen benne van a txt-ben
  • ZAZ
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Mire jó az Rh2005 módhoz a hot fix.Előre is kösz.
  • Vackor1024
    Hali, felraktam a Shoma 2006-os módot, az autók tökéletesek de a pályákat nem adja be.Nem tudom, hogy mi a manó miatt csinálja. Ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék.
  • MeOw
    Tudtok jó kerék modokat, amik nagyon faszán néznek ki?
  • Jeff Gordon
    hát ez wow. melyik pályán mentetek?
  • Dexantreal
    Ide, ebbe a ligába tutti jöhetsz billel is. Jómagam is ott vagyok. Azt nem tudom, hogy többinél hogy van, de szerintem az nem kérdés, hogy ki mivel tolja, hanem az, hogy mennyire jó.
  • Amiga
    Hi all! Úgy néz ki, rövidesen lesz széles sávom otthon. Az F1-es ligákhoz kormány nélkül is lehet csatlakozni, vagy a billentyűzettel játszók nem csatlakozhatnak?
  • ZolEE F1
    akkor ez milyen ?:)
  • Laceee
    töltsd le újra
  • Jeff Gordon
    azért ezt nem mondanám...
  • joe14
    de most meg újraraknám megint a játékot, de 10%nál kihajít hibával...
  • joe14
    azt nem is tettem fel
    csak ezeket: RH 2005 : Base Pack 1.0 - Track Pack - Hotfix
  • Laceee
    rakd újra a játékot , az F1CL Carset 2006-ot felesleges felraknod
  • joe14
    felraktam ezeket, ugyanúgy nem indul...
  • joe14
    nem ezek kellenek?
    - RH 2005 Basic Pack v1.0
    - RH 2005 Track Pack v1.0
    - RH 2005 Hotfix v1.0
    - F1CL Carset 2006 v1.0
  • joe14
    Hotfix megint csak linking error...
  • joe14
    Track Pack meg error.
    tiszta szar ez a topik.
  • joe14
    Base Pack 1.0 nincs semmi link...
  • Istencsászár
    RH 2005 : Base Pack 1.0 - Track Pack - Hotfix
    CTDP 2005 : Base Pack 1.0 - Service Pack 1.0

Dísz-e? én nem ordítok le senkit, csak próbálok rávilágítani a dolgokra...
  • joe14
    De mit írjak be a keresőbe? nem kell rögtön leordítani.
  • Istencsászár
    Mond, hgy irjam ki a bannerba? villogó betükkel? óriás betükkel? de lehet csak neked kéne szemüveget venni vagy olvasni megtanulni.
  • joe14
    Az miért van, hogy ha felrakom a játékot, és elindítom akkor működik. de rámegyek a 3d setupra, mert szeretném 1024*768ra állítani, beállítottam, és azóta kidob hogy az f1 challenge 99-02 leált.
  • joe14
    HI. Ma lesz kormányom, de régen volt kormányom, nagyon jókat nyomtam vele. Most alapjáték van fent, milyen modot tegyek fel?
  • Zsolti9014
    De neten vagy simán gépen akad? Nem akartam senki gépét lebecsülni. Ha neten akkor szerver miatt lehet, bár ehhez én annyira nem értek, simán gépen azért akadhat, mert magas a grafika, vagy nemtom. Nekem a GP2 mod azért akadt, mert a pályákat máshonnan szedte, de ez itt ki van zárva, ha bemásolgattad ahova kell. Nekem lehetett memória miatt, de neked aligha, nemtom mi a gond, a Totti válaszát leszámítva.
  • Jeff Gordon
    igen, soma modban valóban 2006os kocsik vannak, de sztem jól megvan csinálva. nekem tetszik. amig nem jön ki RH(márha kijön) addig jó lesz.
  • Jeff Gordon
    nálam teljesen jól megy.
    mondjuk a gépem: 3Ghz, 1024MB ram, X700PRO 256MB. semmmi gondot nem vettem észre:)
  • Istencsászár
    Soma modban mivan? 2006os modellek? mer azok fps zabálók, nemcsoda hogy roszabbul megy mint az rh 05.
  • Gyocsika
    De nekm van egy celeron 2.4ghz 512 mb ram ati radeon 9600Pro 128 mb és a Shoma mod akad. az RH 2005 simán fut max grafikán de észrevettem valamit én ferráris vagyok és mindját ugy kezdtem el játszani hogy a ferrárival és sumival akadt mint állat DE ha például Buttonnal megyek akkor nem akad annyira csak minimálisan?
    Mi lehet
  • Zsolti9014
    Jah, amúgy én is kérdeztem már hasonlóakat, ilyen válaszokat kaptam, mint amit most én adtam. Nem lehet mindenki tökéletes, de ha te az vagy grat. A gépemre meg 4 évig gyűjtöttem, 2éve megvettem, azóta semmi tuning. Mondom még1szer bocs. Tényleg szánom-bánom bűnömet, de ne hülyézz le!!!!!
  • Zsolti9014
    hát nem a saját konfigomból indulok ki. amúgy azt igazad van hogy nem kalkuláltam bele, h milyen a szerver, de: a kérdésben nem volt benne h neten akad. Nekem sincs vmi hatalmas gépem, erről pl. a 40GB HDD + a 256MB RAM sokat elmond, de nekem nem akad. Bocs, ha vmivel megbántottam valakit, tényleg nem akartam, de egy ilyen carsetet csinálni sem kis munka, nem kéne ócsárolni, mert másnak meg jól fut. engem sem kéne lehülyézni. de még1szer bocs, legközelebb elszámolok 10-ig, mielőtt ilyet leírok, bocsi. De ti is gondolkozzatok. Nem minden szar ami vkinek nem jó.
  • Gyocsika
    Szóval akkor mit tudok csinálni hogy ne akadozon a 2006?
  • Starfish
    Ehez a kommenthez csak gratulálni tudok. Ugyebár van akinek nem adatik meg hogy egy igencsak erős gépe legyen, másnak igen. De ettől még csak úgy spontán egy ilyet bevágni... nc Ostoba tinik viselkednek így. Lényegtelen. Emellett egyetértek, hogy egy nagy sz@r az egész, független attól milyen géped van. ha kicsit is értesz gépekhez, ezen belül szerverekhez, akkor tudhatot, hogy egy normál desktop gép egy átlagos net kapcsolattal nem igen felel meg szervernek... Szar a gépünk, vagy a gépük? Csak nem saját magad kis konfiából indultál ki? Kicsit gondolkozz mielőtt hülyeségeket írsz.
  • Istencsászár
    Mit gondolsz mi? A 2006os kocsikkal nem lehet online játszani mer marha sok fpst levesznek ezért erre csak az rh 05 a jó. F1cl 2006 = F1cl 2006os szezon ( év ) semmi különleges nincs benne, csak a jónéhány bug javítás, anticheat és ilyesmi...
  • Dark05
    Azért mert egy nagy nulla az egész
  • Gyocsika
    Mos már csak egy gondom van erre válaszoljatok légyszi miért akadozik a shoma mod ha sima 2005 be megyek simán fut de a shoma mod akadozok és mi az a F1CL carset 2006 mod ? elöre is kösz
  • Gyocsika
    Egy gondom van felraktam a Shoma mod ot és nincsenek pályák 2006 ba pedig fenn van a 2005 base és tarck pack és hotfix is mi lehet a baj?
  • Gyocsika
    Az RH 2005 mod nagyon sirály most szedem le majd a Shoma mod ot!
  • Gyocsika
    Az F1CL carset 2006 az mi?
  • Gyocsika
    ha ezeket az RH 2005 meg shoma mod felrakom kell majd krekkelni
  • Jeff Gordon
    ha lebutitod, akkor lehetséges, de ugy nem annyira élvezetes.
    nekem a régi gépem ilyen volt:
    1,6Ghz
    128mega
    TNT 64mega
    és akadozott

nemtom, probáld meg. de sztem max grafon nem fog menni.