7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
joe14 #4107 a kocsikat milyen proikkal lehet szerkeszteni? -
#4106 üdv
átalakítottam egy ferrarit non-tobacco-ra, az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám pályaspecifikusan megjeleníteni a játékban.
megnyitottam a .veh file-t, és ott szépen le is van írva, hogy hogyan lehetne megoldani a dolgot, de valahogy nem jött össze.
TrackLivery="2005RH_Spa, Ferrari-NT.bmp"
ezt írtam bele, meg kiterjesztés nélkül is, meg mindenhogyan, de maradt a marlboros skin. nyilvánvaló, hogy valami elkerülte a figyelmemet. minden segítséget szívesen vennék.
-
Frentzen #4105 Ez előző link tőrőlve.
Új link:
2002 Mclaren Senna & Prost - Monaco Edition
Elkészült a 2002-es Senna & Prost - McLaren Monaco-i változata.Itt -
Frentzen #4104 2002 Mclaren Senna & Prost - Monaco Edition
Elkészült a 2002-es Senna & Prost - McLaren Monaco-i változata.
Download:
Itt -
#4103 ja, és ez teljesen publikus, mindenkinek ingyenes. -
#4102 nemtom itt fenn van-e, de nézd meg:
FTP-n csatlakozz: hswftp, jelszó. u.az. -
#4101 Bocs a nagy képért -
Laceee #4099 nekem lejön -
#4098 nemvoltak jók a pályák!valamiért nemtöltötte le! -
#4097 nem akar valaki játszatni ? -
Frentzen #4096 Masell Williams 1999
Download:Itt -
#4095 Köszike! -
#4094 [IMG]<!-- Baumgartner Banner -->[/IMG] -
Laceee #4093 innen -
#4092 Honnan tudom letölteni az öszes pályát(RH)?
(rosz helyre raklya be a kocsikat,...)
-
Dexantreal #4091 hy főnök Már párszor linkelgettem be a liga fórumot ide,de ezt elfelejtettem közölni,hogy ide jöhetnek nem liga tagok is..pedig innen a legegyszerűbb toborozni, na mindegy, megoldva. -
#4090 JAJA. -
Laceee #4089 benne van az RH és a CTDP modokban is -
#4088 sziasztok!
Megint vagyok végre!
Nemtudja valaki hogy honnan tudom letölteni a Török és a Bahraini pályát? -
levi121212 #4087 Gyerekek! Fórumunk, ami ezzel a játékkal és csak úgy F1-el foglalkozik, megnyitotta kapuit a nem ligatagok számára is, így mostantól már lehet regelni annak is, aki csak egy jót szeretne beszélgetni. Fórum -
Laceee #4086 San marino-t kedvelem a legjobban , de valamiért itt vagyok a leglassabb a ligatársaimhoz képest ... mit számit ha az ember boldog -
joe14 #4085 Melyik pálya a kedvenced? -
Laceee #4084 én játszani szoktam nem chatelni -
#4083 Mer ez nem chat , azé.... ;) -
joe14 #4082 Miért kihalt ez a topik? van máshol nagyobb életű? ezt jól megaszontam :) -
#4081 "Mielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!" -
joe14 #4079 Közben már rájöttem magamtól, elindítottam azt az exe-t. szerintem jó mod. -
#4078 Olvasd el mi van leírva a readme-ben. Meg az oldalon is fennvan. Van egy exe asszem amit elindítasz és bemásolja a pályákat. -
joe14 #4077 újratettem a játékot, felraktam az rh 05ös modokat, aztán a shoma 2006osat, mikor elindítom a játékot, és shoma modban kiválasztanán a pályát, cska 1et mutat, indianapolist, rámegyek, és kidob asztalra...
mi a teendő? -
joe14 #4076 Nem tudsz segíteni moddolásban? adj msn címet -
#4075 Nem így fog ezek csak renderelt képek, bár biztos szebb lesz mint az F1C autóik ... -
joe14 #4074 Ha tényleg így fog kinézni összeszarom magam :D -
#4073 RH06 renderek, Williams ( bár ez rF alá lesz...) -
joe14 #4072 Feltettem a shoma modot, de a játékban nem jelenik meg. hogy kell telepíteni? -
joe14 #4071 hol van olyan? emrt feltettem, és nem adott ki semmi readme-t. -
Laceee #4070 Luxus elolvasni a readme-t ? -
joe14 #4069 Hi. Feltettem a shoma modot, de a játékban nem jelenik meg. hogy kell telepíteni? -
Laceee #4068 ilyen egy összetákolt mod ismérve , gyanitom több poligonból áll a Ferrari és a Mclaren ... használd a Toyotát -
#4067 Jobban megnéztem ezt a Shoma mod ot ilyenkor most mi van hogy ha csak a ferrárinál és a mclarennél akad mint állat de ha például a toyotával megyek akkor max grafikán elfut ha leveszem a grafot legalacsonyabbra a ferrárinál és a mclarennél akkor is akad !
mit tegyek ? -
#4066 - RH06/Williams
és még pár kép:
- link