F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Svlad milyen géped van ?
Honda - The Power of Dreams
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A szitu:
512 kbit/sec feltöltési 2.5Mbit/sec letöltési sávszél (Chello classic), a host gépen, mindenki isdn connection speed-et használ. a létszám 6-8 fõ. Többen panaszkodtak arra, hogy a kocsik a levegõben voltak, vagy csak 2-3 autót láttak. Vegyük lejjebb a sávszélt vagy mit lehetne tenni ez ellen? Vagy nem sávszél okozza a problémát?
Tudna valaki segíteni abban hogy mit és hogyan kell beállítani ahhoz hogy egy adott versenyen mindenki egyforma fizikával menjen? köszi
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
feltettem ctdp sp1-t, vagy az én setupjaimmal/kormányommal/beállitásaimmal van gond, de mintha a ctdp is jobban csuszkálna 😄
irja meg aki kipróbálta, h nehezebbnek érzi-e õ is, avagy csak én bénázok ma ...
Forza.
számomra ez nem reális, f1ben, tévében ilyet még nem láttam... nyilván f1 kocsit még nem vezettem, de hihetetlennek tünik, h ezek ennyire korcsolyagépek 😞
Forza.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
"NOT the F1 2005 Service Pack
The Service Pack for the F1 2005-mod for F1Challenge doesn't add most trackspecific cars, no new physics and no new version of the launcher. But there are no more smaller changes.
Note, you need the F1 2005-mod to not install the Service Pack"
Természetesen mindent tartalmaz amire fentebb azt írták, hogy nincs benne az SP-ben. Elõször én is bedöltem a tréfának, bár a 88MB-os méret azért gyanús volt. Hiába, vicces fiúk ezek a CTDP-s srácok, bár mondjuk abban azért bízom, hogy nem csak azért csúszott az SP, hogy ilyen módon tudják elsütni a publikálását.
Forza.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
2006 ??? honnan tudom leszedni? és nektek mitõl van Török pálya? én a 2005-be kiválasztom és az A-1Ring jön be. a segítséget elõre is kösz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Exportal kimented azt a részt amit át akarsz festeni, majd Importal visszarakod.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
2, F1cl vagyis F1 Challenge Liga név már van...
Nem kötekedés képp, de most jópár online bajnokság indul kezdõk részére is, normális körülmények közt...
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Elõre is kösz
Bocsi közben törölte a cég a tárhelyet hanyagolás miatt. ez mostmár mükszik