F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
bocs de meg kell cáfolnom😊 nekem is cselom van és 12 emberrel vigan mentünk! 8 embert el kéne birnia neki is!

Svlad milyen géped van ?

Honda - The Power of Dreams

Istencsászár
Kevés hozzá, ennyi embert nem bír el.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Volna egy kérdésem mit lehet tenni az ellen hogyha játék közben többeknek nem látszik a kocsija?

A szitu:

512 kbit/sec feltöltési 2.5Mbit/sec letöltési sávszél (Chello classic), a host gépen, mindenki isdn connection speed-et használ. a létszám 6-8 fõ. Többen panaszkodtak arra, hogy a kocsik a levegõben voltak, vagy csak 2-3 autót láttak. Vegyük lejjebb a sávszélt vagy mit lehetne tenni ez ellen? Vagy nem sávszél okozza a problémát?

Dzsezi
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy mit és hogyan kell beállítani ahhoz hogy egy adott versenyen mindenki egyforma fizikával menjen? köszi
Nos a történetem lentebb olvasható, de én F1 2002-vel kezdtem...utána ugye mondanom se kell mennyire korcsolya volt az F1C...aztán jött CTDP, meg RH05...elõször én is azt hittem amit te hogy korcsolya...és eleinte a CTDP felé hajlottam...aztán valahogy nem stimmelt a dolog. Hozzá kell tenni én amúgy is állítgatós vagyok...tehát pl ha nincs egy stabil beállításom nem is tudok normális kört menni. Szal CTDP szép és jó meg minden de nekem fizika terén nem jött be. Mégpedig azért mert f1-es kocsinak akkor van tapadása ha sebesség van...márpedig CTDP-ben alacsony sebességnél is elég jelentõs tapadásod van. És itt kezdtem megszeretni az RH2005-öt...itt meg kell küzdeni azért (mind beállítás, mind vezetéstechnika), hogy egy élesebb kanyarból való kigyorsításnál ne pördülj meg. Én se vezettem F1-es kocsit még és valszeg nem is fogok...ellenben azon a véleményen vagyok hogy RH mod valósághûbb, és mint Totti is írja meg lehet találni a megfelelõ beállítást. Maláj pályán olyan test-test elleni harcok voltak most a legutóbbi bajnokis futamunk elõtti gyakorlásokon hogy öröm volt nézni😊
Istencsászár
😊) setuploni kell keményen, rhba beröffented a beállítást olyan kezes az a kocsi... komolyan mondom könyebb nekem mint az rh 04 abba ha hibáztam repültem, ha ebbe rontok tudok korrigálni, meglehet fogni a kocsit ha valaki ügyes és jól beállította a masinát.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danecay
A fizia is változott, így elképzelhetõ, hogy nehezebb lett. Én még sajna nem próbáltam 😞

arty
hm.

feltettem ctdp sp1-t, vagy az én setupjaimmal/kormányommal/beállitásaimmal van gond, de mintha a ctdp is jobban csuszkálna 😄

irja meg aki kipróbálta, h nehezebbnek érzi-e õ is, avagy csak én bénázok ma ...

Forza.

arty
én alappal simán körözgettem anno, de az rhval nem megy 😞 kicsit jobban ráhuzom a kormányt, máris pörgök megfelé 😞 már levettem 15-25%ra is a kormányérzékenységet, betöltöttem a GRIP setupot, de még igyis pörgök 😞

számomra ez nem reális, f1ben, tévében ilyet még nem láttam... nyilván f1 kocsit még nem vezettem, de hihetetlennek tünik, h ezek ennyire korcsolyagépek 😞

Forza.

K.András
Ami azt illeti, szinte az összes modot könnyebb vezetni mint az alap játékot.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

forzajuve5
cdtp-nek is ugyanúgy megvannak a maga hibái, mint az rh-nak

arty
köszi! 😊

az rh2005 a maga eltulzott jégpályafizikájával sosem nõhet fel a ctdphez 😉

Forza.

Danecay
LETÖLTHETÕ!!! a 88 MB-os CTDP2005MOD_SP1 a CTDP 2005 MOD-hoz. Bár a srácok egy április 1.-i tréfa keretein belül publikálták a Service Pack-jukat, a következõ kísérõszövegel:

"NOT the F1 2005 Service Pack

The Service Pack for the F1 2005-mod for F1Challenge doesn't add most trackspecific cars, no new physics and no new version of the launcher. But there are no more smaller changes.

Note, you need the F1 2005-mod to not install the Service Pack"

Természetesen mindent tartalmaz amire fentebb azt írták, hogy nincs benne az SP-ben. Elõször én is bedöltem a tréfának, bár a 88MB-os méret azért gyanús volt. Hiába, vicces fiúk ezek a CTDP-s srácok, bár mondjuk abban azért bízom, hogy nem csak azért csúszott az SP, hogy ilyen módon tudják elsütni a publikálását.

ti mennyit mentetek az Interlagosi pályán?

Istencsászár
F1,F2,F3,F4... ezekkel tudod a segítségeket ki-be kapcsolni.

De mindig lassít a kanyarokban...

Istencsászár
kameranézetek: insert, home, del, end ....

Sziasztok,nem lehet hátulról nézni a kocsit,mint pl.: a most wantedben?És nem lehet azt kikapcsolni,hogy kanyarokban lassít a kocsi?

arty
wtc05 nektek is német?? miért??? 😞 angolositás nincs? még megtankolni sem tudom ... 1 kör után elfogy a benzinem 😄 más modokban sosem tankolok, setupolok ...

Forza.

Istencsászár
rfactor...

Speedway
kár

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

ZolEE F1
Nem is lesz rh 06 f1c-hez

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

arty
nincs még rh06 ...

én a wtcc helyett véletlen a wgts-t szedtem le, de ez sem rossz 😄

Forza.

Dzsezi
Üdv mindenki!
2006 ??? honnan tudom leszedni? és nektek mitõl van Török pálya? én a 2005-be kiválasztom és az A-1Ring jön be. a segítséget elõre is kösz!
Roolcsy
Nekem fönt van 99-06-ig de még van mit csiszolni rajta! Pl a török pályán úgy pattognak az autók mint a nikkelbolha!

Roolcsy
Köszi szépen erre már rá jötem! Én olyan progit keresek amivel frankón lehet festeni pl😛othoshop.

nekem meg azt írta ki,h kell az ETCC 2003<#rolleyes>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Halálmadár
Hello!

Hallot már valaki az RH-2006 kiegészítésrõl?

Istencsászár
A texturák a team.mas fájlban vannak amit a Mastudio-val ( mastudio2002 ) kell megnyitni:

Exportal kimented azt a részt amit át akarsz festeni, majd Importal visszarakod.

hali. letöltöttem a WTCC modot felraktam elindítottam de amikor elkezdi tölteni a pályát akkor egyszerûen kilp a játéékból. mitõl van ez?

arty
megy valakinek a dtm2003 modban nordschliffe (vagy hogyirják) ? nekem desktop ...

Forza.

Roolcsy
Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogyha saját csapatot szeretnék festeni milyen progikat használjak hozzá?

kössz a linket. a játéékot most szedem majd remélem jó lesz.

thanks<#wave>...az elírás meg np.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hm WTCC - elirtam de a link alatt ez a mod van
a link szar<#hehe>

<#wave>kösziiii...akkor máris lekapom és telepítem. A hétvégén lévõ versenybe meg asszem bele fogok nézni.

World Touring Car Championship (Világ Túra Autó Bajnokság). Olyan versenyautók indulhatnak amikbõl van széria model (BMW3,Alfa Romeo156,új Seat Leon, új Ford Focus, meg azthiszem még Honda Civic(nem az új) vagy Accord. A hétvégév lesz az idei elsõ futam tvben az Eurosporton.

Milyen ez a WTCC?....mer lehet,h leszedném..de így,h semmit nemtok róla...

töröltem az oldalt

Istencsászár
1, Minek egy ujabb? van sok...
2, F1cl vagyis F1 Challenge Liga név már van...

Nem kötekedés képp, de most jópár online bajnokság indul kezdõk részére is, normális körülmények közt...

www.f1cliga.gportal.hu

F1Challenge oldalt indítottam mg nincs rajta sok minden. folyamatosan fríssülni fog

ZolEE F1
sehogy

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Tudna nekem valaki segíteni abban hogy a multi résznél (LAN) hogyan tudok AI kocsikat berakni?

Elõre is kösz
Dzsezi
Megnéztem valóban siralmas,de már megint jó! most 278-nál stabil,ez a tárhely szokott akadozni. Ez az ingyen tárhely varázsa!
yo video<#eljen>

z0ty4
jön 3 kval jeeeeeeeeeeee

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Dzsezi
F-1 Challenge 4-en nyomtuk Ausztráliában. F-1 Challenge video
Bocsi közben törölte a cég a tárhelyet hanyagolás miatt. ez mostmár mükszik