F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Sya all!

Nem tudjátok hogyan lehet a Török pályát belerakni a játékba? Mert felraktam az RH 2005,Track Pack-et és a Hotfix et is. De nincs benne a Török pálya. (Az A1 Ringet hozza be helyette)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Itt1link1új ligához, pls jelentkezzetek lécci,ha teccik..nem én indítottam,de szeretnék má startolni<#hehe>...bocs Istencsászár a reklámért.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Istencsászár
olvass vissza? nézd meg? nézz utánna? azon kívül hogy 2 különbözõ csapat csinálta semm különös, CTDP-nél a grafikára gyúrtak...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SD456
Mi a külömbség amúgy az RH 2005 mod meg a CTDP 2005 modok között?

Elõre is köszönöm!

SD456
Nah hát figyi ha ez a kisebb akkor mijen a nagyobb?<#vigyor5>

AlieN911
itt egy kisebb😊 😊)

Honda - The Power of Dreams

SD456
Sya all!

Az RH 2005 mod ott honnan tudom leszedni? Mert ami a bannerban van link arról nem indul.

SD456
Sya all!

Nem tudnátok pár képet adni amin éppen a játékban baleset történt? Vagy replayt amit a játék nélkül le tudok játszani? Mert még nincs meg.

Elõre is köszönöm!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

olvass vissza...yo pár oldallal hátrébb megvan a linkje...én onnan kaptam le.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Vagy torrentekben, én anno onnan szedtem, ha van seeder akkor ingyen megúszhatod a dologt 😊

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Jeff Gordon
sok helyrõl, de warezekben gondolkodj sztem...

The only speedometer is in your head.

SD456
Sya all!

Honnan tudom leszedni ennek a játéknak a demóját? Vagy a teljes verziót.

Elõre is köszönöm

forzajuve5
és ilyen tanulmányt hol lehet találni?

Istencsászár
Hát ezért is szim a szim... megkell tanulni van 1-2 tanulmány, ami átnézése után kellõ információt kapsz pl egy formula kocsi beállításához.

arty
márpedig azok, akik vannak olyan szinten, h a setupjuk kikerül letölthetõbe, ált profik ... és õk olyan setupokkal mennek, h azokkal még óvatoskodva sem vagyok képes egy k**** kört menni 😊 szimekben mindig ez fáj, h setupolás nélkül a legtöbb (pláne multiban) esélytelen ... ráadásul már trd3 alatt is elintéznek 1-1 jobb setuppal, hiába megyek én akárhogy 😄

Forza.

Na szép lassan gyûlünk, emberek, a jó kocsik kezdenek elfogyi 😊

Istencsászár
Minden setup az adott emberke stílusára van kihegyezve... Ha neki a instabill kocsi a gyors akkor te neked nemlesz stabil soha😊

arty
mivel én nem tudok setupolni, igy nekem sajna ennyire telik 😊 ami alapbol könnyebb, azzal tolom ... tolnám, mert a ctdp sp1 elég hasonlová vált, mint az rh , legalábbis nekem laikusnak... tölthetnék le setupokat, csak félek ez félmegoldás, gondolom minden setup a legjobb körre van kihegyezve, nem a biztonságos haladásra.

Forza.

Köszi!
Köszi.

mostmár az oldal fórumán is lehet jelentkezni, talán így egyszerûbb a dolog: itt elérhetõ.

máer eltudtam küldeni a jelentkezést

Istencsászár
akoVCR + Melbourne.dat

Mivel ez nem 100%os és lehet hogy olyat is vágásnak vesz amit nemaz, a visszajátszás megnézése a legpontosabb.

IBiztos van ilyen editor, tudom mirõl beszélsz, az a 2 kanyar valóban érdekes, azonban valamennyi sebbeségvesztést is jelent a beton ellenére, sõt, ahogy cisszatérsz az elsõnél nehéz visszamenni az ideális ívra, tehát szerintem ez annyira nem éri meg, a másodiknál azonban tényleg csúnyán le lehet vágni...
David508 jó lesz késõbb is 😊

Pályalevágásokat mivel lehet ellenõrizni? Konkrétan Ausztrália érdekelne, mert ott 2 helyen is nagyon durván le lehet vágni....videon kívül van más lehetõség? Arra gondoltam hogy egy pályaeditorral ránéznék, de egyelõre ilyet se találtam, azt meg végképp nem hogy hol van a geometria ami alapján ellenõrzi a gép a levágást.
Istencsászár
De a leg lényegesebb dolgoról nembeszéltél... Mit szándékozol szervernek?
Szerintem nemkell profinak lenni van ilyan liga ahol csak profik vannak, van olyan ahol nem. Mindenhol a szórakozásért játszanak, vérre menõ csaták vannak mer az a lényege, díj nincs... csak a dicsõség mindeki számára aki normálisan végigmegy 1 évadot...

én is zseretnék jelentkezni a ligába csak most nem tudok e-mailt küldeni mert xarakodik a freemail

A pudding próbája az evés.
Szervezés folyik, nem kapkodás, ingyenes, kizárólag a szórakozás, játékos versenyzés céljából jött létre, nem vérre menõ versengés folyik, és bizony nincsenek értékes ajándékok se. Sokan vannak, akik nem profik, és fizetni sem akarnak, csak egy jót versenyezni bizonyos keretek között.
Az ingyenességhez teljes mértékben ragszkodom, senkinek se múljon azon a részvétel!

Dark05
<#idiota><#wilting>

Istencsászár
Sok ilyen "kezdetleges" , ingyenes ligát láttam 1 hónap után szétesni és ennek fõ oka a szervezetlenség, kapkodás és a szerver hiánya... Lehet hangoztatni hogy ingyenes, de 1 jó állandó szerver kárpótol minden szenvedést, habár az pénzbe kerül de 1 jelentéktelen összeg... szvsz én azt tudom mondani hogy van kimondottan kezdõk részére 1-2 liga, ha az ember szeretne játszani biztos háttérrel akkor oda érdemes menni.

De ha te ugylátod megtudsz ezzel bírkózni akkor sok sikert!

Kezdetleges még a dolog, honlap van, szabályok is felkerülnek,. egyszerû megoldás, van hozzá külön török pálya, majd be fogom linkelni, azt mindenki berakja a játékába és kész <#eplus2>

Istencsászár
Honlap? Server? Szabályzat és egyebek?

Nincs egységesített fizika? hát az nem valami fair...

mail ment..a jelentkezési mail.

és mi az az egyszerû megoldás?<#hehe>

Csináltam egy kezdetleges oldalt: http://f1challenge06.uw.hu
Az indulás még nem konkrét, függ attól, hogy milyen ütemben jönnek az emberek...
De elsõre azt mondanám, hogy április vége felé mindenképpen

Jeff Gordon
török pályát egyszerûen meg lehet oldani... és mikor startolna az évad??😄<#smile><#eljen>

Hát lehet bajnok leszel, szerintem én még a te szintednél is leljebb vagyok. <#zavart2>

sry,ha szarul írtam a középhaladót angolul<#hehe>

ok,akkor jelentkezek<#hehe>...délután küldök mélt. Még amatõr vagyok,bár intermediet-en elevickélek meg az utána lévõ szinten is...szóval haladok a géjmmel, de ez a liga nekem megfelelne.

Ebben teljességgel igazad van, de megoldjuk hidd el<#wink>
Ez még egy nyitott kérdés

csak az a baki,h RH 2005ben A1 ring van a török pálya helyett<#rolleyes>

valami ötlet erre?<#help>

Sziasztok!

Indul egy új F1 Challenge bajnokság.
Elsõsorban kezdõknek és olyanoknak, akik nem férnek be más bajnokságba tudásuk vagy pénz esetleg késés miatt.
Ez egy teljesen ingyenes bajnokság lesz, rh2005 base és track pack kell hozzá, amit manapság már bárhol megtalálsz.
Egy héten két verseny lenne, így akár 2 évadot is le tudnánk bonyolítani egy év alatt, vagy akár többet is.
Honlap már készül, ott majd minden információt megtalálhattok.
Jelentkezni itt lehet: [email protected]
Kérlek írd bele neved, beceneved a játékban, és hogy melyik kocsit szeretnéd.
Amennyiben egy kocsihoz több mint 2 jelentkezõ lenne, köztük egy külön miniversenyt hirdetünk ki, hogy eldõljön, ki a jobb, ki érdemli meg jobban a kocsit.
Természetesen aki veszít, õ is kap majd egy másik autót.
Nos, ha kedvet kaptatok egy ingyenes, önfeledt szórakozáshoz, akor jelentkezzetek: [email protected]

Halálmadár
Csá!
<#wave>
A CTDP 2005 rohattúl szaggat mit csináljak?Ha a grafikát lebutitom nem élvezhetõ.Az F1 Challenge '99-'02 + RH 2004-2005 tökéletesen fut. Ezzel nyomom:Intel 3Ghz,512/400mhz DDR,Ati X600 256mb pci express.
A Toca Race Driver 3 is nagyon jól mükszik pedig nagyobb a rendszer követelménye mint az F1-nek.

!!!!!!!!PRIVÁTRA ÍRJON AKI TUDNA SEGITENI!!!!!!!!

KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET ELÕRE IS. KÖSZI<#worship><#worship><#worship><#worship>

Istencsászár
Koncentráljanak csak az Rf-re... ebben levõ maradandó bugokból már kezd az embernek elege lenni évek után... na és persze az rfben számtalan uj lehetõség is adott!

Jeff Gordon
Remélem Ralf Hummerich meggondolja magát...

Istencsászár
onnan hogy van ez az rfactor nevû gém😊

Jeff Gordon
üdv nektek kollegák<#eljen><#smile>
most olvasom itt h nem lesz rh 06... ez igaz? és ha igen honnan tudjátok??
köcc

forzajuve5
valaki ha tud segítsen már ebben a szerverügyben!!!!!

Asus a7n8x deluxe 2.0, Barton 2.5 proc, 1.5 GB Ram (DDR400)
forzajuve5
Én is a Svlad féle bajnokságban játszom, és a dolog érdekessége az,hogy idõmérõn vagy treningen semmi gond, csak a versenyen jönnek elõ a problémák.