7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• laci 700
    Ehez a játékhoz van Gokart mód?
  • Dexantreal
    F1 2006 Multiplayer MOD v1.1

F1 2006 track pack

F-1 2006 basic pack

a trackl és basic pack nagyon lassan jön le, akármilyen neted van, kemény másfél óra asszem a basic és track pack külön. De megéri...szépek az autók, grafika satöbbi.
  • ZAZ
    Én nem tok semmit.Nekem meg akkor az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni.
  • Dexantreal
    leszedtem1 2006os modot nem a shomat...van normális basic és track packje...de mikor multiba megyek1szerverre leáll azzal, hogy hibát észlelt..na de mit és hol meg miért?:S valakinek megvana mod és tudna segíteni ebben?:S
  • Cairass
    Hy!

Please help!
    Shoma06-os móddal tolom a championshipet, de az indianapolisi pálya betöltésekor kidob, ráadásul hazavágja a mentésemet is! Minden más pálya "jól viselkedik" és az átnevezéseket sem csesztem el(legalább is mindent úgy csináltam mint a többi pályán)... Mi lehet a gubanc?
  • Zsolt01
    Hát igen Én a saját 2006 -omnál ahol van, ott a 2002 -es pályákat használok.
    Mert szerintem szebbek. (2005 -nél is megoldható) Csak valahol eltér kicsit a pályák nyomvonala. Én inkább a szépségre megyek.
  • Zsolt01
    Hát nem hinném, hogy © np #4179 nála lenne hiba.
    Szerintem is a 2002 -es pályák szebbek. Pl.: nagyon sötétek egyes pályáknál az aszfaltok. ...
  • Laceee
    akkor nálad van a hiba
  • np
    Felraktam a 2005-ös track packot, de ennél egészen másképp néznek ki a pályák sokkal rosszabb a grafikájuk mint a 2002-nél.
  • Laceee
    up ...lekerült a topik az első oldalról
  • Zsolt01
    SG Fórum - Zmodeler itt nézelödj !
  • Alien1024
    letöltötem aszt a zmodelert hogy tudom abba az f1 autot berakni és alakitani rajta
  • Frentzen
    Connew Racing Team 2002

Download:Itt
  • Laceee
    RH 2005 : Base Pack 1.0 , Track Pack , mind a kettő kell
    Pályát és autót szerkeszteni zmodelerrel is lehet , de a komolyabb 3D szerkesztő progikkal is lehet , szal nem egyszerü , egyedül egy normális pályát legalább félév megcsinálni hanem több
  • hinar
    Olyan kérdésem lenne, hogy milyen sorrendbe kell az pályákat ill. a modelleket instalálni az alapjátékhoz?
    Vagy elég az utolsót és meglesz az összes (Pl.Season 2005 by Ralph Hummerich v1.0 Track Pack). És van-e a játékhoz szerkesztő, amivel pályákat ill.autokat lehet késziteni és honnan lehet letölteni, ha van ilyen?
  • Istencsászár
    Akkor valami szoftveres a gond, meglepő módon. ( rakd ujra a drivereket és a gémet is ha nem megy )
  • cselt
    Nekem olyan gondom lenne, hogy játszottam neten és a kormány egyszercsak elkezdett rakoncátlankodni. Gondol egyet és hirtelen félreránt az egyik irányba, kigyorsításoknál néha megakad a gáz és kicsit visszaesik a fordulat, a váltások sem mennek tökéletesen nehezen veszi őket van mikor egyszerre kettőt vált. Kérdem én mitől lehet ez? A kormánynak sztem nincs baja mert másikkal is kipróbáltam és ugyanezt produkálta.
  • Istencsászár
    Állíts a Dead Zone-on ( holtjáték ) valószínü amitt...

( nem kell ujra telepíteni, ha valamit elállítottál akkor csinálj uj profilt és minden vissza áll alapra... )
  • Zsizsi34
    először nekem is ez volt, ezt elvilveg a játékban tudod beállítani (hogy hogy azt konkrétan nem tudom, de nem olyan nagy a beállítás menü, hogy ne tudnád megkeresni). Ha ott nemtalálsz semmi erre vonatkozót, akkor telepítsd újra a játékot, és próbáld meg akkor. Ha akkor sem megy, akkor nemtudom mi a baj.

Egy biztos, itt nem a kormánynak van baja...
  • Norbu
    Hi!
    Most vettem egy kormányt Logitech Driving Force EX-t. Egy gondom lenne, a kormány túl későn regakál a mozdulatokra. Kb 10-15°-ot kell elforgatni hogy kanyarodjon. Próbáltam beállítani de nem nagyon válzotott semmit. A kormány driver fent van.
    rFavtor-al is kipróbáltam, avval megy simán.
  • Zsizsi34
    a ziternetről

...egyébként nicht warez!!! ezért büntetőpontot kéne adni!
  • akyyy
    bolt polcáról!
  • F1CKÓ
    volna 1 kérdésem: a GP4-et honnan lehet leszedni.
  • Zsizsi34
    ezt a kocsit a ctdp, vagy az rFactor tette ijenné?
    ...csak mert nagyon állat!
  • Zsizsi34
    Aki szeretne jelentkezni egy szervezett körülmények között lezajló Forma 1-es ligára, az most ide kattintva ingyen megteheti! 4 istálló közül lehet választani, ami a Renault, a McLaren, a Ferrari, és a Honda. Sok szeretettel várok minden érdeklődőt!

Aki a honlapunk megtekintése nélkül, most azonnal szeretne jelentkezni, megteheti azt a [email protected], MSN-en!
  • lac coo
    Igen , ez hasonlít a Forme1-re :))

Amúgy ugyanolyan CTDP MOD, mint ami F1C-hez is van, csak ez az rFactor nevű játékhoz lesz ami tulajdonképpen az F1C utódja ...
  • wuszter
    Egész visszajátszásoknál hogy lehet beállítani hogy lehessen látni a kezelői felületet,tehát hogy ki hanyadik,stb...?
  • Laceee
    te sasszem ez egy Minardi
  • Gyocsika
    Erről még nem is hallottam olyan ez mint a forma 1?De nagyon jóll néz ki!
  • Alien1024
    mivel lehet videot késziteni ebben a gameba a replayt mivel lehet össze vagni???
  • lac coo
    rFactor

• Gyocsika
    Ez miből van?
  • Zsolt01
    Én a " Milyen gyártmány ? " a gyártójára voltam kiváncsi !

Azt a Hü..e is tudja, hogy Nividia ! (Nem kéne idiótázni.)
  • Zsolt01
    Hát Én szinte Max grafikán használom a Gainward 6600GT -émmmel és semmi gondom a játékkal.
    " driver frissités, directx frissités, játék ujratelepitése " ilyesmik nélkül.
  • arty
    senki nem mondta, h a játék ne menne 6600gt-n, csak annyit mondtunk, hogy kicsit lassu ez alatt a játék alatt, igy butitani kell a grafikán...

driver frissités, directx frissités, játék ujratelepitése
  • Zsolt01
    jó poén
  • Istencsászár
    Nividia
  • Zsolt01
    A kártya miatt lenne !
    Hát Én nem tudom elképzelni.
    Milyen gyártmány ?
  • Laceee
    vedd ki a gépből és már kezdöthet is a játék
  • jui
    Nem csak állandoan kilép amikoir játszok.