7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#4187 Ehez a játékhoz van Gokart mód? -
Dexantreal #4186 F1 2006 Multiplayer MOD v1.1
F1 2006 track pack
F-1 2006 basic pack
a trackl és basic pack nagyon lassan jön le, akármilyen neted van, kemény másfél óra asszem a basic és track pack külön. De megéri...szépek az autók, grafika satöbbi. -
#4185 Én nem tok semmit.Nekem meg akkor az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni. -
Dexantreal #4184 leszedtem1 2006os modot nem a shomat...van normális basic és track packje...de mikor multiba megyek1szerverre leáll azzal, hogy hibát észlelt..na de mit és hol meg miért?:S valakinek megvana mod és tudna segíteni ebben?:S -
#4183 Hy!
Please help!
Shoma06-os móddal tolom a championshipet, de az indianapolisi pálya betöltésekor kidob, ráadásul hazavágja a mentésemet is! Minden más pálya "jól viselkedik" és az átnevezéseket sem csesztem el(legalább is mindent úgy csináltam mint a többi pályán)... Mi lehet a gubanc? -
Zsolt01 #4182 Hát igen Én a saját 2006 -omnál ahol van, ott a 2002 -es pályákat használok.
Mert szerintem szebbek. (2005 -nél is megoldható) Csak valahol eltér kicsit a pályák nyomvonala. Én inkább a szépségre megyek. -
Zsolt01 #4181 Hát nem hinném, hogy © np #4179 nála lenne hiba.
Szerintem is a 2002 -es pályák szebbek. Pl.: nagyon sötétek egyes pályáknál az aszfaltok. ... -
Laceee #4180 akkor nálad van a hiba -
np #4179 Felraktam a 2005-ös track packot, de ennél egészen másképp néznek ki a pályák sokkal rosszabb a grafikájuk mint a 2002-nél. -
Laceee #4178 up ...lekerült a topik az első oldalról -
Zsolt01 #4177 SG Fórum - Zmodeler itt nézelödj ! -
Alien1024 #4176 letöltötem aszt a zmodelert hogy tudom abba az f1 autot berakni és alakitani rajta -
Frentzen #4175 Connew Racing Team 2002
Download:Itt -
Laceee #4174 RH 2005 : Base Pack 1.0 , Track Pack , mind a kettő kell
Pályát és autót szerkeszteni zmodelerrel is lehet , de a komolyabb 3D szerkesztő progikkal is lehet , szal nem egyszerü , egyedül egy normális pályát legalább félév megcsinálni hanem több -
#4173 Olyan kérdésem lenne, hogy milyen sorrendbe kell az pályákat ill. a modelleket instalálni az alapjátékhoz?
Vagy elég az utolsót és meglesz az összes (Pl.Season 2005 by Ralph Hummerich v1.0 Track Pack). És van-e a játékhoz szerkesztő, amivel pályákat ill.autokat lehet késziteni és honnan lehet letölteni, ha van ilyen?
-
#4172 Akkor valami szoftveres a gond, meglepő módon. ( rakd ujra a drivereket és a gémet is ha nem megy ) -
#4171 Nekem olyan gondom lenne, hogy játszottam neten és a kormány egyszercsak elkezdett rakoncátlankodni. Gondol egyet és hirtelen félreránt az egyik irányba, kigyorsításoknál néha megakad a gáz és kicsit visszaesik a fordulat, a váltások sem mennek tökéletesen nehezen veszi őket van mikor egyszerre kettőt vált. Kérdem én mitől lehet ez? A kormánynak sztem nincs baja mert másikkal is kipróbáltam és ugyanezt produkálta. -
#4170 Állíts a Dead Zone-on ( holtjáték ) valószínü amitt...
( nem kell ujra telepíteni, ha valamit elállítottál akkor csinálj uj profilt és minden vissza áll alapra... ) -
#4169 először nekem is ez volt, ezt elvilveg a játékban tudod beállítani (hogy hogy azt konkrétan nem tudom, de nem olyan nagy a beállítás menü, hogy ne tudnád megkeresni). Ha ott nemtalálsz semmi erre vonatkozót, akkor telepítsd újra a játékot, és próbáld meg akkor. Ha akkor sem megy, akkor nemtudom mi a baj.
Egy biztos, itt nem a kormánynak van baja... -
Norbu #4168 Hi!
Most vettem egy kormányt Logitech Driving Force EX-t. Egy gondom lenne, a kormány túl későn regakál a mozdulatokra. Kb 10-15°-ot kell elforgatni hogy kanyarodjon. Próbáltam beállítani de nem nagyon válzotott semmit. A kormány driver fent van.
rFavtor-al is kipróbáltam, avval megy simán. -
#4167 a ziternetről
...egyébként nicht warez!!! ezért büntetőpontot kéne adni! -
#4166 bolt polcáról! -
F1CKÓ #4165 volna 1 kérdésem: a GP4-et honnan lehet leszedni.
-
#4164 ezt a kocsit a ctdp, vagy az rFactor tette ijenné?
...csak mert nagyon állat! -
#4163 Aki szeretne jelentkezni egy szervezett körülmények között lezajló Forma 1-es ligára, az most ide kattintva ingyen megteheti! 4 istálló közül lehet választani, ami a Renault, a McLaren, a Ferrari, és a Honda. Sok szeretettel várok minden érdeklődőt!
Aki a honlapunk megtekintése nélkül, most azonnal szeretne jelentkezni, megteheti azt a [email protected], MSN-en! -
#4162 Igen , ez hasonlít a Forme1-re :))
Amúgy ugyanolyan CTDP MOD, mint ami F1C-hez is van, csak ez az rFactor nevű játékhoz lesz ami tulajdonképpen az F1C utódja ... -
wuszter #4161 Egész visszajátszásoknál hogy lehet beállítani hogy lehessen látni a kezelői felületet,tehát hogy ki hanyadik,stb...? -
Laceee #4160 te sasszem ez egy Minardi -
#4159 Erről még nem is hallottam olyan ez mint a forma 1?De nagyon jóll néz ki! -
Alien1024 #4158 mivel lehet videot késziteni ebben a gameba a replayt mivel lehet össze vagni???
-
#4157 rFactor
-
#4156 Ez miből van? -
Zsolt01 #4155 Én a " Milyen gyártmány ? " a gyártójára voltam kiváncsi !
Azt a Hü..e is tudja, hogy Nividia ! (Nem kéne idiótázni.) -
Zsolt01 #4154 Hát Én szinte Max grafikán használom a Gainward 6600GT -émmmel és semmi gondom a játékkal.
" driver frissités, directx frissités, játék ujratelepitése " ilyesmik nélkül. -
#4153 senki nem mondta, h a játék ne menne 6600gt-n, csak annyit mondtunk, hogy kicsit lassu ez alatt a játék alatt, igy butitani kell a grafikán...
driver frissités, directx frissités, játék ujratelepitése -
Zsolt01 #4152 jó poén -
#4151 Nividia -
Zsolt01 #4150 A kártya miatt lenne !
Hát Én nem tudom elképzelni.
Milyen gyártmány ? -
Laceee #4149 vedd ki a gépből és már kezdöthet is a játék -
jui #4148 Nem csak állandoan kilép amikoir játszok.