F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemsokára indul egy online f1 Challenge Bajnokság és keresünk tagokat,még van néhány üres hely !!!!
Csak olyanok jelentkezzenek,akik jártasak az online f1 bajnokságban és komolyan gondolják, hajlandóak megjelenni minden futamon és befizetni az éves tagdijjat!
Nem árt ha gyorsak vagytok,de nem ezen van a fõ hangsúly,hanem h a szabályokat betartva képesek legyetek részt venni egy futamon!
Msn-en vegyen fel,akit érdekel és mondok bõvebb infót!
Msn: [email protected]
Amugy fent van a liga linkje: F1CB
Ulead GIF Animator 5-el.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
grat Istencsászár vagy akárki<#eljen>#eljen><#taps>#taps>...yo lett
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
The only speedometer is in your head.
Zsolt01 megcsináltam én is 2006-osra. Tök jó lett.
Én innen szedtem a kocsikat és a cuccokat:http://www.racesimulations.com/F1C/downloads/search.html
PS3 ID: SDani456
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt szeretném megkérdezni, hogy futam közben lehet-e menteni?!
Elõre is kössz!
(Ja, és hogy melyik 2005-ös vagy 2006-os kiegészítést érdemes leszedni?!)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Forza.
Nem tud valaki egy linket hogy honnan lehet letõlteni az 1988 mod új verzióját?
Köszi
Hát igencsak bele kellett "nyukálnom" ! Végeredmény jó lett szerintem.
Csak ideji, 2006 -os Renault és a Toyota autó festés nincs meg, valaki !!!
Innen vannak a meglévõk:
http://www.bhmotorsports.com/F1C/downloads/876
F1 Challenge 99-02, RH 2005 Hol lehet az idõjárást álandóan jóra állítani ???
Ezt nem találom !
Halottam valami olyasmit, h a kicsúszott vagy összetört kocsik-nak belehet álítani, h sokáig ott legyenek. (már mint ahol kicsúsztak, vagy összetörtek) Ha ez igaz akkor, h lehet megcsinálni?
Elõre is köszönöm!
ALien
Én csináltam az egészet !
olyasmi, de azért trükkös volt az egész.
Másképp nem tudol rátenni az autóra.
Csak ezek nincsenek, 2006 -os Renault és a Toyota autó festés !
F1 Challenge 99-02, RH 2005 Hol lehet az idõjárást álandóan jóra állítani ?
Az ideji, 2006 -os Renault és a Toyota autó festés nincs meg valakinek ? Vagy ahol található !
Csak ez a két autó festés hiányzik, hogy meglegyen az idei évad.
Elöre is köszi !
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan 2006-os kocsikat lehet letölteni?
Elõre is köszönöm!
haver anno "megtanitott" pl LFS setupolásra, de eltelt 1-2 honap és vége, kimegy a fejembõl, ergo semmi értelme nekiállnom ... folyamatosan meg semmivel sem játszok éveken át 😊 mind1, ez az egész csak ilyen morgás, igyis ugyis játszok vele, csak a sikerélmény és az online marad ki 😉
Forza.
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
amugy nem akarod megtesztelni kicsit a ctdb sp1-et? 😊
esetleg valaki más, aki mérvadoan tudna verdiktet mondani az rh05 ellenében? 😉
az sem baj, ha megcáfoltok, csak jólenne tudni, h én vagyok béna mostanában vagy tényleg nehezedett ez is...
Forza.