F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello Mindenki !!!!

Nemsokára indul egy online f1 Challenge Bajnokság és keresünk tagokat,még van néhány üres hely !!!!

Csak olyanok jelentkezzenek,akik jártasak az online f1 bajnokságban és komolyan gondolják, hajlandóak megjelenni minden futamon és befizetni az éves tagdijjat!

Nem árt ha gyorsak vagytok,de nem ezen van a fõ hangsúly,hanem h a szabályokat betartva képesek legyetek részt venni egy futamon!

Msn-en vegyen fel,akit érdekel és mondok bõvebb infót!

Msn: [email protected]

Amugy fent van a liga linkje: F1CB

Istencsászár
Mivel nincs nagy Photoshop tudásom az összemosást nem én hanem Kakas haverom, de a többi az én munkám, örülök hogy tetszik...

Ulead GIF Animator 5-el.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dark05
<#eljen>

SD456
<#taps> Nagyon kiru az új banner gratula Istencsászár!<#taps>

PS3 ID: SDani456

jéééé,télleg...új banner

grat Istencsászár vagy akárki<#eljen><#taps>...yo lett

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jeff Gordon
huuuuh igazén klassz lett az új banner... GRAT istencsászár! Megkérdezhetem hogyan csináltad?? :S

The only speedometer is in your head.

SD456
Sya all!

Zsolt01 megcsináltam én is 2006-osra. Tök jó lett.
Én innen szedtem a kocsikat és a cuccokat:http://www.racesimulations.com/F1C/downloads/search.html

Azt hiszem az f12 csinál egy pillanatképet a játékban, de lehet rosszul emlékszem
Japep
pl. GP2
😛

CHELSEA FOOTBALL CLUB

forzajuve5
Aki szereti a Nascart annak bizonyára tetszik 😊

Jeff Gordon
forzajuve5
A futam után tudod megnézni a visszajátszást, közben nem lehet menteni

Istencsászár
Verseny közben milyen autós játékban lehet menteni? 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
én úgytudom nem. csak egy printet lehet nyomni és akkor egy pillanatot ki tudsz menteni...

Japep
Kössz szépen!

Azt nem tudja valaki, hogy lehet-e futam közben menteni???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jeff Gordon
2006hoz csak skinek vannak amiket a 2005ös kocsikra lehet "feltenni". #3225ös körül nézelõdj<#smile><#eljen>

Japep
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy futam közben lehet-e menteni?!
Elõre is kössz!
(Ja, és hogy melyik 2005-ös vagy 2006-os kiegészítést érdemes leszedni?!)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

arty
Renault Clio V6 2003 Trophy v1.0 MOD for F1C

clio v6 2003 mod - gamershell mirror

Forza.

Sziasztok!

Nem tud valaki egy linket hogy honnan lehet letõlteni az 1988 mod új verzióját?

Köszi
Az RH 2005 -ör írtam át az idei évadnak megfelelõen !

Hát igencsak bele kellett "nyukálnom" ! Végeredmény jó lett szerintem.

Csak ideji, 2006 -os Renault és a Toyota autó festés nincs meg, valaki !!!
Innen vannak a meglévõk:
http://www.bhmotorsports.com/F1C/downloads/876

F1 Challenge 99-02, RH 2005 Hol lehet az idõjárást álandóan jóra állítani ???
Ezt nem találom !
SD456
Sya all!

Halottam valami olyasmit, h a kicsúszott vagy összetört kocsik-nak belehet álítani, h sokáig ott legyenek. (már mint ahol kicsúsztak, vagy összetörtek) Ha ez igaz akkor, h lehet megcsinálni?

Elõre is köszönöm!

Helosztok csinálok én és még pár haver 1ligát most 5en vagyunk jelentkezéseteket itt várom:[email protected] msn cimem ha gondoljátok vegyetek fel és megbeszéljük

ALien

Tomo15
Gyönyörû.
Jeff Gordon
és hogyan? akkor ez egy különálló modként szerepel nálad, v. 2005öst írtad át? :S

Hát persze !

Én csináltam az egészet !
Jeff Gordon
ez a játékban is így néz ki neked?

" neked a 2005ös festéseket írja felül nem"

olyasmi, de azért trükkös volt az egész.
Igen, de azért kell, hogy az idei rajtszám (idei auto-pilota)szám legyen a játékba !
Másképp nem tudol rátenni az autóra.
Istencsászár
az a 2õ majdnem ugyan olyan mint a tavalyi...

Jeff Gordon
hát akkor passzolom. de neked a 2005ös festéseket írja felül nem?

Hát igen onnan vannak az eddigiek !

Csak ezek nincsenek, 2006 -os Renault és a Toyota autó festés !
Jeff Gordon
sztem nézd meg a bhmotorsports lapját. ott bizta meglesz. bannerben található a link...

Sziasztok!

F1 Challenge 99-02, RH 2005 Hol lehet az idõjárást álandóan jóra állítani ?

Az ideji, 2006 -os Renault és a Toyota autó festés nincs meg valakinek ? Vagy ahol található !
Csak ez a két autó festés hiányzik, hogy meglegyen az idei évad.

Elöre is köszi !
ok,köszi az infot<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Istencsászár
Nemtudom honnan szeditek hogy lennének 2006os kocsik, festések és skinek vannak de modellek nincsenek...

Istencsászár
Ha jóltudom ez a 3 liga ami a legnehezebb szvsz mint fizika szempontjából és mint a segítségek teljes elhagyása szempontjából, valamint stabil lábakon álló és szervezett... ezért talán ebbe a 3ban vannak a legjobb magyar aktív Forma1esek. És a kérdésedre hogy a melyik a legjobb, természetesen amiben vagyok, tehát az F1CL😊 ( elfogultásg rlz )

Istencsászár
F1CL , HF1L , IndexF1 linekek a bannerban.

Jeff Gordon
igen ez engem is érdekelne... és egy kérdés: a 2006os kocsikat belehet úgy tenni hogy a többit ne zavarja? úgyértem, mintha különálló mod lenne, vagy nemtom. Én eddig csak olyat találtam,ahol a 2006os festéseket le lehetett szedni és a 2005öst írta felül...

SD456
Sya all!

Valaki tudna adni egy linket ahonnan 2006-os kocsikat lehet letölteni?

Elõre is köszönöm!

köszi amúgy itt is a linket a török pályához<#wave><#wink>

amúgy Istencsászár csak úgy mellékesen...szted melyik a legjobb F1 challenge liga?az összes közül..kíváncsi vok rá...ha van linkje meg is nézném.de nem jelentkezek,mer ugye én már benne vok1be és nem szándékozom onnan elmenni<#wink>...csak kíváncsi vok

Jeff Gordon
itt megtalálod a török pályát, én már korábban leszedtem valahonnan, már nemtom honnan és ezért inkább feltöltöttem... Jó szórakozást hozzá!<#smile><#smile>

Istencsászár
ctdpvel nagyon nemfoglalkoztam, szép jó igényes de a fizika rhba jobb, de du. folyamán felrakom a javítást, azér kiváncsi vagyok azt írok róla..

arty
árkádot csak módjával, mivel ahogy irtad az egyszerüség miatt hamar unalom van 😊

haver anno "megtanitott" pl LFS setupolásra, de eltelt 1-2 honap és vége, kimegy a fejembõl, ergo semmi értelme nekiállnom ... folyamatosan meg semmivel sem játszok éveken át 😊 mind1, ez az egész csak ilyen morgás, igyis ugyis játszok vele, csak a sikerélmény és az online marad ki 😉

Forza.

Az instant szimuláció az nem létezik legalábbis sztem f1-ben...😊 Ha azonnal játszható játékot akarsz akkor valami arcade stílusú játékkal játsz, bár azokba én gyorsan bele szoktam unni...tény F1C-hez sok idõ kell...de ha már belejössz utána aránylag gyorsan megtalálod a beállításokat...ha meg már megvannak a beállítások utána már csak gyakorolni/játszani kell😉
sztem a bannerba lévõ m4 driving oldallal vigyázzatok, nekem tele lett a gépem spy-al tõle, sorry csak nehogy másnak is ien gondja legyen

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

arty
de nekem ahoz SEMMI kedvem. én csak körözni szeretek, élvezni a reális vezetést/viselkedést 😊 a mitõl és miért nem igazán fog meg, instant szimulácio kell elõzetes tökölés nélkül 😉 egyenlõre ezt legkevésbé az f1c f1 modjaiban találom meg 😞

amugy nem akarod megtesztelni kicsit a ctdb sp1-et? 😊
esetleg valaki más, aki mérvadoan tudna verdiktet mondani az rh05 ellenében? 😉

az sem baj, ha megcáfoltok, csak jólenne tudni, h én vagyok béna mostanában vagy tényleg nehezedett ez is...

Forza.