F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
Boldog szülinapot!!(ha ma van)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

antijuve
kiváló minõségben...
rFactorcentral mire való????

ups and downs

antijuve
te vagy egy hiba sztem

ups and downs

Istencsászár
Ma már minden pálya fellelhetõ kiváló minõségben, azt h te lusta vagy utána keresni vagy nemtudod hol kell keresni az a te hibád...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

antijuve
ne mondd.de úgy látom nem értettél.a modok az F1C-re is ingyenesek meg a pályák is.még jó h nem kell értük fizetni.de nyilván nem a három vagy mennyi alapmodért fogok kiszórni 10 ezer forintot.mert az a kutyát se érdekli.legalábbis én szart se játszottam az alapmodokkal...mert nem ezé vettem,hanem normális F1 modért és normális pályákért.de én a pályák többségérõl nem tudnám elmondani hogy olyan hú de realisztikus.

ups and downs

a modok ingyenesek...
antijuve
nézd,én személy szerint leszarom h kik csinálnak modot.de ha rááldoztam 10 ezer forintot,akkor azért igazán elvárhatom hogy normális modokat és normális PÁLYÁKAT csináljanak hozzá.nem ilyen pattagós szarokat,ahol úgy remeg a kocsi mint a gumilabda.és ez csak egy dolog.

ups and downs

Gyocsika
Úgy van!

Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!

mint ahogy az F1c hibától sem, az rfactornál az a baj, hogy elvárjátok/elvárjuk az "amatör" moderektõl, hogy olyan modot csináljanak mint a játék fejlesztõ cégek akik ezért nem kevés pénzt kapnak, meg lehet nézni mit lehet\lehetne kihozni az rfactorból: GTR2,Race07 , licensz kérdése az egész, amúgy meg béke legyen veletek 😊 <- akkor inkább Boldog Karácsonyt minden szim. rajongónak <#puszi>
Gyocsika
<#wilting>

antijuve
rFactortól sem kell elájulni.legalábbis szerintem....

ups and downs

Jeff Gordon
erre azért ne fogadjál kispajtás😊

The only speedometer is in your head.

Gyocsika
De itt most F1-rõl volt szó, hogy azt többen játszák F1C-vel mint rFactorral.

Na de tök mind1 F1C 4EVER

antijuve
leszarom,akkor is van hozzá nem F1 mod😛

ups and downs

Freedom88
de alapból F1-re készült és aztán barkácsoltak hozzá nem F1 modot. Na de az rFactor meg egy alap és arra készitenek minden fajta modot pl: ctdp05 vagy wtcc

T.T.

antijuve
F1C-re is vannak nem F1 modok<#mf1><#mf1>

ups and downs

Freedom88
f1c csak forma 1-re lett gyártva. az rFactort jóval több mindent tud. Dobozos autók stb. Ne keverjük már a szezont a f@szommal😄

T.T.

Gyocsika
A Forma 1-es részére gondoltam , nem az egészre.

antijuve
😊))
hát h közel se játszák annyian.ez nem biztos h igaz

ups and downs

no comment...
leho94
LOL

Gyocsika
Hát az rFactornak nincs olyan játékélménye mint az F1C-nek.
Közel se olyan sokan játszák az rfactort mint az F1C-t.

N o N a m e
jövõre Formula-1 2008 az EA SPORTS jóvoltából 😊
Freedom88
vagy majd más F1 játéké! Jelenleg faktor

T.T.

leho94
Hát mostmár tényleg az rFactor-é a jövõ😊

Freedom88
igy van😊

T.T.

antijuve
sajnos egyikkel sem játszottam

ups and downs

antijuve
neki már lejárt.és ezt általánosította😄

ups and downs

Zsolti9014
nem, a játék nem jár le soha! 😊

Hajrá Magyarország!

Freedom88
mivel a játék márt lejárt😊

T.T.

Háát ,nem tul aktiv ez a forum!
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani hogy a F1 mania Pro mivel tud többet a sima (f-1mania372) változathoz képest?
Jeff Gordon
soksikert😊

Pikador
Azt elfelejtettem írni, hogy az egész ingyenes, valamint a szükséges mod is letölthetõ a lapról. .)

hy dude!;)

Pikador
Sziasztok!

Pénteken indul a ligánk, aki akar még csatlakozhat, vannak szabad helyeink. A liga F1CT mod-ot használ. Akinek van kedve próbálja ki. A versenyek mindig péntek este vannak és a teljes 2007. évi szezont végig játszuk.

hopto.extra.hu

hy dude!;)

Jeff Gordon
én még Hexenking oldaláról szedtem,de ott már nagyon rég nincs fent😊

Jeff Gordon
ott elvileg még fent van,csak néha fennakadás van a servereken letöltéseknél😊

Freedom88
Peet adta meg vhonnét.

T.T.

antijuve
vagy csak regisztrálni kell😊))
azé próbáld ki

ups and downs

antijuve
áhh,nem jó:SS.

ups and downs

antijuve
neked honnan volt meg?:S

egyébként Jeff-fel egyetértek.õ mondjuk sokkal jobban otthon van a 2007-es modokban mint én,mert egyet se töltöttem le😊.

ups and downs

Sarapetike
😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Freedom88
már nagyon sehonnan a 2006-ot, 2007rõl passz.

T.T.

Sarapetike
Értem ez korrekt válasz kössz
Hexenking honnan lehet letölteni?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Jeff Gordon
BFO,Mateka(bár ez nem olyan jó,de legalább dolgoztak vele,és tényleg 2007es kocsik vannak benne),Seth,és Hexenking.ezt a birkucot én nem nevezném modnak,persze ezzel nem azt akarom mondani,h ne játsz vele,csak nekem ez a véleményem.a készitõt se akarom kritizálni,ha kiadta akkor kiadta,nem muszáj letölteni,én nem töltöttem.

Jeff Gordon
igen,birkuc07 mod.legalábbis ami a képen van,az ikonokból arra követekezetek,hogy ez egy 07es mod,ám a kocsi 2006os,innen látszik simán,a kimi sisak minõsége trehány,és még lehet sorolni,szóval ha vki már kiad egy ilyen csomagot legalább igényesen csinálná:S mert annak semmi értelme,hogy 2007es modként kiadja pl a Hex06 modot,csak ráhúzza a 2007es cuccokat,mert ez kb az.
#7289es képedre gondolok

Freedom88
az talán még jó is. Hex a legjobb

T.T.

Sarapetike
jójó de akkor mondj egy jót edigg a Seth verzioval játszotunk

N o N a m e
birkuc f1 2007-re! egy köcsög összelopkodta az anyagokat, a képeket módositotta és publikálta más néven. Én még nem próbáltam, nem is fogom mert szar módokkal nem játszok.