7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#7422 kiváncsian várjuk:) -
#7421 Spanom megoldotta majd leírom ide ha feljön msnre ! -
#7420 értesítsél minket ha sikerült:) -
Ricko87 #7419 de erre kell lennie megldásnak és én meg is fogom találni!!! -
#7418 tudom,csak szőrszálthasogattam:) -
#7417 jó, hát úgy gondoltam, h látni is fogják, mert a szerver akkor igazán szerver ha csatlakoznak is hozzá -
#7416 dehogynem.más kérdés h nemigen fogják látni -
#7415 routerrel az életben nem fogsz tudni szervert csinálni -
Ricko87 #7414 Srácok nekem van routerem és az érdekelne hogyan tudom megoldani azt hogy a serveremet mások is láthassák a listában.
Eddig eljutottam odáig, hogy windows tűzfalon engedélyeztem a játékot, tehát azon átmegy, viszont a router blokkol. Létrehoznék portot, csak nem tudom hogy az F1CT-nek mi aza alapértelmezett tcp/udp portja, vagy lehet hogy F1 Challenge is jó, hiszen F1CT arra épül.
Olvastam olyat, hogy lehetne valamit vakelni a routeren valami Virtual Serverrel de az nekem nincs benne. A másik lehetőség meg vmi DMZ Server, az már van, de itt csak a gépem IP-jét tudom megadni, a portot meg kell még adnom, csak azt nem tudom mi a száma.
Akinek hasonló kombinációja van (modem->router->szgép) és megoldotta az adjon már vmi ötletet, légyszi! -
lTommyl #7413 és ha rámegyek a multi beállításnál h szerver teszt gombra akkor azt írja h "nem lehet meghatározni a kapcsolatod állapotát"....na ez miért van?? -
#7412 aha,hát én se :P
mondjuk nekem van routerem -
lTommyl #7411 megnéztem és "nem"-re van állítva de nem tudom igenre tenni -
#7410 meg ha úgy van akkor az ip után irják be h :34297
pl: IP: 111.111.1.1:34297 v. 111.111.1.1:34298 -
#7409 és nézd meg h igenre van-e állítva a "játék hirdetése" opció.a beállításoknál tod megnézni -
lTommyl #7408 rendben megpróbáljuk kösz! -
#7407 Akkor add meg nekik az IP-d beírják és elvileg megfogja találni. -
lTommyl #7406 nem nekem nincs -
#7405 Van routered? -
lTommyl #7404 heló! tudom ez nem egy rfactoros forum de valaki megtudná mondani h h kell szervert csinálni benne? mer ha megcsinálom a szervert nekem működik de senki nem tud belépni mert a serverek listájára nem teszi ki az enyémet:S valaki megtudná mondani h ez miért van?köszi előre is -
#7403 igy van -
#7402 már más a honlap címe.tadáám -
#7401 Freedom, ami van indexf1-es lap a profilodban az még él vagy már csak úgy van a neten? -
#7400 nm
5000Ft:) -
#7399 Kössz! örök hála. -
#7398 Megvan a plr fájlod, akkor szerkesztés rá, kereső be:
Max MP Players
Átirni a megfelelő számra! Fájl ment! F1C indit! örül virul:)
-
#7397 Pontosan melyik sorokat kéne átirnom hozzá? :) -
#7396 igen, a plr fájlban -
#7395 Hi!
Az lenne a kérdésem hogyha csinálok játékot multiban akkor le tudom valahogy korlátozni a játékosok számát? pl csak max 7en lehessünk a serveren. -
Tóth Jozsef #7394 Hello mindenki!!!
Van-e valaki, aki szereti a formula1-et mert annak van egy remek ajánlatom.
Tölem megkaphatod az F1 03-07-ig a módokat. Nincsen bennük hiba garantálom,hogy nem fogsz benne csalódni de ha mégis csalódnál benne, akkor keress fel engem ezen a címen és itt is kapod meg a módokat.
Add meg a címedet ahova el tudom küldeni ezt.
Címem:[email protected] -
Tóth Jozsef #7393 Hello! szeretném valahogy meg szerezni az RH 2005-öt de seholse találom ha valaki tud ajánlani egy honlapot vagy meg van neki az írjon erre a címre:[email protected] -
krisz073 #7392 Sziasztok.
Ha valaki kedvet érez egy nem profi társasághoz csatlakozni és szereti a jó kis csatákat,akkor még lehet jelentkezni a 1 hamarosan induló ligába.
link -
#7391 letöltöttem a brikuc módot elég jó de van benne jónéhány hiba... szerintem a kommentár nagyon béna... halk és egyhangú...:S -
#7390 a BFO 2007 2.0ás mód jó? vagy melyiket érdemes letölteni?
THX! -
#7389 nem sokáig:P -
#7388 mert az everton kieső helyen áll:DDDD -
#7387 hasonlít valamire,de nem tudom mire.
ha nem vártál mást,akkor miért kellett szóvá tenni?hmm? -
#7386 nem, de nem is vártam tőled mást:) -
#7385 mondtam h az lesz?:P -
#7384 tudományos volt :) -
#7383 a digitális irányítás arányát vedd lejjebb.asszem ilyen néven szerepel.vagy digitális kormányzás vagy vmi hasonló:))